Voja Travel | Kaapverdië

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Voja Travel | Kaapverdië

Voja Travel Kaapverdië is een reisorganisatie in Utrecht. Via deze reisorganisatie kun je een vakantie naar Kaapverdië boeken. Was jij net op zoek naar een dergelijk bedrijf? Lees dan de mening van anderen over dit bedrijf. Door deze reviews te lezen kun je een weloverwogen keuze maken.


Wat is Voja Travel Kaapverdië?


Voja Travel Kaapverdië is een reisbureau in Utrecht. De organisatie met reizen als specialiteit richt zich op Fair Travel. Inhoudelijk wil dit zeggen dat Voja Travel Kaapverdië probeert een niet te vergeten reiservaring te creëren en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat het land goed achtergelaten wordt. Achterliggende gedachten hiervan zijn de natuur en de inwoners van het land. Het bedrijf geeft op haar website te kennen dat reizen mooi is, maar dat het soms negatieve gevolgen met betrekking tot duurzaamheid kan meebrengen. Dat willen ze niet. Het is bewezen dat door toerisme en de gevolgen voor duurzaamheid, de verhoudingen met de lokale bevolking op gespannen voet kan komen te staan.


De reizen die door de reisorganisatie worden georganiseerd zijn kleinschalig. Je reist tevens met je eigen reisgezelschap. De reisorganisatie geeft aan authentiek te zijn omdat het reizen samenstelt die buiten de gebaande paden gaan. Bij de vakanties van Voja Travel Kaapverdië kom je in contact met echte ‘locals’. Dit komt omdat alle collega's van het reisbedrijf inwoners van Kaapverdië zijn. Ze wonen en werken op de eilanden. Tijdens de reis kom je op speciale plekken. Via de lokale mensen word je op de hoogte gesteld van interessante events en restaurants. Het is zelfs zo dat gasten soms worden uitgenodigd om bij de bevolking thuis te eten.


Opties op de website


Er zijn op de websites een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je een keuze maken uit de volgende categorieën: Kaapverdië reizen, reisvoorstel op maat, rondreizen, wandelen & natuur, gezinsreizen, de eilanden en reisartikelen. Mocht je inhoudelijk precies willen weten wat deze categorieën inhouden, kun je er het beste even op klikken.


Klantenservice


Wil jij contact opnemen met de klantenservice? Je kunt via een contactformulier op de website van Voja Travel Kaapverdië contact opnemen. Er is tevens de mogelijkheid om een passend reisvoorstel te verkrijgen van een specialist. Klanten krijgen binnen een werkdag antwoord.


Goed om te weten


Mocht je een boeking hebben gedaan dan is deze boeking na 3 dagen definitief. Binnen deze drie dagen is het mogelijk om te annuleren. Let op: dit is niet het geval als er binnen 8 weken al wordt vertrokken of als je per e-mail de boeking al definitief hebt gemaakt. Dit betekent dat je als klant de volledige reissom verschuldigd bent.  De reis mag in 1 keer betaald worden. Maar, er is ook de mogelijkheid om eerst 50 % van de reissom te betalen. Deze betaling dient dan 14 dagen na het boeken te geschieden. Kijk voor alle procedures altijd even in de algemene voorwaarden die op de website zijn gepubliceerd.


Wat zijn klantervaring bij Voja Travel Kaapverdië?


Ben je op dit moment al klant bij Voja Travel Kaapverdië? Heb je in het verleden al een reis via Voja Travel Kaapverdië geboekt? Wat zijn je bevindingen? Ga je vaker een reis boeken via Voja Travel Kaapverdië? Zou je andere mensen het advies boeken om een reis via dit bedrijf te boeken? We zijn ontzettend benieuwd naar je mening. NederlandReview is hét medium op het gebied van onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)