NederlandReview

    Ervaringen Brand New Day

    Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Brand new day is een bedrijf welke het opneemt tegen de grote verzekeraars. Ze pakken het helemaal anders aan en zorgen voor transparante kosten. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Brand new day. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Brand new day. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

    Over Brand new day

    Brand new day biedt geen woekerpolissen aan, maar koesterpolissen. Brand new day is opgericht om het op te nemen tegen de grotere verzekeringsmaatschappijen. Men wil graag laten zien, dat het ook anders kan.
    Sinds ze starten waren ze verbaasd hoe er een gebrek aan echte concurrentie was tussen de levensverzekeringsmaatschappijen. Je ziet de laatste twintig jaren veel blije oude mensen op een luxe jacht, maar geen vergelijking van de tarieven terug in de brochures. Er zijn veel vreemde producten op de markt zonder transparante kosten structuren. Slechte producten met hoge kosten.

    Brand new day wil ambassadeurs maken van haar klanten en daardoor groeien ze heel sterk. Natuurlijk ook door hun transparante aanpak. Het is een ware prijsvechter met uitstekende diensten.

    De eigenaren zitten ook achter het succes van BinckBank. Met het eigen geld zijn ze hiermee in 2000 gestart. ZE hebben de grote banken afgetroefd met veel lagere transactiekosten voor aandelen, opties, obligaties en futures. De transactiekosten zijn er meer dan 15 keer lager.

    De naam Brand new day is afgeleid van het nummer uit de musical The Wiz. Het is tijd voor een nieuwe tijd en een periode van hoop om het kwade te verslaan.

    Diensten van Brand new day

    Brand new day biedt verzekeringsproducten aan. Levensverzekeringproducten voor het pensioen en ook spaarproducten om de hypotheek mee af te lossen.

    Klachten, tips en complimenten over Brand new day

    Heb je een klacht over Brand new day? Dan kun je deze bij hun indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je naar de AFM gaan.

    Heb jij ervaring met Brand new day?

    Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee!

    Wat vinden anderen van Brand New Day? Betrouwbaar en goed idee? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview.nl

    Brand New Day
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    8,2
    83% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,2

    Prijs

    8,2

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    klantenservice en website :-(

    Tot nu toe was ik best tevreden met BND maar nu niet meer.
    Ik wil (elders) vrijvallende koopsompolissen toevoegen aan mijn BND rekeningen. Niet moeilijk denk je. Maar de praktijk is anders.
    Inmiddels 4 medewerkers van de klantenservice gesproken dan wel me ge-e-mailt. Aardige mensen maar allemaal vertellen ze wat anders en de info op de website vertelt wéér een ander verhaal.
    En het is zo simpel. Ik moet alleen maar een nieuwe rekening openen om het bedrag op te kunnen laten storten maar dat proces loopt steeds fout en ik kom in een soort van loop terecht waar ik niet meer uit kom. Inmiddels 5 keer de "kennistest" gedaan, mijn tegenrekeningnummer (wat al jaren bekend is bij BND) steeds opnieuw moeten verifiëren door 0,01 over te maken, maar verder kom ik niet. Jammer.

    Door: Tom04-05-2019
    Nikki van Brand New Day17-06-2019

    Hi Tom, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. En mijn excuses voor mijn late reactie!! Het overboeken van een polis zou, inderdaad, veel gemakkelijker moeten zijn. Zou je een e-mail willen sturen naar klant@brandnewday.nl met mijn naam in het onderwerp. Dan ga ik uitzoeken, waarom het overstappen bij jou niet vlekkeloos is verlopen en wat we hieraan kunnen doen om dit probleem op te lossen. In ieder geval mijn excuses!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Brand New Day, méér dan oké

    Nu met minder taalfouten:
    15 jaar lang was ik een kleine klant bij een private bank. Die bank, Bank ten Cate & Cie NV, meende ineens van de kleine klant af te moeten en verhoogde het minimale beleggingsbedrag naar 500k. Dus na 15 jaar werd mij ongemakkelijk doch beleefd verzocht bij te storten of te vertrekken. Omdat een collega van me goede ervaring had bij BND ben ik daar eens op gaan Googelen en het leek me wel oké. Ik ben er goed door de BND medewerkers geholpen bij de overstap. Waar ik zeer tevreden over ben is dat het beleggingsresultaat in goede en slechte tijden niet onder doet voor die van mijn vorige belegger en dat de beheerkosten ongeveer de helft lager zijn! Omdat ik er zelf de ballen verstand van heb (anders kocht ik zelf wel aandelen en obligaties) ben ik meer dan tevreden over BND. En ja, er zullen slechtere tijden komen zoals in 2008, maar ook dat verbeterd weer. Je lijd pas verlies als je verkoopt op het verkeerde moment :)

    Door: GB30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Brand New Day is voor mij meer dan oke

    15 jaar lang was ik kleine klant bij een private bank. Die bank, Bank ten Cate & Cie NV, meende ineens van de kleine klant af te moeten en verhoogden het minimale beleggingsbedrag naar 500k. Dus na 15 jaar werd mij ongemakkelijk doch beleefd verzocht bij te storten of te vertrekken. Omdat een collega van me goede ervaring had bij BND ben ik daar eens op gaan Googelen en het leek me wel oké. Ik benz er goed door de BND medewerkers geholpen bij de overstap. Waar ik zeer tevreden over ben is dat het belevingsresultaat in goede en slechte tijden niet onder doet voor die van mijn vorige belegger en dat de beheerkosten ongeveer de helft lager zijn! Omdat ik er zelf de ballen verstand van heb (anders kocht ik zelf wel aandelen en obligaties) ben ik meer dan tevreden over BND. En ja, er zullen slechtere tijden komen zoals in 2008, maar ook dat verbeterd weer. Je leid pas verlies als je verkoopt op het verkeerde moment :)

    Door: GB30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte en vervelende ervaring

    BND heeft mij nu tweemaal een onjuist advies gegeven. De eerste keer hebben ze dat later verklaard en erkend. Niet leuk maar netjes. Nu de tweede keer blijft het doodstil biedt de telefonist zijn excuses aan (als ik tweemaal moet bellen of er nog een reactie komt). en krijg ik na lang wachten een slap mailtje wat totaal niet ingaat op de kwestie. Echt jammer maar ik zou met deze club niet opnieuw in zee gaan. Gewoon niet professioneel. Geen aanbeveling.

    Door: Hans Stomphorst15-02-2019
    Nikki van Brand New Day18-03-2019

    Beste Hans, wat vervelend dat je niet tevreden bent over Brand New Day. De tevredenheid van onze klanten vinden wij namelijk heel erg belangrijk, maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. En het enige wat we na een fout nog kunnen doen is, met het schaamrood op onze kaken, onze excuses aanbieden en de fout proberen te herstellen. Van onze klantenservice heb ik begrepen dat dit inmiddels is gebeurd. Daarnaast wil ik nog laten weten dat we bij Brand New Day er bewust voor hebben gekozen géén advies te geven. "Tweemaal onjuist advies geven" kan dus enigszins worden genuanceerd. Desalniettemin blijven we het vervelend vinden dat we u niet tevreden hebben kunnen stellen. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Heel tevreden met Brand New Day

    Heel tevreden met mijn overstap naar Brand New Day. Voorheen verliep de communicatie erg stroef (bij een grotere verzekeraar), hier is dat geenszins het geval. Er zijn duidelijke antwoorden en ze hebben me erg goed op weg geholpen. Absoluut een aanrader. Misschien omdat ze kleiner zijn dan andere verzekeraars, of nieuwer. Ik weet het niet. Maar ik ben zeker tevreden, voel me daardoor ook zekerder over de verzekering, dat vind ik ook belangrijk.

