NederlandReview

    Ervaringen Aegon

    Met geld omgaan is aardig riskant. Toch is het af en toe nodig. Sparen, beleggen. Er kunnen zomaar een aantal dingen tegelijk gebeuren waardoor je in de financiële problemen komt. Aegon kan je helpen om een gezonde financiële toekomst na te streven. Maar zal je via hen nou echt veilig kunnen beleggen? Hoe zul je via Aegon nou echt voor wat financiële reserves kunnen opbouwen? Zal het makkelijk zijn om je aan te melden voor de diensten van die financiële bedrijf? En zal de klantenservice van Aegon nou wel bereid zijn om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen? Alleen mensen die al bij Aegon zijn aangesloten kunnen je een antwoord op deze vraag geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat Aegon misschien voor jou zou kunnen betekenen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen indiceren of Aegon de juiste weg naar een een zekere financiële toekomst is.

    Over Aegon

    Aegon is een bedrijf dat financiële oplossingen aanbiedt. Hun doel is om jou in staat te stellen om zelf bewuste keuzes te maken zie zullen leiden naar een gezonde financiële toekomst. Het maakt daarbij voor hen niet uit of het gaat om zorg of onderwijs. Ze weten namelijk dat de overheid daar steeds minder voor zorgt. Je moet dus zelf met je financiële reserves komen en daar oplossingen voor vinden. Ze snappen dat het (uitzonderingen daargelaten) vast geen hobby van je is om over geld na te denken. Daar willen ze je dus bij helpen. Zo kunnen ze je ondersteunen bij het aanvullen van je pensioen. Zo weet je zeker dat je na je pensioen niet alleen op een uitkering zal hoeven te leven, want die wordt steeds lager. Ook voor het onderwijs van je kinderen kun je geld sparen evenals voor grote medische kosten. Ook de hypotheek kan via Aegon geregeld worden. Het is zelfs mogelijk om via Aegon je geld te beleggen. De rente op een spaarrekening is immers zo hoog niet en met beleggen kan je geld sneller groeien. Dus of je nou gewoon simpelweg bankzaken wil regelen of juist zelf ingewikkelde beleggingen op de aandelenmarkt wilt kunnen doen, Aegon kan je erbij ondersteunen.


    Aegon's commercial "Kinderspel".

    Diensten van Aegon

    Je kunt dus via Aegon allemaal geldzaken regelen. Er is een particuliere en zakelijke afdeling, dus je kan er voor zowel privé als zaken terecht. Daarnaast is er een Aegon klantenservice voor als je nog vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Aegon

    Heb je ooit eerder geldzaken geregeld bij Aegon? Of je nou nog steeds bij Aegon zit of in het verleden een rekening bij ze hebt geopend, wij horen graag alles over jouw ervaring met deze financiële dienstverlener. Hoe veilig en betrouwbaar zijn die rekeningen nou echt? Kun je goed voor je pensioen of ander doel sparen of loopt het maar niet op? En hoe wordt je behandeld als je de klantenservice van Aegon een vraag stelt? Vertel ons dat en meer in een review over Aegon.

    Aegon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.4
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Aegon

    Uw beoordeling

    korting

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    Voorbeeld



    Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    : Meld je aan
    Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
    Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
    Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

    2
    Stap 2: Log in
    Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


    Stap 3: Zoek je shop
    Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


    Stap 4: Doe je aankoop
    Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


    Stap 5: Krijg geld terug!
    Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

    Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

    Door: remco15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zeer tevreden over de dienstverlening van Aegon

    Zeer tevreden over de dienstverlening van Aegon. Wij zijn al jaren klant en dat houden we zo. Hier helpen ze je gewoon nog echt als er iets is, ze denken met je mee en dat merk je aan alles.

    Door: F. Bakker29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goede service

    Niet de allergoedkoopste aanbieder voor ons maar wel de beste. Service gaat voor mij boven prijs, want je wil niet achteraf met de gebakken peren zitten. Onze rekeningen lopen nu via Aegon.

