NederlandReview

  Ervaringen Simplesurance

  Een fietsverzekering, of een verzekering voor je mobiele telefoon; het kan allemaal bij Simplsurance (vorheen bekend als Klikzeker). Simplesuranceis gespecialiseerd in verzekeringen voor allerhande zaken die je in eerste instantie misschien niet zou verzekeren. Toch zijn fietsen tegenwoordig erg waardevol, en ook de aanschafwaarde van mobiele telefoons worden steeds hoger. Reden genoeg dus om ook deze te verzekeren.

  Over Simplesurance
  Simplesurance is een van oorsprong Duits bedrijf dat nu ook in Nederland snel groeit. Een verzekering afsluiten bij Simplesurance gebeurt veelal via de website waar je het product aanschaft. Simplesurance is namelijk een online verzekeraar.  Voor fietsland Nederland is Simplesurance met zijn gerichte fietsverzekering een uitkomst.

  Diensten
  Bij Simplesurance kan je voor veel verschillende soorten verzekeringen terecht. Zo kan je denken aan:
  -    Smartphone-, of iPhoneverzekering
  -    Tabletverzekering
  -    Laptopverzekering
  -    Fietsverzekering
  -    Pedelecverzekering
  -    Cameraverzekering  Sophia is niet tevreden over Simplesurance in haar vlog. Bent u het met haar eens? Bekijk dit filmpje en vertel ons uw ervaringen!


  Simplsurance (vorheen bekend als Klikzeker) biedt verzekeringsproducten aan met een vaste looptijd, daarnaast worden ze niet automatisch verlengd. Het enige wat je nodig hebt om een verzekering af te sluiten is een e-mailadres en een omschrijving van het gewenste verzekeringsproduct. Afsluiten kan via de webshop waar het product word aangeschaft, maar het kan ook via Simplsurance zelf.

  Simplsurance gaat verder dan de gemiddelde verzekeraar door meer dingen te dekken. Beschadigingen, bedieningsfouten en verlies van het product is allemaal verzekerd. 
  Inwoners van Nederland kunnen hun apparaten zoals mobiel en camera verzekeren op Simplsurance, inwoners van Duitsland via schutzklick.de. Helaas kan je niet via Simplsurance verzekeren als je in een ander land woonachtig bent.

  Klachten
  Over Simplsurance zijn vrijwel geen klachten te vinden. Dit kan goed, maar ook slecht zijn. Een klacht die gaande is is een weigering om uit te betalen omdat het product in kwestie tweedehands zou zijn. Dan zou er toch op zijn minst bekend moeten zijn hoe dit product de verzekering is ingegaan. Verder is er vrijwel niets te vinden over Simplsurance.

  Heb jij een ervaring met Simplsurance en wil je die graag delen? Vergeet dan niet hier je review achter laten.    

   

  Eenvoudig online verzekeren of een ramp? Wat vindt u? Lees ervaringen of beoordeel zelf Simplsurance op eigen risico, kortingsbonnen of service. Lees alle ervaringen bij NederlandReview!

  Simplesurance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  6,2
  48% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  5,6

  Prijs

  6,6

  Leveren

  5,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  pakketje ontvangen zonder telefoon

  Bettina19-11-2018

  Onze telefoon ingestuurd naar Kliczeker voor beoordeling inzake schade. Zij zeggen dat ze een lege doos ontvangen, terwijl het verzendbewijs van PostNL duidelijk gewicht met telefoon aangeeft. Ze onderzoeken dit probleem al twee maanden zonder tot een oplossing te komen. Daaaag telefoon van €500 incl. vezekeringskosten. Wat een oplichters

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede service

  Khaled11-11-2018

  Dat was heel goed service en snel.
  Bedankt.!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  slechte bedrijf geen sevice

  jessica 06-11-2018

  Na heel wat jaren klant te zijn met verschillende apparaten, heb ik ze nu voor het eerst nodig gehad mij telefoon was gevallen alles door lopen kwam ik er achter dat je eigen risico van 50 euro, werd niet vermeld toen ik de verzekering afgesloten heb maar goed dat betaald en op gestuurd na een week weer de telefoon terug gestuurd toen weer in gebruik genomen. heb ik de pech dat me telefoon in me tas doet haal hem er uit en op een of ander manier beeld scherm kapot helaas ik weer 50 euro eigen risico betaald en op gestuurd telefoon weer gemaakt terug gekregen. toen later kreeg ik een mail dat ze mij verzekering opzegt vindt gewoon belachelijke heb meerdere verzekeringen lopen al heel wat jaren klant nooit wat gehad en dan wordt je zo behandeld.En ze zijn zeer slecht bereikbaar als je belt krijg je steeds een Engels sprekende persoon die zegt dat Nederlandse collega er niet is of dat die ziek is enz ik denk wel 10 keer gebeld en elke keer weer een ander smoes
  Echt nooit meer dat ik daar een verzekering afsluit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Al 3 weken bij de reparateur maar nog steeds niet terug.

  Bart30-10-2018

  Op internet gezocht naar een geschikte telefoonverzekering voor mijn nieuwe Iphone 7. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Klikzeker.. Dit was heel gemakkelijk af te sluiten en ik was voorstander van een eenmalig bedrag. Nu liet ik mijn telefoon thuis flink vallen waardoor ik erg blij ben met de verzekering. Het bestellen is ontzettend makkelijk en de werknemers van Klikzeker zijn ontzettend vriendelijk. Het enige vervelende... mijn telefoon is nu al 3 weken weg en ik heb nog steeds niks gehoord over de stand van zaken.. Ik was ontzettend tevreden over de service en de prijs is ook niet verkeerd alleen het terugkoppelingsproces is waardeloos. Ik weet niet wanneer ik mijn telefoon terug kan verwachten en waarom het zo lang duurt. Het mailcontact duurt lang en de reacties zijn onduidelijk (wel vriendelijk). Ik wil gewoon mijn telefoon terug en had hem voor 100 euro meer liever ergens anders laten maken waar ik hem wel direct terug krijg. Als ze je iets meer op de hoogte houden en uitleggen waarom het wat langer duurt is het prima maar dit gebeurt niet. Ik zou daarom niet meer kopen bij Klikzeker.nl - Het is goedkoop t.o.v. andere telefoonverzekeringen maar dat is het wachten niet waard.

  Bart05-11-2018

  Mooiste is dat ik nog steeds geen reactie heb en dat mijn telefoon nog steeds niet is verzonden. Wat een triest bedrijf!

  Bart05-11-2018

  Mooiste is dat ik nog steeds geen reactie heb en dat mijn telefoon nog steeds niet is verzonden. Wat een triest bedrijf!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Geweldig, heel snel en goede service

  Pizza_s39109-10-2018

  Toen ik mijn oneplus 5t had gekocht had ik hem meteen verzekerd bij klikzeker. na ongeveer 9 tot 10 maanden liet ik mijn mobiel vallen en had een hele grote barst in mijn scherm. Die avond heb ik dat nog opgegeven bij klikzeker en kon hem de week daarop al opsturen (naar tsjechie).

  Voor de zekerheid ging ik hier reviews lezen en tot grote schrik zag ik hoeveel lage cijfers mensen gaven. Na veel twijfelen heb ik hem toch maar opgestuurd.

  Ik had een mailtje gestuurd naar klikzeker hoelang het ongeveer zou duren en ze zeiden ongeveer 2 weken. Op donderdag 4-10 stuurde ik hem op en heb hem vandaag (9-10) al in huis! En ja hoor hij zag eruit als nieuw.

  Er zat een formulier bij wat ze allemaal hebben vervangen en dat was veel meer dan alleen het scherm, volumeknop, camera, moederbord, etc.

  al met al raad ik het zeker aan! Ze waren zeer snel en antwoorden goed op mijn vragen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Geen verzekering hier afsluiten

  N. van Heeswijk04-10-2018

  Ik had voor drie leden van ond gezin een verzekering voor de telefoon. Dit was een verzekering voor 2 jaar. Mijn dochter heeft in die periode twee keer haar glas moeten laten vervangen. De andere twee hebben nooit iets gehad. Na de tweede keer werd mijn dochter zo uit de verzekering gegooid. Dat mag volgens de kleine lettertjes.... dan kun je dus net zo goed geen verzekering aflsuiten en gewoon zelf je glas betalen. Ben je goedkoper uit!!!!
  Als klap op de vuurpijl bleek ook nog dat ze geen goed glas erop hadden gezet en niet alle schroefjes terug hadden geplaatst. Heb het alsnog zelf moeten regelen. Boeven zijn het!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  betalen graag uitkeren ho maar

  Guus van Esch24-09-2018

  het afsluiten van de verzekering ging gemakkelijk en snel en als het betalen van de verzekering.

  onlangs al 3x mijn S9+ aangemeld voor reparatie omdat deze eenmaal is gevallen. netjes alle papieren opgestuurd maar al 3x afgewezen.
  1x was het slijtage (WTF)
  2x waarom ben je na de eerste keer niet nog een bij ons aan gaan kloppen (afwijzing)
  3x papieren kloppen niet dus we kunnen je niet helpen. en dat terwijl het gewoon compleet is aangeleverd zoals gevraagd.

  al met al gewoon een grote oplichterij

  SCHANDALIG!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  verzekering dekt schade niet door nieuw bedachte voorwaarde

  Ellen Makker07-09-2018

  Sinds november 2017 heb ik mijn nieuwe Iphone verzekerd via Klikzeker. Onlangs heb ik mijn telefoon laten vallen waarbij het scherm beschadigd is en daarom contact opgenomen met Klikzeker. Ik heb het toestel voor 432 euro gekocht (zoals uit aankoopnota blijkt) en daarom voor een waarde tot en met 500 euro verzekerd. Zij beweren nu echter dat mijn telefoon onderverzekerd is en dat ik een verzekering boven de 500 euro moet nemen voordat de valschade vergoed kan worden. Dit omdat (letterlijk geciteerd) 'momenteel deze iPHone 7 bij Coolblue nog €629,- kost '.
  Ik vind het oplichting dat het scherm van mijn Iphone nu niet gerepareerd kan worden door klikzeker omdat mijn telefoon volgens hun 'onderverzekerd' is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Miskoop van het jaar

  Willem31-08-2018

  Ik heb een telefoonverzekering afgesloten bij Klikzeker. Snelle afhandeling, eenvoudige procedure. Betalen gaat prima.
  Nu is het glas van mijn telefoon defect. Tot mijn grote verrassing moet ik mijn telefoon opsturen naar een adres in Duitsland.
  Ik weet dat er leveringsproblemen zijn bij Samsung met schermen, dus waarschijnlijk en ik een maand of langer mijn zakelijke telefoon kwijt.

  Even goed om te weten: er is geen adres waar je het in Nederland naartoe kunt brengen en kan wachten op reparatie (zoals dat bij elke willekeurige winkel in Nederland kan). Ik krijg geen vergoeding van de reparatiekosten en kan ook geen vervangend toestel krijgen.
  Betalen, betalen, maar uitkeren ho maar.
  Toch goed om te weten voordat je deze verzekering afsluit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Voor mij nooit meer verzekeren bij klikzeker

  Vita Lutters22-08-2018

  Ik ga nooit meer mijn telefoon laten verzekeren bij deze maatschappij.

  Ik was verzekerd alles inclusief diefstal, nu was mijn telefoon gestolen op vakantie dus ik wilde geld claimen bij klikzeker.

  Na meerdere berichten te hebben gestuurd, krijg ik te horen dat ik maar 250 euro terug zou krijgen.
  Terwijl de telefoon mij 600,00 euro had gekost en hij pas 8 maanden oud was.

  Waardeloos dus, voor diefstal of verlies heeft deze verzekering geen nut. En heeft het mij uiteindelijk alleen maar geld gekost.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slecht

  aarti10-07-2018

  mijn mobiel is gevallen dien ik een claim in, en wijzen ze het af op dagelijks gebruik/slijtage. De verzekeraar verleent uitsluitend schadevergoeding voor materiële
  schade door:
  a) bedieningsfouten;
  b) valschade. hebben ze hun polis wel gelezen. ben nog bezig om het rond t krijgen. foute boel dus

  Aart19-10-2018

  Had ik ook, maar bleek dat ik de verkeerde schadeoorzaak aangeklikt had toen ik de claim indiende. Gewoon een mailtje sturen naar ze en dan komt het goed ;-)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Very happy with the service

  Florent Gatin27-06-2018

  I was very afraid to send my iPhone X for repairs after reading all the negative reviews on this site. I must say that I was positively surprised. My iPhone had a broken screen and some water had infiltrated the inside which prevented the phone from booting up.
  I sent the phone for repair and got it back within 5 working days. The phone worked fine for a couple of days until the Face ID camera stopped working. I sent the phone again and now I just received what seems to be a brand new phone. I don't see any scratches on the frame or on the screen.
  Keep in mind that most of the time people that are happy with a service don't bother writting a review.

  Joost31-10-2018

  Hallo klikzeker medewerker. Ligt er wel erg dik op hè

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  De oplichter

  Fatemeh Kianynejad27-02-2018

  De oplichter Bedrijf

  Nick 29-05-2018

  Waarom?

  Nick 29-05-2018

  Waarom?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  al bijna 3 weken geen telefoon

  santoesha15-11-2017

  Ik liet mijn telefoon vallen. 27 oktober opgestuurd naar klikzeker tot nu toe nog steeds geen mobiel. Elk keer krijg ik een reactie van de klantenservice dat ik geduld moet hebben, als ik eerst de reviews had gelezen voordat ik deze verzekering had afgesloten had ik het beter nooit gedaan.

  santoesha25-11-2017

  Eindelijk weer een bericht dat ze mijn telefoon gaan opsturen. Maar natuurlijk kan niet alles goed gaan want ze hebben naar de verkeerde adres gestuurd dus in andere worden moet ik hopen dat ik ooit mijn telefoon nog terug zie.

  Nick29-05-2018

  ?terugal telefoon de nu je Heb

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Hele slechte verzekering

  Van heeswijk03-10-2017

  Twee jaar geleden een verzekering voor telefoon afgesloten. Het scherm is twee keer kapot gegaan. Dit is zogenaamd gemaakt door hun. Na de tweede melding kreeg ik een mail dat ze me uit de verzekering gooiden omdat het de tweede keer was. En dat mocht volgens de kleine lettertjes....
  Nu een maand nadat ik hem terug heb doet het toestel raar. Hij blijft getallen intoetsen uit zichzelf en staat op blokkade. Ik ben naar een plaatselijke winkel gegaan en die zei meteen: ligt aan het scherm. Er zit geen origineel scherm op....
  En er ontbraken(!) schroefjes binnen in toestel. Schandalig!!!!!! Wat een prutswerk. Nooit doen!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen uitkering bij diefstal fiets

  Ronnie Rutten11-09-2017

  Beste lezers,

  De fiets van mijn dochter is 2 maanden geleden gestolen in Nijmegen. De schade keurig gemeld bij de Politie en Klikzeker. De sleutels van de fiets en van de sloten gestuurd naar Duitsland (Klikzeker.) Bericht ontvangen dat aan alle voorwaarden is voldaan.
  Nu blijkt dat mijn dochter niets vergoed krijgt, maar pas als ze een nieuwe fiets koopt en hiervan de factuur toestuurt.
  In de polisvoorwaarden van Klikzeker staat niet vermeld, dat men bij diefstal pas uitkeert nadat eerst weer een nieuwe fiets is gekocht. Het doel om haar fiets te verzekeren is dat men bij diefstal een andere kan kopen, nu moet je eerst weer geld hebben om een fiets te kopen voordat de verzekering gaat uitkeren.


  Al met al ben ik dus zeer ontevreden en zal ik iedereen adviseren om GEEN verzekering bij Klikzeker af te sluiten.

  Met vriendelijke groet,

  Ronnie

  C. Weijdom 12-09-2017

  Ja, helemaal eens met u review. Ik maakt nu het zelfde mee. Mijn dure telefoon is gestolen en ik moet nu eerst een nieuwe kopen voor dat ik het bedrag krijg uitgekeerd. Verder nog hoog eigen risico die niet duidelijk wordt vermeld bij het afsluiten van de verzekering. Kortom zeer slecht.

  Philip Visser22-09-2017

  Inderdaad, een onbetrouwbare partner in verzekeringen. Wel premie betalen maar geen schade uitbetalen. Zakkenvullers zijn het!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Kastje naar de muur.

  Alexander Keijzers01-08-2017

  Wat een slechte service.

  Klantenservice alleen engels talig! Telefoon is inmiddels al 4 weken weg. Eigen risico van € 50,- is 13 dagen geleden betaald (zou dan nog max 7 dagen duren) net weer gebeld waar de telefoon blijft. Ze weten het niet en ze wachten reactie af van reparatie punt.
  Mijn vraag hoe lang dit nog gaat duren maar ook daar had ze geen antwoord op. (ook geen leen toestel of ander oplossing)

  Als je het mij vraagt niet doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zeer slechte afhandeling bij diefstal

  Joke12-07-2017

  Je sluit verzekering met diefstal bij klikzeker.nl. bij diefstal zijn echter de kleine letters niet gelijk helder en betaal je dus een mega eigen risico. Ook is de communicatie in duits of Engels en snapt men niets van de aangifte waardoor je rare vragen krijgt. Als je belt is er geen persoon die Nederlands spreekt en duurt alles weken voordat je antwoord krijgt. Kortom betaal wat meer maar blijf bij o.a. ace verzekering.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Verbazingwekend goed uitgekeurd

  Ferdinant HK09-06-2017

  Het verbaasde me dat ze geen enkel probleem maakte van het schade-herstel. Terwijl het toch echt mijn fout was. Snel opgelost en weer verder. Dank u.

