NederlandReview

  Ervaringen Brand New Day

  Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Brand new day is een bedrijf welke het opneemt tegen de grote verzekeraars. Ze pakken het helemaal anders aan en zorgen voor transparante kosten. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Brand new day. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Brand new day. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

  Over Brand new day
  Brand new day biedt geen woekerpolissen aan, maar koesterpolissen.  Brand new day is opgericht om het op te nemen tegen de grotere verzekeringsmaatschappijen. Men wil graag laten zien, dat het ook anders kan. 
  Sinds ze starten waren ze verbaasd hoe er een gebrek aan echte concurrentie was tussen de levensverzekeringsmaatschappijen. Je ziet de laatste twintig jaren veel blije oude mensen op een luxe jacht, maar geen vergelijking van de tarieven terug in de brochures. Er zijn veel vreemde producten op de markt zonder transparante kosten structuren. Slechte producten met hoge kosten.   

  Brand new day wil ambassadeurs maken van haar klanten en daardoor groeien ze heel sterk. Natuurlijk ook door hun transparante aanpak. Het is een ware prijsvechter met uitstekende diensten. 

  De eigenaren zitten ook achter het succes van BinckBank. Met het eigen geld zijn ze hiermee in 2000 gestart. ZE hebben de grote banken afgetroefd met veel lagere transactiekosten voor aandelen, opties, obligaties en futures. De transactiekosten zijn er meer dan 15 keer lager.     

  De naam Brand new day is afgeleid van het nummer uit de musical The Wiz. Het is tijd voor een nieuwe tijd en een periode van hoop om het kwade te verslaan. 

  Diensten van Brand new day
  Brand new day biedt verzekeringsproducten aan. Levensverzekeringproducten voor het pensioen en ook spaarproducten om de hypotheek mee af te lossen. 

  Klachten, tips en complimenten over Brand new day
  Heb je een klacht over Brand new day? Dan kun je deze bij hun indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je naar de AFM gaan. 

  Heb jij ervaring met Brand new day? 
  Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee! 

   

  Wat vinden anderen van Brand New Day? Betrouwbaar en goed idee? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview.nl

  Brand New Day
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  8,4
  86% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  8,8

  Prijs

  8

  Leveren

  8,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heel tevreden met Brand New Day

  Bastiaan 22-09-2018

  Heel tevreden met mijn overstap naar Brand New Day. Voorheen verliep de communicatie erg stroef (bij een grotere verzekeraar), hier is dat geenszins het geval. Er zijn duidelijke antwoorden en ze hebben me erg goed op weg geholpen. Absoluut een aanrader. Misschien omdat ze kleiner zijn dan andere verzekeraars, of nieuwer. Ik weet het niet. Maar ik ben zeker tevreden, voel me daardoor ook zekerder over de verzekering, dat vind ik ook belangrijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Stel oplichters

  H. de Jong18-09-2018

  Een tijdje geleden kreeg ik bericht van het bedrijf waar mijn hypotheek is ondergebracht. Ze hadden hun tak verkocht / afgestoten aan Brand New Day. Netjes de informatie gekregen van Brand New Day om in te loggen en merkte verder weinig van de overgang.

  Inmiddels een appartement verkocht en een huis gekocht en een hypotheek afgesloten bij een andere maatschappij. Dat betekende tevens dat ik mijn rekening bij Brand New Day wilde opzeggen.

  En dan begint het verhaal over waardeloos communiceren pas echt. De klantenservice is echt bedroevend. Niet worden teruggebeld ondanks meerdere verzoeken, mailtjes waar maar half op wordt gereageerd en eindeloos moeite moeten doen om je geld te krijgen.

  Inmiddels nog niet terug, het lijkt wel alsof ze bewust het geld zo lang mogelijk vast proberen te houden. Voor mij in elk geval reden om nooit meer deze partij mee te nemen bij een nieuwe orientatie, het is echt heel bedroevend wat zij laten zien in hun dienstverlening.  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima

  Hans26-05-2018

  Rekening snel en makkelijk afgesloten en de prijzen zijn netjes, net als de communicatie. Prima bedrijf om mee samen te werken, ik ben tevreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  geen service maar sores

  Jorrit06-02-2018

  Al enige tijd verschillende rekeningen bij Brand New Day. Rekening openen gaat makkelijk en zolang alles normaal verloopt is er niets aan de hand. Door een fout van BND zijn in oktober 2017 de beleggingen op mijn pensioenrekening verkocht, met alle (fiscale) gevolgen van dien. De situatie is nog steeds niet volledig gerepareerd en de beloftes van BND medewerkers zijn inmiddels niet meer op twee handen te tellen.

  De bereikbaarheid is na de overname van Allianz ook echt om te janken.

  De nieuwe klantomgeving laat ook al maandenlang de verkeerde koersen zien (bij alle fondsen staat de maandkoers van BND Wereld Indexfonds Hedged i.p.v. de bij het fonds behorende koers). Wordt niets mee gedaan. Via een linkje onderaan de website is wel koersinformatie te vinden via de oude klantomgeving maar deze wordt blijkbaar niet meer bijgehouden (laatste koersdatum 29-12-2017).

