NederlandReview

  Ervaringen Diks Verzekeringen

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je de mogelijkheid hebt om verzekeringen te vergelijken? Wellicht is Diks Verzekeringen voor jou wel een geschikt bedrijf. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij Diks Verzekeringen bekend zijn. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Diks Verzekeringen

  Voor het vergelijken van verzekeringen ben je bij Dirks Verzekering aan het goede adres. Het bedrijf is in 1970 opgestart door Paul Diks. Het bedrijf heeft op het moment van schrijven meer dan 49 jaar ervaring op het gebied van het vergelijken van verzekeringen. Het bedrijf is onafhankelijk en stelt een groot aanbod van verzekeraars te hebben. Er wordt ook aangegeven dat je altijd wel een verzekering vindt die bij je past.

  Diks Verzekeringen begon in 1990 met oldtimerverzekeringen waar men uit kon kiezen. In 1997 was het tijd om de website www.diks.nl te lanceren. Het bedrijf is daarmee pionier als het gaat om het aanbieden van online verzekeringen. Diks Verzekeringen valt sinds 2018 onder de paraplu van de Voogd & Voogd groep. Op het moment van schrijven werken er 48 mensen bij het verzekeringsbedrijf.

  A Local Swim Diks Verzekeringen

  Hoe het werkt

  Diks Verzekering selecteert zorgvuldig de verzekeringsmaatschappijen waar ze zaken mee doen. Deze selectie wordt gemaakt aan de hand van een aantal criteria. Je moet dan denken aan criteria zoals premie, kwaliteit van voorwaarden, ervaring met een instelling en hoe de maatschappij zich opstelt wanneer er beroep wordt gedaan op een uitkering.

  Het bedrijf stelt dat je persoonlijke situatie en specifieke wensen worden bekeken als de verzekeringen vergelijkt gaan worden. Mocht het niet goed zijn krijg je binnen een termijn van 14 dagen je geld terug. Je aanvraag wordt in de regel snel beoordeeld. Dit gebeurt volgens het bedrijf 24 uur per dag en zeven dagen in de week.

  Contactmogelijkheden

  Wil je contact opnemen met het bedrijf? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088 688 37 00. Het e-mail adres is info@diks.nl. Je kunt de klantenservice op werkdagen van 08:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds bereiken.

  Toezicht

  Diks Verzekeringen stelt aan alle wettelijke bepalingen van de AFM te voldoen. Ze beschikken over diploma's en vergunningen die nodig zijn om aangesloten te kunnen zijn bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Diks Verzekeringen is ook aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk. Dit geeft consumenten zekerheid voor aankopen via internet.

  Premies

  Er zijn verschillende manieren om de premie te betalen. Het bedrijf geeft aan dit graag zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden verzekeraars meerdere methodes aan om te betalen. Zo kun je kiezen voor automatische incasso, betalen met iDEAL en Acceptgiro. Bij een incasso machtig je de verzekeringsmaatschappij om het te betalen premiebedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Bij enkele verzekeraars is het mogelijk om via iDEAL te betalen en of via een acceptgiro over te schrijven.

  Welke klantervaringen zijn er bij Diks Verzekering?

  Ben je klant bij Diks Verzekering? Welke verzekering heb je afgesloten? Heb je alleen verzekeringen vergeleken. Wat zijn jouw ervaringen bij Diks Verzekering? Ga je hier vaker iets doen met betrekking tot verzekeringen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Diks Verzekering. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

  Diks Verzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  autoverzekering

  Snel afgesloten en goede dekking wat mij betreft hier.

  Mijn vrouw had dit gevonden. Ik kende Diks aanvankelijk niet.

  Betere voorwaarden dan wat wij voorheen hadden. Daarom nu overgestapt.

  Door: T. Tegelaar 29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Diks Verzekeringen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Diks Verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Diks Verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Diks Verzekeringen actief?

  Diks Verzekeringen is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Diks Verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.