  HELEEN VAN DER VALK07-07-2017

  WIJ HEBBEN SLECHTE ERVARINGEN. OOK DE TUDELFT BEVESTIGT DAT ER VEEL KLACHTEN ZIJN OVER DE SERVICE VAN KLIKZEKER. ONZE LAPTOP KREGEN WE NA 3 MAANDEN TERUG MET DE MEDEDELING " WIJ KUNNEN NIETS VOOR U BETEKENEN".

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Na een jaar nog niet gerepareerd

  Luuk van Hoogstraaten02-06-2017

  Simpele website, duidelijke taal. Makkelijk. Top! Zou je denken... totdat er iets met je telefoon gebeurd, dan kan de ellende beginnen.

  Vorige jaar juli is er een vetvlek in mijn telefoonscherm gekomen, waarna langzaam het geluid en de luidspreker ook kapot ging. Via de website een schadeclaim ingediend. Deze werd afgewezen omdat ik 'fabrieksfout' ofzo had ingevoerd, dit had ik gedaan omdat ik maar uit 4 dingen kon kiezen. Achteraf bleek dat ik in de dropdown kon scrollen, maar dat zag je pas als je in de dropdown probeerde te scrollen. Ik ben zelf producer bij een webagency, dus als ik dat al niet zie... dan is dat een zwak punt in een website.

  Gezien de fout heb ik opnieuw precies dezelfde claim gedaan- deze werd opnieuw afgewezen omdat het een dubbele claim was, waarvan de eerste was afgewezen. Geen probleem toch, zou je denken? Even belletje, uitleggen en eerste claim ongedaan maken. Nou dit heeft me 5 belletjes gekost, met een enorm grove chick, (die er helaas ook elke dag- als enige Nederlander zat). Ze kon het niet ongedaan maken, dat kon ze gewoon niet. Punt. Was nu mijn probleem.

  2-3 maanden maar laten zitten, op vakantie geweest. Daarna dacht ik- tis ook te gek voor woorden. Weer begonnen met bellen. Vriendelijke jongen mij goed geholpen en mijn telefoon zou gemaakt worden.

  Telefoon bijna 2 maanden kwijt geweest. Weer ontvangen, scherm was het vet weg. Ik doe mijn telefoon aan- scherm werkt maar tot de helft. Echt.... Serieus? Misschien 1x checken of hij het nog doet, na schermvervaning voordat je hem terug stuurt?!

  Klacht ingediend, en snel bericht gekregen dat ze hun partner om een verklaring vragen en bij mij terug komen. Nu 14 dagen later nog niks gehoord. Dus zelf weer gebeld... Ja, ze hadden nog niks terug van de Service partner. Ja, dus? Niet mijn probleem.

  Enorm vermoeiend als dingen zo lang duren en service zo dramatisch is. Daarom duurt nu alles bij elkaar al 11 maanden, en gebruik ik sinds die tijd de telefoon van een vriend. Compensaties doen ze ook niet aan.

  TIP: laat je niet verleiden door de mooie website praatjes- goedkope diensten. In dit geval is goedkoop zeeeeker duurkoop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  TV Barst goed gerepareerd

  Van Danzen30-04-2017

  Dure tv gekocht, dus toch maar verzekerd. Maar goed ook. Na een aanval van mijn zoontje met een wi. Supergrote barst in het scherm. Eigen domme fout, maar goed en (redelijk)snel gerepareerd. Dus heeeel erg blij dat ik een verzekering had genomen. Goede service trouwens, geen klagen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ook tevreden klanten zijn er.

  Wilhem17-04-2017

  Er zijn denk ik altijd wel wat (azijn)zeikerds die hier dan hun ongenoegen uiten, terwijl er ook genoeg mensen zijn die prima geholpen worden maar hier niks zeggen. Dus niet altijd aannemen van die "paar" die negatief zijn. Ik heb namelijk prima service gehad. Mag ook gezegd worden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Een verzekeraar waar constant op de vingers gekeken moest worden!

  Michelle07-04-2017

  Het bestellen van de Klikzeker verzekering was binnen een paar tellen gedaan: super, dacht ik toen!
  Maar toen begon de echte "pret" pas.

  Mijn telefoon, Samsung S7 Edge, kreeg een hele tijd geleden een groene lijn in het scherm waardoor ik besloot toch maar dit via mijn telefoonverzekeraar te laten repareren. Ik moet toegeven dat ik zelf niet op tijd was met het insturen van mijn schadeclaim, mede doordat ik zelf langs een Samsung reparatiecentrum ben gegaan omdat mijn eerste schadeclaim was afgewezen door Klikzeker. Zij gaven bij mijn eerste schadeclaim aan dat mijn schade een garantiegevalletje was. Doordat mijn telefoon ooit eerder een klein krasje heeft opgelopen, wilde het reparatiecentrum dit niet repareren. Na een tweede claim in te dienen, mocht ik mijn telefoon dan toch opsturen ter reparatie.

