Anderzorg

6.6

Bestellen

6.3

Service

8.3

Prijs

6.6

Levering

76.9%

Zou hier weer kopen

Anderzorg

Het is elk jaar weer de grote vraag: Ga je overstappen op een andere zorgverzekering of blijf je toch bij je oude verzekeraar zitten? Aan het einde van het jaar worden de zorgpremies bekendgemaakt en dat is de beste tijd om over te stappen. Denk jij erover na om de stap te zetten en een zorgverzekering af te sluiten bij Anderzorg? Wees dan slim en lees eerst hier de reviews en beoordelingen van anderen die al een zorgverzekering hebben bij de verzekeraar. Je kunt alles lezen over hun ervaringen met de verzekering. Je weet dan precies wat je van de verzekeraar kunt verwachten.


Over Anderzorg

Meer uit je leven halen, daar geloven ze in bij Anderzorg. Zij geloven dat een zorgverzekering er moet zijn voor jou, zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt. Anderzorg wil klanten dan ook altijd een scherpe prijs bieden voor een zorgverzekering die je helemaal zelf kunt samenstellen. Jij bepaalt wat je nodig hebt, omdat jij het beste weet wat je in een zorgverzekering zoekt. Anderzorg gaat ook mee met de tijd en regelt daarom alle zaken gewoon online. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk. 


#deleven

Bij Anderzorg geloven ze in #deleven. Het gaat bij Anderzorg niet om het leven. Het leven is namelijk het alledaagse daar is niets speciaals aan. De leven zijn de moment die je altijd blijft herinneren. De herinneringen die je altijd bijblijven. Het leven kan je zo weer vergeten, maar de leven is voor altijd. Anderzog heeft daarom een zorgverzekering voor iedereen die wil genieten van de leven. 


 


Diensten Anderzorg

Alles online regelen, dat kan bij Anderzorg. Je kunt gemakkelijk online je premie berekenen en al je declaraties regelen. Je kunt de basisverzekering inzien en alle extra aanvullingen bekijken. Overstappen of een nieuwe zorgverzekering afsluiten doen je natuurlijk ook gewoon online. De verzekeraar wil hun klanten ook altijd duidelijkheid bieden, daarom kun je op de website zien wat er met de verzekering allemaal vergoed wordt. 


Vragen en klachten Anderzorg

Je kunt bij de verzekeraar natuurlijk alles zelf regelen, maar ook voor klanten met vragen is de klantenservice altijd bereikbaar. Ben je op zoek naar advies? Of kwam je problemen tegen en wil je een klacht melden? Kijk dan op de contactpagina van de website. Je vindt hier alle contactgegevens van Anderzorg. Je kunt de klantenservice bereiken via WhatsApp of direct gebruikmaken van de chat. Anderzorg beantwoordt ook altijd vragen via Facebook en Twitter. Je kunt ook altijd daar even rondkijken of natuurlijk gewoon ouderwets bellen op het telefoonnummer. Schrijf daarna een review over jouw ervaringen met de klantenservice.


Schrijf een review over Anderzorg!

Heb jij een zorgverzekering bij Anderzorg? Geniet jij elke dag van de leven? Of kun jij de grammaticale fout echt niet meer zien? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de zorgverzekeraar. Kun je eenvoudig overstappen? Hebben ze de beste premie? En kun je declaraties eenvoudig online afhandelen? Geef jouw beoordeling! Raad jij anderen aan een zorgverzekering te nemen bij Anderzorg?


Krijg je de beste premie? Kun je makkelijk overstappen? Hebben ze een goede basiszorgverzekering? Lees het in de reviews en ervaringen over Anderzorg.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

f

f

F

f

18-06-2021

1

zorgverzekering

Anderzorg stopt halverwege het verzekeringsjaar zonder aankondiging met de vergoeding van het middel dat ik al negen jaar slik (en vergoed heb gekregen) i.v.m. een verhoogd risico op kanker. Op herhaalde klachten reageren zij met steeds nieuwe uitvluchten en hele en halve leugens (aantoonbaar). Zij zeggen o.a. dat de verantwoordelijkheid over welk middel gebruikt wordt bij de apotheek ligt; maar in hun volgende brief geven ze zelf aan dat zij de apothekers onder druk zetten. Bij deze verzekering gaat het er niet om wat volgens huisarts en apotheek de beste zorg voor iemand is (wat kosten op langere termijn bespaart); zij willen alleen op korte termijn de vergoeding van medicijnen zo veel mogelijk afknijpen.

E

Erik

21-02-2021

0

Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

N

Niels

14-12-2018

0

Na een jaar nog altijd tevreden

Nu een jaar bij anderzorg en bevalt goed. Ik heb voornamelijk ervaring met afhalen / afhandelen van medicijnen bij de apotheek en dat gaat er vlot en goed. Ik blijf nog een jaartje.

K

K. Steenbergen

27-12-2017

0

overstappen blijkt lastig

Duurde me te lang met het overstappen dus afgehaakt. Bijzonder dat dit zo moeizaam gaat....prijs leek me wel erg OK namelijk. jammer...

K

Kees

24-12-2017

0

overgestapt.

