Corona Direct

7.4
8

Bestellen

7.7

Service

7

Prijs

7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Corona Direct

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Corona direct is al vele jaren actief op de markt. Het biedt verschillende verzekeringen aan. Denk hierbij aan een auto verzekering, inboedel verzekering, uitvaart verzekering en ook een zorgverzekering en honden verzekering. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede verzekering af te sluiten. Wanneer je nog niet zo bekend bent met hun dan is het goed om hun site te bezoeken. Ook kun je de verschillende reviews en beoordelingen op onze site lezen over de bedrijven en organisaties, waaronder corona direct. Het is goed om ook een ervaring of review achter te laten over corona direct op NederlandReview om zo anderen te helpen om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Wel zo fijn, toch! Help een ander met een review en lees met plezier de reviews van anderen op NederlandReview.

Over Corona 

Het bedrijf Corona bestaat al over de 80 jaren en is in 1974 als een van de eerste directe verzekeraars op de markt gekomen in België. Het is een zeer vernieuwend bedrijf en een bedrijf wat volop verzekeringen aanbiedt. Er zijn autoverzekeringen welke je per gereden kilometer betaald en er is ook een zeer verrassend betaalbare hondenverzekering.  Het is een direct verzekeraar welke vanuit een kantoor werkt. Er zijn geen onnodige kosten en de verzekeringspremies zijn hierdoor lager dan bij andere verzekeraars.  Er is ook een goede basisverzekering voor je hele gezin met uitstekende garanties en goede voorwaarden.  Het is een zeer persoonlijke verzekering welke altijd voor je klaar staat met hulp en advies.  
 

 

Diensten van Corona

Corona biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder de volgende:
•    Auto verzekering 
•    Familiale verzekering
•    Honden verzekering
•    Woning verzekering
•    Uitvaart verzekering
•    Hospitalisatie verzekering
•    Pechbijstand

Klachten, tips en complimenten over Corona Direct

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om je klacht bij corona direct in te dienen. Hier zijn verschillende manieren voor. Ontdek de opties om zo de situatie door corona direct op te laten lossen of om een goede uitleg te krijgen. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met Corona Direct

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

De grootste verzekeraar ook de beste? Laat dit beoordelen door klanten die u voorgingen. Lees onafhankelijke ervaringen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook