DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

7.5

Bestellen

7.5

Service

6.5

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Wilt u weten wat de menen vinden, zeggen en denken over de Dela? Dan is het goed om de reviews over hun te lezen op NederlandReview. NederlandReview verzamelt beoordelingen, meningen en reviews van mensen over de Dela. Lees ze allemaal om een compleet beeld te krijgen van dit bedrijf. U treft trouwens ook van tal van andere bedrijven meningen en beoordelingen aan op NederlandReview. Dela houdt zich trouwens bezig met het aanbieden van een overlijdingsrisicoverzekering en ook een uitvaartverzekering.

Over de DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Dela is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. In 1937 is Dela opgericht. De kracht is het collectief. Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken. Ze zijn er dus voor hunzelf en hun naasten.  De missie van Dela is dat ze als collectief continuïteit kunnen bieden. Ze willen hun klanten een zo zorgeloos mogelijke toekomst bieden. 

De Dela is in 1937 in Eindhoven opgericht. Het was toen de begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten. Hier is dus later Dela van gemaakt. 

De diensten van DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging 

Dela biedt uitvaartverzekeringen en begrafenisverzekeringen aan. Ze hebben een eigen netwerk van uitvaartcentra in het land waar ze de verzekering in natura uitbetalen. Dit betekent dat ze alle kosten dragen voor de begrafenis of crematie. 

Klachten over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging?

Het moge duidelijk zijn dat een bedrijf niet al meer dan 75 jaar bestaat door niet naar haar leden en klanten te luisteren. Een klacht wordt daarom serieus opgenomen en zorgvuldig afgehandeld. De klachten kunnen soms gevoelig liggen. Het is daarom belangrijk om zoveel als mogelijk de emoties erbuiten te laten. 

Uw mening over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

Bent u een lid of klant geweest van Dela? Of bent u dat nog steeds? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten. Anderen kunnen dan sneller een mening over Dela vormen en besluiten om hun uitvaartverzekering of begrafenisverzekering bij hun af te sluiten. 


Een goede uitvaartverzekering of niet? Opzeggen of juist afsluiten? Lees ervaringen over de service van Dela op NederlandReview. Lees of anderen zorgeloos waren geholpen en hoe anderen de overlijdingsrisicoverzekering ervaren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Dela

Gisteren de uitvaart van mijn vader gehad. Burkhard heeft alles heel fijn begeleid. Zeer betrokken uitvaartondernemer. Heel tevreden over de DELA in het algemeen.

M

monique berkien

13-04-2022

0

uitvaartverzekering

Mijn moeder is overleden. Haar wens was om gecremeerd te worden bij een crematorium in de buurt. Dat doet Dela echter niet. Ze werken met hun eigen, crematoriums. Ze kunnen wel een geldbedrag uitkeren, zodat je het zelf kan regelen. DE HELFT van het verzekerde bedrag. Heel integer Dela, fijn dat jullie zo goed ontzorgen, NOT.

R

René

19-11-2021

0

Totaal niet tevreden

Ik was op zoek naar uitvaartverzekering en had een aantal vragen. Helaas werden mijn vragen niet beantwoord en bleef ik ermee zitten. Daarna heb ik contact opgenomen met Monuta en zij konden mij wel helpen.

F

Frans

22-11-2018

0

Hoge premie

Premie was echt een stuk hoger dan ik vooraf had gezien. Ze waren wel netjes aan de telefoon, maar de te hoge premie is voor mij de reden geweest dat ik een andere (kleinere) verzekeraar heb gezocht en gevonden.

D

D. de Ruiter

29-04-2017

0

Een voorbereid mens...

Wij voelen het als een stukje eerlijkheid naar onze kinderen toe. Zij zullen niet hoeven opdraaien voor de kosten bij ons eventueel overlijden. Ons geeft het meer rust en zekerheid dergelijke noodzakelijke kwesties voor hen uit de weg te mogen helpen. DELA heeft ons in onze keuzes gesteund en wij voelen ons daarin sterker.

F

Fam.

10-12-2016

0

goed en vriendelijk gedviseerd bij noodzakelijke verzekering

Wat moet dat moet. Bij vrienden helaas van dichtbij mee moeten maken hoe vreselijk het is als je ook nog eens niet goed verzekerd bent en de nabestaanden er allerlei ongewenste zorgen bij moeten dragen Direct besloten het zelf beter te regelen allemaal en zo kwamen we bij Dela uit. Ze hebben ons goed en vriendelijk geadviseerd en nu zijn we er een stuk geruster op.

J

J. en L. Hansen

03-12-2016

0

Dela de enige die ik kende

Voor het geval dat toch maar die uitvaartverzekering afgesloten en dan ook maar meteen bij Dela - de enige die ik kende. Ging efficiënt en aardig telefoonpersoneel.

V

Van Vlissingen

14-10-2015

0

Het is niet anders

Leuk is anders, maar als het gebeurt, dan kun je maar beter voorbereid zijn. Toen ik onze (mijn) verzekering moest aanspreken, was ik toch blij dat ik die ooit had afgesloten. Dat scheelde veel gedoe die ik op zo'n moment niet erbij kon gebruiken. Dus ook al wil je er nog niet aan denken, het kan veel moeite schelen. Uit eigen ervaring.

M

mw. Van Dongen

29-09-2015

0