  Vervolgens heb ik mijn telefoon op 6 maart, geheel volgens protocol, inclusief aankoopfactuur en al naar hen verstuurd. Zij zouden 50 euro eigen risico aanrekenen maar informatie over betaling en verdere procedure zou ik nog ontvangen. Volgens de DHL tracking is deze 9 maart in ontvangst genomen. Ik heb toen géén bericht van Klikzeker ontvangen. Nadat het naar mijn idee wel erg lang duurde, besloot ik 20 maart (!) zelf te bellen. Toen werd mij telefonisch verteld dat de telefoon is ontvangen, maar dat ik nog moet betalen en dat er blijkbaar vergeten was deze betalingsmail naar mij te versturen. Een uur later ontving ik een e-mail met de vraag of ik 100 euro (2x50, dubbel eigen risico) wilde overmaken. Verder geen uitleg, wat dan ook. Ik bel vervolgens weer met de klantenservice, waarop mij verteld werd dat dit te maken had met het feit dat ik mijn claim te laat had ingediend. Ik vind dit een erg bizarre gang van zaken, zonder dat me iets verteld wordt of ik ergens van genotificeerd word moet ik dubbel gaan betalen?

  Hier heb ik geen genoegen mee genomen en na bijna elke dag twee keer aan de lijn te hangen of te mailen, heb ik met een van de medewerkers van de klantenservice kunnen afspreken dat ik gewoon het contractueel overeengekomen bedrag van 50 euro betaal. In ieder geval blij met de service van de medewerker die mijn claim toen als nog heeft geaccepteerd en met mij heeft geregeld dat het toch maar 50 euro wordt.. Dit bedrag heb ik vervolgens overgemaakt op 24 maart in de namiddag.

  Ik ging er vanuit dat dit dus goed zou komen, op 28 maart stuurde ik nog een vraag met of ik de status van mijn telefoon online kon bekijken, maar hierop kreeg ik als respons dat ik werd verzocht geduldig te wachten en dat er met mij contact op zou worden genomen, zodra er meer informatie tot hun beschikking zou komen.

  Op 6 april had ik nog steeds niets van hen vernomen, waarop ik toch besloot weer een mailtje te sturen met de vraag of er wellicht al een status update is. Vandaag kreeg ik een e-mail terug waarom er geen status is gevolgd, ik zou zogenaamd de aankoopfactuur niet hebben meegestuurd.

  Allereerst schandalig dat ik hier bijna een maand na ontvangst van mijn telefoon, en anderhalve week na betaling pas van te horen krijg, zelfs nadat ik nog een bericht heb gestuurd met de vraag of er een status update beschikbaar is.

  Ik hou echt mijn hart vast of ik mijn telefoon ooit nog terug ga zien. Ik raad het absoluut niet aan om een verzekering te nemen. Bij mijn vorige toestel (sony z1) heb ik 175 euro voor een schermreparatie betaald, waar ik binnen 45 minuten mijn telefoon terug heb. Nu heb ik 180 euro voor twee jaar verzekering + 50 euro eigen risico betaald en zit ik inmiddels al meer dan een maand zonder telefoon! Te belachelijk voor woorden!

  San17-04-2017

  Bij een shade hebben ze een klein deel uitbetaald met pijn en moeite en honderd keer bellen daarna zonder enige reden de verzekering beeindigd ook hebben ze van het verzekerd bedrag van 70€ maar een bedrag van 4.95€ terugbetaald totaal schandalig en oplichterij wat mij betreft

  N03-05-2017

  Ik heb precies hetzelfde gehad!!!! Echt exact hetzelfde verhaal alleen duurt het bij mij nu al twee maanden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  iphone stuk en gerepareerd via klikzeker

  Bram30-03-2017

  Was verzekerd voor mijn nieuwe iphone via klikzeker.

  Ik ben best voorzichtig met men telefoon, toch maar verzekerd voor de zekerheid. Duur apparaatje, he...
  Hield mijn hart vast toen ik em had laten vallen. Leek eerst niks mis, maar later toch ineens kuren. Beetje raar maar wel lastig

  Daarna opgestuurd naar Klikzeker en was beetje ongerust omdat niet iedereen tevreden was zag ik met hun service en reparatie.

  Maar bij mij ging het eigenlijk goed allemaal. Ik moest wel eventjes wachten op mn telefoon, dat was lastig omdat ik hem echt vaak gebruik. Maar had de telefoon binnen een weekje terug en het probleem was opgelost.

  Ik weet nog steeds niet wat er nou precies was eigenlijk, maar maakt me ook niet uit, ik ben blij dat men telefoon het gewoon weer helemaal doet en dat ik verzekerd was!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goede reparatie

  Rachelle de Zwart02-02-2017

  Klik zeker is een aanrader om bij te verzekeren.

  Eerst was ik een beetje bang om mijn telefoon op te sturen door alle slechte reviews maar ik heb er geen spijt van gehad,

  Aanvraag verliep soepel. Kreeg een pakbon dus hoefde hem alleen bij de UPS.
  Telefoon kwam snel aan. Bekijken van de telefoon was redelijk snel en ontving netjes een mail met een betaal link voor de eigen risico. Deze heb ik GELIJK binnen 10 minuten betaald. Heb daarna een week niks meer gehoord... Toen kreeg ik een email van een medewerker om mij er aan te herinneren dat ik nog moest betalen. Hebben toen mail contact gehad over dat ik het wel had betaald wat redelijk snel is opgelost :) Heb mijn telefoon voor het einde van die week nog mogen ontvangen.

