Tanzania Specialist

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tanzania Specialist

Altijd al op reis gewild naar een land vol wild, natuur en cultuur? Ben je sportief, wil je ontspannen of hou je juist van wat uitdaging en avontuur? Misschien is een reisje naar het prachtige Tanzania dan wel iets voor jou. Tanzania Specialist kan je helpen dit tripje naar het oosten van Afrika te organiseren. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke nationale parken en eilanden je wilt bezoeken, en zij regelen de rest.

Wat vinden de consumenten van Tanzania Specialist? Zijn de reizen die ze samenstellen mooi? Zijn ze betaalbaar? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

 

Over Tanzania Specialist

Met behulp van deze reisorganisatie kun je je vakantie naar Tanzania boeken. Je kunt kiezen uit één van de vele reizen die zij al voor je hebben samengesteld, maar hebt ook de mogelijkheid om ‘m zelf samen te stellen. Tanzania Specialist biedt veel verschillende soorten reizen aan, zoals een 5-daagse Tanzania safari, een 6-daagse relaxvakantie in Zanzibar of een 11-daagse rondreis door Tanzania én Zanzibar. Wil je zelf je droomreis samenstellen? Dan kun je dat vrij eenvoudig doen in 4 stappen:

1. Je selecteert je reisgezelschap + vertrekdatum;

2. Je selecteert de nationale parken en eilanden die je wilt bezoeken;

3. Je reis wordt samengesteld door de specialisten;

4. Je betaalt en kunt vertrekken.

Als je eenmaal bent aangekomen in Tanzania, zul je daar ontvangen worden door de gidsen van Tanzania specialist. Ze hebben namelijk een eigen kantoor in Tanzania en maken gebruik van eigen gidsen en eigen voertuigen.

 

 

Diensten Tanzania Specialist

De prijs die je bij Tanzania Specialist betaalt, hangt natuurlijk af van wat voor soort reis je doet. Afhankelijk van het soort reis, kan het zijn dat er een aantal dingen niet in de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij aan internationale vliegtickets en een visa, overnachtingen in de hotels op aankomstdag en de dag na de beklimming, en de verzekeringen.

Krijg je geen genoeg van Tanzania Specialist? Neem dan een kijkje op hun blog! Hierop posten ze allerlei berichten over topbestemmingen in Tanzania, tips, tricks en leuke weetjes.

 

Garantie, vragen en klachten bij Tanzania Specialist

Heb je vragen of klachten over de reis of iets anders? Neem dan contact op met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@tanzaniaspecialist.com of door te bellen naar +31 174 35 2016. Ook kun je ze via WhatsApp bereiken op +31 6 42534467 of gebruik maken van de live-chat op de website.

 

 

Ben jij al wel eens op reis geweest met Tanzania Specialist? Zo ja, wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij Tanzania Specialist te boeken? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook