Ditzo Zorg

7.6

Bestellen

7.5

Service

7.5

Prijs

7.3

Levering

81.8%

Zou hier weer kopen

Ditzo Zorg

Wow, wat anderen zeggen over Ditzo! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ontdek hier meer over Ditzo! 

Over Ditzo

Niet dat zo, maar dit zo! Het is de slogan van de campagne van Ditzo in het jaar 2007. Misschien kent u het nog wel. Ze kraken alle regels van het verzekeren en willen het verzekeren logischer maken. John de Wolf vond dit ook in hun commercials. In 2014 veranderde er volop zaken in de zorg en wisten ze mensen hier ook bewust van te maken. Ditzo is een internetverzekeraar en onderdeel van de groep van ASR Nederland.  Geen lange schadeformulieren, maar een WhatsApp bericht? Het kan bij hun. Het is ongekend wat er allemaal mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij hier volop van zal genieten.   

Je kunt bij Ditzo snel en gemakkelijk een online verzekering afsluiten. Het is een echte internetverzekering. Zonder de tussenkomst van een verzekeraar kun je jouw gewenste verzekering afsluiten. Je kunt je premie gemakkelijk berekenen, het dan aanvullen met je persoonsgegevens om vervolgens een verzekering online af te sluiten. Iets wat natuurlijk heerlijk is! Ze zijn een moderne verzekeraar met tal van mogelijkheden, zoals WhatsApp, Twitter en Facebook. 

Daarom Ditzo!

Steeds meer mensen kiezen voor Ditzo. Het komt omdat ze klantvriendelijk zijn, je de verzekeringen direct online kunt afsluiten en ze scherpe premies kennen. Ook zijn er heldere voorwaarden bij deze verzekeraar. Echter biedt Ditzo geen advies aan maar gelukkig kun je als klant wel terecht bij A.S.R.

De verzekeringen bij Ditzo! 

Sinds 2007 is Ditzo zich aan het uitbreiden door meer verzekeringen aan te bieden. Er zijn een groot aantal verzekeringen welke je kunt afsluiten bij Ditzo. Denk hierbij aan:  
•    De Autoverzekering
•    De Zorgverzekering
•    De Reisverzekering
•    De Inboedelverzekering
•    De Woonhuisverzekering
•    De Aansprakelijkheidsverzekering
•    De Rechtsbijstandverzekering

 De fiets mee op vakantie? Al gedacht aan een passende reisverzekering?
Ditzo regelt het!


Klachten, tips en complimenten over Ditzo

Ditzo wil niet onpersoonlijk zijn, ondanks dat ze zich richten op het afsluiten van verzekering via het internet. Ze doen er alles aan om hun klanten de service te bieden welke ze nodig hebben. Het is niet vreemd om te zien, dat ze tot drie keer op rij uitgeroepen zijn als meest klantgerichte verzekeraar. Klanten geven hun gemiddeld een acht. Het kant natuurlijk altijd beter. Dat vinden ze ook bij Ditzo! Hierom kun je altijd je klachten indienen en je tips en complimenten. Het is een bedrijf wat graag vooruit wil! 

We willen geen onpersoonlijke verzekeraar zijn. Klanten vertrouwen ons ten slotte hun geld toe en verwachten dat wij daar goed mee omgaan. Logisch. Daarom doen wij ons uiterste best om onze klanten voorop te stellen. En we zijn dan ook best een beetje trots dat we al 3 keer op rij gekozen zijn tot de meest klantgerichte verzekeraar. En dat klanten ons gemiddeld een 8 geven. Maar het kan altijd beter. Daarom vinden we het heel belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden en wat wij beter kunnen doen. Hoe wij dit aanpakken, leggen wij je graag uit. En wil je zelf ook je ervaring met Ditzo delen? Ga naar Kiyoh.nl en geef ons een rapportcijfer!

Heb jij ervaring met Ditzo? 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 


Wat anderen zeggen over Ditzo! Ontdek hier meer over Ditzo! Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

zorg verzekering

İk ben tot nu toe 15 jaar verzekerd en verschillende verzekeraars gehad zoals (menzis, zilveren kruis, anderzorg) nooit problemen mee gehad maar dit jaar bij Ditzo alleen maar problemen. Ze doen zelfs probleem over logopedie van mijn dochter die 6 jaar is en we krijgen zelfs mail van logopedie dat we beter naar een andere zorg verzekeraar moeten. Alles zo slecht geregeld. Heel traag met service.

R

Rahman

06-09-2022

0

zorgverzekering

Mijn dochter van 18 heeft voor het eerste haar eigen verzekering afgesloten en kwam er gisteren achter dat er geen tandartsdekking inzit en wilde dit alsnog afsluiten. Medewerkster Ditzo zei dat dit niet mogelijk was ....we zijn 1 dag te laat .....en wilde niet met haar meedenken.

C

carole

02-02-2022

80

Diverse verzekeringen

Wat kan ik zeggen, ik ben al jaren een tevreden klant. De prijs/kwaliteitverhouding is helemaal goed, Vandaag mijn zorgverzekering ondergebracht bij Ditzo, dus na al die jaren blijf ik nog even bij ze ;)

J

Jeffrey

20-11-2020

80

verzekeringen

Tevreden met Ditzo - alles zelf regelen is echt veel handiger dan dat eeuwige gebel met nare klantenservices... Heb hier meerdere verzekeringen lopen inmiddels. Prima geregeld.

G

G. Tichelaar

19-12-2019

138

wattsap

Even de service via de wattsap gebruikt want via internet is zo onpersoonlijk, maar ging prima en met een basisverzekering van 102 euro ben ik weer voor een jaar voorzien. Erg aardig via de wattsapp.

N

Nathalie

29-11-2017

80

Auto in de prak = dagwaarde = pech

Auto total los. En dan krijg je dus de "dagwaarde" van je auto terug. Ongeluk was niet mijn fout en dan zou je dus volledig schadeloos gesteld moeten worden. Aangezien je niet direct een nieuwe auto koopt, heb ik 2 weken in een huurauto gereden (wat mij een redelijke periode leek) waarvan ik enkel 50% uitgekeerd kreeg van die kosten. Daarnaast kon ik echt niet een zelfde auto terugkopen voor de "dagwaarde". Ik had bijvoorbeeld net nieuwe remschijven op mijn (oude) auto laten plaatsen...dat wordt echt niet meegerekend in de dagwaarde ofzo. Ik weet dat andere maatschappijen ook zo werken, maar of ik bij ze blijf op deze manier..ik weet het niet.

V

Van Z.

25-11-2017

81

Zorgpremie Zorgverzekering 2017 berekenen

Ik heb alvast mijn zorgpremie voor mijn zorgverzekering voor volgend jaar berekend bij Ditzo. Voor ons nog steeds een goede prijs. Ik had echt horrorverhalen gehoord over de prijsverhogingen. Gelukkig kunnen wij blijven zitten waar we zitten. Overstappen was vorige keer een heel gedoe. Diitzo is prima.

S

Sanneke

08-12-2016

80

Autoverzekering Ditzo getest

We hadden een autoverzekering bij Ditzo. Heel lang niks mee gedaan, toch behouden. En toen hadden we een ongeluk gehad met behoorlijke schade. Konden we meteen onze verzekering testen. Nou, dat is geslaagd! We kregen een prima vervangauto mee, groter dan onze eigen auto, dat was een doekje tegen het bloeden. Schadeafhandeling keurig en snel geregeld. Ditzo meer dan geslaagd voor de test, dank je wel!

G

Gerbrand

06-12-2016

80

Geen wachttijd (en beter dan Centraal Beheer!!)

We hadden aanvankelijk een rechtsbijstandsverzekering bij Centraal Beheer. Gewoon maar eens afgesloten voor de zekerheid. En toen bleken we deze ineens onverwacht nodig te hebben, bleek dat we 2 dagen (!!) binnen de wachttijd zaten. Echt strontvervelend, al die premie voor niets betaald, want er was NO WAY dat ze ons zouden helpen, geen enkele coulantie of wat dan ook. Ik snap dat ze zekerheden inbouwen, maar dit was duidelijk overmacht. En even een paar dagen wachten was geen optie; we hadden acuut hulp nodig bij een arbeidsconflict en bovendien was onze zaak nu al aangemeld en daardoor bij Centraal Beheer bekend... Balen! Meteen deze achterlijke verzekering opgezegd (geen cent extra voor deze 'verzekeraar'!) en een nieuwe afgesloten bij Ditzo. Wij kozen met maar één reden voor Ditzo: geen wachttijd! Sowieso zijn ze hier telefonisch vele malen vriendelijker en behulpzamer dan bij Centraal Beheer, waar we telkens een ongeïnteresseerde juf van de klantenservice troffen. Gelukkig is het arbeidsconflict inmiddels uit de weg geholpen. Maar omdat je nooit weet wat er op je pad kan komen, zijn wij nu vooral heel blij dat we ergens zitten waar we gewoon gedekt zijn. Zonder eerst zes maanden of langer te moeten 'wachten' (maar wel betalen!)

P

Persoon

16-10-2016

80

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering afgesloten via Ditzo Snel geregeld, goedkoper dan elders, bekwaam personeel.

B

Bijleveld

05-09-2016

109

Alles overgesloten

Ik heb net al mijn verzekeringen overgesloten. Ging makkelijk. Nu nog kijken hoe ze zich gedragen als je ze nodig hebt. Iemand ervaring mee??

P

Peter

29-06-2016

138