Cirkel.nl

8.5
8

Bestellen

8.4

Service

8.4

Prijs

9.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Cirkel.nl

Op reis gaan, dat zou iedereen willen.  Lekker op vakantie in bijvoorbeeld de zomervakantie, of even weg in de herfstvakantie wegens het weer binnenlands. U wilt de perfecte vakantie beleven, maar weet niet waar u moet beginnen. Dit is iets wat vaker voorkomt dan u denkt. U hoeft niet langer te zoeken, want www.cirkel.nl is de oplossing voor u! Bent u single of bevindt u zich in een eenoudergezin? Dan bent u op het juiste adres! Maar denkt u over cirkel.nl? Heeft u misschien al in het verleden contact opgenomen met dit bedrijf? Wat zijn uw bevindingen? En als u dit niet heeft gedaan, wat denken anderen over dit bedrijf? 

Wij van NederlandReview verzamelen verschillende ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die al eerder met dit bedrijf contact hebben ondernomen of al eerder een reis hebben laten boeken via deze site. Deze ervaringen zijn verzamelt en opgenomen in onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun ervaringen en reviews delen over verschillende bedrijven waarbij u zelf een review kunt plaatsen.

Door dit te doen, zijn wij samen in staat om een beter beeld te schetsen van een bepaald bedrijf waardoor andere consumenten, waaronder u, kunt bepalen of u de juiste keuze maakt om bijvoorbeeld bij een bedrijf een aankoop te doen, of in dit geval, een reis te laten boeken. Bovendien zorgen wij er samen voor dat consumenten weten met welk bedrijf ze te maken hebben en of de verwachtingen kloppen volgens die van anderen. 


Over Cirkel.nl 

Het bedrijf met als webpagina www.cirkel.nl is een organisatie dat al bestaat sinds 1987, het bedrijf is gespecialiseerd is in vakantiereizen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij de juiste een vakantie boekt. Dit bedrijf biedt u alle rust die u tijdens de vakantie nodig hebt en zorgt ervoor dat alles ook daadwerkelijk soepel en volgens afspraak verloopt.
 Cirkel biedt verschillende vakantiereizen op verschillende bestemmingen. Bovendien is er een ruime aanbod van locaties waardoor u altijd wel een bestemming tegenkomt dat u wilt bezichtigen. De vakanties zijn dan wel bedoeld voor eenoudergezinnen en mensen die single zijn. Bovendien kunt u uwzelf ook verzekeren zodat u bij een ongeval wel altijd weer terecht kunt en geen nare ervaringen zult beleven.   


Diensten Cirkel.nl

Zoals u wellicht al onderhand weet biedt dit bedrijf verschillende reisbestemmingen aan. Zo kunt u simpel en gerust een vakantie boeken op de website (www.cirkel.nl). Wilt u lekker in het eigen land blijven of heeft uw kinderen en willen zij liever ook thuis in het eigen land blijven? Dan is dit totaal geen probleem. Cirkel.nl biedt verschillende bestemmingen waaronder ons eigen land: Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld in Zeeland terecht, waar u van de zee en het natuur kunt genieten om even lekker het gevoel van weg te hebben. Ook kunt u naar Noord-Brabant gaan waar u cultureel of actief bezig kunt zijn. 

Bent u liever ver weg van Nederland en wilt u in een warm en zonnig land op vakantie? Dan kunt u kiezen voor Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk. Dit geeft een ruime aanbod waardoor u zeker bent dat u bij het juiste land geniet. Deze bestemmingen zijn allemaal zorgvuldig gekozen en bovendien zijn de ervaringen van andere consumenten meegenomen waardoor u zeker weet dat het een leuke vakantie gaat worden die u niet snel zult vergeten!


Klachten 

Voor eventuele vragen en of klachten kunt u terecht bij de klantenservice. Zo kunt u per mail uw vraag indienen of als u liever een telefoongesprek heeft, bellen naar het nummer die staat op de website. U kunt ze bereiken op werkdagen van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Heeft u ooit een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
Graag zouden wij meer over uw mening en ervaring willen weten zodat we andere consumenten erop kunnen informeren. 


Eenoudervakantie bij Cirkel.nl een goed idee? De liefde van je leven vinden of gewoon goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u boekt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook