NederlandReview

  Ervaringen Ixorg Tandartsverzekering

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Ixorg.nl is een bedrijf welke zich op de verzekeringsmarkt bezig houdt. Het is een bedrijf welke tandartsverzekeringen aanbiedt. Het is een initiatief van de tandartsen zelf. Iets wat natuurlijk aan te prijzen valt. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Ixorg.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Ixorg.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

  Over Ixorg Tandartsverzekering

  Ixorg is een verzekeraar die een nieuw concept heeft geïntroduceerd als tegenhanger van de tandartsverzekering. Ontdek de mogelijkheden om te besparen op de aanvullende tandartsverzekering.

  Bij Ixorg kan je ervoor kiezen om zelf te sparen voor de tandartskosten tot een bedrag van 10.000 euro. Ook ben je bij een ongeval verzekerd voor alle schade aan het gebit. Natuurlijk blijft het gespaarde geld gewoon van jou. Het voordeel is, dat je zekerheid hebt bij een ongeval. Het is een initiatief van 5.000 tandartsen. Het is een tandartsverzekering welke bij iedere basisverzekering past. Je kunt er trouwens ook het hele jaar rond mee starten. Je hoeft niet te wachten tot de jaarwisseling. Het doel is om zo een betaalbare tandzorg voor iedereen te krijgen. Het is een goed alternatief op een normale tandartsverzekering. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde heeft dit initiatief opgezet en gestart. Vakkennis en praktijkervaring hebben gezien dat er een behoefte is aan deze vorm van tandartsverzekering.

  Diensten van Ixorg

  Ixorg.nl biedt een tandartsverzekering in combinatie met een zelf op te bouwen spaarpotje op. Het is een manier om zo de kosten van de tandarts, orthodontie en de mondhygiëniste te voldoen. Ook wordt wereldwijd gebitschade verzekerd tot 10.000 euro.


  Ken je hem nog? De tandarts taxi van Ixorg.

  Klachten, tips en complimenten over de tandartsverzekering van Ixorg

  Een klacht over Ixorg.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Dit kan per post, per telefoon en ook per mail. Hierdoor is het mogelijk om de klacht op te laten lossen.
  Het is goed om ook je mening over Ixorg hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview.nl. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

  Heb jij ervaring met ixorg.nl

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Alleen maar onafhankelijke ervaringen van klanten die Ixorg al geprobeerd hebben. Lees eerlijke reviews van echte klanten op NederlandReview!

  Ixorg Tandartsverzekering
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5,8
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,4
  Service
  rating
  4,8
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  tandartsverzekering

  Administratieve chaos bij iXorg. Met moeite contract kunnen beëindigen en wacht al weken op terugboeken opgebouwd tegoed.

  Door: Wouter 19-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  wachttijd

  Het systeem is prima. Spaarpotje dat blijft staan voor tandarts kosten.
  Als eerst wachtende in de rij meer dan 20 min. aan de lijn moet blijven vind ik toch wel schandalig.
  Als ik een vergelijking maak met bv. middelgrote verzekeringsmaatschappij waar ik wel direct een telefoniste aan de lijn krijg zonder enige wachttijd, krijg ik als antwoord van een medewerker IXorg dat zij geen verzekeringsmaatschappij zijn.
  Al met al niet erg consument vriendelijk.

  Door: G.Schonck 07-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  besparen op tandartskosten

  Jaar in jaar uit hoef ik vrijwel alleen voor de halfjaarlijkse controle naar de tandarts. Verder heb ik nooit problemen. Toch sloot ik ieder jaar weer een tandartsverzekering af, maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig spaar ik voor mijn eigen tandartskosten bij Ixorg. Dit is een initiatief van 5000 tandartsen. Je spaart zelf voor de kosten van de tandarts en bent daarnaast voor 10.000 euro verzekerd voor schade aan je gebit bij een ongeval. Ik betaal nu bij mijn zorgverzekeraar niet meer voor de tandartskosten en dat maakt de verzekering toch een stuk goedkoper.

  Door: W. Heijers 07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Te duur

  te duur

  Door: Hanneke Fransen 05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Ixorg als vervanging voor tandartsverzekering

  Al jaren hikte ik aan tegen de hoge kosten voor een tandartsverzekering. Ik heb vrijwel nooit wat met mijn gebit. Toen ik Ixorg tegenkwam was ik direct verkocht. Dit is ideaal in plaats van een tandartsverzekering.

  Door: Ivar Buitinga 22-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Ixorg Tandartsverzekering

  Uw beoordeling