MAVI Travel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MAVI Travel

Heb je al zin in je volgende vakantie? Dan ben je misschien wel op zoek naar de juiste plek om die te gaan boeken. Het zou kunnen zijn dat MAVI Travel de ideale reis voor je heeft. Maar wat voor een reizen zullen ze precies aanbieden? Hoe zullen die cruiseschepen er nou precies van binnen uitzien? Waar zul je allemaal met ze heen kunnen varen? Zal het makkelijk zijn om een cruise of vaarreis te boeken via de website van MAVI Travel? En zal de klantenservice van MAVI Travel in ieder geval naar je luisteren als de cruise toch niet blijkt te zijn wat je ervan had verwacht? Alleen mensen die wel eens een cruisereis bij MAVI Travel hebben geboekt kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een aardig beeld van MAVI Travel en hun cruises en zeilreizen te krijgen. Hun cijfers, ervaringe, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van MAVI Travel verwacht kan worden.


Over MAVI Travel

MAVI Travel is een bedrijf dat cruisereizen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Jankees Salverda en Ingeborg Oostlander-Çetin.  Ze zijn er voor mensen die meer willen een simpele standaard strandvakantie of zonvakantie in Turkije. Ze hebben een eigen rederij in Bodrum wat ook gelijk de thuishaven van het bedrijf is. Vanuit Bodrum organiseren ze zogenoemde “Blue Cruises”. Je gaat dus met een schip mee en leert daardoor op een andere manier het land kennen.  Op hun website zeggen ze dat de kapiteins van de schepen broers zijn en je kunt rekenen op hun gasvrijheid. Ze hebben voldoende zeilervaring. Het bedrijf zelf bestaat ook al meer dan 11 jaar. Je kunt kiezen tussen de Turkse Kust en de Griekse eilanden. Ga bijvoorbeeld op een comfort cruise, gezinscruise of juist een dagtocht. Of ga op een mooie zeilcruise over de Zuid-Dodekanesos. Ook kun je, bijvoorbeeld voor een jubileum, een privéschip huren waar alleen jij en je familie op zitten. Op die manier kun je een groot feest geven op het water. Varend zul je dan de mooiste plekjes van de kust zien.
Diensten van MAVI Travel

Via de website van MAVI Travel kun je gemakkelijk een zeilreis boeken. Ze willen daarvoor graag je gewenste bestemming en type reis weten. Ook is de periode van belang. Daarna zullen ze je laten zien welke Blue Cruises er voor jou beschikbaar zijn in die periode. Ook heeft MAVI Travel een klantenservice om je te helpen als het boeken niet helemaal wil lukken.


Klachten, Complimenten en Tips voor MAVI Travel

Heb jij al een reis gemaakt met MAVI Travel? Of het nou een dagreis was of echt een hele cruise, wij horen graag over jouw ervaring met dit vaarbedrijf. Hoe gemakkelijk was het om een reis te boeken via de website? Heb je echt zoveel van de mooie Turkse kust of Griekse eilanden gezien? En hoe zal de klantenservice van MAVI Travel staan tegenover eventuele klachten van jou en andere opvarenden? Laat je eigen MAVI Travel review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie voor zeilreizen nou eigenlijk precies is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Wijn zeilcruise mei 2019

Een geweldige vakantie. Een belevenis die iedereen een keer moet meemaken. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Bemanning geweldig, eten voortreffelijk. Je wordt in de watten gelegd. Jammer dat het dit voorjaar niet kon door Het Virus?. Maar volgend jaar gaan we zeker weer mee.

E

Elles Ketelaars

27-08-2020

0