Flks

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Flks

Ben je student en op zoek naar een zorgverzekering? Dan is FLKS wellicht net het bedrijf waar je naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn eerlijk en onafhankelijk geschreven.


Wat is FLKS?


FLKS is een zorgverzekering voor studenten. Deze onderneming geeft aan een scherp geprijsde basisverzekering aan te bieden. Je kan zelf kiezen of je nog meer zorg (dekking) nodig hebt. Bij deze organisatie staat de keuzevrijheid van klanten hoog in het vaandel. De dienstverlening moet zorgen voor de beste zorg, terwijl je op hetzelfde moment geld overhoudt. Via 'bereken je premie' kun je berekenen welk bedrag je moet betalen. Je kunt alles online regelen en zal dus geen zorgpost meer ontvangen. Iedereen die in Nederland woont moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Het is vooral voor jezelf erg belangrijk zodat je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. In ons land is een eigen risico zorgbedrag vastgesteld op € 385,-. Zo worden mensen bewust van de kosten die zorg met zich meebrengen.


Goedkope basisverzekeringen


Bij FLKS worden meerdere basisverzekeringen aangeboden. Deze zijn volgens dit bedrijf allemaal goedkoop. Ze beschikken over de diensten die je nodig hebt op het gebied van zorg. Je kan de FLKS Budget Basisverzekering (natura-select) en FLKS Beter Basisverzekering (natura) verzekering afsluiten. Op de website worden de twee opties tot in detail beschreven. Voor het tot stand komen van de verzekeringen zijn afspraken gemaakt met diverse zorgverleners. Via de zorgzoeker kun je bekijken welke bedrijven het betreft. Dit overzicht is gemaakt door verzekeraar Aevitae namens verzekeringsmaatschappij Eucare. Ben je elders verzekerd? Als je bij dit bedrijf een nieuwe verzekering neemt zullen zij de overstap voor je regelen. Wil je je zorgverzekering opzeggen? Dan dient er een e-mail naar info@FLKS.nl gestuurd te worden.


Aanvullende opties  


Denk jij dat je niet genoeg hebt aan een van de standaard zorgverzekeringen? Dan kan het wellicht raadzaam zijn om een aanvullende verzekering te nemen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor mensen die veel naar de fysio, tandarts of opticien moeten. Het is overigens geen verplichting om je aanvullend te laten verzekeren. Dit mag je helemaal zelf bepalen.


Ziekenhuizen


Heb je spoedzorg nodig? Dan kun je in alle Nederlandse ziekenhuizen terecht. Voor zorg op afspraak kun je soms niet bij ieder ziekenhuis terecht. Dit hangt af van welk pakket je hebt afgesloten. Deze organisatie heeft met veel ziekenhuizen bepaalde afspraken gemaakt. Heb je graag een volledige vergoeding? Dat is mogelijk. Dan is het raadzaam om wat meer aan premie te betalen.


Focus op jongeren


Volgens FLKS hebben veel jongeren niet heel veel zorg nodig. Ze stellen dat maar al te goed te weten. Vandaar dat ze gericht hebben gezocht naar wat er wel en niet in een zorgpakket moet zitten. Vanwege deze redenen kunnen ze de premie zo laag mogelijk houden. Vanaf het moment dat je 18 wordt moet je premie betalen voor je zorgverzekering. Het is wel mogelijk om bij je ouders verzekerd te blijven. Je kan er ook voor kiezen om je eigen verzekering te regelen.


Klantervaringen


Heb jij al een zorgverzekering afgesloten bij FLKS? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. We stellen het enorm op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via een review op deze pagina! Het is mede aan jou te danken dat we een volledig objectief platform kunnen blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)