Vorig jaar overgestapt, alles prima bevallen Ze zijn wel iets duurder geworden, maar minder dan andere zorgverzekeraars, wat ik van vrienden hoor Ik vind overstappen wel nogal een gedoe wat betreft uitzoeken en ik zit hier prima.

J

Joachim

20-12-2017

0

niet duur en rekeningen ok

ze zijn niet zo duur en alles is gewoon prima gegaan afgelopen jaar met het betalen van rekeningen en indienen en dat soort dingen dus ik blijf hier want volgens mij hebben ze de maandprijzen gewoon gelijk gehouden groetjes

M

Mieke Jonge

04-12-2017

0

Nog altijd goedkoop

Ik ben ooit overgestapt naar Anderzorg toen Agis de prijzen had verhoogd en ik dat niet wilde betalen. Anderzorg was destijds de goedkoopste zorgverzekeraar, dus makkelijke keuze voor mij. Ik vergelijk wel nog regelmatig prijzen, want sommige zijn ineens gestegen qua prijs heel sneaky, maar Anderzorg is voor mij nog steeds goedkoop. Ik ben jong en heb eigenlijk geen zorgkosten, daarom heb ik een zo basis mogelijk pakket en daarom is het ook goedkoop.

B

Benthe Vrieskoop

01-12-2017

0

goedkoop maar waardeloze service

Onlangs wilde ik overstappen van huisarts. Daar veel huisartsen me niet aannamen omdat ik buiten hun regio woon heb ik mijn probleem bij Anderzorg voorgelegd. Nog diezelfde middag werd ik teruggebeld, ze had voor mij een lijst met huisartsen (die ik zelf ook al op internet gevonden had) die GEEN wachtlijst zouden hebben. Daarbij beveelde ze mij 1 huisarts in het bijzonder aan gezien mijn huidige situatie. Dus direct naar betreffende huisarts gelopen om in te schrijven, blijkt dat ze een wachtlijst van ruim een maand hadden... Uiteraard dit terug gekoppeld aan Anderzorg, nu kwamen ze met de smoes dat ze niet met me konden communiceren omdat ze geen telefoonnummer van me hebben. Dus... wellicht gaat het betalen van alle rekeningen prima en zijn ze ook niet duur qua premie maar als je vraagt om (wachtlijst)bemiddeling, dan kan niks van deze club verwachten

H

H vd Steeg

27-11-2017

0

'goedkoopste' zorgverzekering

paar jaar geleden al lid geworden bij de zorgverzekering van anderzorg, ik moest toen voor het eerst zelf gaan betalen voor mijn zorgverzekering (zat voorheen bij mijn ouders... maar die wilden niet meer betalen als ik uit huis ben!) en ik kwam bi anderzorg omdat ze in de vergelijkingen de laagste maandprijs hadden. Alsnog hartstikke veel geld vind ik, bijna 100 euro per maand kwijt! Nu heb ik de aanvullende verzekeringen eruit en dat scheelt ook weer, want alles was duurder geworden. Maar omdat ze nog steeds de goedkoopste zijn, blijf ik hier nu gewoon zitten waar ik zit. Heb verder niets met ze te maken, alleen dat ik elke maand geld moet overmaken... .maar helaas moet dat nou eenmaal in dit land!!

J

Joris Kaufmann

27-11-2017

0

Goedkoopste zorgverzekering

Gewoon heel goedkoop, ik kwam een aantal jaar geleden uit bij anderzorg met zo'n vergelijkingssite (Independer geloof ik). Ik heb ze gekozen voor de prijs, want dat vond ik het belangrijkste. Maar toen ik onverwachts toch kosten had, verbaasde ik me erover dat dat zo snel en goed werd afgehandeld en gewoon onder de dekking viel ook nog. Dus ik zit hier inmiddels al jaren, bij mijn weten zijn ze nog steeds de goedkoopste.

J

Jasper

23-11-2017

0

Slechtste website ever, wel goedoop

Ik snapte echt de ballen van hun site in eerste instantie. Foto van iemand en verder niks? Naar beneden scrollen geeft meer duidelijkheid dat je het zelf moet samenstellen ofzo. Het lijkt wel alsof ze de mobiele versie voor desktop als website gebruiken ofzo? Maar goed, het is even puzzelen om op die 102 euro te komen, maar het lukt wel. Is echt basis basis maar zeker dan de goedkoopste van allemaal. Ik ben nog jong dus zo snel wordt ik niet ziek en aangezien je in nederland een verzekering MOET...is dit dan wel de beste optie. Holladieee!

S

Sara

23-11-2017

0

Zelf samenstellen

Zelf heb ik een aantal klachten (die ik liever hier nu niet zelf noem), waarvoor ik bepaalde zorg nodig heb. Bij Anderzorg kan ik alles ideaal instellen naar mijn wensen. Bij mn vorige zorgverzekering moest ik een uitgebreid pakket nemen om te zorgen dat de zorg voor mij vergoed werd. Daar zit dan zoveel rommel bij waar ik echt niks mee heb, dat ik me alsnog blauw moest betalen aan premie! Dat lijkt me ook niet helemaal de bedoeling van een 'verzekering'. Ik wil niet overal verzekerd voor zijn, gewoon hetgene wat ik nodig heb. Nu dus een pakket op maat voor mij en dat scheelt echt een paar tientjes per maand!

D

Diederik

22-11-2017

0