NederlandReview

    Ervaringen Ixorg Tandartsverzekering

    Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Ixorg.nl is een bedrijf welke zich op de verzekeringsmarkt bezig houdt. Het is een bedrijf welke tandartsverzekeringen aanbiedt. Het is een initiatief van de tandartsen zelf. Iets wat natuurlijk aan te prijzen valt. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Ixorg.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Ixorg.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Ixorg Tandartsverzekering

    Ixorg is een verzekeraar die een nieuw concept heeft geïntroduceerd als tegenhanger van de tandartsverzekering. Ontdek de mogelijkheden om te besparen op de aanvullende tandartsverzekering.

    Bij Ixorg kan je ervoor kiezen om zelf te sparen voor de tandartskosten tot een bedrag van 10.000 euro. Ook ben je bij een ongeval verzekerd voor alle schade aan het gebit. Natuurlijk blijft het gespaarde geld gewoon van jou. Het voordeel is, dat je zekerheid hebt bij een ongeval. Het is een initiatief van 5.000 tandartsen. Het is een tandartsverzekering welke bij iedere basisverzekering past. Je kunt er trouwens ook het hele jaar rond mee starten. Je hoeft niet te wachten tot de jaarwisseling. Het doel is om zo een betaalbare tandzorg voor iedereen te krijgen. Het is een goed alternatief op een normale tandartsverzekering. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde heeft dit initiatief opgezet en gestart. Vakkennis en praktijkervaring hebben gezien dat er een behoefte is aan deze vorm van tandartsverzekering.

    Ken je hem nog? De tandarts taxi van Ixorg.

    Diensten van Ixorg

    Ixorg.nl biedt een tandartsverzekering in combinatie met een zelf op te bouwen spaarpotje op. Het is een manier om zo de kosten van de tandarts, orthodontie en de mondhygiëniste te voldoen. Ook wordt wereldwijd gebitschade verzekerd tot 10.000 euro.



    Klachten, tips en complimenten over de tandartsverzekering van Ixorg

    Een klacht over Ixorg.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Dit kan per post, per telefoon en ook per mail. Hierdoor is het mogelijk om de klacht op te laten lossen.
    Het is goed om ook je mening over Ixorg hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Heb jij ervaring met ixorg.nl

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

    Alleen maar onafhankelijke ervaringen van klanten die Ixorg al geprobeerd hebben. Lees eerlijke reviews van echte klanten op NederlandReview!

    Ixorg Tandartsverzekering
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    6.6
    69% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    tandartskosten verzekerd

    Dit is voor mij echt een uitkomst, want ik heb mijn dure aanvullende tandartsverzekering nooit nodig gehad. Ik ga alleen maar jaarlijks naar de tandarts en toen mijn verstandskiezen werden getrokken, bleek dat niet eens onder de verzekering te vallen! Daarom heb ik toen direct die verzekering gestopt en toen kwam ik bij ixorg uit. Veel beter idee en hopelijk bespaart dit veel kosten. Het is een fijn idee dat je wel gedekt bent als er echt iets gebeurt.

    Door: Léon 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ixorg fysio en tand ongevallen verzekering

    Jammer van het spaarpotje, de afwikkeling heeft iets langer geduurd maar is allemaal netjes afgehandeld. Het nieuwe product past precies bij mij. Ik sport veel en heb daardoor wel eens een blessure. Door bij ixorg mezelf te verzekeren voor de echte risico's heb ik geen dure aanvullende verzekering nodig. Zeer tevreden klant dus!

    Door: Eefke J 25-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ixorg tand en fysio verzekering

    Ik sport veel en zie nu pas de risico's voor blessures en tandongevallen. Ik ben niet aanvullend verzekerd maar bij ixorg kun je altijd instappen wanneer je wilt. Nu verzekerd voor een klein bedrag per maand omdat ik de hoge kosten niet kan betalen als het echt fout gaat. Top service

    Door: TimoB 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fysio kosten verzekerd

    Door de veranderingen van ixorg is er geen spaarpotje meer. Maar het alternatief is veel beter voor mij. De overgang van het oude product naar het nieuwe product is goed gegaan. Nu voor een klein bedrag per maand Fysio en tand ongevallen verzekerd. Heel blij mee :)

    Door: Mark 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tandartsverzekering

    Leuk concept. Echter, vreemde communicatieproblemen bij Ixorg/Acura. Onlangs is het product gewijzigd, zonder communicatie hierover. Ook het bedrijf dat de incasso (ook het bedrijf dat incasseerde). Opgezegd: ik kreeg bericht dat ik nog 7 euro terug zou krijgen via de mail. Ondertussen kreeg ik een fysieke brief waarbij verkeerd adres werd gebruikt (toevoeging miste....) dat ik nog paar euro schuldig was. Brief was zeer onvriendelijk, er werd gedreigd met automatische incasso etc. Te belachelijk voor woorden. Ik maak nu gebruik van de bijgeleverde tandongevallenverzekering bij Independer: goedkoper en duidelijker.

