NederlandReview

  Ervaringen Ardanta

  Weet jij wat je allemaal moet regelen voor een uitvaart? De meeste mensen zullen geen idee hebben wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart. Het is fijn als je nog nooit over een uitvaart na hebt hoeven denken, maar het is verstandig om je er toch iets in te verdiepen voordat het te laat is. Je wilt niet dat je nabestaanden nog meer verantwoordelijkheden krijgen, die eigenlijk al geregeld hadden kunnen worden. Ardanta wil mensen hier graag bij helpen. Ze helpen niet alleen met de voorbereidingen voor de uitvaart, maar staan ook klaar voor de nabestaanden die al jouw wensen nu moeten uitvoeren. Wil je eerst zeker weten dat Ardanta de beste keuze is voor jou, lees dan hier de reviews over de ervaringen van anderen die al gebruikmaken van de diensten van Ardanta.

  Over Ardanta

  Ardanta wil iedereen begeleiden bij alle zaken omtrent de uitvaart. Uiteraard is het mogelijk om bij Ardanta een uitvaartverzekeringaf te sluiten, maar ze zetten nog een stap verder. Eigenlijk is Ardanta een praktische gids. Ze helpen bij de geldzaken voor de uitvaart, maar ze willen voornamelijk helpen bij het regelen en adviseren bij de praktische zaken. Ze willen hun klanten helpen om in deze emotionele tijd de touwtjes in handen te nemen en de zorgen van de nabestaanden te verlichten. Onder de naam Doodgaan en Doorgaan helpt Ardanta iedereen om dit moeilijke proces op een respectvolle manier te doorlopen.


  Neem een kijkje achter de schermen bij Ardanta!

  Diensten Ardanta

  Op de website van Doodgaan en Doorgaan vinden klanten een checklist om alle zaken die geregeld moeten worden omtrent de uitvaart handig op een rijtje te hebben. Deze checklist is gericht op alle zaken die voor de uitvaart afgehandeld moeten worden, hierbij staan jouw wensen centraal. De tweede checklist focust zich geheel op de eerste dag van het overlijden. Voor nabestaanden staat hier vermeld wat er geregeld moet worden en hoe Ardanta kan helpen. Er is ook een checklist te vinden voor de kosten van de uitvaart. Je kunt hierbij meteen zien of jij een verzekering nodig hebt om deze kosten te dekken. Als laatste heeft Ardanta ook een checklist voor het donorcodicil. Hier vind je alle informatie voor de stappen die genomen moeten worden voor een orgaandonor die is overleden.

  Contactgegevens Ardanta

  Ardanta wil hun klanten altijd duidelijkheid bieden, daarom staat de klantenservice altijd klaar voor klanten met vragen en opmerkingen. Op de website kun je terecht op de contactpagina. Je vindt hier verschillende contactgegevens voor verschillende afdelingen. Ardanta hoopt klanten zo altijd zo goed mogelijk te woord te kunnen staan. Zoek altijd naar de afdeling die jou het beste kan helpen. Je kunt gebruikmaken van de telefoonnummers, het e-mailadres of het contactformulier. Ardanta heeft echter ook een bezoekadres in Enschede. Ook voor klanten met klachten staat alle informatie op de contactpagina vermeld. Blijf nooit met klachten lopen en neem meteen contact op.

  Jouw ervaringen met Ardanta

  Heeft Ardanta jou geholpen met het regelen van je uitvaart? Kunnen jouw nabestaanden nu in rust afscheid nemen? Help anderen dan door een review te schrijven over jouw ervaringen met Ardanta.

  Niemand wil nadenken over zijn begrafenis. Bij Ardanta willen ze klanten daarom helpen om voorbereid te zijn. Lees hier reviews over hun ervaringen.

  Ardanta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  uitvaartverzekering

  Even een drempel om overheen te gaan, maar ik ben blij dat dit nu goed is geregeld. Ik ben 64.

  Door: Dieuwertje12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Ardanta

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ardanta een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ardanta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ardanta actief?

  Ardanta is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ardanta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.