Wigwam

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wigwam

Je vakantie boeken, is soms nog een heel gedoe. Je wilt het liefst gewoon meteen in het vliegtuig stappen en verder nergens meer over na hoeven denken. Zo werkt het alleen niet. Voor elke vakantie moet je nu eenmaal kiezen waar je heen wilt, een vlucht boeken en een hotel vinden. En dan hebben we het over het pakken van je tas en koffers nog niet eens gehad. Wigwam maakt het allemaal wat makkelijker. Op de website vind je reizen die al helemaal geregeld zijn. Jij hoeft alleen nog maar te genieten. Je wilt met je vakantie alleen niet voor verrassingen komen te staan. Is Wigwam namelijk wel betrouwbaar? Je vind hier recensies over de ervaringen van klanten. Zij laten je weten of hun reis een succes was of een teleurstelling. 


Over Wigwam

Op de website van Wigwam vind je elke dag vier nieuwe vakantie aanbiedingen. De reizen die aangeboden worden, zijn inclusief vlucht en hotel. Laat de aanbiedingen je inspireren voor jouw volgende vakantie. Bij Wigwam vind je altijd weer een unieke plek om op vakantie te gaan. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de dagaanbiedingen na 24 uur verdwijnen. Als de aanbiedingen aan het einde van de dag nog niet uitverkocht zijn, kun je ze altijd terugvinden op de website. Wees er alleen wel snel bij, want als de aanbieding uitverkocht is, komt hij niet meer terug. 
Diensten Wigwam

De website van Wigwam heeft altijd vier pakketreizen voor de reizigers die van gemak houden. De vlucht en het hotel zijn al voor je geboekt. Maar wat kun je van je reis verwachten? Wigwam zorgt ervoor dat je altijd terecht komt in een goed hotel. Ze besteden veel tijd aan het selecteren van de beste hotels met een goede service. Voor de vlucht geldt hetzelfde. Wigwam belooft dat de vlucht niet onredelijk lang zal duren en dat er altijd een snelle connectie is. Ook de bestemmingen zijn altijd uniek. Je kunt bij Wigwam terecht voor een stedentrip, verre reis, zonvakanties of bezoek aan een wereldstad.


Bestemmingen Wigwam

New York, Rio de Janeiro, Athene, Barcelona, Dublin, Kopenhagen, Londen, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Stockholm, Venetië, Wenen, Aruba, Curacao, Faro, Hawaii, Malediven, Mallorca, Miami, Nice, Tel Aviv, Tenerife, Bali, Fes, IJsland en Sri Lanka 


Klachten Wigwam

Voor eventuele klachten, vragen of opmerkingen is het altijd verstandig contact op te nemen met Wigwam. Op de website vind je een contactpagina met alle gegevens die je nodig hebt. Je kunt naar Wigwam mailen, door een bericht te sturen naar hello@wigwam.travel of als je direct met iemand wilt spreken, kun je bellen op 020-2234608. Je kunt Wigwam ook liken op Facebook!


Adres Wigwam.travel
Rokin 95-2
1021 KM, Amsterdam


Hoe was jouw reis met Wigwam?

Heb jij jouw vakantie geboekt bij Wigwam? Werd je geïnspireerd door de dagaanbiedingen en was jouw reis onvergetelijk? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Wigwam. Door jouw beoordeling achter te laten op NederlandReview kun je nieuwe klanten helpen met hun volgende reis. Laat hen weten of Wigwam betrouwbaar is en altijd de beste reizen aanbiedt. 


Op Wigwam vind je elke dag vier vakantie aanbiedingen inclusief vlucht en hotel. Op NederlandReview vertellen reizigers over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)