Ditzo Zorg

7.5
7.6

Bestellen

7.5

Service

7.5

Prijs

7.3

Levering

81.8%

Zou hier weer kopen

Ditzo Zorg

Wow, wat anderen zeggen over Ditzo! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ontdek hier meer over Ditzo! 

Over Ditzo

Niet dat zo, maar dit zo! Het is de slogan van de campagne van Ditzo in het jaar 2007. Misschien kent u het nog wel. Ze kraken alle regels van het verzekeren en willen het verzekeren logischer maken. John de Wolf vond dit ook in hun commercials. In 2014 veranderde er volop zaken in de zorg en wisten ze mensen hier ook bewust van te maken. Ditzo is een internetverzekeraar en onderdeel van de groep van ASR Nederland.  Geen lange schadeformulieren, maar een WhatsApp bericht? Het kan bij hun. Het is ongekend wat er allemaal mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij hier volop van zal genieten.   

Je kunt bij Ditzo snel en gemakkelijk een online verzekering afsluiten. Het is een echte internetverzekering. Zonder de tussenkomst van een verzekeraar kun je jouw gewenste verzekering afsluiten. Je kunt je premie gemakkelijk berekenen, het dan aanvullen met je persoonsgegevens om vervolgens een verzekering online af te sluiten. Iets wat natuurlijk heerlijk is! Ze zijn een moderne verzekeraar met tal van mogelijkheden, zoals WhatsApp, Twitter en Facebook. 

Daarom Ditzo!

Steeds meer mensen kiezen voor Ditzo. Het komt omdat ze klantvriendelijk zijn, je de verzekeringen direct online kunt afsluiten en ze scherpe premies kennen. Ook zijn er heldere voorwaarden bij deze verzekeraar. Echter biedt Ditzo geen advies aan maar gelukkig kun je als klant wel terecht bij A.S.R.

De verzekeringen bij Ditzo! 

Sinds 2007 is Ditzo zich aan het uitbreiden door meer verzekeringen aan te bieden. Er zijn een groot aantal verzekeringen welke je kunt afsluiten bij Ditzo. Denk hierbij aan:  
•    De Autoverzekering
•    De Zorgverzekering
•    De Reisverzekering
•    De Inboedelverzekering
•    De Woonhuisverzekering
•    De Aansprakelijkheidsverzekering
•    De Rechtsbijstandverzekering

 


De fiets mee op vakantie? Al gedacht aan een passende reisverzekering?
Ditzo regelt het!

Klachten, tips en complimenten over Ditzo

Ditzo wil niet onpersoonlijk zijn, ondanks dat ze zich richten op het afsluiten van verzekering via het internet. Ze doen er alles aan om hun klanten de service te bieden welke ze nodig hebben. Het is niet vreemd om te zien, dat ze tot drie keer op rij uitgeroepen zijn als meest klantgerichte verzekeraar. Klanten geven hun gemiddeld een acht. Het kant natuurlijk altijd beter. Dat vinden ze ook bij Ditzo! Hierom kun je altijd je klachten indienen en je tips en complimenten. Het is een bedrijf wat graag vooruit wil! 

We willen geen onpersoonlijke verzekeraar zijn. Klanten vertrouwen ons ten slotte hun geld toe en verwachten dat wij daar goed mee omgaan. Logisch. Daarom doen wij ons uiterste best om onze klanten voorop te stellen. En we zijn dan ook best een beetje trots dat we al 3 keer op rij gekozen zijn tot de meest klantgerichte verzekeraar. En dat klanten ons gemiddeld een 8 geven. Maar het kan altijd beter. Daarom vinden we het heel belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden en wat wij beter kunnen doen. Hoe wij dit aanpakken, leggen wij je graag uit. En wil je zelf ook je ervaring met Ditzo delen? Ga naar Kiyoh.nl en geef ons een rapportcijfer!

Heb jij ervaring met Ditzo? 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

Wat anderen zeggen over Ditzo! Ontdek hier meer over Ditzo! Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook