NederlandReview

    Ervaringen Simplesurance

    Een fietsverzekering, of een verzekering voor je mobiele telefoon; het kan allemaal bij Simplsurance (vorheen bekend als Klikzeker). Simplesuranceis gespecialiseerd in verzekeringen voor allerhande zaken die je in eerste instantie misschien niet zou verzekeren. Toch zijn fietsen tegenwoordig erg waardevol, en ook de aanschafwaarde van mobiele telefoons worden steeds hoger. Reden genoeg dus om ook deze te verzekeren.

    Over Simplesurance

    Simplesurance is een van oorsprong Duits bedrijf dat nu ook in Nederland snel groeit. Een verzekering afsluiten bij Simplesurance gebeurt veelal via de website waar je het product aanschaft. Simplesurance is namelijk een online verzekeraar. Voor fietsland Nederland is Simplesurance met zijn gerichte fietsverzekering een uitkomst.

    Diensten

    Bij Simplesurance kan je voor veel verschillende soorten verzekeringen terecht. Zo kan je denken aan:
    - Smartphone-, of iPhoneverzekering
    - Tabletverzekering
    - Laptopverzekering
    - Fietsverzekering
    - Pedelecverzekering
    - Cameraverzekering



    Sophia is niet tevreden over Simplesurance in haar vlog. Bent u het met haar eens? Bekijk dit filmpje en vertel ons uw ervaringen!


    Simplsurance (vorheen bekend als Klikzeker) biedt verzekeringsproducten aan met een vaste looptijd, daarnaast worden ze niet automatisch verlengd. Het enige wat je nodig hebt om een verzekering af te sluiten is een e-mailadres en een omschrijving van het gewenste verzekeringsproduct. Afsluiten kan via de webshop waar het product word aangeschaft, maar het kan ook via Simplsurance zelf.

    Simplsurance gaat verder dan de gemiddelde verzekeraar door meer dingen te dekken. Beschadigingen, bedieningsfouten en verlies van het product is allemaal verzekerd.
    Inwoners van Nederland kunnen hun apparaten zoals mobiel en camera verzekeren op Simplsurance, inwoners van Duitsland via schutzklick.de. Helaas kan je niet via Simplsurance verzekeren als je in een ander land woonachtig bent.

    Klachten

    Over Simplsurance zijn vrijwel geen klachten te vinden. Dit kan goed, maar ook slecht zijn. Een klacht die gaande is is een weigering om uit te betalen omdat het product in kwestie tweedehands zou zijn. Dan zou er toch op zijn minst bekend moeten zijn hoe dit product de verzekering is ingegaan. Verder is er vrijwel niets te vinden over Simplsurance.

    Heb jij een ervaring met Simplsurance en wil je die graag delen? Vergeet dan niet hier je review achter laten.

    Eenvoudig online verzekeren of een ramp? Wat vindt u? Lees ervaringen of beoordeel zelf Simplsurance op eigen risico, kortingsbonnen of service. Lees alle ervaringen bij NederlandReview!

    Simplesurance
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    6
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone barst in scherm en snel gerepareerd

    Ik loop al een tijdje bij Klikzeker. Heb vorig jaar de nieuwe iPhone gekocht en was natuurlijk heel bang dat daar iets mee zou gebeuren. Ondanks dat iedereen zei Nee joh hoeft echt niet verzekerd te worden! Heb ik het toch maar gedaan. Want je wil toch niet dat hij dan schade heeft dan ben je helemaal duur uit!! Heb geen abonnement, maar Sim Only en heb de iPhone dus los gekost, echt megaduur natuurlijk.
    Anyhow, alles ging altijd goed, maar toen had ik ineens van de zomer een barst in mijn scherm. Geen idee waarom. Hij zat gewoon in mijn tas en toen ik hem eruit haalde, zag ik die barst. Ik schrok me dood! Maar gelukkig was ik dus verzekerd!!

