ACSI Verzekeringen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ACSI Verzekeringen.nl

Ga je kamperen en wil je voor deze vakantie een verzekering afsluiten? Dan is ACSI verzekeringen misschien wel net waar jij naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview wat er over deze verzekeringsmaatschappij bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is ACSI verzekeringen?
ACSI verzekeringen is een verzekeraar met als specialiteit kamperen. Deze organisatie biedt vooral verzekeringen aan voor mensen die gaan kamperen. Volgens de mensen van dit verzekeringsbedrijf kan je hier unieke schadeverzekeringen afsluiten. Deze zijn gemaakt voor de echte kampeergoeroes. Alles rondom je vakantie kan je zo via dit bedrijf regelen. Vanaf het moment dat je vertrekt tot en met dat je terugkomt van de vakantie. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor ACSI? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Er wordt aangegeven dat er altijd wel een specialist is die je persoonlijk te woord wil staan.
Geschiedenis
Deze organisatie stelt al ongeveer 60 jaar marktleider te zijn op het gebied van kamperen. De huidige directeur van ACSI is Ramon van Reine. Hij is de opvolger van zijn vader Ed van Reine. Meneer van Reine startte het bedrijf in 1965 op. Er werden campinggidsen gemaakt zodat campinggangers met een goede voorbereiding op reis konden gaan. Zo kwamen kampeerders bijvoorbeeld niet voor gesloten slagbomen te staan. Inmiddels zijn de ACSI-campinggidsen enorm bekend. In de gids staan vele campings die geïnspecteerd zijn. Ze stellen altijd innovatie toe te passen. Ook wordt gekeken wat nieuwe kansen in de markt zijn. In 2004 werd bijvoorbeeld de vernieuwende CampingCard ACSI geïntroduceerd.
Kampeerreizen
Het is via het platform ook mogelijk om ACSI kampeerreizen te boeken. Het gaat hierbij om reizen in en buiten Europese landen. Je kan gewoon toeren met de eigen camper of caravan en profiteren van begeleiding door campeerspecialisten. Er worden zowel groepsreizen als rondreizen aangeboden. Hierin staat soms avontuur en soms afwisseling centraal. Het is volgens de medewerkers van ACSI een verademing om de sfeer van een groepsreis te ervaren. Ook wordt aangegeven dat er volop genoten zal worden. Ieder jaar komen er weer nieuwe en avontuurlijke bestemmingen bij. Er wordt ingezet op goede routes, campings en excursies. Ook stellen ze dat er sprake zal zijn van groepsgezelligheid.
Verschillende reizen
Er worden verschillende soorten reizen georganiseerd. Dit doen ze omdat alle mensen verschillend zijn. Ieder persoon heeft wel eigen wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een kleine groep te reizen. Er is dan bijvoorbeeld meer aandacht voor lokale activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan agrotoerisme. Het is voor velen ideaal om in de drukke samenleving soms wat gas terug te kunnen nemen. Tegelijkertijd kan er genoten worden van pluspunten en gemakken die georganiseerde reizen met zich meebrengen. Er worden ook actieve fiets- en wandelreizen aangeboden. Dit is een combinatie van bewegen en lekker vakantiegevoel. Er wordt gegarandeerd dat er begeleiding zal zijn van deskundige reisleidersechtparen.
Klantenservice
Dit verzekeringsbedrijf stelt klantenservice hoog in het vaandel te hebben staan. Ze zijn geïnteresseerden graag van dienst. Voor vragen of opmerkingen kan met een vakkundige medewerker gesproken worden. Het is ook mogelijk om contact te leggen via e-mail. Er is zelfs een telefoonnummer beschikbaar voor buiten kantoortijden. Voordat je contact opneemt kan het raadzaam zijn een kijkje te nemen bij de veel gestelde vragen.
Klantervaringen
Ben jij klant bij ACSI verzekeringen? Heb je hier weleens een verzekering afgesloten? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goede organisatie om je te laten verzekeren? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)