Foyer Global Health Insurance

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Foyer Global Health Insurance

Zoek je een bedrijf met de focus gericht op internationale ziektekostenverzekeringen voor expats? Wellicht is Foyer Global Health Insurance een geschikt bedrijf voor jou. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Foyer Global Health Insurance?

 


Foyer Global Health Insurance is een bedrijf welke zich richt op internationale ziektekostenverzekeringen voor expats. Je kunt verzekeringen afsluiten voor allerlei situaties. Enkele voorbeelden die door het bedrijf worden gegeven zijn als je alleen reist of met je gezin. Een verzekering kan ook handig zijn als je weg gaat voor je werk, studie of als je nieuwe dingen gaat ontdekken. Foyer Global Health Insurance biedt een goede verzekering aan voor een korte reis maar ook voor langere reizen. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan internationale ziektekostenverzekeringen voor expats aan.  


Vinden en vergelijken

 


Je kunt via het bedrijf gezondheidszorgverzekeringen vergelijken. Foyer Global Health Insurance is een goed bedrijf die mensen helpt om een goede gezondheidszorgverzekering te vinden. Ze geven aan dat ze een unieke community hebben gecreëerd, waar leden naast het vinden van meer dan 4 miljoen zorgverleners over de hele wereld, naar uitstekende zorgverleners leiden door voorkeursaanbieders toe te voegen of door een positieve beoordeling te geven.  


Snel en efficiënte service

 


Het bedrijf stelt haar klanten te voorzien van snelle en efficiënte service. Foyer Global Health Insurance garandeert dat je de juiste diensten zult vinden. Het bedrijf geeft aan dat ze met hun premium partners helpen om van jouw verblijf in het buitenland te genieten, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over je gezondheid.


Er wordt samengewerkt met een lange termijnpartner en wereldwijde pionier op het gebied van hulpdiensten. Hierdoor is het volgens Foyer Global Health Insurance altijd en overal mogelijk om uitstekende medische hulp en advies aan te bieden. Deze partner heeft meer dan 50 jaar ervaring in internationale medische hulp en zorgt op het moment van schrijven voor een omzet van 300 miljoen euro. Op dit moment hebben zij klanten in 208 landen.  


Vragen en contactmogelijkheden

 


Wil je een offerte ontvangen op basis van wereldwijde zorgverzekeringsproducten? Heb je vragen over de producten of diensten van Foyer Global Health Insurance? Het bedrijf stelt tot je beshchikking te staan om je te begeleiden naar de beste oplossing voor je specifieke behoeften. Je kunt het bedrijf telefonisch bereiken via telefoonnummer +352 437 43 4256. Je zou eventueel ook contact kunnen zoeken via een contact formulier. Dit formulier is online benaderbaar. Je kunt via dat formulier een verzoek tot contact indienen. Het bedrijf zal dan contact met je opnemen.  


Beste artsen

 


Het bedrijf stelt toegang te bieden tot de beste medische artsen ter wereld. Op basis van dat gegeven kun je er volgens dit bedrijf als klant zeker van zijn dat je de juiste diagnose en behandelplan zult krijgen. Ze helpen je ook specialisten te vinden en deskundige antwoorden te krijgen op medische vragen. Het is volgens de medewerkers van Foyer Global Health Insurance een waardevol gezondheidsvoordeel voor leden die een deskundig medisch rapport zullen krijgen en profiteren van de samenwerking tussen de deskundige en de behandelende arts.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Foyer Global Health Insurance? Ben je tevreden over de verzekeringen van Foyer Global Health Insurance? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Global Health Insurance? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)