Pin High Golftravel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Pin High Golftravel

Ben je toe aan een leuk reisje? Is golf toevallig een grote hobby van je? Maakt het je niet uit of je een verre reis maakt of dat je dichtbij blijft? Ben je geïnteresseerd in unieke arrangementen? En vind je het fijn om advies te krijgen bij het boeken van je reis? Bin Pin High Golf Travel organiseren ze golfreizen voor over de hele wereld. Zijn de reizen gemakkelijk om te boeken? Wat is de kwaliteit van deze reizen en in hoeverre worden beloftes waargemaakt? Lees hier de reviews van klanten die jou voor waren.


Over Pin High


Pin High Golftravel is een reisorganisatie die golfreizen over de hele wereld verzorgt. De organisatie biedt onder andere rondreizen, combireizen, single reizen, groepsreizen, golftours en golfcruises aan. Samen met een eigen Pin High reisadviseur kun je bekijken wat voor een soort reis je wilt doen, hoeveel je daaraan uit wilt geven, voor hoelang en waarnaartoe. Zo biedt Pin High verre reizen aan naar Amerika, Azië en Afrika, en verzorgen ze ook reizen binnen Europa voor de liefhebbers. Je kan ervoor kiezen om daar te blijven voor een shortbreak of om de weekpackage of (extra) long stay te nemen.


Om ervoor te zorgen dat je geen verrassingen tegemoet loopt op vakantie, zorgt Pin High ervoor om elke locatie van tevoren te bezoeken en te inspecteren. Ook gaan ze dan op zoek naar de mooiste golfbanen en de fijnste hotels, om je de best mogelijke ervaring te geven. Zelfs na al deze inspanningen belooft Pin High Goltravel de laagste prijs aan te bieden. Als je een lagere prijs ziet bij een andere aanbieder, wordt de prijs van je reis aangepast en betaalt Pin High het verschil terug plus 10% over het prijsverschil.


 
Diensten Pin High


Pin High Golftravel biedt niet alleen golfreizen aan. Ze zijn namelijk ook nauw betrokken diverse projecten en verschillende organisaties, zoals SWGN, NGG, GreenSeat en Stichting AAP. Ook heeft Pin High een blog waar ze af en toe vakantieverhalen, nieuwtjes, tips en nog veel meer op plaatsen. Klik hier om naar de blog te gaan.


Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen en acties bij Pin High Golftravel, kun je ze volgen op Facebook, Twitter en Google+.


Garantie, vragen en klachten en bij Pin High


Pin High valt onder de garantieregeling van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent dat je te allen tijde zeker kunt zijn van je vooruitbetaalde reissom. Als je vragen hebt kan je eerst even kijken bij de FAQ-pagina. Klik hier om daarnaartoe te gaan. Als je vraag hier niet tussen zit of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Pin High. Dit kun je doen door te bellen naar +31(0)23 – 561 53 05 of een WhatsApp-bericht te sturen naar +31(0)6 22205541. Pin High is van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar. Ook kun je via het contactformulier vragen stellen. De adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Dus, heb je interesse in een golfreis en lijkt Pin High je wel wat? Bekijk hier dan alle reviews en beoordelingen mensen die jou al voor waren, en kom erachter of deze organisatie iets voor jou is!


Heb jij al weleens een reis geboekt via Pin High? Zo ja, hoe beviel het? Laat het ons hier weten.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)