NederlandReview

  Ervaringen Ditzo

  Wow, wat anderen zeggen over Ditzo! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ontdek hier meer over Ditzo!

  Over Ditzo

  Niet dat zo, maar dit zo! Het is de slogan van de campagne van Ditzo in het jaar 2007. Misschien kent u het nog wel. Ze kraken alle regels van het verzekeren en willen het verzekeren logischer maken. John de Wolf vond dit ook in hun commercials. In 2014 verandereden er volop zaken in de zorg en wisten ze mensen hier ook bewust van te maken. Ditzo is een bedrijf wat zich bezig houdt met het online afsluiten van verzekeringen. Geen lange schadeformulieren, maar een WhatsApp bericht? Het kan bij hun. Het is ongekend wat er allemaal mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij hier volop van zal genieten.

  Je kunt bij Ditzo snel en gemakkelijk een online verzekering afsluiten. Het is en echte internetverzekering. Zonder de tussenkomst van een verzekeraar kun je jouw gewenste verzekering afsluiten. Je kunt je premie gemakkelijk berekenen, het dan aanvullen met je persoonsgegevens om vervolgens een verzekering online af te sluiten. Iets wat natuurlijk heerlijk is! Ze zijn een moderne verzekeraar met tal van mogelijkheden, zoals WhatsApp, Twitter en Facebook.

  Daarom Ditzo!

  Steeds meer mensen kiezen voor Ditzo. Het komt omdat ze klantvriendelijk zijn, je de verzekeringen direct online kunt afsluiten en ze scherpe premies kennen. Ook zijn er heldere voorwaarden bij deze verzekeraar. Je kunt trouwens volop hulp krijgen wanneer je dat wilt.

  De verzekeringen bij Ditzo!

  Er zijn een groot aantal verzekeringen welke je kunt afsluiten bij Ditzo. Denk hierbij aan:
  • De Autoverzekering
  • De Zorgverzekering
  • De Reisverzekering
  • De Inboedelverzekering
  • De Woonhuisverzekering
  • De Aansprakelijkheidsverzekering
  • De Rechtsbijstandverzekering

  Klachten, tips en complimenten over Ditzo

  Ditzo wil niet onpersoonlijk zijn, ondanks dat ze zich richten op het afsluiten van verzekering via het internet. Ze doen er alles aan om hun klanten de service te bieden welke ze nodig hebben. Het is niet vreemd om te zien, dat ze tot drie keer op rij uitgeroepen zijn als meest klantgerichte verzekeraar. Klanten geven hun gemiddeld een acht. Het kant natuurlijk altijd beter. Dat vinden ze ook bij Ditzo! Hierom kun je altijd je klachten indienen en je tips en complimenten. Het is een bedrijf wat graag vooruit wil!

  We willen geen onpersoonlijke verzekeraar zijn. Klanten vertrouwen ons ten slotte hun geld toe en verwachten dat wij daar goed mee omgaan. Logisch. Daarom doen wij ons uiterste best om onze klanten voorop te stellen. En we zijn dan ook best een beetje trots dat we al 3 keer op rij gekozen zijn tot de meest klantgerichte verzekeraar. En dat klanten ons gemiddeld een 8 geven. Maar het kan altijd beter. Daarom vinden we het heel belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden en wat wij beter kunnen doen. Hoe wij dit aanpakken, leggen wij je graag uit. En wil je zelf ook je ervaring met Ditzo delen? Ga naar Kiyoh.nl en geef ons een rapportcijfer!

  Heb jij ervaring met Ditzo?

  Het is goed om ook jouw mening op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Wat anderen zeggen over Ditzo! Ontdek hier meer over Ditzo! Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint!

  Ditzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8,2
  89% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,4

  Service

  8,2

  Prijs

  8,4

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  test

  test333

  Door: test31-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  fdsdf

  fdfd

  Door: test02-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  wattsap

  Even de service via de wattsap gebruikt want via internet is zo onpersoonlijk, maar ging prima en met een basisverzekering van 102 euro ben ik weer voor een jaar voorzien. Erg aardig via de wattsapp.