    Door: Karel31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Levensverzekering uitkering

    Wat een naar bedrijf.
    Per 15 september heb ik recht op een maandelijkse uitkering van mijn spaarovereenkomst levensverzekering.
    Het is mijn eigen gespaarde geld.
    Ik moest stukken insturen en €150,- betalen voor ze tot uitbetaling zouden overgaan.
    Van alle opgestuurde stukken zoals i.d bewijs, NAW gegevens bank, kreeg ik een algemene mail van allemaal verschillende contactpersonen, van u hebt niet aan de voorwaarden voldaan.
    Elke keer moest ik bellen en dan bleek dat alles wel opgestuurd was, geen enkel excuus.
    Ik heb een klacht ingediend in de hoop dat er iets zou veranderen.
    Het tegendeel is waar, de chaos aan verkeerde mailing zet zich voort.
    Ondertussen beschikt men over mijn eigen gespaarde geld.
    Op dit moment heb ik nog niets ontvangen na opnieuw de NAW gegevens te hebben opgestuurd.
    Ik krijg gewoon geen bericht.
    Alle verkeerde naar mij gestuurde mails, zijn ondertekend, door telkens een ander maar ik kan het niet beantwoorden.
    Naar de klantenservice gebeld, die willen niet zeggen of mijn NAW gegevens van de bank zijn aangekomen.
    Ze weigeren het postadres te bellen en willen geen duidelijkheid verschaffen.
    Op deze manier lijkt het wel een criminele organisatie.

    Door: P.J Krijgsman08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    levensverzekering

    Verschrikkelijk bedrijf. Geen service. Jij wordt helemaal niet geholpen.
    Niet bereikbaar.
    Let op! Niet met Aegon in zee gaan

    Door: Annie24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Dierenverzekering

    Ik heb vorig jaar toen mijn hond gezond was verklaar een dierenverzekering aangevraagd bij Aegon .
    Nu mn hond 1 jaar heeft en patella luxatie mankeert aan beide knieën ( waar hij dus niet mee
    Geboren is ) word de operatie niet vergoed !
    De communicatie eromheen is ook waardeloos duurde weken eer ik überhaupt een antwoord kon krijgen ! Klantenkaart meerdere keer opgestuurd prijsindicatie wat je pas kan weten na bezoek orthopeed!
    Maar geen antwoord krijgen !
    Nu is m’n hond geopereerd en word het niet vergoed !!!
    Ik vind het waardeloos .
    Dat ik niet eerder een antwoord heb gekregen .
    Sluit een verzekering af bij een gezonde hond dus dit hoort gewoon verzekerd te worden .
    Naar de diepte van de kniegroef kijken en het afschuiven op erfelijk vind ik schandalig !

    Door: Evelien28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    afhandeling reparatie scherm Iphone Xs

    Onder onze inboedelverzekering is het scherm van mijn Iphone Xs "gerepareerd". Volgens de voorwaarden ben je verplicht om dit via het bedrijf Dynafix te doen, anders betaal je een groot deel van de kosten zelf. Dynafix schrijft op haar website dat ze bij de reparatie gebruik maakt van officiële fabrieksonderdelen. Ik was dus akkoord om de reparatie via Dynafix te regelen. Na "reparatie" bleek het aanraakscherm echter niet te werken. Het scherm is vervolgens weer door Dynafix opgehaald en nagekeken. Het scherm is daarbij niet eens gecontroleerd en er is alleen een update van iOS uitgevoerd (had ik zelf ook al geprobeerd zonder resultaat). Ik het toestel vervolgens naar Apple gestuurd. Daar werd geconstateerd dat de reparatie met een imitatiescherm is uitgevoerd. Daardoor maak ik geen aanspraak meer op de garantie vanuit Apple. Vanwege de hoge kosten heb ik het scherm maar niet door Apple laten repareren en heb Aegon gemaild en verzocht om een oplossing waarbij er een officieel scherm wordt gebruikt. Na een maand eindelijk een reactie op mijn verzoek; zoek het maar uit met Dynafix. Inmiddels kan ik mijn toestel al 2 maanden niet gebruiken terwijl ik dit hard nodig heb. Ik ben nu aan het onderzoeken wat de juridische mogelijkheden zijn.

    Mijn advies is om geen verzekering bij Aegon af te sluiten. Ik ga ook zeker overstappen naar een andere inboedelverzekering.

    Door: Salim04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    verzekering

    dierenmishandeling
    wil je meer informatie hierover en hoe je kan helpen of advies Welke verzekeringen wel diervriendelijk is neem dan contact op met:

    protest5544@altmails.com

    Hoe scoort Aegon op Dierenwelzijn

    eerlijkegeldwijzer.nl
    Beleid
    He t beleggingsbeleid van Aegon op het gebied van dierenwelzijn is slecht (score: 2). Verbeterpunten zijn bijvoorbeeld het opstellen van beleid over huisvesting, transport en het gebruik van antibiotica bij landbouwdieren, en het gebruik van wilde dieren in de entertainmentsector. Wel heeft Aegon de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’ opgenomen in het verantwoord beleggingsbeleid en verwacht het van bedrijven dat zij ervoor zorgen dat die worden gerespecteerd in hun productie- en toeleveringsketens. Ook moeten bedrijven bij het gebruik van proefdieren de 3V-strategie toepassen (vervangen, vermijden en verfijnen).


    Praktijk
    Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat Aegon 37 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van Aegon om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) zijn voor wat betreft het proces matig (score 4,9). Inhoudelijk is het beleid eveneens matig (score 5,0).

    Door: remco10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    aegon investeerd in dierenmihandeling

    eerlijkegeldwijzer.nl/verzekeringswijzer/verzekera ars/aegon/


    dierenmishandeling
    wil je meer informatie hierover en hoe je kan helpen of advies Welke verzekeringen wel diervriendelijk is neem dan contact op met:

    protest5544@altmails.com

    Hoe scoort Aegon op Dierenwelzijn

    eerlijkegeldwijzer.nl/verzekering swijzer/verzekeraars/aegon/

    Beleid
    He t beleggingsbeleid van Aegon op het gebied van dierenwelzijn is slecht (score: 2). Verbeterpunten zijn bijvoorbeeld het opstellen van beleid over huisvesting, transport en het gebruik van antibiotica bij landbouwdieren, en het gebruik van wilde dieren in de entertainmentsector. Wel heeft Aegon de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’ opgenomen in het verantwoord beleggingsbeleid en verwacht het van bedrijven dat zij ervoor zorgen dat die worden gerespecteerd in hun productie- en toeleveringsketens. Ook moeten bedrijven bij het gebruik van proefdieren de 3V-strategie toepassen (vervangen, vermijden en verfijnen).


    Praktijk
    Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat Aegon 37 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van Aegon om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) zijn voor wat betreft het proces matig (score 4,9). Inhoudelijk is het beleid eveneens matig (score 5,0).

    Door: remco19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dierenmishandeling

    wil je meer informatie hierover en hoe je kan helpen of advies Welke verzekeringen wel diervriendelijk is neem dan contact op met:

    protest5544@altmails.com

    Hoe scoort Aegon op Dierenwelzijn

    eerlijkegeldwijzer.nl
    Beleid
    He t beleggingsbeleid van Aegon op het gebied van dierenwelzijn is slecht (score: 2). Verbeterpunten zijn bijvoorbeeld het opstellen van beleid over huisvesting, transport en het gebruik van antibiotica bij landbouwdieren, en het gebruik van wilde dieren in de entertainmentsector. Wel heeft Aegon de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’ opgenomen in het verantwoord beleggingsbeleid en verwacht het van bedrijven dat zij ervoor zorgen dat die worden gerespecteerd in hun productie- en toeleveringsketens. Ook moeten bedrijven bij het gebruik van proefdieren de 3V-strategie toepassen (vervangen, vermijden en verfijnen).


    Praktijk
    Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat Aegon 37 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van Aegon om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) zijn voor wat betreft het proces matig (score 4,9). Inhoudelijk is het beleid eveneens matig (score 5,0).

    Door: remco11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Tegenpartij

    Ik ben tegenpartij en hun verzekerde is aansprakelijk en ben al 7 maanden zowat bezig om mijn schade van 900e nog wat uitgekeerd te krijgen , ze rekken of om precies te zijn Arvind Soerdjbali rekt al zolang en ze hebben alle troeven eruit gehaald en niets is over om nog te bedenken en nu hoor ik niets méér en wordt elke keer telefonisch afgescheept , 50 e-mails gestuurd onderhand en beweren niets te ontvangen en kan de verzekerde niet kwalijk nemen , hij is nu via contactpersoon al vaker bezig, maar ik ben rechtsbijstandverzekerd , jullie kunnen zolang rekken , maar ik zal overal continu mijn horrorervaring blijven delen vooral op het werk als ik toch aan het bellen ben tot ik mijn geld heb en zal nooit stoppen schandalig triest bedrijf

    Door: Charifa Tertar18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Autoverzekering met pechhulp

    Daar sta je dan om 21u 's avonds met een lekke band langs de A27. Helaas nog geen reserveband achterin (auto net aangeschaft), maar gelukkig wel pechhulp... Denk je dan.

    Na 4x uit de telefooncentrale gegooid te zijn (melding extensie onbekend na keuze 1 pechhulp Nederland) uiteindelijk door een toevallig passerende bergingsdienst van de A27 weggesleept.

    Vervolgens 1.5 uur lang met 2 man de pechhulp geprobeerd te bereiken ivm akkoord op het maken van de band. Na 1.5 uur krijg ik door 's werelds slechtst getrainde en meest empathieloze klantenservicemedewerkster te horen dat mijn Onna Onna pechhulp (in 2017 overgenomen door Aegon) waarvoor ik al 9 jaar aanvullende premie betaal en meerdere keren gebruik van heb gemaakt, ineens geen pech meer dekt. Want ik zou nu ineens alleen verzekerd zijn als ik aangereden word. Wat een pech he!

    Ook al staat er op hun eigen website dat Onna Onna pechhulp, hulp biedt bij een lekke band, ook al betaal ik jarenlang premie, ook al staat het in mijn polis en op de groene kaart. Aegon geeft niet thuis en de onervaren troela aan de telefoon geeft geen sjoege.

    Inmiddels 2 uur later de band laten repareren door de bergingsdienst en 95 euro hiervoor betaald. Als de bergingsdienst mij niet had gezien dan had ik er nog een eeuwigheid gestaan! Om te janken dit. Gisteren gelijk de verzekering met zogenaamde pechhulp stopgezet. Nóóit meer Aegon voor mij, wat een vreselijke teleurstelling.

    Door: Marietje19-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Hypotheek..

    Eerst Woekerpolis genoten, en nu problemen met hypotheek oversluiten . Rente vast op meer dan 5 procent voor 30 jaar. Berekening boete in voordeel aegon.. Niets wordt meegenomen.. Zelfs verschil in rente percentage wordt bepaald op de nog lopende tijd ipv afgesloten tijd. . 0 medewerking, traag ondoorzichtig en bijkant onmogelijke expeditie. . Overal is een clausule voor in voordeel aegon.
    Grootste bedriegers in hedendaagse tijd. Grote Oplichters.
    Laat u niet oplichten en begin nooit aan aegon

    Door: Marco03-01-2020
    Ruud Giesbers11-12-2020

    Kan ze geen ster geven. Wat een waardeloze klantenservice. Incompetente medewerkers die van toeten noch blazen weten. Uur aan de telefoon en er dan afgegooid worden. Terugbellen met een excuus, ho maar. Probleem na weken nog niet opgelost. Absoluut niet mee in zee gaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Aegon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Aegon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Aegon actief?

    Aegon is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Reizen, Hypotheek, Sparen, Beleggen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aegon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.