Besured

Alle reviews

Besured

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De goedkoopste verzekeraar

  Ik heb alleen maar gekozen voor Besured voor de prijs: ze waren de goedkoopste in de vergelijkers die ik had geprobeerd. De dekking maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit, want ik heb toch nooit wat.

  Het is dat je verzekerd MOET zijn in dit land. Dan kies ik gewoon voor de goedkoopste.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Student verzekering

  ik koos voor besured omdat ik student ben en goedkoper wilde verzekerd zijn.

  moest iets declareren en dat ging allemaal best wel prima en snel met een foto maken en insturen

  goed dat het gericht is op jongeren voor mij

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekering met bijzonder lage premie

  De kosten voor mijn zorgverzekering vond ik wat aan de hoge kant, dus ben ik eind 2016 op zoek gegaan naar alternatieven. Diverse websites bekeken, maar uiteindelijk kon ik bij Besured toch het meeste geld besparen op mijn zorgverzekering. De premie ligt vele malen lager dan bij mijn huidige aanbieder het geval was. Wat er tegenover staat is redelijk met elkaar te vergelijken. Bij Besured is het weliswaar iets minder, maar dat heb ik er graag voor over wanneer ik hierdoor minder hoef te betalen voor mijn zorg. Ik heb bijna nooit problemen, dus ik maak ook lang niet overal gebruik van. Daarom vind ik het ook zonde om er zoveel voor te betalen. Het afsluiten is makkelijk en je kunt ook nog eens direct berekenen hoeveel je bespaart.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super cheap verzekeren

  gewoon supercheap - veel goedkoper dan andere verzekeraars. weet eigenlijk niet precies mijn dekking, maar volgens mij zit het wel goed, ik heb toch niet zoveel nodig!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uiteindelijk ok

  3x moeten vragen naar de preciese dekking maar uiteindelijk goedgekomen. Ze werken wel voor je als je iets van ze moet (uiteindelijk)

  Masha.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Besured

Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Eerst vertellen we je graag meer over dit bedrijf. 

Over Besured
Besured is een verzekeraar welke zich richt op studenten en de young professional. Besured heeft zijn krachten gebundeld met die van de zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor is er een zorgverzekeraar ontstaan welke een lage premie kan bieden en een hoge kwaliteit plus service. Het bedrijf is ingeschreven bij het register van de Autoriteit Financiële Marketen met nummer 12004986.  

De student en young professional wil natuurlijk een zorgverzekering welke bij hun leefstijl past. Natuurlijk wil je niet teveel betalen wanneer je jong bent. Je wilt echter wel goed verzekerd worden bij een ongeval of bij een bezoek aan het ziekenhuis of de tandarts

Besured biedt een goede service aan en volop zekerheid. De belangrijkste kenmerken van Besured zijn: 
•    Een zeer goedkope  basiszorgverzekering en geen enkel extra eigen risico
•    Je kiest zelf je huisarts, apotheek en ziekenhuis 
•    De wettelijke zorgtoeslag blijft gewoon geldig
•    Declaraties: foto, uploaden en je bent klaar!
•    Keuze uit drie aanvullende pakketten: Ready-2-Go, Love-2-Move en All-In-1
•    Tandartsverzekering Smile: alle tandartskosten tot € 350,- worden vergoed 
•    Vrije keuze van apotheek
•    Een extra servicepakket met o.a. korting op een fitnessabonnement, saunabezoek en ooglaseren
•    Altijd goed en voordelig bereikbaar: 078 611 81 13, Besured.nl en serviceteam@besured.nl


Commercial van Besured

Diensten van Besured
Bij Besured kan je dus een zorgverzekering afsluiten die gericht zijn op jongeren vanaf 18 jaar en ouder en studenten. Je kan via de site van Besured zelf een zorgverzekering zelf samenstellen. Je kan kiezen voor een basisverzekering van Besured met of zonder aanvullende verzekering. Je kan ook ervoor kiezen om jouw basisverzekering aan te vullen met een tandartsverzekering, zeker handig voor bij een ongeval!
En wil je weten wat het je per maand aan zorgpremie gaat kosten? Bereken vandaag nog jouw zorgpremie op de website van Besured, wellicht ben je goedkoper uit en is overstappen wel een slimme zet?

Biedt Besured naast zorgverzekering ook andere diensten aan?
Ja, Besured biedt ook hypotheken aan. Wil je graag op jezelf wonen? Gelukkig kan je bij Besured terecht voor een startershypotheek. In 4 stappen kan je al een woning eigenaar zijn! Op je website van Besured kan je een gratis gesprek plannen of je stelt jouw hypotheekvragen in een formulier, die online terug kan vinden op de site van Besured.

Klachten, tips en complimenten over Besured
Het bedrijf heeft een goede klachtenafwikkeling. Ze nemen alle klachten met open armen in ontvangst. Het is namelijk een manier om zo hun dienstverlening verder te verbeteren. Mocht het zo zijn dat jouw klacht niet wordt opgepakt door Besured, schrijft dan een review over Besured op NederlandReview.

Heb jij ervaring met Besured? 
Het is goed om ook jouw mening over Besured op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

Waarom is Besured zo goedkoop? Ze bieden goedkope zorgverzekeringen voor studenten en young professionals en regelen zo collectiviteitskorting. Maar hoe is de declaratie, service, zorg?

}