    Door: Bastiaan 22-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Stel oplichters

    Een tijdje geleden kreeg ik bericht van het bedrijf waar mijn hypotheek is ondergebracht. Ze hadden hun tak verkocht / afgestoten aan Brand New Day. Netjes de informatie gekregen van Brand New Day om in te loggen en merkte verder weinig van de overgang.

    Inmiddels een appartement verkocht en een huis gekocht en een hypotheek afgesloten bij een andere maatschappij. Dat betekende tevens dat ik mijn rekening bij Brand New Day wilde opzeggen.

    En dan begint het verhaal over waardeloos communiceren pas echt. De klantenservice is echt bedroevend. Niet worden teruggebeld ondanks meerdere verzoeken, mailtjes waar maar half op wordt gereageerd en eindeloos moeite moeten doen om je geld te krijgen.

    Inmiddels nog niet terug, het lijkt wel alsof ze bewust het geld zo lang mogelijk vast proberen te houden. Voor mij in elk geval reden om nooit meer deze partij mee te nemen bij een nieuwe orientatie, het is echt heel bedroevend wat zij laten zien in hun dienstverlening.



    Door: H. de Jong18-09-2018
    Brand New Day28-01-2019

    Hallo H. De Jong, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze excuses hiervoor! We maken het graag alsnog goed met je. Maar dan moeten we wel even uitzoeken wat er precies fout is gegaan. Zou je daarom een e-mail naar klacht@brandnewday.nl willen sturen met je gegevens erin? Alvast hartelijk bedankt! Nikki van Brand New Day

    B. Schappin04-04-2019

    Ik heb helaas dezelfde ervaring. Al 3 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. U wordt teruggebeld, nou vergeet het maar. Mail wordt onvoldoende beantwoord etc.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Rekening snel en makkelijk afgesloten en de prijzen zijn netjes, net als de communicatie. Prima bedrijf om mee samen te werken, ik ben tevreden

    Door: Hans26-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    geen service maar sores

    Al enige tijd verschillende rekeningen bij Brand New Day. Rekening openen gaat makkelijk en zolang alles normaal verloopt is er niets aan de hand. Door een fout van BND zijn in oktober 2017 de beleggingen op mijn pensioenrekening verkocht, met alle (fiscale) gevolgen van dien. De situatie is nog steeds niet volledig gerepareerd en de beloftes van BND medewerkers zijn inmiddels niet meer op twee handen te tellen.

    De bereikbaarheid is na de overname van Allianz ook echt om te janken.

    De nieuwe klantomgeving laat ook al maandenlang de verkeerde koersen zien (bij alle fondsen staat de maandkoers van BND Wereld Indexfonds Hedged i.p.v. de bij het fonds behorende koers). Wordt niets mee gedaan. Via een linkje onderaan de website is wel koersinformatie te vinden via de oude klantomgeving maar deze wordt blijkbaar niet meer bijgehouden (laatste koersdatum 29-12-2017).

    Volgens mij heeft BND een wat te grote broek aangetrokken met de overname. Organisatorisch loopt het volgens mij voor geen meter als zelfs de meest basale dingen al fout gaan.


    Door: Jorrit06-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Veel rendement, weinig kosten!

    Ik heb alles vergeleken en van de grote betrouwbare pensioenfondsen waar je je pensioen zelf kan regelen heeft Brand New day veruit de laagste jaarlijkse kosten. Dat vind ik erg belangrijk, omdat zelfs ook al is het maar 1 procentpunt verschil dat op 37 jaar tijd (ik ben nu 30) toch een fiks verschil maakt in de hoogte van de uitkering van het pensioen zelf. Daarom was ik erop gebrand dat dit goed zat en bij Brand New Day was dat dus veruit het laagst.

    Verder werkt het online systeem prima. Je kan opgeven hoe je je geld wilt investeren (keuze uit bepaalde fondsen en je kan verdelen tussen aandelen/obligaties). Niet briljant mooi weergegeven, maar met ff zoeken is het prima te regelen. Ik heb ze voor de zekerheid nog ff gebeld of alles goed stond, moest 1 dingetje aanpassen om het toch wat beter in te stellen, dus dat is wel aan te bevelen, zo'n laatste check.

