Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,4

Totaal

6,4

Bestellen

6,2

Service

7

Prijs

6

Leveren

6,2
12 rating63 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

30-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Pols

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - DAS heeft ook een incasso afdeling

DAS is namens een zeer grote client tegen mij een incasso procedure gestart. Mijn verweer wordt gelukkig door mijn verzekering bij ARAG gedaan. JE ZAL MAAR EEN RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING BIJ DIEZELFDE DAS HEBBEN. U bent gewaarschuwd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: August

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - DAS Slecht

Ongemotiveerd en ongeïnteresseerd
Volledig dossier samengesteld en in bijgaande brief duidelijk mijn vragen geformuleerd. Zaak aangemeld en na 1,5 week werd ik gebeld. Want alles kan blijkbaar via de website en telefonisch. Kreeg al snel de indruk uit de vragen die er werd gesteld het door mij aangeleverde dossier niet had bekeken. DAS maakte een ongemotiveerde en ongeinteresseerde indruk. Hoop vervlogen op hulp bij het vinden van (rechts) bijstand.
Zelfs 1 ster is bij de beoordeling zijn ze het niet waard!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anneke

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - Niet afsluiten!

4x om hulp gevraagd, 4x afgewezen met de meest uiteenlopende smoezen. Wel premie opstrijken maar helpen ho maar.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Onno

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - Professionele hulp

Professionele hulp gekregen bij een arbeidsprobleem. Heel fijn om deskundigen achter je te hebben staan in lastige tijden, je staat direct een stuk sterker. Maandlasten vallen heel erg mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: frits05-12-2016

DAS rechtbijstand is een groot drama....!!! Iedereen hun polis nu opzeggen...please retweet

27-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mattias

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - geweldig geholpen bij nare affaire

Das heeft mij geweldig geholpen toen ik verwikkeld raakte in een nare affaire en rechtszaak. Professioneel, zakelijk en ze denken met je mee. Een geluk bij een ongeluk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: anoniem

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - Problemen op het werk

Wegens problemen op het werk toch maar een rechtsbijstandsverzekering afgesloten.

Hoop het niet nodig te hebben, maar blij dat ik alvast gedekt ben.

Afsluiten ging op zich best makkelijk. Heb het dus nog niet hoeven benutten verder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: MW01-06-2017

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit nadat je problemen hebt gekregen dekt deze dat probleem niet. Alleen problemen die ontstaan zijn na het afsluiten van de verzekering. Voor die problemen op je werk zul je dus niet op das kunnen rekenen.

31-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andy

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - Goede hulp

Doen! Als je een keer iets hebt (wat in mijn gevql zo was) ben je heel erg blij dat je ze hebt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacques

Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring - Beste voorwaarden + service

Omdat ik bang ben eruit gewipt te worden bij mijn bedrijf (crisis) ben ik gaan rondkijken voor een rechtsbijstand. Wat moet, dat moet he. DAS bood voor mij de beste voorwaarden en service en ze zijn erg aangenaam in de communicatie, niet onbelangrijk bij zoiets.. .Dus op hoop van zegen
Hoop dat ik ze niet nodig heb

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Anneke11-01-2017

Jaren geleden super geholpen door DAS helaas nu hele andere ervaringen. Reeds 4x om hulp gevraagd, net zo vaak afgewezen met steeds een ander excuus, heeft iemand hier ook ervaring mee?

Anderen bekeken ook:

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring

Is DAS rechtsbijstand een betrouwbare rechtsbijstand verzekering? Vele consumenten gingen je voor in het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering, hun ervaringen kunnen jou misschien verder helpen in het maken van de keus om bij DAS een rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Over DAS
DAS is een van oorsprong Frans bedrijf, maar in 1963 werd DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij opgericht. Het begon met een kantoor in Amsterdam, maar al in de jaren ’80 kwam er ook een kantoor in Groningen. Ook DAS moest moderniseren en meegaan met de tijd. Zodoende is sinds 2010 DAS niet meer exclusief voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Daarnaast kan je ongeacht of je verzekerd bent bij DAS, er altijd terecht voor advies.

Diensten
DAS biedt rechtsbijstandverzekering vanaf €12,57 per maand. Daarnaast kan je ook juridische hulp vragen als je niet verzekerd bent bij DAS. Op een overzichtelijke manier kan je zien wat DAS voor je kan doen en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zitten. Met duidelijke vaste bedragen kom je zo nooit voor verrassingen te staan en is dit dus een uitstekend alternatief als je niet verzekerd bent.

Diensten voor ondernemers
Voor ondernemers maakt DAS onderscheid tussen:
-    ZZP’ers
-    MKB’ers
-    Grootzakelijk

De diensten die DAS biedt voor ondernemers zijn:
-    Rechtsbijstandverzekering
-    Juridisch advies
-    Incasso
-    Bedrijfsinformatie
-    Online boekhouder

DAS biedt aan ondernemers dus alle onderdelen die nodig zijn om op juridisch gebied een bedrijf gezond te houden.

Klachten
DAS heeft een aparte afdeling op de website over hun klachtenregeling. Dat mag ook wel want het laatste wat een rechtsbijstandsaanbieder moet hebben is een rechtzaak aan de broek. Op de klachtenpagina kan je makkelijk zien hoe klachten ingediend kunnen worden. Online, per brief, of zelfs per telefoon. Mocht je klacht niet juist afgehandeld zijn word je doorverwezen naar Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Er wordt wel gemeld dat een rechtzaak tegen DAS niet door DAS vergoed word. Mocht de rechter jou in het gelijk stellen vergoeden ze wel noodzakelijke kosten.

Naast een klachtenpagina heeft DAS ook een Blij met DAS pagina, waar tevreden consumenten hun dankbaarheid kunnen uiten. Typerend is natuurlijk dat klachten niet publiekelijk worden gemaakt op de website van DAS, zoals zoveel bedrijven laten ze alleen de positieve kant openlijk zien.

Veel voorkomende klacht over DAS is dat ze er zoveel mogelijk aan doen om niet in actie te hoeven komen. Dit komt overeen met zoveel bedrijven van tegenwoordig. Wel geld innen van premies, maar weinig tot niet in actie komen. Toch zijn er ook vele positieve ervaringen met DAS wanneer ze wel het beste beentje voor zetten. 
Overigens viel het één melder op dat er bij DAS met name HBO geschoolde juristen in dienst zijn. Voor een nog deskundigere beoordeling zou universitair geschoold beter zijn en er zijn ook vele andere rechtsbijstandverzekeringsmaatschappijen waarbij dit wel het geval is.

Heb jij zelf een ervaring of aanvaring met DAS? Laat dan even een beoordeling achter zodat anderen hier weer van kunnen leren.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!