Van Ham Reizen

6.7

Bestellen

8

Service

6.7

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Van Ham Reizen

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Bij Van Ham Reizen zit u goed! Het is een mooie slogan van een uitstekend reisbureau. Al vele duizenden mensen hebben gebruik gemaakt van de diensten van Van ham reizen. Ze zorgen voor de beste vakanties in binnen- en buitenland. Er zijn vele tevreden klanten. Als u ook tevreden bent over Van ham reizen of juist niet, dan vragen wij u om uw review en beoordeling over hun achter te laten op NederlandReview. Op NederlandReview kunt u de vele verschillende meningen teruglezen waardoor u een goed beeld kunt krijgen van onder andere van Van ham reizen. 

Over Van ham reizen

Al meer dan 30 jaar organiseert de Van ham reizen met passie en kennis de mooiste vakanties in binnen- en buitenland. U kunt met de luxe royal of de first class bus reizen. Ook kunt u een vliegreis boeken om naar uw bestemming te gaan. Er zijn geweldige locaties waar u een mooie vakantie zult beleven. Er is een kantoor van Van ham reizen in Nederland en er is er ook een in Benidorm. Ze helpen u om een goede vakantie te kunnen boeken en om een mooie tijd te beleven op vakantie. 
Van ham reizen organiseert ook droomcruises naar verschillende locaties. U kunt met een cruiseschip de Duitse wateren verkennen of bijvoorbeeld met de MSC cruises door exotische wateren gaan varen.  
Daarnaast zijn er nog de last minute vakanties om betaalbaar op vakantie te gaan. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. 

Graag sommen we de verschillende vakanties voor u op van Van ham reizen: 
•    goedkope vakanties
•    zon vakanties
•    auto vakanties
•    stedentrips
•    last-minute
•    cruises
•    golf reizen
•    busvakanties
•    vliegticket aanbieders

Vakanties naar de Costa Blanca, rivier cruises in Nederland, België of Duitsland en de mooiste vakanties ver daarbuiten. Van ham reizen maakt het allemaal mogelijk. Van ham reizen is trouwens een familiebedrijf welke ook vliegreizen vanaf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam organiseert. Diensten van Van ham reizen

Van ham reizen biedt vele verschillende reizen aan. Zo zijn er de excursie reizen, vakantie reizen, goedkope vakanties, zonvakanties, auto vakanties, vliegvakanties en ook nog de cruise reizen. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie tijd te hebben op vakantie met de hulp van Van ham reizen. Ook in de winter kunt u trouwens goed terecht bij Van ham reizen. 


Zekerheid voor u !

Graag brengen we onder de aandacht dat Van ham reizen is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reizen). Als u een aanbetaling doet bij Van ham reizen, dan weet u zeker dat deze veilig is. Een fijn en zeker gevoel. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Van ham reizen

Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan of kunt u ergens ontevreden over zijn. Het is dan belangrijk om dit snel en duidelijk te communiceren. Ook is het belangrijk om uw emoties hierbij onder controle te houden. Op die manier is het namelijk mogelijk om samen een goede oplossing te vinden. 

Natuurlijk kunt u ook uw tips en complimenten geven over Van ham reizen. Het is natuurlijk leuk om complimenten te ontvangen. 

Uw mening over Van ham reizen

Bent u bekend met Van ham reizen? Bent u een klant van hun? Of een klant geweest? Dan is het goed om uw mening over Van ham reizen op NederlandReview achter te laten. NederlandReview verzamelt beoordelingen en meningen over bedrijven en organisaties. Hierdoor is het mogelijk voor vele anderen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf als Van ham reizen. 


 


Spanje, Benidorm of een last-minute boeken met de bus? Is het goed en goedkoop? Lees eerst ervaringen van Nederlanders die u voorgingen zodat u weet dat het zeker een leuke reis wordt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

aardig maar te duur...

Vriendelijk personeel, maar ik vind ze helaas echt te duur vergeleken met al die prijsvechters die je tegenwoordig ook hebt. Het is jammer, maar als ik vaker op vakantie wil, dan moet ik voor mijn portemonnee kiezen.

J

Joris

14-02-2017

0

Autovakantie geboekt bij Van Ham Reizen

Afgelopen zomer een autovakantie geboekt bij Van Ham Reizen. Er waren diverse aanbiedingen op de website en dat heeft ons uiteindelijk overgehaald om de vakantie te boeken. We gaan vrijwel ieder jaar met de auto op vakantie, maar dit was toch wel behoorlijk goedkoper dan wat we de vorige jaren uitgegeven hebben. Het boeken van de reis was een fluitje van een cent en eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen, werden we ook niet teleurgesteld. Alles zag eruit zoals op de foto. Grote complimenten! Wij gaan zeker vaker bij jullie boeken.

J

Jacob Bergsma

28-11-2016

0

goed

Alles was goed geregeld Locatie naar verwachting Prijs conform

B

Betinna

24-10-2015

0