InShared

Alle reviews

InShared

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zzzz

  zzzzz

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verzekeringen

  Super ervaring. Eerst alleen voor de autoverzekeringen, nu ook voor de opstal en inboedelverzekering.

  Place on using this write-up, I actually think that this Web page wants a lot more awareness. I’ll most likely be back again to go through far more, thanks for the knowledge!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  I was able to recover my lost funds

  Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles zelf regelen

  Scheelt gewoon geld als je alles online regelt.
  En ik vind dat zelf nog handiger ook. Ik regel alles gewoon lekker zelf hier, ideaal.
  Misschien niet voor iedereen (mijn ouders willen niks online doen), maar zeker wel voor mij en vast voor meer leeftijdgenoten...

  hello test

  Zit sinds dit jaar bij Inshared. Goede tarieven in vergelijking met andere concepten.

Anderen bekeken ook

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Verzekeruzelf
14 reviews

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Verzekeruzelf.nl? Dan is dit stuk interessant om te lezen. Verzekeringen maken voor ve...

InShared

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verzekeringen die we daarvoor moeten afsluiten. Helaas vinden er zo nu en dan ongelukken plaats, én vallen ze niet altijd te voorkomen. InShared is een online verzekeraar waarbij je, naar eigen zeggen, gemakkelijk en snel je verzekering kunt regelen.

Wat vinden consumenten van InShared? Bevallen de verzekeringen goed? Hoe hoog zijn de premies? Hebben ze al kunnen profiteren van de jaarbeloning? Lees het hier bij NederlandReview!

Over InShared

InShared is een online verzekeraar die onderdeel is van financieel dienstverlener Achmea. InShared verkoopt dan ook verzekeringen van Achmea, maar is wel kleinschaliger en voordeliger. Verzekeringen die ze verkopen zijn onder andere een autoverzekering, woonverzekering, brommerverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, dierenverzekering, reisverzekering en motorverzekering.

InShared heeft een aantal kernwaarden waar ze zich graag aan houden. Ten eerste zijn ze naar eigen zeggen open en eerlijk. Dit betekent dat ze maar een klein deel van de premies gebruiken om het bedrijf te runnen, en het grootste deel voor de schadeafhandeling en uitkering gebruiken. Ze noemen dit hun ‘anti-graaigarantie’. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat je alles zelf kunt beheren. Je kunt gemakkelijk verzekeringen afsluiten of stopzetten, gegevens veranderen en een schade claimen. Als laatste willen ze alles samen doen. Hiermee bedoelen ze dat we met z’n allen schade kunnen voorkomen en zo geld besparen. Ook als je als klant suggesties hebt voor verbeteringen, wordt daar echt naar geluisterd.

 

Diensten InShared

InShared staat voor preventie van ongelukken en probeert alle klanten aan te sporen hier ook aan mee te doen. Zo hebben ze een soort blog waar ze allerlei preventietips op plaatsen, en krijg je een beloning wanneer je een jaar lang geen schade hebt opgelopen. Wanneer je voor een jaar lang geen schade hebt opgelopen, ontvang je van InShared een jaarbeloning. Deze jaarbeloning is een percentage van de premie die je in een jaar hebt betaald voor je hoofdverzekeringen. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger dus de beloningsprocenten. Voor eerlijke verdeling onder iedereen die geen schade heeft geclaimd, wordt er gebruik gemaakt van beloningspunten.

Vragen en klachten bij InShared

Heb je vragen over je bestaande verzekering of over iets anders? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je gerust een mailtje sturen. Als je dat wilt doen kom je via de website terecht op een contactformulier die je moet invullen, waarna je na twee dagen ongeveer antwoord krijgt. In noodsituaties kun je bellen naar +31 (0)71 364 17 62.

Heb je een klacht? Dan kun je de ‘klachtenman’ zoals InShared ‘m noemt bereiken via het klachtenformulier. Binnen 2 werkdagen krijg je melding dat je klacht is ontvangen, en binnen 14 dagen zul je inhoudelijk antwoord krijgen.

Heb jij al ervaring met de verzekeringen van InShared? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog geen verzekering bij InShared hebt gesloten, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende verzekeraars en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten om over te stappen naar InShared? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

 

}