    Door: Carina 14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Contract tandartsspaarpot

    Keurig op tijd opgezegd, maar de afhandeling is slecht. Heb vandaag na ettelijke emails en telefonisch contact mijn geld nog niet op mijn rekening staan. Slechte organisatie
    Zelfs sterren aanklikken klopt niet! Het aanklikken van 1 ster kan niet........

    Door: Marion 10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    ixorg tand en fysio ongevallenverzekering

    Ideale combi met mijn basisverzekering. Zo ben ik verzekerd voor ongevallen waardoor ik geen dure aanvullende verzekering meer nodig heb. De juiste koste besparing, nu alleen verzekerd voor de echte risico's.

    Door: EllenvB 24-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geen

    Ik heb gebeld met een aantal vragen, omdat het mee een interessante extra verzekering vond. Maar dat was geen leuk gesprek. Eerst begon het met dat ik alle antwoorden maar op hun website op internet moest opzoeken Dat lukte niet of ik kon de antwoorden op mijn vragen daar niet vinden, dus daarom belde ik. Daarna ging het al heel snel door naar dat ze er niet aan de telefoon zaten om antwoorden te geven. Dat was hun taak niet en daar werden ze niet voor betaald! Een simpele vraag als wat is het eigen risico wanneer je toch graag bij je eigen tandarts eventuele ingrepen zou willen laten doen, kon niet beantwoord worden. Ik kreeg meerdere malen te horen dat ik maar beter geen verzekering bij hun kon afsluiten en dat hun advies was om naar 'een adviseur bij mij in de buurt' moest gaan. Want zo iemand kreeg wel betaald. Wie 'de adviseur bij mij in de buurt' werd verder niet uitgelegd. En, ik moest toch niet denken dat voor een premie van 3,95 per maand ik advies van hun zou krijgen bij het afsluiten van de verzekering. De 'adviseur bij mij in de buurt' kreeg wel betaald. Als ik van hun advies wilde hebben moest ik denken aan bedragen van 150,00 euro per uur. Dat is wat ze voor een advies wilde krijgen. Dit allemaal dus bij een aantal vragen over het eventueel afsluiten van deze verzekering.
    Tja, het laat zich raden wat dan het antwoord is wanneer je deze verzekering hebt afgesloten en er moet echt een keer iets uitgekeerd worden. Ik zie er dus maar van af. Jammer..

    Door: li 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tandartsverzekering

    Administratieve chaos bij iXorg. Met moeite contract kunnen beëindigen en wacht al weken op terugboeken opgebouwd tegoed.

    Door: Wouter 19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wachttijd

    Het systeem is prima. Spaarpotje dat blijft staan voor tandarts kosten.
    Als eerst wachtende in de rij meer dan 20 min. aan de lijn moet blijven vind ik toch wel schandalig.
    Als ik een vergelijking maak met bv. middelgrote verzekeringsmaatschappij waar ik wel direct een telefoniste aan de lijn krijg zonder enige wachttijd, krijg ik als antwoord van een medewerker IXorg dat zij geen verzekeringsmaatschappij zijn.
    Al met al niet erg consument vriendelijk.

    Door: G.Schonck 07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    besparen op tandartskosten

    Jaar in jaar uit hoef ik vrijwel alleen voor de halfjaarlijkse controle naar de tandarts. Verder heb ik nooit problemen. Toch sloot ik ieder jaar weer een tandartsverzekering af, maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig spaar ik voor mijn eigen tandartskosten bij Ixorg. Dit is een initiatief van 5000 tandartsen. Je spaart zelf voor de kosten van de tandarts en bent daarnaast voor 10.000 euro verzekerd voor schade aan je gebit bij een ongeval. Ik betaal nu bij mijn zorgverzekeraar niet meer voor de tandartskosten en dat maakt de verzekering toch een stuk goedkoper.

    Door: W. Heijers 07-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Te duur

    te duur

    Door: Hanneke Fransen 05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Ixorg als vervanging voor tandartsverzekering

    Al jaren hikte ik aan tegen de hoge kosten voor een tandartsverzekering. Ik heb vrijwel nooit wat met mijn gebit. Toen ik Ixorg tegenkwam was ik direct verkocht. Dit is ideaal in plaats van een tandartsverzekering.

    Door: Ivar Buitinga 22-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Ixorg Tandartsverzekering

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Ixorg Tandartsverzekering een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Ixorg Tandartsverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ixorg Tandartsverzekering actief?

    Ixorg Tandartsverzekering is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ixorg Tandartsverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.