  Service is dus niet slecht. Redelijk snel als je ze eenmaal te pakken hebt. Ze zijn altijd vriendelijk geweest. Controlleer dat je meteen een betalings bevestiging hebt als je betaald. Zo niet stuur een email en verkom een situatie zoals dit als je je telefoon snel terug wilt hebben.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Zeer onprofessioneel

  Helga 16-01-2017

  Beste Sascia Thijssen

  Ik heb 4 weken geleden mijn iPhone 6 opgestuurd voor reparatie van het scherm. Ondertussen zijn wij 2 telefoongesprekken en 3 mails verder maar nog steeds geen telefoon terug. Wat mij verbaast is dat mij ook niets verteld kan worden hoe of wat door de klanten service, ook krijg ik geen reactie op mijn emails. Vandaag maar weer contact op genomen maar de man die mij duidelijk aan het lijntje probeerde te houden kan mij niets wijzer maken over de status van mijn reparatie. Ik denk dat u wel begrijpt dat mijn geduld nu op is en mijn vertrouwen in klickzeker ondertussen net zo verdwenen is als mijn telefoon.

  Het casenummer is 35835
  Helaas zie ik na 5 keer rustig en begripvol te blijven geen andere manier om tot een oplossing te komen dan u dit ultimatum op te leggen. Mocht ik niet binnen 24 uur een duidelijk en gegarandeerde oplossing hebben met betrekking tot wanneer mijn telefoon gerepareerd terug komt dan schakel ik mijn rechtsbijstand in.

  Ik ben benieuwd naar u reactie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Barst in scherm. Snel & goed terug

  Mimi10-12-2016

  Ik ben het niet eens met de mensen die lang moesten wachten. In ieder geval heb ik een andere ervaring. Barst in het scherm, maar goed gerepareerd en ook weer snel terug.

  Klikzeker12-12-2016

  Beste Mimi, Hartelijk dank voor je positieve feedback naar aanleiding van je schadeclaim. Wat goed om te horen, tot je dienst! Hartelijke groet, Jouw Klikzeker-Team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede ervaring

  Sophie11-11-2016

  Ik snap de reviews niet die moeite hadden met opsturen. Bij mij ging het allemaal bijzonder vlot. Opgestuurd, bevestiging gekregen en binnen 1,5 week stond de bezorger op de stoep. Dus goede ervaring hier.

  Klikzeker29-11-2016

  Beste Sophie, Dank voor je feedback en wat fijn om te horen dat het zo vlot ging, dat is altijd ons doel uiteraard. Veel plezier weer met je toestel! Hartelijke groet, Jouw Klikzeker-Team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  ter reparatie

  Simone11-11-2016

  Inmiddels is telefoon in Duitsland aangekomen, word pas gerepareerd als je eerst je eigen risico betaald!!! Dit is wel slim want je eigen betaling kan je niet storneren.
  Telefoon is inmiddels al 1,5 week weg, als je belt word je alleen maar in het Engels te woord gestaan en ze moeten dan navragen wanneer je telefoon klaar is, vervolgens houden ze je niet op de hoogte.
  Ik heb echt spijt dat ik voor deze verzekeraar heb gekozen, heb echt echt stress of ik telefoon ooit nog terug zie.

  Klikzeker29-11-2016

  Beste Simone, Hartelijk dank voor je feedback. Wat betreft het eigen risico: dit staat aangegeven in onze polisvoorwaarden waarmee u, bij het afsluiten van de polis, akkoord bent gegaan. Uiteraard start een reparatie niet zonder dat het eigen risico is voldaan. Dat u in het Engels te woord bent gestaan is inderdaad vervelend als u met onze Nederlandse hotline belt, maar dat ging op dat moment even niet anders. Daarom zijn wij ook altijd bereikbaar via support@klikzeker.nl, waar enkel en alleen in de Nederlandse taal wordt gecorrespondeerd. Ik zie dat u onlangs nog contact heeft gehad met mijn collega, dus we handelen uw schadeclaim graag via onze reguliere weg af. Hartelijke groet, Jouw Klikzeker-Team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  opsturen telefoon

  simone05-11-2016

  Onlangs iphone ter reparatie opgestuurd via door klikzeker geleverd verzendformulier, twee dagen later wordt de zending door het bedrijf in Duitsland ! Geweigerd, en volgens Post nl retour gestuurd naar het retouradres, hierbij krijg ik een adres door wat niet mijn adres is maar een adres in Amsterdam! Heel raar verhaal, ik houd jullie op de hoogte van de afloop.

  Klikzeker29-11-2016

  Beste Simone, Hartelijk dank voor je feedback. Wij hebben ondertussen contact gehad en houden u verder op de hoogte zodra er informatie beschikbaar is. Hartelijke groet, Jouw Klikzeker-Team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Nuttig

  Liesje26-10-2016

  Ik ben goed geholpen en was nuttig om een verzekering te hebben.

  Klikzeker29-11-2016

  Hi Liesje, Top om te horen, dat doet ons goed. Hartelijke groet, Jouw Klikzeker-Team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  iphone kapot door kleine neefje en gerepareerd!

  Marianne Vrieskoop12-09-2016

  hallo allemaal

  ik ben zo iemand die nooit zijn telefoon vezrekert omdat dat toch alleen maar duurder is dan nodig.

  ik bedoel, hoe vaak gaat zo'n ding nou stuk? ik ben altijd heel zuinig met mijn apparaten, vooral met mijn smartphone, tablet en laptop. Ik laat ze echt niet zomaar vallen of ga er mee gooien ofzo hahaha!

  maar ik weet niet waarom, toen ik een aanbieding zag bij Klikzeker om te verzekeren heb ik dat toch maar gedaan. Het was echt heel goedkoop, volgens mij echt maar een paar euro ofzo en ik had net een nieuwe iPhone gekocht. Vrienden van mij zeiden dat die dingen dus veel sneller stuk gaan dan andere smartphones of eerdere iphones en ik weet niet of dat waar is, maar ik was toch ineens bang geworden.

  Juist omdat ik altijd zo zuinig met mn spullen ben.

  Nou, en je raad het al: wat was ik BLIJ met die verzekering! Ik kan dan zelf wel heel zuinig zijn, maar mijn kleine neefje van 5 dus niet... Gewend aan de telefoon van zijn vader, waar altijd spelletjes op staan en youtube filmpjes, had hij dus mijn iphone gepakt en was er mee gaan spelen, toen ik net even de kamer uit was. Echt stom!! En natuurlijk had hij er dus wel mee gegooid of zoiets, want hij was stuk toen ik hem terug vond.

