HoyHoy

Alle reviews

HoyHoy

70% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nu ook energie vergelijken

  Ik was vorig jaar al via Hoyhoy naar een andere autoverzekering gegaan omdat mijn auto 6 jaar oud was en de allrisk niet meer nodig was. Werd toen goed geholpen aan de telefoon en betaal nu veel minder per maand met een goede WA+ autoverzekering.
  Ze vergelijken nu ook energiecontracten naast verzekeringen. Vandaag ben ik overgestapt omdat mijn energiecontract bijna af liep. Ik ga het komende jaar 189,- minder betalen dan dat ik was gebleven bij mijn oude leverancier. Ga zo door! Groetjes. Bastiaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekeringen vergelijken basis met fysiotherapie

  hoyhoy gebruikt om zorgverzekeringen te vergelijken, ik wil een basis met fysiotherapie. Ze raden mij aan: Zekur.nl voor 100 euro per maand. Daar was ik zelf nooit op gekomen. Nu betaal ik veel meer. Dus ik denk dat ik dan toch nog overstap.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nee nee

  Hoy hoy? Nee nee. Ik kwam er totaal niet uit met ze. Uiteindelijk dus niet gedaan dus ik kan niks over de levering zeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toch wel handig

  Een vriendin van mij zei dat ze bij HoyHoy zat. Ik kende het alleen van de reclame, maar had echt geen idee waar dat over ging. Maar zij was dus heel erg positief. Ze had verschillende dingen bij ze afgesloten, na zorgvuldig vergelijken en zegt nu beduidend goedkoper uit te zijn. Ik moet nog even wennen aan die website en hoe het werkt, maar het lijkt inderdaad wel voordeliger.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Autoverzekering afgesloten via hoyhoy. Ik zou niet weten waarom je anders zou willen want hier heb je ze direct allmeaal bij elkaar en kun je ook direct afsluiten. Simpel en (tot op heden) zonder problemen. Prima dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  GEK van die reclame

  Wat een verschríkkelijke reclame zeg, Was pas in Artis, bij de luiaard, zit daar zo'n kind alleen maar HOYHOY naar te roepen. :(( Al vind ik het best een leuk idee, als ik dat zo lees wat ze doen met korting regelen in een collectief enzo, toch staat die naam me nu zo tegen dat ik daar dus eigenlijk helemaal niet aan mee wil doen meer. DOEYDOEY.

  Hehe, ja, en ik woon in een oud pakhuis uit 1614, maar waar je het bouwjaar moet opgeven kan je maar tot 1892 gaan!

  haha dat is ook echt lame ja. nog een reden om hier dan dus niet bij te gaan.

  DOEYDOEY

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Altijd eerst hier kijken!

  Ik zou niet weten waarom je ergens anders nog zou kijken. Alle verzekeraars op een rijtje en je kan zo de goedkoopste uitzoeken. Top service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima geregeld. En snel.

  Ik weet geen snellere manier om van autoverzekering te veranderen. Via hoyhoy was dit echt supersnel en makkelijk. Hoefde bijna niks te doen maar nu een goedkopere verzekering bij unive. Ik zag dat bij allsecure mijn premie bijna zou verdubbelen als ik die zou aanhouden dus toen via hoyhoy een nieuwe gezocht en direct overgesloten. Was werkelijk ideaal.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet de goedkoopste

  Vergelijking gedaan van autoverzekering en ik kwam uiteindelijk bij de eigen site van unive goedkoper uit dan bij hoyhoy. Heb ik dus niet gedaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vergelijken is de moeite waard

  Eerst zelf bij aon en ohra zelf gekeken wat ik kwijt zou zijn. Dat koste me een hoop tijd. Dus toen op hoyhoy gestuit en daar kon ik ze veel sneller met elkaar vergelijken. Uiteindelijk is voor de autoverzekering van route mobiel gegaan wat voor mij de goedkoopste was. Vergelijken is dus wel de moeite.