    Meteen contact opgenomen met Klikzeker. Daar was ik toch een beetje huiverig voor want je hoort weleens verhalen en mensen hadden al gezegd dat ik niet moest verzekeren, omdat je toch nooit iets terug krijgt, dat het afzetters zijn enzo!
    Ik was ook een beetje bang dat er problemen zouden zijn omdat ik dus niet wist hoe de schade aan mijn iPhone was ontstaan. Ik bedoel, er zat ineens een barst in! Ik had hem niet laten vallen en hij zat zelfs gewoon in zijn hoesje. Maar vond het zelf ook een beetje een vaag verhaal en was dus bang dat ze daar moeilijk over zouden doen ofzo.

    Maar heb de telefoon gewoon aangemeld via de website, dat ging eigenlijk best wel makkelijk. En daarna nam de klantenservice van Klikzeker contact met mij op, volgens mij nog dezelfde dag, in ieder geval snel. Ze stuurden zo'n verzendding mee, dan kon ik mijn iPhone naar hun toesturen. En dan zouden zij kijken naar hoe hij kon worden gemaakt. Nou ja, dat heb ik dus gedaan. Wees zich allemaal vanzelf en ik ben eigenlijk altijd best wel onhandig met die dingen, maar dit ging prima. Opgestuurd en volgens mij was het echt binnen een week dat ik mijn telefoon gewoon weer TERUG kreeg, zonder barst!!

    Ben echt superblij hiermee. Had eigenlijk verwacht dat ze een smoes zouden bedenken dat hij niet gedekt was ofzo. OF anders dat het megalang zou duren ofzo. Ben een beetje wantrouwig achterdochtig met bedrijven denk ik! Maar het ging allemaal prima, het viel onder de dekking. Ook was ik bang dat ik een nieuwe telefoon moest, het zag er nogal heftig uit die beschadiging, maar het viel dus kennelijk wel mee.

    O ja en wat ook wel grappig was, was dat mijn verzekering bijna zou vervallen, ik zat echt nog nèt in de tijd, anders was de verzekering dus al vervallen en had ik niks gehad!

    En nu had ik supersnel gewoon weer een iPhone zonder enge barst in het schem!

    Door: Annelies G. 07-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iphone kapot door kleine neefje en gerepareerd!

    hallo allemaal

    ik ben zo iemand die nooit zijn telefoon vezrekert omdat dat toch alleen maar duurder is dan nodig.

    ik bedoel, hoe vaak gaat zo'n ding nou stuk? ik ben altijd heel zuinig met mijn apparaten, vooral met mijn smartphone, tablet en laptop. Ik laat ze echt niet zomaar vallen of ga er mee gooien ofzo hahaha!

    maar ik weet niet waarom, toen ik een aanbieding zag bij Klikzeker om te verzekeren heb ik dat toch maar gedaan. Het was echt heel goedkoop, volgens mij echt maar een paar euro ofzo en ik had net een nieuwe iPhone gekocht. Vrienden van mij zeiden dat die dingen dus veel sneller stuk gaan dan andere smartphones of eerdere iphones en ik weet niet of dat waar is, maar ik was toch ineens bang geworden.

    Juist omdat ik altijd zo zuinig met mn spullen ben.

    Nou, en je raad het al: wat was ik BLIJ met die verzekering! Ik kan dan zelf wel heel zuinig zijn, maar mijn kleine neefje van 5 dus niet... Gewend aan de telefoon van zijn vader, waar altijd spelletjes op staan en youtube filmpjes, had hij dus mijn iphone gepakt en was er mee gaan spelen, toen ik net even de kamer uit was. Echt stom!! En natuurlijk had hij er dus wel mee gegooid of zoiets, want hij was stuk toen ik hem terug vond.

    Meteen contact opgenomen met Klikzeker en de verzekering was dus een enorme meevaller, want ze konden hem direct voor me repareren.
    Binnen een week had ik gewoon een keurige nette telefoon terug, zonder enige schade of wat dan ook.

    Wat een geluk!

    Door: Marianne Vrieskoop 12-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede reparatie

    Klik zeker is een aanrader om bij te verzekeren.

