Cruise Travel | ANWB

4

Bestellen

4

Service

5

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Cruise Travel | ANWB

De dagen dat een cruise een luxe was die alleen is weggelegd voor rijke mensen is allang voorbij. Nu kun je bij vele reisbureaus een cruise boeken. Maar welke is nou het beste Één bedrijf dat cruises aanbiedt is Cruise Travel. Maar wat zul je van hun cruisereizen kunnen verwachten? Zullen de cruiseschepen wel veilig en netjes onderhouden zijn? Wat voor faciliteiten zal je aan boord aantreffen? Zal het makkelijk zijn om een reis te boeken via de website van Cruise Travel? En wat voor een klantenservice verleent dit reisbureau als je een vraag of probleem hebt waar je mee geholpen wilt worden? De enige manier om dit te onderzoeken is via reviews geschreven door echte klanten van Cruise Travel. Lees hun reviews om te ontdekken of zo’n cruise misschien wel iets voor jou zou kunnen zijn. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of boeken bij Cruise Travel wel of geen goed idee is.


Over Cruise Travel

Cruise Travel is een reisbureau dat cruises aanbiedt. Het is een deel van de ANWB, een organisatie die vooral bekend is in verband met hun diensten voor automobilisten en mensen die een eigen auto hebben. Bij Cruise Travel richten ze zich op cruises. Er zijn verschillende soorten cruises. Er zijn cruises voor kinderen en families zodat het hele gezin samen op een cruise kan. Je kunt ook kiezen voor een cruise waarbij het vertrek dichtbij jouw huis is. Mocht je zeker weten dat je echt een luxe ervaring hebt, dan kun je kiezen voor één van hun Cruises Deluxe. Daarnaast hebben ze nog grand voyages. Deze laatste optie neemt je mee op een lange cruise langs vele bestemmingen zodat je een hoop van de wereld ziet. Cruise Travel maakt gebruik van gerenommeerde cruisemaatschappijen. Hun bestand bestaat uit zo’n 20 rederijen die in totaal ruim 200 cruiseschepen hebben. Al deze schepen hebben 3 tot zelfs 6 sterren. Je weet dus zeker dat je altijd een zekere mate van luxe en comfort kunt verwachten als je aan boord stapt bij een schip dat geboekt is via Cruise Travel.
Diensten van Cruise Travel

Het is vrij gemakkelijk om een cruisereis te boeken via Cruise Travel. Op hun homepage zie je al meteen een zoekscherm waarmee je het aanbod kunt filteren. Je kunt een rederij, vaargebied, vertrekdatum, terugkeerdatum en/of reisduur selecteren zodat je alleen de aanbiedingen ziet die aansluiten op jouw wensen. Ook heeft Cruise Travel een klantenservice om je te helpen als je dat nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Cruise Travel

Heb je al eens eerder een cruisereis geboekt via Cruise Travel? Dan kun je ons vast wel meer vertellen over deze verzorger van cruisereizen. Hoe makkelijk was het om een cruisereis te regelen via hun website? Waren de cruiseschepen echt zo luxueus? Wat voor faciliteiten heb je allemaal aan boord gevonden? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je een cruisereis bij Cruise Travel boekt? Schrijf je eigen Cruise Travel review zodat iedereen weet hoe jij over Cruise Travel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Dure cruise

Na annuleren 4 maanden geleden wachten wij nog steeds op een voucher. Zeer slechte service

H

Herman v d Vegte

06-07-2020

0

cruise met de costa favoloza

Leuke cruise, alleen werd je doodgegooid met pasta's. De Costa heeft een samenwerkingsverband met de Barrista fabriek dus je krijgt continu pasta. Als je iets anders wilde bestellen dan moest je extra bijbetalen. Op het grote scherm bij het zwembad kreeg je altijd shows en films te zien, nu was het de hele dag reclames over pasta. Ook de officieren waren erg onbeleefd, wij moesten voor Engeland een visum nemen anders mochten niet van boord. Volgens mij zit Engeland nog steeds in de EU, dus vrij reizen. Allemaal geldklopperij. Dus nooit geen Costa meer.

D

Dick van Rooijen

14-06-2019

0