  Meteen contact opgenomen met Klikzeker en de verzekering was dus een enorme meevaller, want ze konden hem direct voor me repareren.
  Binnen een week had ik gewoon een keurige nette telefoon terug, zonder enige schade of wat dan ook.

  Wat een geluk!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  iPhone barst in scherm en snel gerepareerd

  Annelies G.07-09-2016

  Ik loop al een tijdje bij Klikzeker. Heb vorig jaar de nieuwe iPhone gekocht en was natuurlijk heel bang dat daar iets mee zou gebeuren. Ondanks dat iedereen zei Nee joh hoeft echt niet verzekerd te worden! Heb ik het toch maar gedaan. Want je wil toch niet dat hij dan schade heeft dan ben je helemaal duur uit!! Heb geen abonnement, maar Sim Only en heb de iPhone dus los gekost, echt megaduur natuurlijk.
  Anyhow, alles ging altijd goed, maar toen had ik ineens van de zomer een barst in mijn scherm. Geen idee waarom. Hij zat gewoon in mijn tas en toen ik hem eruit haalde, zag ik die barst. Ik schrok me dood! Maar gelukkig was ik dus verzekerd!!

  Meteen contact opgenomen met Klikzeker. Daar was ik toch een beetje huiverig voor want je hoort weleens verhalen en mensen hadden al gezegd dat ik niet moest verzekeren, omdat je toch nooit iets terug krijgt, dat het afzetters zijn enzo!
  Ik was ook een beetje bang dat er problemen zouden zijn omdat ik dus niet wist hoe de schade aan mijn iPhone was ontstaan. Ik bedoel, er zat ineens een barst in! Ik had hem niet laten vallen en hij zat zelfs gewoon in zijn hoesje. Maar vond het zelf ook een beetje een vaag verhaal en was dus bang dat ze daar moeilijk over zouden doen ofzo.

  Maar heb de telefoon gewoon aangemeld via de website, dat ging eigenlijk best wel makkelijk. En daarna nam de klantenservice van Klikzeker contact met mij op, volgens mij nog dezelfde dag, in ieder geval snel. Ze stuurden zo'n verzendding mee, dan kon ik mijn iPhone naar hun toesturen. En dan zouden zij kijken naar hoe hij kon worden gemaakt. Nou ja, dat heb ik dus gedaan. Wees zich allemaal vanzelf en ik ben eigenlijk altijd best wel onhandig met die dingen, maar dit ging prima. Opgestuurd en volgens mij was het echt binnen een week dat ik mijn telefoon gewoon weer TERUG kreeg, zonder barst!!

  Ben echt superblij hiermee. Had eigenlijk verwacht dat ze een smoes zouden bedenken dat hij niet gedekt was ofzo. OF anders dat het megalang zou duren ofzo. Ben een beetje wantrouwig achterdochtig met bedrijven denk ik! Maar het ging allemaal prima, het viel onder de dekking. Ook was ik bang dat ik een nieuwe telefoon moest, het zag er nogal heftig uit die beschadiging, maar het viel dus kennelijk wel mee.

  O ja en wat ook wel grappig was, was dat mijn verzekering bijna zou vervallen, ik zat echt nog nèt in de tijd, anders was de verzekering dus al vervallen en had ik niks gehad!

  En nu had ik supersnel gewoon weer een iPhone zonder enge barst in het schem!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Pluim voor klikzeker!

  Van oosterburen09-08-2016

  Laptop verzekerd ongeveer een jaar geleden. Opgestuurd voor reparatie en snel weer teruggekregen en deed het prefect. Pluim voor klikzeker. Ik zat echt in de rats toen hij stuk ging (wat moet je dan??) maar erg uit de brand geholpen.

  Sascia Thyssen09-08-2016

  Beste heer Van Oosterburen, Kijk, dat horen wij graag. Tot uw dienst! Hartelijke groet, Sascia Thyssen - www.klikzeker.nl

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Echt een waardeloze onderneming

  M.T. Bennink03-08-2016

  Na glasschade telefoon opgestuurd voor reparatie. Na een week telefoon retour ontvangen, bleek de camera niet te werken. Daarna telefoon nogmaals opgestuurd, wederom 14 euro verzendkosten, nu deed de microfoon het niet meer en dus kon ik nog niet bellen met het toestel. Voor de derde keer gebeldmet het bedrijf hoe we dit nu opgingen lossen. Na een week nog niets van hen vernomen en ben toen gaan bellen met Sascia Thyssen van de klantenservice... Zij had er weinig begrip voor dat mijn geduld ondertussen tot het dieptepunt was gezakt, ik moest vooral rustig blijven. Ook kon zij zich deze case niet herinneren... Ik werk zelf bij een private bank... Wanneer zaken bij een dezelfde klant tot drie(!!) maal toe fout gaan zou er bij mij wel een lampje gaan branden...! Dat wil dus zeggen: OF die Sascia heeft het geheugen van een cavia OF er gaat daar binnen die organisatie zovéél fout dat zij inderdaad een reden heeft dat zij zich deze case niet kan herinneren...

  Wat mij betreft een waardeloze onderneming waarmee je geen zaken moet willen doen!