    Eerst was ik een beetje bang om mijn telefoon op te sturen door alle slechte reviews maar ik heb er geen spijt van gehad,

    Aanvraag verliep soepel. Kreeg een pakbon dus hoefde hem alleen bij de UPS.
    Telefoon kwam snel aan. Bekijken van de telefoon was redelijk snel en ontving netjes een mail met een betaal link voor de eigen risico. Deze heb ik GELIJK binnen 10 minuten betaald. Heb daarna een week niks meer gehoord... Toen kreeg ik een email van een medewerker om mij er aan te herinneren dat ik nog moest betalen. Hebben toen mail contact gehad over dat ik het wel had betaald wat redelijk snel is opgelost :) Heb mijn telefoon voor het einde van die week nog mogen ontvangen.

    Service is dus niet slecht. Redelijk snel als je ze eenmaal te pakken hebt. Ze zijn altijd vriendelijk geweest. Controlleer dat je meteen een betalings bevestiging hebt als je betaald. Zo niet stuur een email en verkom een situatie zoals dit als je je telefoon snel terug wilt hebben.

    Door: Rachelle de Zwart 02-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geweldig, heel snel en goede service

    Toen ik mijn oneplus 5t had gekocht had ik hem meteen verzekerd bij klikzeker. na ongeveer 9 tot 10 maanden liet ik mijn mobiel vallen en had een hele grote barst in mijn scherm. Die avond heb ik dat nog opgegeven bij klikzeker en kon hem de week daarop al opsturen (naar tsjechie).

    Voor de zekerheid ging ik hier reviews lezen en tot grote schrik zag ik hoeveel lage cijfers mensen gaven. Na veel twijfelen heb ik hem toch maar opgestuurd.

    Ik had een mailtje gestuurd naar klikzeker hoelang het ongeveer zou duren en ze zeiden ongeveer 2 weken. Op donderdag 4-10 stuurde ik hem op en heb hem vandaag (9-10) al in huis! En ja hoor hij zag eruit als nieuw.

    Er zat een formulier bij wat ze allemaal hebben vervangen en dat was veel meer dan alleen het scherm, volumeknop, camera, moederbord, etc.

    al met al raad ik het zeker aan! Ze waren zeer snel en antwoorden goed op mijn vragen.

    Door: Pizza_s391 09-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    verzekering iPhone X

    Waardeloos! , De beloofde bedragen worden niet uitgekeerd. Ik had mijn telefoon niet in mijn jaszak mogen dragen :( OMG!! Mijn Advies koop hier niet! Ze beloven gouden bergen maar komen ze niets na als je telefoon werkelijk waar word gestolen. Sterker nog men durft ook nog te zeggen dat ik maar moet bewijzen dat ik mijn telefoon niet ben verloren! Belachelijk

    Door: Jee 11-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    CLAIM INGEDIEND

    het is belachelijk hoelang het duurt als je telefoon gestolen is
    je krijgt 500 keer dezelfde vragen maar oplossen homaar
    nooit meer hier verzekeren

    Door: vanessa 14-05-2019
    Jaap 14-05-2019

    Ik vind het ook lang duren. Heb vorige week mijn eigen risico al betaald. Telefoon heeft waterschade dus onherstelbaar maar ze hebben nog geen antwoord van hun repaircentrum? Heel vreemd. Vraag me af of dit wel te vertrouwen is, aangezien er veel slechte recensies zijn. Ik heb ze net gebeld en krijg vandaag of morgen te horen wat de status is. Ik ga anders gewoon aangifte doen..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hele snelle en volledige service!

    Nadat ik hier vele reviews had gelezen over de service van Simplesurance en het feit dat er veel telefoons 'verdwijnen' tijdens de verzending naar het hoofdkantoor, stond het zweet mij in de nek. Ik heb meerdere telefoontjes gepleegd om er zeker van te zijn dat zij op de hoogte waren van het feit dat ik mijn telefoon ging opsturen en dat ze ervoor zouden zorgen dat hij aan zou komen.