    Ik ben vorig jaar begonnen met mn pensioen daar, heb 100% aandelen gekozen in BND Wereld Indexfonds Unhedged en daar in 1 jaar een rendement van 17% gehad!! Ik kan dat niet vergelijken met andere pensioenorganisaties, maar over 17% hoor je mij niet klagen, probeer dat zelf maar eens in je aandelenportefeuille. Voordeel trouwens was dat ik unhedged had gekozen, hedged was iets van 12% geweest.

    Wat ik ook een belangrijk voordeel van BND vind is dat je na afloop zelf kan kiezen wat je met het opgebouwde geld gaat doen, een levensverzekering aanschaffen, of het langzaam uit laten keren. Bij veel andere instanties (rabobank bijvoorbeeld) kon je alleen een levensverzekering kiezen. Ik wil dat nu zelf nog helemaal niet vast zetten! Waarom zou ik dat nu al moeten kiezen?
    Een zeer tevreden klant.

    Door: Frederick B.14-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service, hoog rendement

    Heel prettig.

    Als je Brand New Day belt, krijg je telkens hele goede service. Als je directe vragen hebt, geven ze direct antwoord.

    En een goed rendement, wat uiteraard heel belangrijk is voor mijn pensioenrekening.

    Door: HPJG29-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overstappen

    Overstap ging snel en het contact verliep helder. Tevreden met de overstap daarom.

    Door: Pien 06-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Pensioenrekening, snel geregeld, goede voorwaarden

    Eindelijk maar eens die pensoenrekening geregeld, dat moet ik namelijk zelf doen.

    Ik heb gekozen voor Brand New Day omdat de voorwaarden hier gunstiger leken dan elders en mijn geld snel zou gaan groeien.

    Blij dat het geregeld is ook vooral, het ging eigenlijk best snel.

    Door: L. Kamers10-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Klantvriendelijk en servicegericht

    Contact met Brand New Day is zeer goed! Klantvriendelijk en servicegericht.

    Een hele verademing ten opzichte van onze vorige aanbieder!

    Door: Rineke04-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Pensioenrekening

    Na rijp beraad gekozen voor een pensioenrekening bij Brand New Day. Goede voorwaarden en goede serviceverlening. We zijn blij dat we deze stap genomen hebben, we hadden het lang uitgesteld, maar zijn nu goed verder geholpen bij Brand New Day.

    Door: Tinus27-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kinderrekening geopend bij Brand New Day

    Wij hebben voor onze zoon een kinderrekening geopend bij Brand New Day.
    Dat geeft meer rust en zekerheid voor de toekomst.
    Het was vlug geregeld.

    Door: Sandra22-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Sparen voor de toekomst

    Heel erg geschrokken van de stijging van de prijzen van de zorgverzekeringen en ik vertrouw ze ook voor geen ene meter want waarom moet het zoveel duurder worden??


    Om kosten in de toekomst te sparen, hebben we ons nu aangemeld bij Brand New Day. Zo sparen we voor later en hoeven we ons minder zorgen te maken om toekomstige rekeningen.


    Ze zijn hier tenminste echt vriendelijk en denken goed met je mee, dat is erg fijn !!!

    Door: K.14-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klantvriendelijk, enthousiast en kundig

    Klantvriendelijk, enthousiast en kundig personeel hebben ze hier bij Brand New Day.
    Een grote pre!

    Door: Okke05-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Brand New Day is goedkoop

    Onlangs een rekening voor mijn kinderen laten openen via Brand New Day. Op deze manier kan ik door de jaren heen ene leuk bedrag voor mijn meiden bij elkaar sparen. Het afsluiten is niet duur en ze helpen je goed.

    Door: Ina Heuk01-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Brand New Day

    Uw beoordeling