HoyHoy

7.2

Bestellen

8.4

Service

7.8

Prijs

7.6

Levering

70%

Zou hier weer kopen

HoyHoy

Het is een nogal irritante reclame. Een rare luiaard die ‘HoyHoy’ roept. Waarvoor maakt dat beest eigenlijk reclame? Voor een aanbieder van ‘méér dan 5650 verzekeringen’, aldus de slogan van HoyHoy. Autoverzekeringen, zorgverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en zelfs rechtsbijstandsverzekeringen: HoyHoy biedt het allemaal aan, maar hoe betrouwbaar is het bedrijf? Voor het afsluiten van een verzekering wil je natuurlijk een juiste partner in de arm nemen. Is HoyHoy zo’n betrouwbare partij? Wat doen ze precies voor je, als je met ze in zee gaat? Wat zeggen de ervaringen van klanten van het bedrijf dat zich laat vertegenwoordigen door een luiaard?


Over HoyHoy

HoyHoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen op het gebied van auto, zorg, wonen, reizen en recht. Of je nu op zoek bent naar een inboedelverzekering, opstalverzekering, zorgverzekering, autoverzekering, reisverzekering of rechtsbijstandverzekering: HoyHoy biedt van elke verzekering een aantal aanbieders om te vergelijken. Na het invullen van een aantal basisgegevens kun je zo zien welke aanbieder voor jou de beste deal biedt. Je sluit de verzekering af via, maar niet bij HoyHoy; ze zijn slechts het doorgeefluik dat korting bedingt voor haar klanten.  Ondanks dat ze van de meeste verzekeraars een vergoeding krijgen, blijft HoyHoy naar eigen zeggen onafhankelijk en het advies dus objectief. Ze verdienen doordat ze van de verzekeraars een vergoeding krijgen voor het aanbrengen van nieuwe leden. HoyHoy valt onder het Britse BGL Group, dat ook eigenaar is van vergelijkingssites in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.Diensten van HoyHoy

Bij HoyHoy kun je verzekeringen berekenen, vergelijken en afsluiten. Ook kun je er allerhande informatie vinden over de desbetreffende verzekeringen. Wat wordt er precies gedekt in de verzekering, wat zijn de verschillende polisvoorwaarden per aanbieder, hoe zeg je een verzekering op of hoe wijzig je deze? Je kunt online ook onder meer je wegenbelasting berekenen, een auto overschrijven of te weten komen wat er onder de basiszorgverzekering valt. Heb je eenmaal een verzekering afgesloten, dan heb je altijd 14 dagen bedenktijd; in die periode kun je dus nog gemakkelijk onder je keuzes en verplichtingen uit komen. Kom je erachter dat dezelfde verzekering bij een andere verzekeraar tóch goedkoper is? Dan betaalt HoyHoy het verschil terug. HoyHoy is in bezit van de Thuiswinkelwaarborg.


Klachten over HoyHoy

Het afsluiten van een nieuwe verzekering is een hele stap, waarbij veel komt kijken. HoyHoy ondersteunt haar klanten via de website, maar ook telefonisch en per mail, chat en Twitter. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Eventuele klachten over het daadwerkelijke product dat wordt afgenomen, kunnen natuurlijk het best gericht worden tot de aanbieder zelf; HoyHoy is wat dat betreft alleen de tussenpartij.


Oh, voor wie zich af mocht vragen waarom een luiaard deze verzekeringsvergelijker moet representeren… Het beest staat symbool voor de tevreden klant, die vanuit zijn luie stoel geld verdient via HoyHoy. Daarom dus…

Wat zijn jouw ervaringen met HoyHoy?  Heb je zoals beloofd je ideale verzekering kunnen afsluiten via HoyHoy en bespaar je nu veel geld? Of viel het tegen of wil je graag delen waarom? 


Hoe ervaren Nederlanders verzekeringen vergelijken? Lees de beoordelingen en reviews over Hoyhoy van auto, woon en reisverzekeringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Nu ook energie vergelijken

Ik was vorig jaar al via Hoyhoy naar een andere autoverzekering gegaan omdat mijn auto 6 jaar oud was en de allrisk niet meer nodig was. Werd toen goed geholpen aan de telefoon en betaal nu veel minder per maand met een goede WA+ autoverzekering. Ze vergelijken nu ook energiecontracten naast verzekeringen. Vandaag ben ik overgestapt omdat mijn energiecontract bijna af liep. Ik ga het komende jaar 189,- minder betalen dan dat ik was gebleven bij mijn oude leverancier. Ga zo door! Groetjes. Bastiaan

B

Bastiaan

11-02-2017

0

zorgverzekeringen vergelijken basis met fysiotherapie

hoyhoy gebruikt om zorgverzekeringen te vergelijken, ik wil een basis met fysiotherapie. Ze raden mij aan: Zekur.nl voor 100 euro per maand. Daar was ik zelf nooit op gekomen. Nu betaal ik veel meer. Dus ik denk dat ik dan toch nog overstap.

S

Saskia

31-12-2016

0

nee nee

Hoy hoy? Nee nee. Ik kwam er totaal niet uit met ze. Uiteindelijk dus niet gedaan dus ik kan niks over de levering zeggen.

V

Van Dries

07-01-2016

0

Toch wel handig

Een vriendin van mij zei dat ze bij HoyHoy zat. Ik kende het alleen van de reclame, maar had echt geen idee waar dat over ging. Maar zij was dus heel erg positief. Ze had verschillende dingen bij ze afgesloten, na zorgvuldig vergelijken en zegt nu beduidend goedkoper uit te zijn. Ik moet nog even wennen aan die website en hoe het werkt, maar het lijkt inderdaad wel voordeliger.

A

Annemiek

29-09-2015

0

Autoverzekering

Autoverzekering afgesloten via hoyhoy. Ik zou niet weten waarom je anders zou willen want hier heb je ze direct allmeaal bij elkaar en kun je ook direct afsluiten. Simpel en (tot op heden) zonder problemen. Prima dus!

N

Nadine S.

28-07-2015

0

GEK van die reclame

Wat een verschríkkelijke reclame zeg, Was pas in Artis, bij de luiaard, zit daar zo'n kind alleen maar HOYHOY naar te roepen. :(( Al vind ik het best een leuk idee, als ik dat zo lees wat ze doen met korting regelen in een collectief enzo, toch staat die naam me nu zo tegen dat ik daar dus eigenlijk helemaal niet aan mee wil doen meer. DOEYDOEY.

S

Stefan Rops

24-07-2015

2

Altijd eerst hier kijken!

Ik zou niet weten waarom je ergens anders nog zou kijken. Alle verzekeraars op een rijtje en je kan zo de goedkoopste uitzoeken. Top service!

F

F. Combee

15-07-2015

0

Prima geregeld. En snel.

Ik weet geen snellere manier om van autoverzekering te veranderen. Via hoyhoy was dit echt supersnel en makkelijk. Hoefde bijna niks te doen maar nu een goedkopere verzekering bij unive. Ik zag dat bij allsecure mijn premie bijna zou verdubbelen als ik die zou aanhouden dus toen via hoyhoy een nieuwe gezocht en direct overgesloten. Was werkelijk ideaal.

A

Allard Hartjes

14-07-2015

0

Niet de goedkoopste

Vergelijking gedaan van autoverzekering en ik kwam uiteindelijk bij de eigen site van unive goedkoper uit dan bij hoyhoy. Heb ik dus niet gedaan.

K

Kayley van Bruchem

14-07-2015

0

Vergelijken is de moeite waard

Eerst zelf bij aon en ohra zelf gekeken wat ik kwijt zou zijn. Dat koste me een hoop tijd. Dus toen op hoyhoy gestuit en daar kon ik ze veel sneller met elkaar vergelijken. Uiteindelijk is voor de autoverzekering van route mobiel gegaan wat voor mij de goedkoopste was. Vergelijken is dus wel de moeite.

H

Horst

08-07-2015

1