NederlandReview

  Ervaringen Aegon

  Met geld omgaan is aardig riskant. Toch is het af en toe nodig. Sparen, beleggen. Er kunnen zomaar een aantal dingen tegelijk gebeuren waardoor je in de financiële problemen komt. Aegon kan je helpen om een gezonde financiële toekomst na te streven. Maar zal je via hen nou echt veilig kunnen beleggen? Hoe zul je via Aegon nou echt voor wat financiële reserves kunnen opbouwen? Zal het makkelijk zijn om je aan te melden voor de diensten van die financiële bedrijf? En zal de klantenservice van Aegon nou wel bereid zijn om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen? Alleen mensen die al bij Aegon zijn aangesloten kunnen je een antwoord op deze vraag geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat Aegon misschien voor jou zou kunnen betekenen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen indiceren of Aegon de juiste weg naar een een zekere financiële toekomst is.

  Over Aegon

  Aegon is een bedrijf dat financiële oplossingen aanbiedt. Hun doel is om jou in staat te stellen om zelf bewuste keuzes te maken zie zullen leiden naar een gezonde financiële toekomst. Het maakt daarbij voor hen niet uit of het gaat om zorg of onderwijs. Ze weten namelijk dat de overheid daar steeds minder voor zorgt. Je moet dus zelf met je financiële reserves komen en daar oplossingen voor vinden. Ze snappen dat het (uitzonderingen daargelaten) vast geen hobby van je is om over geld na te denken. Daar willen ze je dus bij helpen. Zo kunnen ze je ondersteunen bij het aanvullen van je pensioen. Zo weet je zeker dat je na je pensioen niet alleen op een uitkering zal hoeven te leven, want die wordt steeds lager. Ook voor het onderwijs van je kinderen kun je geld sparen evenals voor grote medische kosten. Ook de hypotheek kan via Aegon geregeld worden. Het is zelfs mogelijk om via Aegon je geld te beleggen. De rente op een spaarrekening is immers zo hoog niet en met beleggen kan je geld sneller groeien. Dus of je nou gewoon simpelweg bankzaken wil regelen of juist zelf ingewikkelde beleggingen op de aandelenmarkt wilt kunnen doen, Aegon kan je erbij ondersteunen.


  Aegon's commercial "Kinderspel".

  Diensten van Aegon

  Je kunt dus via Aegon allemaal geldzaken regelen. Er is een particuliere en zakelijke afdeling, dus je kan er voor zowel privé als zaken terecht. Daarnaast is er een Aegon klantenservice voor als je nog vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Aegon

  Heb je ooit eerder geldzaken geregeld bij Aegon? Of je nou nog steeds bij Aegon zit of in het verleden een rekening bij ze hebt geopend, wij horen graag alles over jouw ervaring met deze financiële dienstverlener. Hoe veilig en betrouwbaar zijn die rekeningen nou echt? Kun je goed voor je pensioen of ander doel sparen of loopt het maar niet op? En hoe wordt je behandeld als je de klantenservice van Aegon een vraag stelt? Vertel ons dat en meer in een review over Aegon.

  Aegon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer tevreden over de dienstverlening van Aegon

  Zeer tevreden over de dienstverlening van Aegon. Wij zijn al jaren klant en dat houden we zo. Hier helpen ze je gewoon nog echt als er iets is, ze denken met je mee en dat merk je aan alles.

  Door: F. Bakker29-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  goede service

  Niet de allergoedkoopste aanbieder voor ons maar wel de beste. Service gaat voor mij boven prijs, want je wil niet achteraf met de gebakken peren zitten. Onze rekeningen lopen nu via Aegon.

  Door: Karel31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Tegenpartij

  Ik ben tegenpartij en hun verzekerde is aansprakelijk en ben al 7 maanden zowat bezig om mijn schade van 900e nog wat uitgekeerd te krijgen , ze rekken of om precies te zijn Arvind Soerdjbali rekt al zolang en ze hebben alle troeven eruit gehaald en niets is over om nog te bedenken en nu hoor ik niets méér en wordt elke keer telefonisch afgescheept , 50 e-mails gestuurd onderhand en beweren niets te ontvangen en kan de verzekerde niet kwalijk nemen , hij is nu via contactpersoon al vaker bezig, maar ik ben rechtsbijstandverzekerd , jullie kunnen zolang rekken , maar ik zal overal continu mijn horrorervaring blijven delen vooral op het werk als ik toch aan het bellen ben tot ik mijn geld heb en zal nooit stoppen schandalig triest bedrijf

  Door: Charifa Tertar18-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Autoverzekering met pechhulp

  Daar sta je dan om 21u 's avonds met een lekke band langs de A27. Helaas nog geen reserveband achterin (auto net aangeschaft), maar gelukkig wel pechhulp... Denk je dan.

  Na 4x uit de telefooncentrale gegooid te zijn (melding extensie onbekend na keuze 1 pechhulp Nederland) uiteindelijk door een toevallig passerende bergingsdienst van de A27 weggesleept.

  Vervolgens 1.5 uur lang met 2 man de pechhulp geprobeerd te bereiken ivm akkoord op het maken van de band. Na 1.5 uur krijg ik door 's werelds slechtst getrainde en meest empathieloze klantenservicemedewerkster te horen dat mijn Onna Onna pechhulp (in 2017 overgenomen door Aegon) waarvoor ik al 9 jaar aanvullende premie betaal en meerdere keren gebruik van heb gemaakt, ineens geen pech meer dekt. Want ik zou nu ineens alleen verzekerd zijn als ik aangereden word. Wat een pech he!

  Ook al staat er op hun eigen website dat Onna Onna pechhulp, hulp biedt bij een lekke band, ook al betaal ik jarenlang premie, ook al staat het in mijn polis en op de groene kaart. Aegon geeft niet thuis en de onervaren troela aan de telefoon geeft geen sjoege.

  Inmiddels 2 uur later de band laten repareren door de bergingsdienst en 95 euro hiervoor betaald. Als de bergingsdienst mij niet had gezien dan had ik er nog een eeuwigheid gestaan! Om te janken dit. Gisteren gelijk de verzekering met zogenaamde pechhulp stopgezet. Nóóit meer Aegon voor mij, wat een vreselijke teleurstelling.

  Door: Marietje19-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Hypotheek..

  Eerst Woekerpolis genoten, en nu problemen met hypotheek oversluiten . Rente vast op meer dan 5 procent voor 30 jaar. Berekening boete in voordeel aegon.. Niets wordt meegenomen.. Zelfs verschil in rente percentage wordt bepaald op de nog lopende tijd ipv afgesloten tijd. . 0 medewerking, traag ondoorzichtig en bijkant onmogelijke expeditie. . Overal is een clausule voor in voordeel aegon.
  Grootste bedriegers in hedendaagse tijd. Grote Oplichters.
  Laat u niet oplichten en begin nooit aan aegon

  Door: Marco03-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Aegon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aegon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Aegon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aegon actief?

  Aegon is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Reizen, Hypotheek, Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aegon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.