DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

7.1
7.5

Bestellen

7.5

Service

6.5

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Wilt u weten wat de menen vinden, zeggen en denken over de Dela? Dan is het goed om de reviews over hun te lezen op NederlandReview. NederlandReview verzamelt beoordelingen, meningen en reviews van mensen over de Dela. Lees ze allemaal om een compleet beeld te krijgen van dit bedrijf. U treft trouwens ook van tal van andere bedrijven meningen en beoordelingen aan op NederlandReview. Dela houdt zich trouwens bezig met het aanbieden van een overlijdingsrisicoverzekering en ook een uitvaartverzekering.

Over de DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Dela is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. In 1937 is Dela opgericht. De kracht is het collectief. Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken. Ze zijn er dus voor hunzelf en hun naasten.  De missie van Dela is dat ze als collectief continuïteit kunnen bieden. Ze willen hun klanten een zo zorgeloos mogelijke toekomst bieden. 

De Dela is in 1937 in Eindhoven opgericht. Het was toen de begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten. Hier is dus later Dela van gemaakt. 

De diensten van DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging 

Dela biedt uitvaartverzekeringen en begrafenisverzekeringen aan. Ze hebben een eigen netwerk van uitvaartcentra in het land waar ze de verzekering in natura uitbetalen. Dit betekent dat ze alle kosten dragen voor de begrafenis of crematie. 

Klachten over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging?

Het moge duidelijk zijn dat een bedrijf niet al meer dan 75 jaar bestaat door niet naar haar leden en klanten te luisteren. Een klacht wordt daarom serieus opgenomen en zorgvuldig afgehandeld. De klachten kunnen soms gevoelig liggen. Het is daarom belangrijk om zoveel als mogelijk de emoties erbuiten te laten. 

Uw mening over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Bent u een lid of klant geweest van Dela? Of bent u dat nog steeds? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten. Anderen kunnen dan sneller een mening over Dela vormen en besluiten om hun uitvaartverzekering of begrafenisverzekering bij hun af te sluiten. 

Een goede uitvaartverzekering of niet? Opzeggen of juist afsluiten? Lees ervaringen over de service van Dela op NederlandReview. Lees of anderen zorgeloos waren geholpen en hoe anderen de overlijdingsrisicoverzekering ervaren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook