Fietsrelax.nl

7.6
8

Bestellen

7.8

Service

7.3

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Fietsrelax.nl

Als je graag fiets wil je misschien wel eens een keer met de fiets op vakantie. Fietsrelax.nl kan dit voor je regelen. Maar wat kun je van deze fietsvakanties verwachten? Naar wat voor soort bestemmingen zul je allemaal toe kunnen fietsen? Hoe zal de omgeving eruit zien? Zullen ze wel een goede accommodatie voor je hebben als je langer dan één dag op een plek verblijft? Zal het sowieso makkelijk zijn om een fietsvakantie te regelen via de website van Fietsrelax.nl? En hoe zal de klantenservice van deze specialist in fietsvakanties reageren als je geneigd bent om even ergens voor om hulp te vragen? Alleen fietsers die al eens een fietsvakantie via Fietsrelax.nl hebben geboekt kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een fietsvakantie bij Fietsrelax.nl echt inhoudt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Fietsrelax.nl de beste aanbieder van fietsvakanties is of niet.

Over Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl is een vakantiebedrijf dat fietsvakanties aanbiedt. Ze noemen zichzelf dan ook “dé specialist in fietsvakanties”. Het is een huismerk van Fietsvakantiewinkel, een bedrijf dat al in 1983 is opgericht. Je kunt zowel individueel als met een groep op fietsvakantie gaan. Allebei heeft het zo zijn voor- en nadelen. Het is mogelijk om via Fietsrelax.nl een verblijf in een hotel te regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om een tentje op te zetten en daarin te slapen. Ze hebben namelijk een aantal ruime, ingerichte tenten op verschillende campings. Je kunt met Fietsrelax.nl naar vele verschillende bestemmingen. Natuurlijk heeft Nederland zelf al een aantal mooie plekken om te fietsen. Maar ook omringende landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg of Spanje zijn goede landen om een fietstocht te maken. Je kunt het ook verder weg zoeken en uitwijken naar Italië, Oostenrijk, Griekenland, Denemarken, Zweden of Portugal. Zelfs landen als Turkije, Tsjechië, Slowakije, Kroatië en Albanië worden niet vergeten. Het moet dus raar lopen wil er geen plek te vinden zijn waar je nog niet gefietst hebt. Denk bijvoorbeeld aan de Trappistenroute, Maasroute, rondje IJsselmeer of Loire a Velo.


Diensten van Fietsrelax.nl

Je kunt via de website van Fietsrelax.nl heel gemakkelijk een fietsvakantie regelen. Er is op de homepage een schermpje te vinden waarin je jouw voorkeuren kunt aangeven. Daar kun je aangeven waar je naartoe wilt, wat voor een type reis het moet worden, wat het thema van de reis is en in welke maand je op reis wilt. Ook kun je een moeilijkheid aangeven zodat je zeker weet dat de reis niet te zwaar of juist te makkelijk voor je wordt. In ieder geval zal Fietsrelax.nl je de opties laten zien die passen bij jouw wensen en voorkeuren. Verder heeft Fietsrelax.nl nog een klantenservice die voor je klaar zal staan als er iets misgaat.

Klachten, Complimenten en Tips voor Fietsrelax.nl

Mocht jij al eens met Fietsrelax.nl op fietsvakantie zijn geweest, dan zouden we je dankbaar zijn als je ons meer over deze reisorganisatie zou willen vertellen. Was de vakantie goed geregeld? Heb je door een mooi gebied kunnen fietsen? En wat had de klantenservice van Fietsrelax.nl te zeggen toen het hotel niet naar wens bleek te zijn? Schrijf een Fietsrelax.nl review en vertel ons alles over deze reisorganisatie voor fietsers.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook

close

Fietsrelax.nl

Vergelijk reviews en bekijk Fietsrelax.nl