  In het begin doen ze alles. Ze zijn geen verzekeraar maar een bemiddelaar. Maar de communicatie van hun met hun ondergebrachte ECHTE verzekeraars is knudde. Je belandt uiteindelijk met betalingen die je moet doen terwijl je al betaald hebt. De hele ellende erachteraan is nog rottiger, maar dat interesseert hun niet, ze hebben hun gage al gehad. Zeker een DOEY DOEY waard. ik zou eerder zeggen: FOEY FOEY !! en KNOEY KNOEY !

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

HoyHoy

Het is een nogal irritante reclame. Een rare luiaard die ‘HoyHoy’ roept. Waarvoor maakt dat beest eigenlijk reclame? Voor een aanbieder van ‘méér dan 5650 verzekeringen’, aldus de slogan van HoyHoy. Autoverzekeringen, zorgverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en zelfs rechtsbijstandsverzekeringen: HoyHoy biedt het allemaal aan, maar hoe betrouwbaar is het bedrijf? Voor het afsluiten van een verzekering wil je natuurlijk een juiste partner in de arm nemen. Is HoyHoy zo’n betrouwbare partij? Wat doen ze precies voor je, als je met ze in zee gaat? Wat zeggen de ervaringen van klanten van het bedrijf dat zich laat vertegenwoordigen door een luiaard?

Over HoyHoy
HoyHoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen op het gebied van auto, zorg, wonen, reizen en recht. Of je nu op zoek bent naar een inboedelverzekering, opstalverzekering, zorgverzekering, autoverzekering, reisverzekering of rechtsbijstandverzekering: HoyHoy biedt van elke verzekering een aantal aanbieders om te vergelijken. Na het invullen van een aantal basisgegevens kun je zo zien welke aanbieder voor jou de beste deal biedt. Je sluit de verzekering af via, maar niet bij HoyHoy; ze zijn slechts het doorgeefluik dat korting bedingt voor haar klanten.  Ondanks dat ze van de meeste verzekeraars een vergoeding krijgen, blijft HoyHoy naar eigen zeggen onafhankelijk en het advies dus objectief. Ze verdienen doordat ze van de verzekeraars een vergoeding krijgen voor het aanbrengen van nieuwe leden. HoyHoy valt onder het Britse BGL Group, dat ook eigenaar is van vergelijkingssites in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.


Diensten van HoyHoy
Bij HoyHoy kun je verzekeringen berekenen, vergelijken en afsluiten. Ook kun je er allerhande informatie vinden over de desbetreffende verzekeringen. Wat wordt er precies gedekt in de verzekering, wat zijn de verschillende polisvoorwaarden per aanbieder, hoe zeg je een verzekering op of hoe wijzig je deze? Je kunt online ook onder meer je wegenbelasting berekenen, een auto overschrijven of te weten komen wat er onder de basiszorgverzekering valt. Heb je eenmaal een verzekering afgesloten, dan heb je altijd 14 dagen bedenktijd; in die periode kun je dus nog gemakkelijk onder je keuzes en verplichtingen uit komen. Kom je erachter dat dezelfde verzekering bij een andere verzekeraar tóch goedkoper is? Dan betaalt HoyHoy het verschil terug. HoyHoy is in bezit van de Thuiswinkelwaarborg.

Klachten over HoyHoy
Het afsluiten van een nieuwe verzekering is een hele stap, waarbij veel komt kijken. HoyHoy ondersteunt haar klanten via de website, maar ook telefonisch en per mail, chat en Twitter. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Eventuele klachten over het daadwerkelijke product dat wordt afgenomen, kunnen natuurlijk het best gericht worden tot de aanbieder zelf; HoyHoy is wat dat betreft alleen de tussenpartij.

Oh, voor wie zich af mocht vragen waarom een luiaard deze verzekeringsvergelijker moet representeren… Het beest staat symbool voor de tevreden klant, die vanuit zijn luie stoel geld verdient via HoyHoy. Daarom dus…

Wat zijn jouw ervaringen met HoyHoy?  Heb je zoals beloofd je ideale verzekering kunnen afsluiten via HoyHoy en bespaar je nu veel geld? Of viel het tegen of wil je graag delen waarom? 

Hoe ervaren Nederlanders verzekeringen vergelijken? Lees de beoordelingen en reviews over Hoyhoy van auto, woon en reisverzekeringen!

}