NederlandReview

  Ervaringen Arag

  Ongekend! Wat anderen van Arag vinden. Of niet? Graag horen we ook jouw mening over Arag op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een onderneming en bedrijf, zoals nu van Arag. Arag is een verzekeraar in Nederland. Ze zijn bekend om de sponsoring van de KNVB scheidsrechters. Het is Nederland de eerste sponsor van scheidsrechters. Iets wat natuurlijk volop aandacht heeft getrokken en gekregen. Niet voor niets zijn er zoveel medewerkers actief om alle klanten te helpen. 
  Ben jij een van de klanten op dit moment of ben je dat in het verleden geweest? Dan horen we graag van je. Laat een review achter op NederlandReview. Misschien heb je een rechtsbijstandsverzekering of andere verzekering bij Arag gehad?

  Over Arag
  Arag is een internationale verzekeraar. Hieronder hebben we de belangrijkste kernpunten over de organisatie weergegeven. De belangrijkste zaken zijn:
  -    Internationale organisatie (www.ARAG.com) 
  -    Onafhankelijk familiebedrijf 
  -    Vestigingen in Leusden, Amsterdam, Roermond en Breda 
  -    Er werken meer dan 620 medewerkers 
  -    De bruto premie is 127 miljoen euro 
  -    Arag is in het  bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren 
  -    Ze zijn sponsor van de KNVB scheidsrechters 
  -    Arag is maatschappelijk betrokken 
  -    De focus ligt op klanttevredenheid

  Diensten van Arag
  Hieronder hebben we een overzicht weergegeven van alle verschillende verzekeringsproducten, die Arag aanbiedt. Het gaat om: 
  -    Werk & Inkomen
  o    Ontslag
  o    Ziekte
  o    Vakantie en verlof
  o    Arbeidscontract

  -    Letsel
  o    Ongeval
  o    Medische fout
  o    Letselschade verhalen
  o    Mishandeling of geweldsdelict

  -    Familie & Relatie
  o    Samenwonen
  o    Echtscheiding
  o    Erfenis
  o    Kinderen
  o    Mediation

  -    Consument & Geld
  o    Aankoop producten
  o    Aankoop diensten
  o    Abonnementen en contracten
  o    Schulden en incasso
  o    Verzekeringen

  -    Wonen
  o    Huis kopen
  o    Onteigening
  o    Huis verkopen
  o    Huren
  o    Verhuren
  o    (Ver)bouwen
  o    Woonomgeving

  -    Reizen & Verkeer
  o    Reizen
  o    Juridische hulp rondom verkeer

  Het is een ruim overzicht waaruit je kunt kiezen welke diensten het beste bij jou passen. 
  Klachten, tips en complimenten over Arag

  Arag wil natuurlijk een topproduct leveren. Dit is alleen mogelijk met de feedback van haar klanten. Als u dus een keer niet tevreden bent of teleurgesteld in Arag, dan horen ze dat graag van je. Er is een apart klachtenbureau welke iedere klacht onderzoekt en ook afhandelt. Elke uiting van ontevredenheid wordt door het team opgepakt. Het kan schriftelijk zijn, telefonisch, per post en ook op een andere manier. Binnen vijf dagen krijg je dan een inhoudelijke reactie op je klacht.  

  Als je klacht niet naar jouw tevredenheid opgelost wordt dan kun je het voorleggen aan een geschillencommissie. Er zal dan door een scheidsrechter / onafhankelijke partij een oordeel uitgesproken worden waar alle partijen zich bij neer dienen te leggen. Een klacht indienen kan snel en gemakkelijk via de website.  

  Jouw mening over Arag
  Ben jij een klant van Arag? Dan is het goed om je ervaring met dit bedrijf op NederlandReview te delen. Je mag trouwens ook een voormalige klant zijn van Arag. Het is slim om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

  Onafhankelijke ervaringen van consumenten die een verzekering hebben afgesloten bij Arag. Goedkoop en goed? Lees eerst beoordelingen voordat u een besluit maakt. Bij NederlandReview.nl!

  Arag
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,6
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  8,6

  Prijs

  8,6

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  rotwebsite snap er niks van hoge premie

  Geert14-05-2016

  Ik vind het een rotwebsite en als ik probeer te kijken naar de prijzen van een verzekering dan kom ik heel erg hoog uit nou dan ga ik hier dus niet afsluiten wat een tijdsverspilling ik dacht dat dit een goed bedrijf was !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Goede producten bij Arag

  Den Pee15-11-2015

  Ik wil graag een complimentje geven aan arag hoe zij hun werk doen, want ik ben al 25 jaar vaste klant en vond het nu wel eens tijd om te zeggen dat ik altijd goed geholpen ben. Ik begrijp wel waarom anderen ook een 10 geven. Niks is hen teveel en ik weet zeker dat ik overal voor gedekt ben. Dankjewel arag voor alle goede zorgen al die jaren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  alles via Arag

  Mr. Teunissen29-09-2015

  Ga niet teveel zitten vergelijken, ARAG is prima. Heb hier zelf alles lopen en nergens last van. Dus ik houd het lekker zo, prima verzekeringsbedrijf dit .

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Dankjewel Arag

  Stefan23-09-2015

  Dank Arag, ik ben scheidsrechter bij de knvb en door jullie kunnen we een hoop doen. Dank daarvoor. Ik heb als dank mijn rechtsbijstandsverzekering bij jullie afgesloten!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Arag

  Uw beoordeling