NederlandReview

    Ervaringen Ixorg Tandartsverzekering

    Zowel aanvullende als basisverzekeringen zijn vaak grote kostenposten, waar je bovendien wel even aan vast zit. Minstens een jaar lang betaal je immers een maandelijkse premie. Het is dus van belang om voor het afsluiten van een nieuwe verzekering eerst de reviews van klanten van zo'n verzekeraar te controleren. Dat geldt ook voor ixorg, dat tandartsverzekeringen aanbiedt. Het is een initiatief van de tandartsen zelf.

    Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan behulpzaam.

    Heb je al ervaring met Ixorg? Laat dan een review achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Ixorg.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Wat of wie is Ixorg?

    Ixorg is een verzekeraar die een nieuw concept heeft geïntroduceerd als tegenhanger van de tand- en fysioverzekering. Zo kun je besparen op de aanvullende tandarts- en fysioverzekering.

    Het is een initiatief van 5.000 tandartsen. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde heeft dit initiatief opgezet en gestart.

    Ken je hem nog? De tandarts taxi van Ixorg.

    Welke verzekeringen biedt Ixorg?

    Ixorg biedt ongevallenverzekeringen voor schade aan je gebit en/of fysio. Je kunt ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo sta je nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt. De verzerkeringen van ixorg kosten een paar euro per maand. Je meldt je aan via de aanmeldprocedure op de website.

    Veel volwassenen kiezen ervoor om zich niet meer aanvullend te verzekeren voor de tandarts of fysiotherapeut. Dat betekent dat tandartskosten en de eerste 20 fysiobehandelingen voor eigen rekening komen. Ook het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekering.

    Een klap op het stuur met je mond, een bal in je gezicht, een val van de fiets. Bij schade aan je gebit gaat het vaak om duizenden euro’s schade Deze kosten vallen niet in de basiszorgverzekering. Het ongevalsrisico is vaak niet of onvoldoende verzekerd in de aanvullende verzekeringen. Ixorg geeft een dekking tot € 10.000,- voor schade aan je gebit.

    Sport of reis je veel, of heb je een zwaar beroep? Dan is het risico op een ongeval best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor de fysio moet je de kosten voor een behandeling zelf betalen. Maar een aanvullende verzekering dekt vaak lang niet alle kosten. Vandaar ixorg met een ruime dekking voor fysiotherapie na ongevallen en bij ernstige blessures.

    Klachten, tips en complimenten over de tandartsverzekering van Ixorg

    Heb je een klacht over Ixorg.nl? Dan is het goed om dit te melden. Dit kan per post, per telefoon en ook per mail. Hierdoor is het mogelijk om de klacht op te laten lossen.

    Het is daarnaast goed om je mening over Ixorg ook te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen zo om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Heb jij ervaring met ixorg.nl?

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

    Vind onafhankelijke ervaringen van klanten die Ixorg al geprobeerd hebben in hun reviewsop NederlandReview!

    Ixorg Tandartsverzekering
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    7
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    tandartskosten verzekerd

    Dit is voor mij echt een uitkomst, want ik heb mijn dure aanvullende tandartsverzekering nooit nodig gehad. Ik ga alleen maar jaarlijks naar de tandarts en toen mijn verstandskiezen werden getrokken, bleek dat niet eens onder de verzekering te vallen! Daarom heb ik toen direct die verzekering gestopt en toen kwam ik bij ixorg uit. Veel beter idee en hopelijk bespaart dit veel kosten. Het is een fijn idee dat je wel gedekt bent als er echt iets gebeurt.

    Door: Léon12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ixorg fysio en tand ongevallen verzekering

    Jammer van het spaarpotje, de afwikkeling heeft iets langer geduurd maar is allemaal netjes afgehandeld. Het nieuwe product past precies bij mij. Ik sport veel en heb daardoor wel eens een blessure. Door bij ixorg mezelf te verzekeren voor de echte risico's heb ik geen dure aanvullende verzekering nodig. Zeer tevreden klant dus!

    Door: Eefke J25-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ixorg tand en fysio verzekering

    Ik sport veel en zie nu pas de risico's voor blessures en tandongevallen. Ik ben niet aanvullend verzekerd maar bij ixorg kun je altijd instappen wanneer je wilt. Nu verzekerd voor een klein bedrag per maand omdat ik de hoge kosten niet kan betalen als het echt fout gaat. Top service

    Door: TimoB28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fysio kosten verzekerd

    Door de veranderingen van ixorg is er geen spaarpotje meer. Maar het alternatief is veel beter voor mij. De overgang van het oude product naar het nieuwe product is goed gegaan. Nu voor een klein bedrag per maand Fysio en tand ongevallen verzekerd. Heel blij mee :)

    Door: Mark31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tand en fysio verzekering

    Geen aanvullende verzekering meer nodig door ixorg, prima service

    Door: Kevin H08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ixorg tand verzekering

    Helaas ervaring gehad, mijn voortand was afgebroken tijdens het sporten. Gelukkig ben ik verzekerd bij ixorg en heb alles vergoed gekregen. De kosten van het maken van die voortand was best prijzig dus ben blij dat ik die kosten had afgedekt.

