NederlandReview

    Ervaringen Independer

    We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Independer is een bedrijf welke als vergelijker van autoverzekeringen is begonnen en ze nu zelf aanbiedt. Het is een bedrijf waar je snel en gemakkelijk via het internet verzekeringen afsluiten kunt. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over independer. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

    Over Independer
    Het werkt om autoverzekeringen te vergelijken via Independer! Independer garandeert de beste en ook de goedkoopste autoverzekering voor jouw persoonlijke situatie zonder, dat je urenlang moet zoeken of er veel tijd aan kwijt bent. De autoverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Na het invullen van slechts een paar vragen zie je direct wat voor jou de beste mogelijkheid is. Hierna kun je de autoverzekering afsluiten via de site. Er zijn ook autoverzekeringen welke het Independer keurmerk hebben gekregen. Je krijgt dan de garantie dat je voor een laag bedrag een goede service en verzekering krijgt. Ook wanneer je schade hebt met je auto. 
    Het is gemakkelijk om meerdere autoverzekeringen te vergelijken met elkaar bij Independer. Je kunt er een paar naast elkaar zetten en dan de beste kiezen. Je kunt eigenlijk binnen 10 minuten al een uitstekende autoverzekering voor je auto kiezen. 

    Natuurlijk is het ook mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten bij de autoverzekering. Soms is het goed en verstandig en soms een keuze.  Denk hierbij aan de ongevallen inzittend verzekering, de scahdeverzekering voor inzittenden en ook de rechtsbijstand verzekering. Allemaal stuk voor stuk er goed. 

    Diensten van independer
    Independer is een aanbieder van vele verschillende soorten verzekeringen. Denk hierbij aan autoverzekeringen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen en tal van andere producten vanuit de verzekeringsbranche. 
    De voordelen van Independer zijn, dat ze nooit duurder zijn dan de verzekeraar zelf,  er een gemakkelijke overstapservice is (je betaald nooit dubbel) en er ook een goede schadeclaim service. 

    Klachten, tips en complimenten over independer
    Je kunt een klacht indienen bij Independer via de post, per telefoon en ook per email. Je klacht zal in behandeling genomen worden en je mag er een serieuze afhandeling van verwachten. 

    Heb jij ervaring met independer? 
    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

     

    Vergelijken ze de verzekeringen goed? Krijgt u goed advies en bent u ook daadwerkelijk goedkoper uit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen!

    Independer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    7,6
    78% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    7,6

    Prijs

    8,2

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen juiste modules rechtsbijstandsverzekering

    Rechtsbijstandsverzekering afgesloten via independer. Nog speciaal opgezocht over zekerheid voor rechtsbijstand voor arbeidsongeschikten. Rechsthulp in deze verzekering bij Arag afgewezen. Heb gebeld met independer, Ze beweren voldoende gewaarschuwd te hebben. Voor die zgn. waarschuwing moest ik goed zoeken en als je ze vindt staat het er erg algemeen beschreven. Heeft veel financiële gevolgen, terwijl je netjes betaalt en denkt zekerheid te hebben. Betrouwbaarheid t.o.v. independer is voor mij weg.

    Door: Christina05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Complimenten voor Lonneke Kraak

    Nadat ik op 19 maart 2019 een heel slechte ervaring had met 2 mannelijke medewerkers van de independer zorgverzekering, heeft Lonneke er alles aan gedaan om het voor mij goed op te lossen. Zij is de reden om bij verandering van verzekering weer voor independer te kiezen.

    Door: Marjo Diebels20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Een klacht uitstekend opgelost

    Een leverancier leer je pas echt kennen tijdens de behandelng van klachten. Ik ben al enkele jaren klant en kwam erachter dat ik een tijd lang dubbel verzekerd was. Independer heeft dit snel aangepakt, was prima in de communicatie en heeft dit uitstekend opgelost. Complimenten aan het services team en Mvr. Diana P. Mvg Bart

    Door: Bart Van Lysebeth25-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overstappen zorgverzekering

    Rosanna, werkzaam op de afdeling Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen! Ik had mijn autoverzekering al geregeld via Independer en nu dus ook mijn zorgverzekering. Erg onklantvriendelijk geholpen door Zilveren Kruis (terwijl ik daar al 10-tallen jaren klant was) heeft mij doen besluiten om dezelfde avond Independer te bellen. Nogmaals mijn complimenten!

    Door: Patricia van Maurik - van den Boom 15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    Al jaren ben ik klant met 2 autopolissen. Bij een recente schade mag je het echt zelf uitzoeken, zij sluiten alleen een polis af en daarna is het klaar en wordt je verwezen om rechtsreeks met verzekeraar contact op te nemen. Toen ik over wilde stappen omdat ik mijn 2e youngtimer tegen diefstal wilde verzekeren kreeg ik verkeerde info en had men niet de wil mij te helpen. Op mijn bericht dat Centraal Beheer een goede partij was werd mij verkeerde info gegeven. Men had geen zin mij te helpen. Ben zelf overgestapt naar Centraal Beheer. Slechte service en alleen gericht op afsluiten.

    Door: Erwin Klein14-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Top!

    Super tevreden. heel wat te doen gehad omtrent een verzekering door een fout van een andere maatschappij. Independer heeft ons hier super mee geholpen . Kan niet anders zeggen als een hele goede klantenservice heb t ook wel anders mee gemaakt.

    Door: Lotte van Gunst12-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    wijziging voorwaarden

    ik voel mij zeer op mijn tenen getrapt door independer.

    ik wilde overstappen en daarbij werd er mij gemeld dat omdat ik een taakstraf heb van 30 uur mijn voorwaarden en prijs van de premie zou wijzigen hiermee ging ik niet akkoord nog nooit eerder meegemaakt dat een verzekering om zon reden iets wijzigt of duurder wil maken.

    8 schadevrije jaren nog nooit een 1 ongeluk gehad waarbij ik schuldig was.

    betere verzekerde kan je niet hebben en om die reden ga ik nog een paar recensies plaatsen die niet positief zijn mensen moet je beoordelen op hun rijvaardigheden niet om een taakstraf of stel je voor dat iemand zijn huis niet opruimt zou ook zomaar eens een reden voor independer kunnen zijn de verzekering te verhogen of te wijzigen.

    een dikke zero van mij

    Door: Patrick19-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    vergelijken op independer

    voor alles waarvoor je moet vergelijken kijk ik op independer. vaak is dezelfde dienst elders gewoon goedkoper en ik ken de meeste aanbieders niet eens dus daarom vind ik independer best handig
    vind het soms wel een beetje zoeken hoe alles werkt, ook al heb ik het wel vaker gedaan al.
    en je moet best veel gegevens invullen

    Door: Marthe Reders12-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    grote vertraging bij schadeclaim


    Na een eenvoudige schadeclaim krijg te horen dat er achterstand is met het verwerken van schadeclaims en dat het onduidelijk is wanneer je claim behandeld wordt. Het kan wel weken gaan duren zegt de medewerker van Independer....

    Het lijkt er bij independer op dat de voorkant van hun dienstverlening prima geregeld is. De site werkt goed en heel snel heb je je polis binnen en zij hun provisie. Maar het moment van de waarheid van een verzekering is het moment dat je er een beroep op wilt doen. Erg jammer en een gemiste kans.

    Door: mvs01-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    prima

    Prima geholpen, snelle afhandeling. Overstappen elk jaar werkt (om weer goedkoper te gaan) en overstappen is snel geregeld dus geen poespas.

    Door: R. Lomm28-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    independer overstappen zorgverzekering

    ik gebruik meestal Independer om over te stappen. ik vind het een handige website om te bepalen waar het het goedkoopste is en wat er per zorgverzekering dan precies in het pakket zit.

