NederlandReview

  Ervaringen Blijdatikrij

  Wat? Heb jij het al gehoord? Wat ze zeggen over dit bedrijf? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees op onze site meer over dit bedrijf en wat anderen zeggen.

  Over blijdatikrij.nl

  Het bedrijf richt zich op pechhulp in Nederland en Europa voor de auto. Wanneer je ergens een keer pech hebt dan kun je hier gebruik van maken, zelfs in je woonplaats. Er zijn meer dan 450 medewerkers welke je graag helpen. Ze doen dit dag en nacht. Het kan gaan om sleutelhulp, een transport of de zorg voor de inzittenden. Het bedrijf werkt in Nederland en heel Europa.

  Pech met de auto komt gewoon voor! Zo nuchter zijn ze bij dit bedrijf om dat zo te constateren. Zelfs met beter auto’s, betere wegen en met mobiele telefoons is dit het geval. Gemiddeld hebben de leden eens in de 5 tot 8 jaar pech. Natuurlijk weten ze niet wanneer dit gebeurt. Ook is het een gemiddelde en kan het bij jou ieder jaar het geval zijn.

  Natuurlijk zorgt het bedrijf ook voor vervangend vervoer. In meer dan 90 procent van de situaties is dit nodig. Bij hun is dit dus snel en goed geregeld.

  Achter het bedrijf zitten een aantal eigenzinnige ondernemers welke de zaken wille veranderen en de wereld willen opschudden. Ze zijn gefocust, onderzoekend, hebben lef en zijn nog steeds leergierig. Het zijn pioniers op het gebied van introduceren, verbeteren en het koppelen van diensten voor het auto rijdende publiek in ons land. Het is eigenlijk een ouderwetse (maar dan online) automobielclub. Ze zijn er voor hun leden en helpen op het gebied van mobiliteit.

  Blij dat ik rij

  Diensten van blijdatikrij.nl

  Het bedrijf biedt pechhulp aan voor de autorijders. Ze hebben een uitstekende dienstverlening voor een eerlijke prijs.

  Klachten, tips en complimenten over blijdatikrij.nl

  Ben je ergens ontevreden over? Dan moet je dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om je stem te laten horen om zo kenbaar te maken wat er misgaat.

  Heb jij ervaring met blijdatikrij.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Handige pechhulp? Beter dan route mobiel of ANWB? Lees er alles over van automobilisten die u voorgingen en ervaringen hebben met blijdatikrij.nl!

  Blijdatikrij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blijdatikrij

  Uw beoordeling

  Bij pech verzekerd van hulp

  Bij de ANWB moet je altijd veel geld betalen bij pechhulp, maar dat valt bij Blijdatikrij nog reuze mee. Ik vind het helemaal handig dat je gewoon een pas kunt kopen voor het hele gezin. Hierdoor is iedereen verzekerd van hulp bij pech en dat is wel net zo handig. Geldt overigens niet alleen voor auto's, maar zelfs voor fietsen, brommers en campers. Je betaalt jaarlijks lidmaatschapskosten en daar komt dan nog wel een vaste eigen bijdrage bij wanneer je pech hebt. Weet niet precies hoeveel dit is zo, maar het was in ieder geval nog goedkoper dan de service van de ANWB.

  Door: Ronnie Dolfsma23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Goedkope pechhulp voor hele gezin

  Onze kinderen hebben inmiddels allebei de beschikking over een rijbewijs en een auto en ook mijn man en ik hebben beiden een auto. Mijn man en ik waren jarenlang aangesloten bij de ANWB, maar dit liep behoorlijk in de kosten. Toen we op zoek gingen naar een goedkopere mogelijkheid, kwamen we bij Blijdatikrij terecht. Hier krijg je als gezin een pechpas waarop ook je kinderen staan. Het is in ieder geval een stuk goedkoper. Mijn man had laatst 's avonds laat pech gehad met zijn auto en enkele minuten later stond er ook al een monteur om het probleem te verhelpen. Ideaal!

  Door: Maria Beens15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Blij dat ik rij pechhulp

  Was helemaal vergeten om pechhulp te regelen voordat mijn vrouw en ik op vakantie vertrekken naar Frankrijk. Kende blijdatikrij zelf niet, maar de buurman attendeerde mij hierop. Snelle service.

  Door: Dhr Zwoerd10-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Blijdatikrij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Blijdatikrij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blijdatikrij actief?

  Blijdatikrij is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blijdatikrij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.