BudgetUitvaartPolis

8

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BudgetUitvaartPolis

Wilt u een goedkope uitvaartpolis? Lees dan hier de informatie over BudgetUitvaartPolis.nl, de website waar u een scherp geprijsde uitvaartverzekering kunt afsluiten. Een uitvaartpolis is belangrijk, want door het afsluiten van een goede verzekering voor uw begrafenis of crematie voorkomt u dat uw nabestaanden mogelijk voor de kosten moeten opdraaien. Wanneer u goed verzekerd bent kunt u uw uitvaart naar uw wensen laten plaatsvinden. Hier leest u ervaringen van klanten die ook kozen voor een goedkope uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis.nl.


Over BudgetUitvaartPolis.nl

BudgetUitvaartPolis maakt deel uit van de bekende uitvaartverzekeraar DELA. De bedenkers van dit verzekeringsconcept lanceerden hun unieke verzekering in 2014. Gebaseerd op ervaringen met uitvaarten en de daarbij te maken kosten was het idee dat een verzekering voor een relatief goedkope uitvaart veel mensen zou aaspreken. Veel mensen weten dat ze eigenlijk een uitvaartverzekering zouden moeten afsluiten, maar ze stellen deze beslissing steeds maar uit, want nadenken over uw uitvaart, dat doet u natuurlijk niet graag. Dat is iets voor later, als u oud bent. Maar soms loopt het leven anders, sommige mensen overlijden jong. Na een ziekbed, maar soms ook plotseling, bij voorbeeld als gevolg van een ongeval. En als er dan geen goede uitvaartverzekering is, dan draait de familie op voor de kosten van uw begrafenis of crematie. Een uitvaartverzekering voorkomt deze onaangename bijkomstigheid voor nabestaanden.


Alles online regelen

U regelt alles met betrekking tot uw uitvaartverzekering bij BudgetUitvaartPolis direct online. Dit is enerzijds gemakkelijk voor onze klanten. Zij kunnen hun verzekering afsluiten op het moment dat het hun uitkomt. Al is het in het weekend of in de avonduren. Daarnaast worden de kosten laag gehouden omdat er bespaard wordt op kantoor- en personeelskosten als klanten de verzekering grotendeels zelf regelen. De naam BudgetUitvaartPolis is dan ook niet zonder reden gekozen. U sluit hier een goede verzekering af voor uw crematie of begrafenis, tegen een zeer scherp tarief. Zo weet u zeker dat de kosten geheel of grotendeels gedekt zijn voor uw uitvaart.


Polis afgestemd op uitvaartwensen

U kunt bij deze uitvaartverzekeraar een polis afsluiten die is afgestemd op uw uitvaartwensen. Een crematie is vaak goedkoper dan een begrafenis. Uw nabestaanden betalen immers geen grafrechten en geen grafsteen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Daarnaast is uw leeftijd op het moment van afsluiten van belang voor het berekenen van de premie. De premie kunt u direct op de website uitrekenen voordat u een verzekering afsluit. U kunt verschillende opties eenvoudig met elkaar vergelijken.


Klachten

Op de website wordt niet specifiek aangegeven waar u terecht kunt als u een klacht heeft. Maar de contactgegevens staan wel vermeld op de site, Er is een postadres in Groningen en u kunt een mail sturen naar verzekering@budgetuitvaartpolis.nl. Telefonisch is deze verzekeraar alleen bereikbaar voor het melden van een overlijden, via een 0800-nummer. Maar op de website wordt dan ook niet voor niets aangegeven dat de premies laag gehouden kunnen worden doordat de dienstverlening vrijwel volledig online wordt geregeld.


Deel uw mening over BudgetUitvaartPolis.nl

Heeft u de verzekering voor uw uitvaart afgesloten bij BudgetUitvaartPolis.nl? Of heeft u ervaring met een uitvaart van een dierbare die hier verzekerd was? Dan horen wij bij NederlandReview graag uw ervaringen. Zo kunt u bezoekers van onze website helpen een goede afweging te maken wanneer zij op zoek zijn naar een goede en betaalbare uitvaartpolis. 


Wat vinden klanten van BudgetUitvaartPolis van Algemeen Belang Verzekeringen? Lees de reviews

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Zelf bedrag voor je uitvaart bepalen

Een begrafenis kost veel geld. Om mijn nabestaanden dit niet allemaal te laten betalen, heb ik een uitvaartverzekering afgesloten. Ik heb alles geregeld via BudgetUitvaartPolis. Je kunt hier zelf bepalen hoeveel je nabestaanden uit kunnen geven aan je uitvaart. Ik heb gekozen voor een pakket van 6000 euro, maar je kunt ook kiezen voor 4000 of 10.000 euro. Ook is het mogelijk om zelf een bedrag in te voeren (minimaal 1000). Je kunt zelf kiezen hoe lang je betaalt. Dit kan tot je 85e, maar je kunt ook 30 jaar lang een bedrag betalen. Tevens is het mogelijk kinderen en partners mee te nemen. Aanvragen is zo gedaan en de prijs per maand vind ik ook te verwaarlozen als je ziet wat een uitvaart kost.

M

mw. Liers

23-03-2017

0