    Door: stien geuzebroek23-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    verzekeringen vergelijken en gewoon de goedkoopste kiezen

    Ik gebruik Independer altijd om verzekeringen te vergelijken. Dat loopt enorm op wat je dan bespaart.
    Het kan me echt geen ene *** schelen waar ik verzekerd ben, als ik maar verzekerd ben.
    Dus ik kies gewoon altijd de goedkoopste. Blind via Independer dan, want daar kun je dat makkelijk zien. Hele fijne dienst!!

    Door: J. Kalf05-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Onderweg naar Schiphol snel nog reisverzekering zoeken en afsluiten!

    Onderweg naar vakantie kwamen we erachter dat we helemaal waren vergeten een reisverzekering af te sluiten!
    Dus serieus in de trein onderweg naar Schiphol naar independer.nl gegaan, snel de goedkoopste uitgekozen en snel afgesloten. Ging heel makkelijk, goed overzichtelijk (zelfs op een klein iPhone schermpje) en goed te vergelijken wat de verschillende voorwaarden en kosten waren.
    Superhandig!
    Een goed gevoel om veilig op reis te gaan!

    Door: Esther van Grunsven02-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zorgverzekeringen vergelijken en overstappen naar de goedkoopste!

    Echt superrelax systeem.
    Ieder jaar in december zoek ik uit welke zorgverzekering het goedkoopst is en als er eentje goedkoper is dan wat ik heb, stap ik over.

    Via Independer is het handig vergelijken op prijs en inhoud. Bespaart gewoon tientjes per jaar!

    Stap bijna ieder jaar over, want elk jaar zijn de aanbiedingen weer anders.

    Door: Gerard Meijer05-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De enige gratis vergelijker

    Hoe kun je nu zomaar een verzekering afsluiten zonder eerst even te vergelijken?

    Volgens mij is Independer nog altijd de enige die je gratis meerdere verzekeringen laat vergelijken, zowel op basis van prijs als op voorwaarden en dat soort dingen.

    Consumentengids is ook wel betrouwbaar, maar daar moet je lid voor zijn en voor betalen.

    Werkt allemaal ook prima enzo.

    Door: Valerie Martens27-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dhr

    Op 18 juli had ik een aanrijding met alleen materiële schade. Dat heb ik de dag erop telefonisch gemeld bij de tussenpersoon van mijn verzekering (WA plus zonder rechtsbijstand). Die stuurden mij direct door naar de verzekering van de tegenpartij. Daar heb ik alles mee afgehandeld. In de tussentijd heb ik alle mailcontact naar de tegenpartij ook doorgestuurd naar mijn verzekering. De politie heeft mij onlangs verteld dat ik alles via mijn verzekering had moeten doen. Mijn verzekering liet intussen totaal niets van zich horen. Na afhandeling van de schade op 5 augustus stuurt mijn verzekering mij op 9 augustus een mail dat ik toch de schade moet afhandelen met de verzekering van de tegenpartij. Volkomen onjuist en véél te laat en achterhaald, omdat de schade al was afgewikkeld.
    Independer doet dus helemaal NIETS, verteld onwaarheden en laat je volkomen barsten. Premie betalen, daar gaat het om. Of wellicht je bijna dwingen om je een andere verzekering aan te smeren, want van Gerust op weg willen ze af.

    Door: O.B. Gosman09-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zorgverzekeringen vergelijken

    Ieder jaar kijk ik met Independer welke zorgverzekering voor mij het voordeligst is. En dat bespaart altijd wel iets. Of soms weet ik dat ik goed zit, want bij de goedkoopste. Erg fijne service. En nog gratis ook.

    Door: Jacqueline24-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk vergelijken bij independer

    Ik was op zoek naar een goedkope energiemaatschappij en die heb ik dankzij Independer gevonden. Je krijgt snel een eenvoudig overzicht, waardoor je direct weet welke aanbieder de goedkoopste is.

    Door: Gast01-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Independer

    Uw beoordeling