    Na weken twijfelen heb ik mijn telefoon op donderdag-middag dan toch op de post gedaan. De dinsdagavond daarna kreeg ik bericht dat mijn telefoon gerepareerd was en alweer was verstuurd. Afgelopen vrijdag heb ik mijn telefoon weer zo gloed als nieuw mogen ontvangen! De service en levering waren top en het eigen risico was ook ontzettend laag in vergelijking tot de kosten voor de reparatie. Misschien komt het doordat ik ze zo vaak heb gebeld, maar bij mij is alles goed verlopen en ik zou Simplesurance om die reden zeker aanraden.

    Door: Anna 04-03-2019
    Lars 20-03-2019

    Zou je naar mij kunnen mailen welke stappen je hebt ondernomen om te zorgen dat de telefoon zo goed is afgehandeld. Ik ben ook hier verzekerd en ben ook bang om mijn telefoon op te sturen na de reviews op deze pagina.

    Peter 06-05-2019

    Beste Anna, ik heb nu ook een schadegeval en mij is gevraagd om de telefoon naar Litouwen te sturen t.a.v MTTC. Met alle verhalen die ik hier lezen, ga ik zeker geen telefoon versturen naar Litouwen. Is jouw telefoon ook naar Litouwen verstuurd?

    Yerun 12-06-2019

    Mijn 8plus is ook kapot en sta op het punt ‘m op te sturen. Maar deze comments maken me een beetje bang. Zou het denken jullie helpen als je het pakketje aangetekend op zou sturen? Ik geloof namelijk niet dat onze Nederlandse koeriersdiensten de boeman zijn..

    Manon 28-06-2019

    Mijn telefoon is verzonden naar Litouwen en wat een drama is er nu...absoluut niet doen. Begin april is mijn telefoon verzonden. Op een gegeven moment duurde het ons te lang en zijn we er achter aan gegaan. Uiteindelijk na 72 dagen zeggen ze dat Mijn pakket (telefoon) kwijt is. Vervolgens bieden ze aan om een nieuwe Samsung A7 te sturen. Wat vreemd is want ik had een Samsung J7. Op zich is dat niet erg want zat te denken om zelf een A7 aan te schaffen. Nu zijn we inmiddels 3 week verder en de telefoon is er nog steeds niet. Net weer gebeld en de werknemer gaat er weer achteraan. Vraag me af hoe lang dit nog gaat duren en of ik überhaupt nog een telefoon toe gestuurd krijg.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iphone stuk en gerepareerd via klikzeker

    Was verzekerd voor mijn nieuwe iphone via klikzeker.

    Ik ben best voorzichtig met men telefoon, toch maar verzekerd voor de zekerheid. Duur apparaatje, he...
    Hield mijn hart vast toen ik em had laten vallen. Leek eerst niks mis, maar later toch ineens kuren. Beetje raar maar wel lastig

    Daarna opgestuurd naar Klikzeker en was beetje ongerust omdat niet iedereen tevreden was zag ik met hun service en reparatie.

    Maar bij mij ging het eigenlijk goed allemaal. Ik moest wel eventjes wachten op mn telefoon, dat was lastig omdat ik hem echt vaak gebruik. Maar had de telefoon binnen een weekje terug en het probleem was opgelost.

    Ik weet nog steeds niet wat er nou precies was eigenlijk, maar maakt me ook niet uit, ik ben blij dat men telefoon het gewoon weer helemaal doet en dat ik verzekerd was!

    Door: Bram 30-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ik beveel de fietsverzekering aan

    Een dagje uit in Amsterdam werd bij mij en mijn man Richard erg verstoord door het feit dat mijn fiets (met elektrische motor, dus niet goedkoop) werd gestolen nadat we terug kwamen van een lunch. En dat nog wel op klaarlichte dag en we zijn niet langer dan een uurtje weg geweest. Ik had natuurlijk beter moeten weten in Amsterdam, daar gebeurt dat natuurlijk. Nouja, niks aan te doen en gelukkig had ik het fietssleuteltje nog. Een paar maanden geleden heb ik, met die niuwe fiets, die nu dus gestolen is, direct een verzekering afgesloten bij klikzeker. Zij hebben zonder enig probleem voor mij gezorgd dat ik een week later op precies dezelfde fiets weer in Alphen a/d rijn kon fietsen. Of ik ooit weer naar Amsterdam ga met mijn fiets? Dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik bij klikzeker blijf.

    Door: Fiep 15-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Very happy with the service

    I was very afraid to send my iPhone X for repairs after reading all the negative reviews on this site. I must say that I was positively surprised. My iPhone had a broken screen and some water had infiltrated the inside which prevented the phone from booting up.
    I sent the phone for repair and got it back within 5 working days. The phone worked fine for a couple of days until the Face ID camera stopped working. I sent the phone again and now I just received what seems to be a brand new phone. I don't see any scratches on the frame or on the screen.
    Keep in mind that most of the time people that are happy with a service don't bother writting a review.

    Door: Florent Gatin 27-06-2018
    Joost 31-10-2018

    Hallo klikzeker medewerker. Ligt er wel erg dik op hè

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service

    Telefoon eind 2018 opgestuurd ter reparatie. 2 weken later (wat al gek is) pas te horen gekregen dat pakketje zou zijn aangekomen. Echter was het pakketje wel aangekomen maar zonder telefoon.... Dus onderzoek met koeriersdienst (DHL) zou 8 weken duren. Inmiddels zijn we 12 weken verder en beloven ze elke keer dat het binnen 2 weken wordt opgelost. Wat nu dus nog steeds niet is gebeurd. Klikzeker/Simplesurance beroept zich telkens op de schuld van de koeriersdienst en neemt totaal geen verantwoordelijkheid naar haar klanten toe. Belachelijk dat je ook voor diefstal verzekerd (+/- €100 extra)en dat ze niet over gaan tot uitkeren van de diefstaldekking terwijl je het nu toch blijkt dat die gestolen is... omdat die niet onder mijn hoede gestolen is...

    Als ik jullie mag adviseren zou ik liever 50€ extra voor een verzekering betalen en zorgen dat ook het reparatiecentrum in NL zit i.p.v. in Duitsland. Koop hier nooit weer wat!!

    Door: Bram 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Waardeloos

    Telefoon opgestuurd voor reparatie, nu zeggen ze dat de telefoon nooit is aangekomen. Wordt er van je verwacht dat je nog 8 weken zonder telefoon kan en dan gaan ze pas over naar diefstal. En dat voor een telefoon van +/- 900€. Ik ga hier nooit meer wat verzekeren!!

    Door: Bram 03-01-2019
    Ronald 16-01-2019

    Opvallend, ik heb namelijk mijn telefoon op 2 januari opgestuurd en ook mijn telefoon is nooit aangekomen: Dank u wel voor uw bericht inzake uw claim. Wij zien inderdaad ook dat de zending is aangekomen bij onze reparateur. De reparateur informeerde ons echter dat het telefoondoosje welke in de doos/envelop zat geen telefoon bevatte. Het originele doosje was leeg. Hierop hebben wij direct een klacht ingediend bij de koeriersdienst wegens het leeg zijn van de verpakking. Echter, om uit te sluiten dat u niet per ongeluk vergeten bent om de telefoon in het doosje te doen voor het opsturen (dit hebben wij ook al eens meegemaakt namelijk), verzoeken wij u dit te controleren en indien u de telefoon niet meer heeft en dus heeft opgestuurd, dit aan ons te bevestigen.

    Tom 21-01-2019

    Ik heb precies hetzelfde. 29 dec 2018 verstuurd, nooit aangekomen (nog steeds bij PostNL). 8 weken is idd erg lang. Ik vermoed dat iemand bij PostNL pakketjes naar simplesurance onderschept.

    Bram 29-03-2019

    @Ronald, @Tom; ik zit nog steeds in een geschil met simplesurance omdat zij nu niet willen betalen. Zij zeggen dat de koeriersdienst nu aansprakelijk is en dat zij naar hen moeten uitkeren en dat ik dan mijn geld pas krijg. Dit geschil duurt nu alweer 4 weken langer dan de onderzoekstijd. Ik ga er al van uit dat ik mijn telefoon en mijn geld nooit weer terug zie. Is er iets waardoor we dit kunnen aanspannen tegen Simplesurance of de koeriersdienst?

    Jaap 14-05-2019

    Ik vind het ook lang duren. Heb vorige week mijn eigen risico al betaald. Telefoon heeft waterschade dus onherstelbaar maar ze hebben nog geen antwoord van hun repaircentrum? Heel vreemd. Vraag me af of dit wel te vertrouwen is, aangezien er veel slechte recensies zijn. Ik heb ze net gebeld en krijg vandaag of morgen te horen wat de status is. Ik ga anders gewoon aangifte doen.. Krijgt iemand hier wel iets uitgekeerd?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    telefoon verzekerd

    ik zat eerst bij ze met klikzeker en nu overgestapt naar simplesurance
    vind het fijn dat mijn telefoon goed is verzekerd en alles was netjes geregeld

    Door: sanne 29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    pakketje ontvangen zonder telefoon

    Onze telefoon ingestuurd naar Kliczeker voor beoordeling inzake schade. Zij zeggen dat ze een lege doos ontvangen, terwijl het verzendbewijs van PostNL duidelijk gewicht met telefoon aangeeft. Ze onderzoeken dit probleem al twee maanden zonder tot een oplossing te komen. Daaaag telefoon van €500 incl. vezekeringskosten. Wat een oplichters

    Door: Bettina 19-11-2018
    Tom 21-01-2019

    Is het inmiddels wel opgelost?

    Ronald 24-01-2019

    Exact hetzelfde meegemaakt met mijn telefoon. Verzonden op 2 januari en een week later ontvingen ze naar eigen zeggen een leeg pakketje. Diefstalverzekering vervalt, omdat de telefoon bij een koerierdienst was en dus niet in persoonlijke bewaring was. Lijkt dus op structurele diefstal van SimpleSurance. Tijd om aangifte te gaan doen.

    Stefan 05-02-2019

    Hallo allemaal, mijn dochter heeft nu het zelfde al u heeft meegemaakt. Telefoon defect in garantie periode en netjes opgestuurd. Pakje netjes aangekomen in Duitsland,maar helaas zonder GSM. Het lijkt op oplichting of Corrupte collega's bij de reperateur. Na 6 maanden wordt ze nog steeds aan het lijntje gehouden met als reden dat Post nl en DHL de vermissing niet claimen en daarom de geleden schade niet kunnen uitkeren. Wordt vervolgd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede service

    Dat was heel goed service en snel.
    Bedankt.!!

    Door: Khaled 11-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    slechte bedrijf geen sevice

    Na heel wat jaren klant te zijn met verschillende apparaten, heb ik ze nu voor het eerst nodig gehad mij telefoon was gevallen alles door lopen kwam ik er achter dat je eigen risico van 50 euro, werd niet vermeld toen ik de verzekering afgesloten heb maar goed dat betaald en op gestuurd na een week weer de telefoon terug gestuurd toen weer in gebruik genomen. heb ik de pech dat me telefoon in me tas doet haal hem er uit en op een of ander manier beeld scherm kapot helaas ik weer 50 euro eigen risico betaald en op gestuurd telefoon weer gemaakt terug gekregen. toen later kreeg ik een mail dat ze mij verzekering opzegt vindt gewoon belachelijke heb meerdere verzekeringen lopen al heel wat jaren klant nooit wat gehad en dan wordt je zo behandeld.En ze zijn zeer slecht bereikbaar als je belt krijg je steeds een Engels sprekende persoon die zegt dat Nederlandse collega er niet is of dat die ziek is enz ik denk wel 10 keer gebeld en elke keer weer een ander smoes
    Echt nooit meer dat ik daar een verzekering afsluit.

    Door: jessica 06-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Al 3 weken bij de reparateur maar nog steeds niet terug.

    Op internet gezocht naar een geschikte telefoonverzekering voor mijn nieuwe Iphone 7. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Klikzeker.. Dit was heel gemakkelijk af te sluiten en ik was voorstander van een eenmalig bedrag. Nu liet ik mijn telefoon thuis flink vallen waardoor ik erg blij ben met de verzekering. Het bestellen is ontzettend makkelijk en de werknemers van Klikzeker zijn ontzettend vriendelijk. Het enige vervelende... mijn telefoon is nu al 3 weken weg en ik heb nog steeds niks gehoord over de stand van zaken.. Ik was ontzettend tevreden over de service en de prijs is ook niet verkeerd alleen het terugkoppelingsproces is waardeloos. Ik weet niet wanneer ik mijn telefoon terug kan verwachten en waarom het zo lang duurt. Het mailcontact duurt lang en de reacties zijn onduidelijk (wel vriendelijk). Ik wil gewoon mijn telefoon terug en had hem voor 100 euro meer liever ergens anders laten maken waar ik hem wel direct terug krijg. Als ze je iets meer op de hoogte houden en uitleggen waarom het wat langer duurt is het prima maar dit gebeurt niet. Ik zou daarom niet meer kopen bij Klikzeker.nl - Het is goedkoop t.o.v. andere telefoonverzekeringen maar dat is het wachten niet waard.

    Door: Bart 30-10-2018
    Bart 05-11-2018

    Mooiste is dat ik nog steeds geen reactie heb en dat mijn telefoon nog steeds niet is verzonden. Wat een triest bedrijf!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geen verzekering hier afsluiten

    Ik had voor drie leden van ond gezin een verzekering voor de telefoon. Dit was een verzekering voor 2 jaar. Mijn dochter heeft in die periode twee keer haar glas moeten laten vervangen. De andere twee hebben nooit iets gehad. Na de tweede keer werd mijn dochter zo uit de verzekering gegooid. Dat mag volgens de kleine lettertjes.... dan kun je dus net zo goed geen verzekering aflsuiten en gewoon zelf je glas betalen. Ben je goedkoper uit!!!!
    Als klap op de vuurpijl bleek ook nog dat ze geen goed glas erop hadden gezet en niet alle schroefjes terug hadden geplaatst. Heb het alsnog zelf moeten regelen. Boeven zijn het!!!!

    Door: N. van Heeswijk 04-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    betalen graag uitkeren ho maar

    het afsluiten van de verzekering ging gemakkelijk en snel en als het betalen van de verzekering.

    onlangs al 3x mijn S9+ aangemeld voor reparatie omdat deze eenmaal is gevallen. netjes alle papieren opgestuurd maar al 3x afgewezen.
    1x was het slijtage (WTF)
    2x waarom ben je na de eerste keer niet nog een bij ons aan gaan kloppen (afwijzing)
    3x papieren kloppen niet dus we kunnen je niet helpen. en dat terwijl het gewoon compleet is aangeleverd zoals gevraagd.

    al met al gewoon een grote oplichterij

    SCHANDALIG!!!!

    Door: Guus van Esch 24-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    verzekering dekt schade niet door nieuw bedachte voorwaarde

    Sinds november 2017 heb ik mijn nieuwe Iphone verzekerd via Klikzeker. Onlangs heb ik mijn telefoon laten vallen waarbij het scherm beschadigd is en daarom contact opgenomen met Klikzeker. Ik heb het toestel voor 432 euro gekocht (zoals uit aankoopnota blijkt) en daarom voor een waarde tot en met 500 euro verzekerd. Zij beweren nu echter dat mijn telefoon onderverzekerd is en dat ik een verzekering boven de 500 euro moet nemen voordat de valschade vergoed kan worden. Dit omdat (letterlijk geciteerd) 'momenteel deze iPHone 7 bij Coolblue nog €629,- kost '.
    Ik vind het oplichting dat het scherm van mijn Iphone nu niet gerepareerd kan worden door klikzeker omdat mijn telefoon volgens hun 'onderverzekerd' is.

    Door: Ellen Makker 07-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Simplesurance

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Simplesurance een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Simplesurance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Simplesurance actief?

    Simplesurance is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simplesurance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.