Brand New Day
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,2

Totaal

9,2

Bestellen

9,6

Service

9,8

Prijs

8,6

Leveren

9
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

14-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frederick B.

Brand New Day - Veel rendement, weinig kosten!

Ik heb alles vergeleken en van de grote betrouwbare pensioenfondsen waar je je pensioen zelf kan regelen heeft Brand New day veruit de laagste jaarlijkse kosten. Dat vind ik erg belangrijk, omdat zelfs ook al is het maar 1 procentpunt verschil dat op 37 jaar tijd (ik ben nu 30) toch een fiks verschil maakt in de hoogte van de uitkering van het pensioen zelf. Daarom was ik erop gebrand dat dit goed zat en bij Brand New Day was dat dus veruit het laagst.

Verder werkt het online systeem prima. Je kan opgeven hoe je je geld wilt investeren (keuze uit bepaalde fondsen en je kan verdelen tussen aandelen/obligaties). Niet briljant mooi weergegeven, maar met ff zoeken is het prima te regelen. Ik heb ze voor de zekerheid nog ff gebeld of alles goed stond, moest 1 dingetje aanpassen om het toch wat beter in te stellen, dus dat is wel aan te bevelen, zo'n laatste check.

Ik ben vorig jaar begonnen met mn pensioen daar, heb 100% aandelen gekozen in BND Wereld Indexfonds Unhedged en daar in 1 jaar een rendement van 17% gehad!! Ik kan dat niet vergelijken met andere pensioenorganisaties, maar over 17% hoor je mij niet klagen, probeer dat zelf maar eens in je aandelenportefeuille. Voordeel trouwens was dat ik unhedged had gekozen, hedged was iets van 12% geweest.

Wat ik ook een belangrijk voordeel van BND vind is dat je na afloop zelf kan kiezen wat je met het opgebouwde geld gaat doen, een levensverzekering aanschaffen, of het langzaam uit laten keren. Bij veel andere instanties (rabobank bijvoorbeeld) kon je alleen een levensverzekering kiezen. Ik wil dat nu zelf nog helemaal niet vast zetten! Waarom zou ik dat nu al moeten kiezen?
Een zeer tevreden klant.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


29-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: HPJG

Brand New Day - Goede service, hoog rendement

Heel prettig.

Als je Brand New Day belt, krijg je telkens hele goede service. Als je directe vragen hebt, geven ze direct antwoord.

En een goed rendement, wat uiteraard heel belangrijk is voor mijn pensioenrekening.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pien

Brand New Day - Overstappen

Overstap ging snel en het contact verliep helder. Tevreden met de overstap daarom.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Kamers

Brand New Day - Pensioenrekening, snel geregeld, goede voorwaarden

Eindelijk maar eens die pensoenrekening geregeld, dat moet ik namelijk zelf doen.

Ik heb gekozen voor Brand New Day omdat de voorwaarden hier gunstiger leken dan elders en mijn geld snel zou gaan groeien.

Blij dat het geregeld is ook vooral, het ging eigenlijk best snel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rineke

Brand New Day - Klantvriendelijk en servicegericht

Contact met Brand New Day is zeer goed! Klantvriendelijk en servicegericht.

Een hele verademing ten opzichte van onze vorige aanbieder!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tinus

Brand New Day - Pensioenrekening

Na rijp beraad gekozen voor een pensioenrekening bij Brand New Day. Goede voorwaarden en goede serviceverlening. We zijn blij dat we deze stap genomen hebben, we hadden het lang uitgesteld, maar zijn nu goed verder geholpen bij Brand New Day.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandra

Brand New Day - Kinderrekening geopend bij Brand New Day

Wij hebben voor onze zoon een kinderrekening geopend bij Brand New Day.
Dat geeft meer rust en zekerheid voor de toekomst.
Het was vlug geregeld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: K.

Brand New Day - Sparen voor de toekomst

Heel erg geschrokken van de stijging van de prijzen van de zorgverzekeringen en ik vertrouw ze ook voor geen ene meter want waarom moet het zoveel duurder worden??


Om kosten in de toekomst te sparen, hebben we ons nu aangemeld bij Brand New Day. Zo sparen we voor later en hoeven we ons minder zorgen te maken om toekomstige rekeningen.


Ze zijn hier tenminste echt vriendelijk en denken goed met je mee, dat is erg fijn !!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Okke

Brand New Day - Klantvriendelijk, enthousiast en kundig

Klantvriendelijk, enthousiast en kundig personeel hebben ze hier bij Brand New Day.
Een grote pre!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ina Heuk

Brand New Day - Brand New Day is goedkoop

Onlangs een rekening voor mijn kinderen laten openen via Brand New Day. Op deze manier kan ik door de jaren heen ene leuk bedrag voor mijn meiden bij elkaar sparen. Het afsluiten is niet duur en ze helpen je goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Brand New Day

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Brand New Day?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Brand New Day

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Brand new day is een bedrijf welke het opneemt tegen de grote verzekeraars. Ze pakken het helemaal anders aan en zorgen voor transparante kosten. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Brand new day. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Brand new day. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

Over Brand new day
Brand new day biedt geen woekerpolissen aan, maar koesterpolissen.  Brand new day is opgericht om het op te nemen tegen de grotere verzekeringsmaatschappijen. Men wil graag laten zien, dat het ook anders kan. 
Sinds ze starten waren ze verbaasd hoe er een gebrek aan echte concurrentie was tussen de levensverzekeringsmaatschappijen. Je ziet de laatste twintig jaren veel blije oude mensen op een luxe jacht, maar geen vergelijking van de tarieven terug in de brochures. Er zijn veel vreemde producten op de markt zonder transparante kosten structuren. Slechte producten met hoge kosten.   

Brand new day wil ambassadeurs maken van haar klanten en daardoor groeien ze heel sterk. Natuurlijk ook door hun transparante aanpak. Het is een ware prijsvechter met uitstekende diensten. 

De eigenaren zitten ook achter het succes van BinckBank. Met het eigen geld zijn ze hiermee in 2000 gestart. ZE hebben de grote banken afgetroefd met veel lagere transactiekosten voor aandelen, opties, obligaties en futures. De transactiekosten zijn er meer dan 15 keer lager.     

De naam Brand new day is afgeleid van het nummer uit de musical The Wiz. Het is tijd voor een nieuwe tijd en een periode van hoop om het kwade te verslaan. 

Diensten van Brand new day
Brand new day biedt verzekeringsproducten aan. Levensverzekeringproducten voor het pensioen en ook spaarproducten om de hypotheek mee af te lossen. 

Klachten, tips en complimenten over Brand new day
Heb je een klacht over Brand new day? Dan kun je deze bij hun indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je naar de AFM gaan. 

Heb jij ervaring met Brand new day? 
Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee! 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!