Blijdatikrij

6.4
6

Bestellen

6.5

Service

7

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Blijdatikrij

Wat? Heb jij het al gehoord? Wat ze zeggen over dit bedrijf? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees op onze site meer over dit bedrijf en wat anderen zeggen. 

Over blijdatikrij.nl

Het bedrijf richt zich op pechhulp in Nederland en Europa voor de auto. Wanneer je ergens een keer pech hebt dan kun je hier gebruik van maken, zelfs in je woonplaats. Er zijn meer dan 450 medewerkers welke je graag helpen. Ze doen dit dag en nacht. Het kan gaan om sleutelhulp, een transport of de zorg voor de inzittenden. Het bedrijf werkt in Nederland en heel Europa.  

Pech met de auto komt gewoon voor! Zo nuchter zijn ze bij dit bedrijf om dat zo te constateren. Zelfs met beter auto’s, betere wegen en met mobiele telefoons is dit het geval. Gemiddeld hebben de leden eens in de 5 tot 8 jaar pech. Natuurlijk weten ze niet wanneer dit gebeurt. Ook is het een gemiddelde en kan het bij jou ieder jaar het geval zijn. 

Natuurlijk zorgt het bedrijf ook voor vervangend vervoer. In meer dan 90 procent van de situaties is dit nodig. Bij hun is dit dus snel en goed geregeld. 

Achter het bedrijf zitten een aantal eigenzinnige ondernemers welke de zaken wille veranderen en de wereld willen opschudden. Ze zijn gefocust, onderzoekend, hebben lef en zijn nog steeds leergierig. Het zijn pioniers op het gebied van introduceren, verbeteren en het koppelen van diensten voor het auto rijdende publiek in ons land. Het is eigenlijk een ouderwetse (maar dan online) automobielclub. Ze zijn er voor hun leden en helpen op het gebied van mobiliteit. 

Diensten van blijdatikrij.nl

Het bedrijf biedt pechhulp aan voor de autorijders. Ze hebben een uitstekende dienstverlening voor een eerlijke prijs.

Klachten, tips en complimenten over blijdatikrij.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan moet je dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om je stem te laten horen om zo kenbaar te maken wat er misgaat. 

Heb jij ervaring met blijdatikrij.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

 

Handige pechhulp? Beter dan route mobiel of ANWB? Lees er alles over van automobilisten die u voorgingen en ervaringen hebben met blijdatikrij.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook