CASAMUNDO

4.7

Bestellen

3.3

Service

4

Prijs

3.3

Levering

16.7%

Zou hier weer kopen

CASAMUNDO

Natuurlijk moet een vakantie zoveel mogelijk aangepast zijn op jouw wensen en voorkeuren. Wie weet heeft CASAMUNDA wel jouw droomvakantie in hun assortiment. Maar hoe makkelijk zal het nou echt een zijn vakantie met hond te boeken via hun website? Wat voor bestemmingen zullen er allemaal beschikbaar zijn? In wat voor soort accommodaties zul je verblijven? Zullen die buitengewone vakanties echt zo buitengewoon zijn? Hoeveel vissen zul je zien tijdens hun visvakantie? Zal die vakantie met zwembad ook echt aan een mooi zwembad kunnen worden doorgebracht? En zal de klantenservice van CASAMUNDO voor je klaar staan als je wat advies of misschien hulp nodig hebt? Hierover kunnen alleen klanten die al eens een reis via CASAMUNDO hebben geboekt je meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hun ervaring met CASAMUNDO. Hun meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je nou echt van CASAMUNDO kunt verwachten.


Over CASAMUNDO

CASAMUNDO is een bedrijf dat vakanties aanbiedt. Je kunt er terecht voor allerlei soorten vakanties. Ze hebben namelijk vakantieverblijven over de hele wereld. Ze beweren daarom ook dat je vakantie bij hen in goede en veilige handen is. Als je gaat voor een speciale vakantie met hond dan hoef je geliefde viervoeter niet achter te blijven en kan hij of zij samen met jou van een welverdiende vakantie genieten. Misschien wil je wel de hele dag aan het zwembad liggen. In dat geval ga je natuurlijk voor een vakantie met zwembad. Je kunt ook voor een luxe vakantie gaan die van alle gemakken is voorzien. Wie weet kun je wel logeren in een echt kasteel of een authentieke burcht. Vissers zullen hun visvakanties misschien wel helemaal geweldig vinden. Je huurt dan een vakantiehuis met boot. Ga met een bootje het water op en zie hoeveel vissen jij kunt vangen. En als laatste zijn er dan nog buitengewone vakanties. Hierbij kun je verblijven in een molen, boerderij, stacaraven, punthuis, tent of andere aparte accommodatie. Ook kunnen ze je helpen aan een skivakantie, vakantie voor mindervaliden, vakantieparken, gezinsvakanties, boerderijvakantie, of vakantiehuis voor een grote groep. Populaire bestemmingen zijn Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland, Noorwegen, Oostenrijk, Nederlandse Antillen, Griekenland, Hongarije, Litouwen, Luxemburg, België, IJsland, Polen, Portugal, Spanje en nog vele andere bestemmingen.
Diensten van CASAMUNDO

Je kan eigenlijk heel makkelijk een vakantie boeken via de website van CASAMUNDA. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je naartoe wilt, met hoeveel personen je kunt en hoe lang je er wilt verblijven. CASAMUNDA zal je dan alle beschikbare opties in die periode laten zien. Ook heeft CASAMUNDA een klantenservice om je te helpen als je nog met vragen blijft zitten.


Klachten, Complimenten en Tips voor CASAMUNDO

Als jij al eerder een vakantie bij CASAMUNDA hebt geboekt dan horen wij graag wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is. Was het echt zo makkelijk om een boeking te plaatsen op hun website? Was het zwembad wel aanwezig of was het ver te zoeken? Hoe luxe was het kasteel of de boerderij echt? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van CASAMUNDA? Schrijf je eigen CASAMUNDA review en laat ons weten hoe jij over CASAMUNDA denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Huisje gehuurd

HUUR HIER GEEN HUIS. Een huis gehuurd in de buurt van Bellagio, op locatie blijkt dat er geen raam open kan. En de vloerverwarming staat aan, na een klacht, komt er alleen een reactie via de WhatsApp. En dit allemaal midden in de zomer, bij een temperatuur van 35. Ik begrijp nu waarom ze willen dat je online incheckt, zo kan je ook niemand aanspreken op de tekortkomingen.

H

Harm

26-09-2023

0

Tiny house Europarcs Ijsellanden

Doe het niet! Bij aankomst bij Europarcs de Ijsellanden werd al snel duidelijk dat dit geen goed idee was. Huisje bij een klein strandje? Nope, vol gegroeid groen. Hun ‘water’ service? Dicht. Restaurant? Dicht. Wandelroutes die duidelijk te zien zijn op google, nope grote bouwput. Nu hebben wij geen auto, dus OV. Vergeet het maar: die rijden niet in de avonden en in het weekend. Bootje huren dan maar? Over een week pas plek. Je kan wel gourmetten voor €20 per persoon. Overboeken naar een ander park kan! Wij blij! Maar we moeten wel even €50 p/d bijbetalen en met de taxi €90. Come again? Antwoord van casamundo: moet je bij Europarcs zijn. Antwoord van Europarcs: moet je bij Casamundo zijn. Dus beetje in de zon hangen en tv kijken, dat kan ik thuis ook en dat kost me dan geen €500! En die krijgen we ook niet terug. Na veel bellen en boos worden bied Europarcs een waardebon van max 100 aan om te besteden in elk park. Iedereen schuilt achter een ander en niemand neem verantwoordelijkheid. ‘Jullie konden dit weten’ was het antwoord en of we toch niet ‘het beste’ ervan kunnen maken. Leuk man, lang weekend weg. 2de dag naar huis.

D

Demelza Brevoord

11-08-2023

0

Boeking appartement

Op 8 september j.l boekte ik na wat gespeur en aarzeling toch een appartement in Ortisei voor 6 personen met kerst via Casamundo. Voor een heel groot bedrag. Dit bedrag moest direct in 1 x betaald worden. Na mijn thuiskomst 22 september van een studiereis controleerde ik mijn creditcard account of de borg huurauto was teruggestort. Tot mijn grote schrik zag ik toen pas, dat maar liefst 2 x het grote bedrag was geïncasseerd. Maar Ik heb 1 x een reservering geplaatst.Ik heb nu al tien dagen dagelijks contact met Casamundo en Apartment 4 holiday om mijn geld terug te krijgen. Het is een spelletje tussen die twee . De uiteindelijke verhuurder wil het geld alleen teruggeven als ik annuleer, maar ik heb geen reserveringsbevestiging dus kan dat helemaal niet. En Casamundo zegt dat ik bij de verhuurder moet zijn. Maar Casamundo heeft via hun boekingsite mijn creditcard gegevens doorgespeeld en is volgens de ING fraude afdeling verantwoordelijk. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik ben echt radeloos. Sta met mijn rug tegen de muur en kan hier helemaal niets aan veranderen. Ik ga dit voorleggen aan de televisie programma’s Kassa Radar en opgelicht en mijn rechtsbijstand verzekering. Ik lees in meerdere reviews dat ik niet de enige ben bij wie Casamundo dit heeft veroorzaakt. Ik voel me als consument ongelofelijk misleid en mijn vertrouwen is ver te zoeken. Ik heb nu na tien dagen en waarschuwingen over het openbaar maken van dit verhaal besloten het te plaatsen. Ik eis ook een schadevergoeding voor smaad, alle uren tijd die ik hier in moet stoppen om mijn geld terug te krijgen, en gemaakte kosten. Het overkoepelende Home to Go had vorige week ook beloofd dat het goed zou komen. Ze verwijzen nu continue naar de verhuurder die een annulering eist die ik niet heb. Het gaat echt om veel geld.

D

Daan

03-10-2022

0

Casamundo - Een grote oplichterij - Gebruik ze niet!

Wij hebben ons luxe vakantie villa in Albufeira, Portugal geboekt met Casamundo. Alles liep zoals je kunt verwachten. Het villa was een van vele aangeboden door een UK bedrijf, Alsun.villas. Toen wij kwamen aan voor check-in was er niemand daar. Ik heb zelfs aangebeld en de eigenaar kwam naar buiten. Zij hadden de villa 6 maanden geleden gekocht, had het nooit verhuurd en waren niet van plan om dat te doen. Wat een ongelofelijk ingewikkeld oplichterij. Ik heb meteen Casamundo gemaild, meer als een week geleden over dit dringende situatie. Vele mails en telefoontjes gepleegd om dit opgevlogen. Geen een enkel antwoord, helemaal niks. Na meer als 20 jaren uitbundig reis ervaring ik wil een ieder dringen om NIET via Casamundo vakantie te boeken. Het kan mij niet schelen of zij afstand doen voor alle scams dat door hun website plaatsvinden, zij hebben geen excuus. Zij verdienen een commissie op boekingen. Dat betekend, in dit geval een commissie op 5,750 euro, de kost of ons villa voor deze week. Dat betekent dat zij maken deel uit van een internationaal scam - zij verdienen geld aan dit scam. Bovendien heeft de eigenaar mij vermeld dat wij waren niet de enige dat langs is gekomen in de laatste maanden. Als ik geen immediate reactie krijg van Casamundo.nl ik ga een class action rechtsaak tegen ze samen met de andere klanten dat zijn door hun opgelicht via hun website.

D

David Davis

04-08-2020

0

Lastminute vakantie 2x overboekt, zeer slechte service

Wij wilden een lastminute vakantie bij Casamundo boeken (binnen een week vertrekken) en kregen tot 2x toe de melding dat het overboekt was. Gewoon geannuleerd, zonder melding, zonder telefoontje. Ik heb er zelf achteraan gebeld om zeker te zijn dat de boeking goed ging. Kreeg te horen dat er (beide keren) een mail was gestuurd maar die is nooit aangekomen. Ik verzocht om de mail nogmaals te sturen, waarop hij een kort mailtje typte dat het geannuleerd was. Ik kreeg sterk het vermoeden dat het bewuste mailtje nooit is verstuurd, het is dat ik belde... Bij de 2e poging om een huisje te boeken, gaf hij een telefoonnummer van de touroperator om zelf te bellen of er nog ruimte is. Niet echt service natuurlijk, om de klant zelf te laten bellen, naar een Duitse touroperator! Meneer zelf was best vriendelijk maar wijdde enorm uit over van alles, terwijl het 'gigantisch' druk was zoals hij zelf zei. Beetje vreemd en zeker niet professioneel. Inmiddels was er zeer weinig tijd over om nog een passende vakantie te vinden, hij keek mee maar zei al snel (te snel in mijn optiek) dat er niets meer was. Gelukkig hebben we uiteindelijk via een betrouwbare organisatie een heerlijke vakantie genoten :-) Wij boeken nóóit meer bij CasaMundo (doe zelfs geen poging meer, verder kwamen we ook niet)...

K

Karina Bliek

12-08-2019

0

heerlijke vakantie naar Portugal

heerlijke vakantie naar Portugal geboekt bij Casa Mundo. we hebben het goed naar onze zin gehad en ook voor de kinderen was het een fijne vakantie. alles netjes geregeld en goed gedaan. niet de allergoedkooste reis maar we wilden alles goed geregeld hebben ook omdat we met kinderen reizen ik zou volgend jaar weer met casa mundo gaan want we hebben echt genoten!

M

Melany

09-11-2018

0