NederlandReview

  Ervaringen De Amersfoortse Zorg

  Veel mensen stappen aan het einde van het jaar over naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het is het handigste om dan eerst goed alle zorgverzekeraars te vergelijken, bijvoorbeeld hier: zorgverzekeringen vergelijken. Want er zijn tegenwoordig erg veel zorgverzekeraars waar je uit kunt kiezen. Hoe onderscheidt De Amersfoortse Zorg zich tussen al die andere zorgverzekeraars? Waarom zou je bijvoorbeeld voor een zorgverzekering van De Amersfoortse kiezen; wat zijn de ervaringen van hun klanten?

  Lees reviews over De Amersfoortse

  Een van de aanbieders van zorgverzekeringen is De Amersfoortse. Hoe beoordelen klanten van deze zorgverzekeraar de diensten, service en de prijs van hun zorgverzekeringen? Is het een goed idee om over te stappen naar De Amersfoortse? Lees reviews van hun klanten om erachter te komen wat hun meningen en ervaringen met De Amersfoortse zijn! Bij NederlandReviews verzamelen we alle reviews over zorgverzekeringen, dus ook die van De Amersfoortse.

  Over De Amersfoortse

  De Amersfoortse is een zorgverzekeraar die niet gevestigd is in Amersfoort, maar in Utrecht. De volledige naam is eigenlijk De Amersfoortse Verzekeringen. Het valt onder a.s.r. Dat biedt ook bijvoorbeeld schadeverzekeringen en levensverzekeringen aan.

  De Amersfoortse is dan wel niet gevestigd in Amersfoort, maar is daar wel ontstaan. Dus die naam is niet zomaar gekozen! De voorloper van De Amersfoortse heet Het Wit-Blauwe Kruis, dat werd opgericht door ondernemer Cornelis van der Vlies. In 1938 zegde hij zijn baan bij een verzekeringsbank op en begon voor zichzelf. Zijn zorgverzekeringsmaatschappij runde hij jarenlang vanuit zijn huis, in Amersfoort dus.

  Hoe verschilt De Amersfoortse van andere zorgverzekeraars?

  Anders dan andere zorgverzekeraars destijds zette Van der Vlies meer in op de kwaliteit dan op de prijs. De winsten liet hij terugvloeien naar protestantse ziekenhuizen; destijds was Nederland nog een verzuilde maatschappij.

  Tijden zijn veranderd: sinds 1997 maakt het bedrijf onderdeel uit van a.s.r. en het is niet meer gevestigd in Amersfoort. Zelfstandigheid is echter nog belangrijk; daarom maakt het bedrijf gebruik van eigen arbeidsdeskundigen, eigen re-integratieadviseurs en eigen verpleegkundigen. Dat is anders dan andere zorgverzekeraars; hiermee willen ze de kwaliteit garanderen. Wat ook hetzelfde is gebleven, zijn de kleuren: nog altijd wit en blauw.

  Overeenkomstig met de waarden van a.s.r., waar De Amersfoortse nu deel van uitmaakt, investeert het bedrijf niet in kinderarbeid, wapenhandel of de tabaksindustrie.

  Welke zorgverzekeringen biedt De Amersfoortse aan?

  De Amersfoortse biedt speciale verzekeringen aan voor ondernemers en voor zzp'ers. Er wordt steeds vaker bericht dat zzp'ers zich verplicht moeten verzekeren, dus dat is een interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een zogenaamde Doorgaanverzekering. Kies je voor een zorgverzekering, dan krijg je bijvoorbeeld vrije zorgkeuze en wachtlijstbemiddeling. Je kunt alles regelen via de app.


  Een filmpje waarin De Amersfoortse uitlegt wat een medische acceptatie precies inhoudt

  Wat zijn jouw ervaringen met De Amersfoortse Zorg?

  Ben jij klant van De Amersfoortse? Laat dan een review achter waarin je uitlegt hoe jij deze zorgverzekeringsmaatschappij beoordeelt. Hoe zijn de service, de prijs en de levering van De Amersfoortse? Bieden ze inderdaad de kwaliteit die ze zeggen? Is de prijs niet te hoog, of vind je een hogere prijs juist terecht? Deel jouw mening en jouw beoordeling van De Amersfoortse met de rest van Nederland, want zo kun je anderen helpen een betere keuze te maken tussen al die zorgverzekeringen die er tegenwoordig zijn.

  De Amersfoortse Zorg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Amersfoortse Zorg

  Uw beoordeling