  M.T. Bennink

  Sascia Thyssen09-08-2016

  Beste heer Bennink, Het spijt ons te moeten vernemen dat u onze service als zo slecht heeft ervaren. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en ik kan u verzekeren dat er absoluut geen sprake is van vergeten cases (overigens kan ik u melden dat cavia's een vrij goed geheugen hebben). Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad en bent u wederom in het bezit van een verzendlabel. Wij zien erop toe dat deze claim zo spoedig mogelijk correct wordt afgehandeld. Hartelijke groet, Sascia Thyssen - www.klikzeker.nl

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  TV gestolen veel moeite en pas vergoeding na aanschaf nieuwe tv

  N02-08-2016

  Beste lezers,

  Mijn tv is 2 weken geleden gestolen en dit heb ik direct geclaimd bij Klikzeker en aangifte gedaan bij de Politie.
  Nu blijkt dat ik wel vergoedt krijg maar pas als ik een nieuwe tv koop en hiervan de factuur toestuur.
  In de polisvoorwaarden van Klikzeker staat dit niet en ook op email en telefoon reageert men zeer slecht.
  Pas na vele malen bellen en druk zetten heb ik mijn claim toegewezen gekregen.

  Al met al ben ik dus zeer ontevreden en wil ik niemand adviseren een verzekering bij Klikzeker af te sluiten.

  Met vriendelijke groet,

  N

  Sascia Thyssen09-08-2016

  Beste N, Zoals eerder per e-mail gecommuniceerd kunnen wij helaas niet tot vergoeding overgaan zonder aankoopfactuur van een nieuwe televisie. Wij betreuren het feit dat u teleurgesteld bent in onze service, maar wij kunnen u helaas niet positiever berichten. Overigens heeft mijn collega u vandaag nog over uw schadeclaim bericht. Hartelijke groet, Sascia Thyssen - www.klikzeker.nl

  Tonnie29-09-2017

  U hebt helemaal gelijk, wel premie innen maar niet betalen. Dit zijn oplichters praktijken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Beste klantenservice ever!!

  Achmed A,25-07-2016

  Ik weet niet wat jullie (hieronder) meegemaakt hebben, maar ik heb een top ervaringen! Vervangende telefoon (zelfde) gekregen zolang de telefoon in reparatie was. Scherm stuk, mijn fout geen probleem en duurde wel even zegge een maandje voordat alles afgehandeld was. Maar paar keer gebeld en ik werd elke keer goed geinformeerd wat de problemen waren en waarom het een maandje duurde. Bleek nogal lastig gebarsten te zijn. Maar ik had dus weinig problemen zolang ik die vervangende had. Toppie!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Klikzeker

  Anouk07-01-2016

  Allemaal leuk die positieve reviews. Ik ben al 2 maanden mijn telefoon kwijt, krijg telkens standaard mailtjes wanneer ik naar de status van de reparatie vraag. Top. Iemand ook ervaring mee bij Klikzeker.nl?

  Padcal04-04-2016

  Bij mij hetzelfde verhaal, zit al 5 weken op mijn ipad te wachten. Afsluiten gaat lekker snel, maar repareren zeker niet.

  Patricia25-04-2016

  Zelfde ervaring! Telefoon begin maart opgestuurd. Vervolgens gaan er weken overheen. Klantenservice was telefonisch slecht bereikbaar en via de mail duurde het ook een paar dagen voordat ik reactie kreeg. Uiteindelijk bijna 2 maanden verder heb ik mijn telefoon terug ontvangen.

  Daan25-07-2016

  Gewoon ff blijven bellen, krijg je vanzelf antwoord. Lukte mij ook!

  Peemle29-03-2017

  Ik ben ook alweer 2.5 maand mijn laptop kwijt...'t gaat niet echt snel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Mijn ervaring

  Robert03-01-2016

  Ik snap dat iedereen hieronder ook goede cijfers geeft. Is gewoon simpele service, goed bedrijf en hier ook een tevreden klantje!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Complimentje

  Mayra20-12-2015

  Ik wil een complimentje geven voor de service van klikzeker. Traumatische ervaring gehad waarbij mijn camera gestolen is in spanje en gelukkig inclusief diefstalverzekering gedaan. Binnen een week, zonder gezeur uitgekeerd. Ik snap waarom meerdere mensen een 10 geven.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Aanradertje!

  Frank28-11-2015

  Aanradertje dit hoor, ik hoorde het ook van een vriend.
  Afsluiten gaat snel en makkelijk en ze zijn goedkoper dan andere bedrijven dus ik zeg goede deal!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Samsung verzekerd voor 50 euro

  Simon24-11-2015

  Ik heb mijn samsung laten verzekeren voor 50 euro. Prima deal! Ding kost toch zo 700 euro dus voor 50 euro zeker weten dat je hem in je handen houd, doe ik het voor! Nu nog kijken hoe moeilijk ze doen als je hem ook echt kwijt bent (of gestolen). Iemand daar ervaringen mee?

  Daan25-07-2016

  Kan soms ff duren voordat je m terugkrijgt, maar ze maken hem prima!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ik beveel de fietsverzekering aan

  Fiep15-11-2015

  Een dagje uit in Amsterdam werd bij mij en mijn man Richard erg verstoord door het feit dat mijn fiets (met elektrische motor, dus niet goedkoop) werd gestolen nadat we terug kwamen van een lunch. En dat nog wel op klaarlichte dag en we zijn niet langer dan een uurtje weg geweest. Ik had natuurlijk beter moeten weten in Amsterdam, daar gebeurt dat natuurlijk. Nouja, niks aan te doen en gelukkig had ik het fietssleuteltje nog. Een paar maanden geleden heb ik, met die niuwe fiets, die nu dus gestolen is, direct een verzekering afgesloten bij klikzeker. Zij hebben zonder enig probleem voor mij gezorgd dat ik een week later op precies dezelfde fiets weer in Alphen a/d rijn kon fietsen. Of ik ooit weer naar Amsterdam ga met mijn fiets? Dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik bij klikzeker blijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  afsluiten makkelijk

  F. van K.17-10-2015

  Afsluiten ging makkelijker dan gedacht, daarna gelukkig geen contact meer hoeven maken

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Simplesurance

  Uw beoordeling