NederlandReview

  Ervaringen FBTO

  Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars op de markt dat wat extra hulp om een keuze te maken helemaal geen kwaad kan. Je wordt overspoeld door alle slogans en reclamecampagnes en je weet eigenlijk niet meer wat je moet. Om je hierbij een handje te helpen zijn de ervaringen van klanten natuurlijk onmisbaar. Je leest in hun reviews alles over de verschillende verzekeraars, zodat jij de verzekeraar kan kiezen die het beste bij jou past. Ook bij FBTO maken ze hun klanten mooie beloftes, maar kunnen ze deze nakomen? Dat ontdek je hier! Lees in de reviews alles over de klantvriendelijkheid en verzekeringen van FBTO.

  Over FBTO

  Niemand kent jouw wensen beter dan jijzelf. Je weet precies waar je naar op zoek bent en daarom geloven ze bij FBTO dat jij het beste kunt beslissen welke verzekering je nodig hebt. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft andere behoeftes. Om iedereen gelukkig te maken en aan alle behoeftes te kunnen voldoen, kun je bij FBTO dus altijd zelf kiezen. Ze hebben daarom ook een uitgebreid aanbod met verzekeringen die je altijd op jouw wensen kunt aanpassen. Ze hebben een doorlopende reisverzekering, caravanverzekering, opstalverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering, autoverzekering, bootverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.


  Niemand kent je beter dan jezelf. Ook op vakantie. Ontdek alles over de reisverzekering van FBTO.

  Diensten FBTO

  Alle klanten van FBTO krijgen een eigen account waarmee ze hun verzekeringszaken altijd eenvoudig kunnen regelen. Je kunt altijd en overal inloggen in mijnFBTO en inzicht krijgen in je kosten of eventuele wijzigingen doorgeven. Ook schade melden gaat met jouw account altijd makkelijk en snel. Wil je voordat je een verzekering afsluit eerst meer weten over de kosten, bereken dan eenvoudig de premie voor jouw verzekering op de website. In een aantal simpele stappen heb je alles op een rijtje. Je kunt alle verzekeringen van FBTO op de website bekijken, je krijgt alle informatie en ontdekt alle mogelijkheden. Je kunt je verzekering vervolgens meteen online afsluiten.

  Hoe kun je schade melden?

  Je wilt bij schade natuurlijk wel meteen contact op kunnen nemen met de verzekeraar. Op de website vind je alle contactgegevens voor het melden van schade. Kies eenvoudig jouw verzekering en volg vervolgens alle stappen om contact op te nemen. Er is overigens ook een alarmcentrale voor problemen in het buitenland.

  Klachten FBTO

  Ook voor klachten, vragen en opmerkingen is de klantenservice van FBTO bereikbaar. Je kunt op de website meteen gebruikmaken van de chatfunctie om met een medewerker te spreken. Op de website vind je echter ook het telefoonnummer om te bellen het mobielnummer voor WhatsApp en kun je verdergaan naar Facebook en Twitter om daar je vraag te stellen. Voor alle openingstijden van de klantenservice en voor het postadres kun je ook op de contactpagina terecht.

  Jouw ervaringen met FBTO

  Heb jij een verzekering afgesloten bij de verzekeraar? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen. Schrijf een review en vertel of je een verzekering makkelijk af kunt sluiten, of je bij schade snel geholpen wordt en of je de klantenservice altijd kunt bereiken. Geef jouw mening en vertel of jij andere aanraadt een verzekering af te sluiten bij FBTO.

  Op NederlandReview vind je reviews over de ervaringen van klanten van FBTO. Kun je schade eenvoudig melden? En zijn de verzekeringen betrouwbaar?

  FBTO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FBTO

  Uw beoordeling