NederlandReview

  Ervaringen Digiwise

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het bedrijf Digiwise is een bedrijf en website welke zich richt op verzekeringen. Het gaat om het verzekeren van mobiele apparaten, zoals telecom en mobiele apparaten. Het is een bedrijf, wat je misschien nog niet kent. Het is dan mogelijk om op onze site de reviews en beoordelingen van dit bedrijf te lezen. Ook is het mogelijk om natuurlijk de site zelf te bezoeken. Wanneer je al wel een ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je mening over Digiwise op NederlandReview achter te laten. Het is heerlijk om te zien hoe anderen hiermee geholpen zijn.

  Het motto is dat een verzekering niet duur hoeft te zijn. Het is mogelijk om een smartphone, een tablet, een notebook en ook een smartwatch verzekeren. Je kunt je eigen dekking kiezen met de premie welke hier bij past.

  Over Digiwise

  Het bedrijf achter Digiwise is web insurance solutions europe bv welke in 2012 is opgericht en in dat jaar direct een goede online gadget verzekering in de markt wist te zetten. Sinds het begin van 2015is het bedrijf ook in Spanje gestart en gaan ze nu de rest van Europa veroveren. Het eerste online label is dus Digiwise.
  Web Insuarance Solutions Europe is een Appraved Lloyds’s Cover holder. Het is een manier om op een unieke manier toegang te krijgen tot de kwalitatief hoogwaardige Lloyds’s van London. Het is een zeer oude en ook gerespecteerde verzekeringsmarkt. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het verzekeren van de gadgets. Ze zijn realistisch geprijsd en zijn goed af te stemmen op de wensen van de klanten.
  Het doel van het bedrijf is om een consumenten vriendelijke en eerlijke verzekeringsproducten te maken.


  Wat te doen als je telefoon in het water valt? Hopelijk ben je goed verzekerd!

  Diensten van Digiwise

  Digiwise biedt telefoonverzekeringen aan, laptop verzekeringen, smartwatch verzekeringen en ander elektronische gadgets. Er is een standaard dekking, val en stootschade is gedekt, waterschade is gedekt, er is een wereld dekking, een goede reparatie service, frauduleus gebruik en ook tal van optionele dekkingen voor diefstal, een verlengde garantie en tal van andere zaken.

  Klachten, tips en complimenten over Digiwise

  Het is natuurlijk mogelijk om ook je complimenten, tips en klachten kenbaar te maken aan Digiwise. Het kan op verschillende manieren en er wordt altijd gezorgd voor een goede oplossing.

  Heb jij ervaring met Digiwise?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Digiwise. Leveren zij goede verzekeringen voor digitale gadgets als smartphones, tablets, laptops en smartwatches. Hoe is de dekking en de premie?

  Digiwise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Digiwise

  Uw beoordeling

  bestellen is ok

  Net een verzekering afgesloten. Process is erg makkelijk en overzichtelijk. Ik heb nog geen ervaring met ze als je ze echt nodig hebt want mijn mobiel is natuurlijk (nog) niet gestolen of schade. Hopelijk ga ik ze dan ook niet nodig hebben, maar toch even uit voorzorg.

  Door: Bregje29-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  de moeite waard

  Net voor 9,95 euro per maand mijn samsung S6 verzekerd tegen diefstal en verlies. Niet slecht, want de aanschafprijs van dat ding was nogal duur. (700euro) dus ik loop er nu iets relaxter mee rond.

  Door: Ralf28-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Digiwise een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Digiwise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Digiwise actief?

  Digiwise is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Digiwise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.