Villapark Várgesztes Hongarije

7

Bestellen

9

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Villapark Várgesztes Hongarije

Lees de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen.


Over Villapark Várgesztes Hongarije 

Wat is er nu mooier dan om samen met je familie en vrienden naar een villapark te gaan in Hongarije. Het park ligt 70 kilometer van Budapest af en biedt vele recreatieve en ook sportieve opties om te genieten van een mooie vakantie. Het park heeft 125 vakantie villa’s welke allemaal vrijstaand zijn. Ook zijn er vele voorzieningen. Denk hierbij aan een park met grote tuinen rondom de villa’s en de meren en bossen. Het park ligt aan het Vertesgebergte en is een kilometer verwijderd van het dorp Vargesztes


Het is een park wat het hele jaar door open is en je volop vermaak biedt. Er is mooie ongerepte natuur, sport en historie en cultuur waar je van kunt genieten. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de congresfaciliteiten en andere evenementen. Er zijn sterke prijzen en goede service als pijlers van een goede tijd in dit park. 


Hongarije is daarnaast natuurlijk ook nog eens een zeer mooie bestemming om van te genieten. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij volop kunt genieten van de natuur, de steden en alles wat het land te bieden heeft. 
Diensten van Villapark Várgesztes Hongarije 

Naast de vakantievilla’s is er nog veel meer. Er is ruimte voor wellness, sporten, sauna, animatie, bezienswaardigheden en ook is er een zwembad. Het is een zeer compleet park wat voor veel mensen een geweldige tijd te bieden heeft. Het is ongekend om te ontdekken wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt genieten. Weet wat er kan en hoe ook jij een toptijd kunt beleven. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Villapark Várgesztes Hongarije 

Dit bedrijf kent een sterke klachtenafdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem. 


Wat zijn jouw ervaringen over Villapark Várgesztes Hongarije?

Wacht niet langer. Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over dit bedrijf. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van hu vindt. Het is belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten die op reis gingen naar het Villapark Várgesztes Hongarije. Hoe was hun vakantie? Is het Vertesgebergte mooi?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

vakantiehuisje Hongarije ervaring

Receptie zeer gastvrij en vriendelijk. Veel tips om de omgeving te verkennen. Gezellig park, huisje was goed. Wij waren in laagseizoen, erg rustig, kan me voorstellen dat het in hoogseizoen veel drukker is.

K

Kleo Janssen

05-01-2017

0

Prachtige natuur en dagje Boedapest

Hongarije is een fascinerend land. Wij hebben genoten van de rust in het Villapark Vargesztes. De natuur is adembenemend. Ook zijn wij een dagje naar Boedapest gegaan, ook een prachtige plek, maar wel erg druk, zeker als je het vergelijkt met de prachtige natuur waar wij mochten verblijven. De huisjes zijn schoon, maar wel een beetje gedateerd ingericht. Ergens vonden wij dat juist zeer charmant, maar je moet ervan houden natuurlijk.

F

Ferdi

19-12-2016

0