    Door: Bram Kuijpers25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ixorg tand en fysio ongevallenverzekering

    Ideale combi met mijn basisverzekering. Zo ben ik verzekerd voor ongevallen waardoor ik geen dure aanvullende verzekering meer nodig heb. De juiste koste besparing, nu alleen verzekerd voor de echte risico's.

    Door: EllenvB 24-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tandartsverzekering

    Leuk concept. Echter, vreemde communicatieproblemen bij Ixorg/Acura. Onlangs is het product gewijzigd, zonder communicatie hierover. Ook het bedrijf dat de incasso (ook het bedrijf dat incasseerde). Opgezegd: ik kreeg bericht dat ik nog 7 euro terug zou krijgen via de mail. Ondertussen kreeg ik een fysieke brief waarbij verkeerd adres werd gebruikt (toevoeging miste....) dat ik nog paar euro schuldig was. Brief was zeer onvriendelijk, er werd gedreigd met automatische incasso etc. Te belachelijk voor woorden. Ik maak nu gebruik van de bijgeleverde tandongevallenverzekering bij Independer: goedkoper en duidelijker.

    Door: Carina14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Contract tandartsspaarpot

    Keurig op tijd opgezegd, maar de afhandeling is slecht. Heb vandaag na ettelijke emails en telefonisch contact mijn geld nog niet op mijn rekening staan. Slechte organisatie
    Zelfs sterren aanklikken klopt niet! Het aanklikken van 1 ster kan niet........

    Door: Marion10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    geen

    Ik heb gebeld met een aantal vragen, omdat het mee een interessante extra verzekering vond. Maar dat was geen leuk gesprek. Eerst begon het met dat ik alle antwoorden maar op hun website op internet moest opzoeken Dat lukte niet of ik kon de antwoorden op mijn vragen daar niet vinden, dus daarom belde ik. Daarna ging het al heel snel door naar dat ze er niet aan de telefoon zaten om antwoorden te geven. Dat was hun taak niet en daar werden ze niet voor betaald! Een simpele vraag als wat is het eigen risico wanneer je toch graag bij je eigen tandarts eventuele ingrepen zou willen laten doen, kon niet beantwoord worden. Ik kreeg meerdere malen te horen dat ik maar beter geen verzekering bij hun kon afsluiten en dat hun advies was om naar 'een adviseur bij mij in de buurt' moest gaan. Want zo iemand kreeg wel betaald. Wie 'de adviseur bij mij in de buurt' werd verder niet uitgelegd. En, ik moest toch niet denken dat voor een premie van 3,95 per maand ik advies van hun zou krijgen bij het afsluiten van de verzekering. De 'adviseur bij mij in de buurt' kreeg wel betaald. Als ik van hun advies wilde hebben moest ik denken aan bedragen van 150,00 euro per uur. Dat is wat ze voor een advies wilde krijgen. Dit allemaal dus bij een aantal vragen over het eventueel afsluiten van deze verzekering.
    Tja, het laat zich raden wat dan het antwoord is wanneer je deze verzekering hebt afgesloten en er moet echt een keer iets uitgekeerd worden. Ik zie er dus maar van af. Jammer..

    Door: li30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tandartsverzekering

    Administratieve chaos bij iXorg. Met moeite contract kunnen beëindigen en wacht al weken op terugboeken opgebouwd tegoed.

    Door: Wouter19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wachttijd

    Het systeem is prima. Spaarpotje dat blijft staan voor tandarts kosten.
    Als eerst wachtende in de rij meer dan 20 min. aan de lijn moet blijven vind ik toch wel schandalig.
    Als ik een vergelijking maak met bv. middelgrote verzekeringsmaatschappij waar ik wel direct een telefoniste aan de lijn krijg zonder enige wachttijd, krijg ik als antwoord van een medewerker IXorg dat zij geen verzekeringsmaatschappij zijn.
    Al met al niet erg consument vriendelijk.

    Door: G.Schonck07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    besparen op tandartskosten

    Jaar in jaar uit hoef ik vrijwel alleen voor de halfjaarlijkse controle naar de tandarts. Verder heb ik nooit problemen. Toch sloot ik ieder jaar weer een tandartsverzekering af, maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig spaar ik voor mijn eigen tandartskosten bij Ixorg. Dit is een initiatief van 5000 tandartsen. Je spaart zelf voor de kosten van de tandarts en bent daarnaast voor 10.000 euro verzekerd voor schade aan je gebit bij een ongeval. Ik betaal nu bij mijn zorgverzekeraar niet meer voor de tandartskosten en dat maakt de verzekering toch een stuk goedkoper.

    Door: W. Heijers07-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Te duur

    te duur

    Door: Hanneke Fransen05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Ixorg als vervanging voor tandartsverzekering

    Al jaren hikte ik aan tegen de hoge kosten voor een tandartsverzekering. Ik heb vrijwel nooit wat met mijn gebit. Toen ik Ixorg tegenkwam was ik direct verkocht. Dit is ideaal in plaats van een tandartsverzekering.

    Door: Ivar Buitinga22-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Ixorg Tandartsverzekering

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Ixorg Tandartsverzekering een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Ixorg Tandartsverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ixorg Tandartsverzekering actief?

    Ixorg Tandartsverzekering is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ixorg Tandartsverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.