Disney Holidays

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Disney Holidays

Ben je op zoek naar een organisatie waar je Walt Disney reizen kunt boeken? Zou je altijd al eens een Disney vakantie willen maken? Wellicht is Disney Holidays wel het bedrijf dat je dromen waar maakt. Bekijk eerst op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Disney Holidays?

 


Disney Holidays is een bedrijf waar je Walt Disney reizen kunt boeken. En dat niet alleen. Je kunt ook toegangskaarten tot Walt Disney parken kopen. Je kunt ook Walt Disney hotels via het bedrijf boeken. Maar dat is nog niet alles. Op de website van Disney Holidays lees je welke deals je nog meer met het bedrijf kan sluiten. Op de homepage kun je via een zoekfunctie jouw ideale vakantie uitkiezen.  


Betaalinformatie

 


Voor vakanties met accommodatie in Disney World bedraagt het aanbetalingsbedrag € 65 per persoon, indien er meer dan 8 weken voor vertrek wordt geboekt. Als je jouw vakantie 8 weken of minder voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag direct te voldoen. Er kunnen geen aanbetalingen worden gedaan bij boekingen met alleen tickets.  


De aanbetaling gebeurt bij het boeken met een bankpas of creditcard. Het bedrijf accepteert Mastercard, Visa, American Express, Maestro, Switch en Delta. Het bedrijf stelt er alles aan te doen om betaalinformatie veilig te houden. Het bedrijf geeft aan dat jouw creditcard- en bankpasgegevens online beveiligd zullen zijn.  


Tarieven

 


Ben je op zoek naar de tarieven voor je verblijf bij verschillende Walt Disney World Hotels? Tarieven in Walt Disney World-hotels verschillen per hotel en op verschillende tijdstippen van het jaar. Je kunt de prijzen online bekijken door op de site van Disney Holidays te zoeken naar jouw gewenste vakantiedata.  


In de Verenigde Staten is het gebruikelijk om een fooi te geven voor diensten. De gebruikelijke fooi in bars en restaurants is 15 à 20 procent van de totale rekening. Voor dragers van de bagage is het gemiddelde een dollar per bagagestuk. Voor valet service bedraagt de fooi circa 2 dollar. Je hoeft hotelmeisjes geen fooi te geven. Mocht je wel een dollar geven wordt dit wel enorm gewaardeerd.  


Themaparken

 


De mensen van Disney Holidays dragen ook leuke dingen aan die je kunt doen in themaparken. Zo kun je een magisch gevoel ervaren wat leuk is voor de kleintjes. Je kunt een betoverende wereld betreden van geliefde personages, attracties en entertainment. Dit is ontworpen voor jonge kinderen.  


Voor tieners zijn er ook genoeg leuke dingen te doen. Zo kunnen zij zich onder andere vermaken in Orlando en Florida. Belevenissen om mee te maken zijn daar spannende attracties, zonovergoten plezier, speciale evenementen en meer. Voor volwassenen zijn er ook voldoende leuke dingen te beleven. Je kunt de kracht van magie ervaren door een rijkelijk aanbod aan restaurants, winkels, entertainment en meer.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je naar Orlando International Airport vliegen en je bent een gast van Walt Disney World Resorts, kun je door de Disney's Magical Express naar je Disney Resort gebracht worden. Er zijn nog meer transportmogelijkheden. Zo kun je je vanaf het internationale vliegveld van Orlando laten vervoeren per shuttlebus, limousine of gehuurde auto.  


Mears Airport Shuttle is beschikbaar van Orlando International Airport en brengt je naar jouw Walt Disney World Resort-hotel. Tickets kunnen worden gekocht op het moment van instappen. Je dient wel 24 uur van tevoren te reserveren.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je al klant bij Disney Holidays? Heb je weleens een Walt Disney reis geboekt via dit bedrijf? Hoe is je reis verlopen? Ga je in de toekomst vaker een reis boeken via Disney Holidays? Als je een advies over Disney Holidays moet geven is dit dan positief of negatief? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over Disney Holidays deelt op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)