  Volgens mij heeft BND een wat te grote broek aangetrokken met de overname. Organisatorisch loopt het volgens mij voor geen meter als zelfs de meest basale dingen al fout gaan.


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Veel rendement, weinig kosten!

  Frederick B.14-06-2017

  Ik heb alles vergeleken en van de grote betrouwbare pensioenfondsen waar je je pensioen zelf kan regelen heeft Brand New day veruit de laagste jaarlijkse kosten. Dat vind ik erg belangrijk, omdat zelfs ook al is het maar 1 procentpunt verschil dat op 37 jaar tijd (ik ben nu 30) toch een fiks verschil maakt in de hoogte van de uitkering van het pensioen zelf. Daarom was ik erop gebrand dat dit goed zat en bij Brand New Day was dat dus veruit het laagst.

  Verder werkt het online systeem prima. Je kan opgeven hoe je je geld wilt investeren (keuze uit bepaalde fondsen en je kan verdelen tussen aandelen/obligaties). Niet briljant mooi weergegeven, maar met ff zoeken is het prima te regelen. Ik heb ze voor de zekerheid nog ff gebeld of alles goed stond, moest 1 dingetje aanpassen om het toch wat beter in te stellen, dus dat is wel aan te bevelen, zo'n laatste check.

  Ik ben vorig jaar begonnen met mn pensioen daar, heb 100% aandelen gekozen in BND Wereld Indexfonds Unhedged en daar in 1 jaar een rendement van 17% gehad!! Ik kan dat niet vergelijken met andere pensioenorganisaties, maar over 17% hoor je mij niet klagen, probeer dat zelf maar eens in je aandelenportefeuille. Voordeel trouwens was dat ik unhedged had gekozen, hedged was iets van 12% geweest.

  Wat ik ook een belangrijk voordeel van BND vind is dat je na afloop zelf kan kiezen wat je met het opgebouwde geld gaat doen, een levensverzekering aanschaffen, of het langzaam uit laten keren. Bij veel andere instanties (rabobank bijvoorbeeld) kon je alleen een levensverzekering kiezen. Ik wil dat nu zelf nog helemaal niet vast zetten! Waarom zou ik dat nu al moeten kiezen?
  Een zeer tevreden klant.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede service, hoog rendement

  HPJG29-04-2017

  Heel prettig.

  Als je Brand New Day belt, krijg je telkens hele goede service. Als je directe vragen hebt, geven ze direct antwoord.

  En een goed rendement, wat uiteraard heel belangrijk is voor mijn pensioenrekening.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Overstappen

  Pien 06-03-2017

  Overstap ging snel en het contact verliep helder. Tevreden met de overstap daarom.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Pensioenrekening, snel geregeld, goede voorwaarden

  L. Kamers10-02-2017

  Eindelijk maar eens die pensoenrekening geregeld, dat moet ik namelijk zelf doen.

  Ik heb gekozen voor Brand New Day omdat de voorwaarden hier gunstiger leken dan elders en mijn geld snel zou gaan groeien.

  Blij dat het geregeld is ook vooral, het ging eigenlijk best snel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Klantvriendelijk en servicegericht

  Rineke04-02-2017

  Contact met Brand New Day is zeer goed! Klantvriendelijk en servicegericht.

  Een hele verademing ten opzichte van onze vorige aanbieder!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Pensioenrekening

  Tinus27-12-2016

  Na rijp beraad gekozen voor een pensioenrekening bij Brand New Day. Goede voorwaarden en goede serviceverlening. We zijn blij dat we deze stap genomen hebben, we hadden het lang uitgesteld, maar zijn nu goed verder geholpen bij Brand New Day.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Kinderrekening geopend bij Brand New Day

  Sandra22-12-2016

  Wij hebben voor onze zoon een kinderrekening geopend bij Brand New Day.
  Dat geeft meer rust en zekerheid voor de toekomst.
  Het was vlug geregeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Sparen voor de toekomst

  K.14-12-2016

  Heel erg geschrokken van de stijging van de prijzen van de zorgverzekeringen en ik vertrouw ze ook voor geen ene meter want waarom moet het zoveel duurder worden??


  Om kosten in de toekomst te sparen, hebben we ons nu aangemeld bij Brand New Day. Zo sparen we voor later en hoeven we ons minder zorgen te maken om toekomstige rekeningen.


  Ze zijn hier tenminste echt vriendelijk en denken goed met je mee, dat is erg fijn !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Klantvriendelijk, enthousiast en kundig

  Okke05-09-2016

  Klantvriendelijk, enthousiast en kundig personeel hebben ze hier bij Brand New Day.
  Een grote pre!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Brand New Day is goedkoop

  Ina Heuk01-04-2016

  Onlangs een rekening voor mijn kinderen laten openen via Brand New Day. Op deze manier kan ik door de jaren heen ene leuk bedrag voor mijn meiden bij elkaar sparen. Het afsluiten is niet duur en ze helpen je goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Brand New Day

  Uw beoordeling