Mökki Travel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mökki Travel

Ben je op zoek naar een travelbedrijf om een reis naar Lapland te kunnen boeken? Mökki Travel is een bedrijf waar je een dergelijke reis kunt boeken. Kijk eerst wat de ervaringen van andere mensen bij Mökki Travel zijn.


Wat is Mökki Travel?


Mökki Travel is een bedrijf waar je een reis in Lapland kunt boeken. Volgens het bedrijf gaat het hier om onvergetelijke reizen en kun je verblijven in Authentieke Finse huisjes, die Mökki's worden genoemd. Je kunt via Mökki Travel eveneens activiteiten in Lapland boeken.


Je kunt bij Mökki Travel meerdere activiteiten boeken zoals rivier vissen, raften en vissen, fatbike safari met gids, beren spotten, suppen in Oulanka National Park, stand up paddling (SUP) basisles kano Trip van 24km in Oulanka National Park en je kunt kennismaken met de Finse levensstijl.


Geschiedenis


Het bedrijf is opgericht door Laura en Wim. Het duo wil graag dat mensen Lapland ervaren zoals de Finnen dat doen. De twee reisliefhebbers geven via hun website aan dat ze veel reizen hebben gemaakt en veel adembenemende plekken gezien te mogen hebben. Jaren terug kwamen Laura en Wim al op het idee om de ervaring opgedaan tijdens hun reizen te delen met andere mensen.


Klantenservice


Mocht je contact op willen nemen met de klantenservice dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Het bedrijf stelt dat de Finland experts kaar staan om klanten te helpen met het plannen van hun unieke reis. Je kunt telefonisch contact opnemen via het nummer 0162 244 000 en via e-mailadres hallo@mokkitravel.nl.


Handigheidjes om te weten


Het is goed om te weten dat Finland tot de EU behoort. Je hebt dus geen visum nodig om Finland in te mogen komen. Het is handig om te weten dat je een boeking alleen kunt doen via de website. Klanten die hulp nodig hebben kunnen via chat, telefonisch en per e-mail contact opnemen met het bedrijf. Er wordt aangegeven dat je in de accommodatie verblijft zoals je deze hebt uitgekozen via de website. Er worden via de website ook echt alleen maar accommodaties getoond die beschikbaar zijn in de periode dat jij een reis wilt boeken via het bedrijf.


Voor alle informatie over bijbehorende reisdocumenten en overige wetenswaardigheden is het beste om een kijkje te nemen via de website van de Rijksoverheid. In Finland betaald men met euro's. Dit is in tegenstelling tot andere Scandinavische landen zoals Denemarken, Zweden en Noorwegen. Daar hebben ze allemaal een eigen munteenheid. Het is niet zo dat het bedrijf bepaald hoeveel handbagage er door de klant meegenomen mag worden. De hoeveelheid handbagage wordt bepaald door de luchtvaartmaatschappij.


Het is niet zo dat het bedrijf bepaald hoeveel handbagage er door de klant meegenomen mag worden. De hoeveelheid handbagage wordt bepaald door de luchtvaartmaatschappij.


Wat zijn de klantervarigen bij Mökki Travel?


Ben je al klant bij Mökki Travel? We zijn reuze benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je vaak een reis geboekt via Mökki Travel? Wat zijn jouw ervaringen bij deze reisorganisatie? Ga je in de toekomst vaker een reis boeken via Mökki Travel? Welke reis heb je precies geboekt via dit bedrijf? Was deze reis je eerste reis via Mökki Travel? Wat vind je van de prijzen die er gerekend worden door dit bedrijf? Vind je het goedkope of juist dure prijzen? Is alles goed verlopen tijdens je reis? Ben je tevreden over de service? Jouw mening is goud waard. Laat via NederlandReview weten wat jouw objectieve en onafhankelijke mening over dit bedrijf is!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)