  Door: Nathalie29-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Auto in de prak = dagwaarde = pech

  Auto total los. En dan krijg je dus de "dagwaarde" van je auto terug. Ongeluk was niet mijn fout en dan zou je dus volledig schadeloos gesteld moeten worden. Aangezien je niet direct een nieuwe auto koopt, heb ik 2 weken in een huurauto gereden (wat mij een redelijke periode leek) waarvan ik enkel 50% uitgekeerd kreeg van die kosten. Daarnaast kon ik echt niet een zelfde auto terugkopen voor de "dagwaarde". Ik had bijvoorbeeld net nieuwe remschijven op mijn (oude) auto laten plaatsen...dat wordt echt niet meegerekend in de dagwaarde ofzo. Ik weet dat andere maatschappijen ook zo werken, maar of ik bij ze blijf op deze manier..ik weet het niet.

  Door: Van Z.25-11-2017
  Henk25-04-2019

  Zo werkt het toch altijd overal??

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Zorgpremie Zorgverzekering 2017 berekenen

  Ik heb alvast mijn zorgpremie voor mijn zorgverzekering voor volgend jaar berekend bij Ditzo.

  Voor ons nog steeds een goede prijs. Ik had echt horrorverhalen gehoord over de prijsverhogingen.

  Gelukkig kunnen wij blijven zitten waar we zitten. Overstappen was vorige keer een heel gedoe.

  Diitzo is prima.

  Door: Sanneke 08-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Autoverzekering Ditzo getest

  We hadden een autoverzekering bij Ditzo. Heel lang niks mee gedaan, toch behouden.
  En toen hadden we een ongeluk gehad met behoorlijke schade. Konden we meteen onze verzekering testen. Nou, dat is geslaagd!

  We kregen een prima vervangauto mee, groter dan onze eigen auto, dat was een doekje tegen het bloeden.
  Schadeafhandeling keurig en snel geregeld.

  Ditzo meer dan geslaagd voor de test, dank je wel!

  Door: Gerbrand06-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Geen wachttijd (en beter dan Centraal Beheer!!)

  We hadden aanvankelijk een rechtsbijstandsverzekering bij Centraal Beheer. Gewoon maar eens afgesloten voor de zekerheid. En toen bleken we deze ineens onverwacht nodig te hebben, bleek dat we 2 dagen (!!) binnen de wachttijd zaten. Echt strontvervelend, al die premie voor niets betaald, want er was NO WAY dat ze ons zouden helpen, geen enkele coulantie of wat dan ook. Ik snap dat ze zekerheden inbouwen, maar dit was duidelijk overmacht. En even een paar dagen wachten was geen optie; we hadden acuut hulp nodig bij een arbeidsconflict en bovendien was onze zaak nu al aangemeld en daardoor bij Centraal Beheer bekend... Balen!

  Meteen deze achterlijke verzekering opgezegd (geen cent extra voor deze 'verzekeraar'!) en een nieuwe afgesloten bij Ditzo. Wij kozen met maar één reden voor Ditzo: geen wachttijd! Sowieso zijn ze hier telefonisch vele malen vriendelijker en behulpzamer dan bij Centraal Beheer, waar we telkens een ongeïnteresseerde juf van de klantenservice troffen. Gelukkig is het arbeidsconflict inmiddels uit de weg geholpen.
  Maar omdat je nooit weet wat er op je pad kan komen, zijn wij nu vooral heel blij dat we ergens zitten waar we gewoon gedekt zijn. Zonder eerst zes maanden of langer te moeten 'wachten' (maar wel betalen!)

  Door: Persoon16-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Doorlopende reisverzekering

  Doorlopende reisverzekering afgesloten via Ditzo

  Snel geregeld, goedkoper dan elders, bekwaam personeel.

  Door: Bijleveld05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Alles overgesloten

  Ik heb net al mijn verzekeringen overgesloten. Ging makkelijk. Nu nog kijken hoe ze zich gedragen als je ze nodig hebt. Iemand ervaring mee??

  Door: Peter29-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Ditzo

  Uw beoordeling