Koopkracht

4

Bestellen

5

Service

5

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Koopkracht

Wie wil er nu niet aan het eind van de maand wat meer geld overhouden? Iedereen toch? Maar dit is nog niet zo gemakkelijk, aangezien er iedere maand weer de nodige vaste lasten te betalen zijn. Daarom is het handig om af en toe eens te kijken of je nog wel goed zit bij je huidige leverancier van energie, internet, mobiele telefonie, etc. Kan het tegen dezelfde voorwaarden en goedkoper? Een manier om op een gemakkelijke wijze te controleren hoe dit zit is door je in te schrijven bij Koopkracht.nl. Zij kopen collectief o.a. energiecontracten in waardoor je extra geld kunt besparen. Wat de ervaring van andere leden met de diensten van Koopkracht is lees je hier op NederlandReview!


Over Koopkracht

Koopkracht.nl is een initiatief van MindGrind BV. MindGrind BV beschikt over een AFM vergunning en een aansluitovereenkomst bij klachteninstituut Kifid. Hun service bestaat uit het aanbieden van een advies naar consumenten over hoe zij op verschillende kosten kunnen besparen. Daarnaast helpen zij ook met een gemakkelijke overstap naar leveranciers en diensten. Het gaat hierbij om maandelijkse vaste lasten als energie, internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie, leningen en (zorg) verzekeringen. Koopkracht.nl werkt met een beperkt aantal betrouwbare leveranciers met de scherpste tarieven en condities.
Diensten

Bij Koopkracht.nl schrijf je je in en geef je aan waar jij op wilt besparen. Koopkracht gaat dan collectief voor zijn leden onderhandelen en vergelijkt de verschillende leveranciers om de meest kostenbesparende leveranciers voor hun leden te vinden. Als je je als lid hebt ingeschreven is de deelname gratis en de bespaarvoorstellen zijn vrijblijvend. Om betrouwbaarheid en onafhankelijkheid te kunnen garanderen is Koopkracht.nl een samenwerking aangegaan met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix. Zij organiseren al meer dan tien jaar veilingen voor o.a. energie-collectieven en publieke aanbestedingen.


De vergelijkhulp van Koopkracht.nl berekent kosteloos en zonder verplichting hoeveel jij per product of dienst kunt besparen. Dit doen zij door voor elk lid de persoonlijke bespaarkansen duidelijk in kaart te brengen. Je kiest uiteindelijk zelf of je wel of niet overstapt. Doe je dit wel, dan regelt Koopkracht.nl de overstap voor je. Wel zo gemakkelijk dus.


Klachten

Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Thuiswinkel.org gestuurd.


Vertel hier ook over jouw ervaringen met Koopkracht!

Heb jij extra geld overgehouden of adviezen gekregen waar je veel aan had, of viel dit toch tegen, en ben je beter af bij de aanbieders die je al had? Vertel er hier over bij NederlandReview!


Bespaar jij vele euro’s per maand dankzij Koopkracht? Of heb je ervaren dat de voorstellen tot besparen slechter zijn dan het contract wat je nu hebt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Huren van zonnrpanelen

Koopkracht.nl promoot huurcontracten voor zonnepanelen via Zelfstroom, waarvan de maandelijkse huurkosten alleen in de meest perfecte omstandigheden net kunnen worden terugverdiend en door de rest van Nederland helemaal nooit! Er worden besparingen voorgschoteld waarbij wordt uit gegaan van extreem hoge maandlasten, waarop dan zogenaamd heel veel kan worden bespaard. Zo rekenen ze iedereen rijk, terwijl de consument er in de praktijk geen cent wijzer van wordt. Het is schandalig dat een organisatie die zich profileert als belangenbehartiger van consumenten, haar klanten zo belazert. Als je via gaslicht.com zelf een voordelig energiecontract zoekt, zijn je netto maandlasten even hoog als wanneer je zonnepanelen via koopkracht.nl gaat huren. Maar in dat laatste geval je houdt dan je dak lekker vrij en zit je niet vast aan wurgende huurcontracten van wel 10 of 15 jaar, waar je zelf geen enkel financieel voordeel hebt en zeer waarschijnlijk zelfs duurder uit bent.

P

Piet Puk

04-07-2021

0

Besparen op vaste lasten

Natuurlijk: in ieder huishouden heb je vaste lasten, daar is waarschijnlijk niet veel aan te doen. Maar het is natuurlijk wel fijn om voor die vaste lasten niet veel te veel te betalen. Stroom is in principe gewoon stroom, en rood staan is in principe gewoon rood staan. Als je al die pakketten afzonderlijk van elkaar gaat vergelijken dan zie je door de bomen het bos niet meer, maar via Koopkracht kan je fors besparen op je vaste lasten en dat scheelt heel veel geld. Wat ik vooral fijn vind aan deze website is dat je maar een keer je gegevens in moet voeren en dat je zo direct ziet hoeveel geld je kunt besparen. Voor mij werkt dat echt ideaal. Volgens de website kan een Nederlands huishouden ruim 2500 euro besparen. Zo ver ben ik niet gekomen, maar wel een heel eind. Dat is toch mooi meegenomen, omdat je zo zonder iets te hoeven doen kunt besparen op je vaste lasten.

V

Vincent de J.

07-03-2018

0