Caribbean.nl

6.7

Bestellen

8

Service

7.3

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Caribbean.nl

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Caribbean.nl is een bedrijf wat onafhankelijk, betrouwbaar en gerenommeerd is. Het is een bedrijf welke is aangesloten bij alle consumentenorganisaties en de klanten een geweldige vakantie in de Caribbean kan aanbieden. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Caribbean.nl. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over Caribbean.nl

Caribbean.nl is de ware Caribbean specialist. Een specialist met volop expertise met een website welke onderdeel is van Does Travel & Cadhushi Tours. Het is een familiebedrijf met een goede naam in de reiswereld. Ze zijn aangesloten bij de  IATA-erkend, lid ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds.

Ze onderscheiden zich van de rest door zich alleen te focussen op de Caribbean. Het is een bedrijf met een ruime kennis, volop expertise en veel ervaring binnen de Caribbean. In 2010 vierden ze hun vijftig jarige jubileum. Het is dus een bedrijf welke de reiswereld goed kent. Het heeft een goede reputatie, een sterk netwerk van partners en ook een grote klantenkring. Er werken 20 medewerkers bij het bedrijf. 


Ze hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en ook vestigingen op Curaçao en in Suriname. 

Diensten van Caribbean.nl

Caribbean.nl is een site welke specifiek reizen naar de Caribbean organiseert. Denk hierbij aan Suriname en Curaçao. Er zijn echter nog veel meer bestemmingen. Alle is er mogelijk. 

Klachten, tips en complimenten over Caribbean.nl

Wanneer je een klacht hebt over Caribbean.nl dan is het belangrijk om deze klacht kenbaar te maken. Dien je klacht in bij Caribbean.nl. Als je er samen niet uit komt dan is het altijd nog mogelijk om de klacht voor te leggen bij een onafhankelijke geschillencommissie van een van de instanties waar Caribbean.nl bij is aangesloten. 

Vergeet je niet om een review op onze site NederlandReview achter te laten?

Heb jij ervaring met Caribbean.nl? 

Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.  


Reizigers die al met caribbean.nl geboekt hebben, vertellen hun verhaal. Zo weet u het een goed idee is om bij ze te boeken. Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Heerlijk genoten in de Cariben

De website geeft je niet echt de indruk alsof je met een betrouwbare reisorganisatie te maken hebt, maar dat is zeker wel het geval. Ondanks het slechte design hebben wij toch besloten om op Caribbean.nl onze vakantie naar de Cariben te boeken. Ik geef toe dat het een gok was, maar het heeft gelukkig allemaal goed uitgepakt. De reis was bijzonder goed verzorgd en doordat wij buiten de vakanties om gingen, was het financieel ook nog eens heel erg aantrekkelijk. Het personeel stond de hele vakantie voor ons klaar en ze hebben ons veel kunnen vertellen over dit prachtige gebied. Wanneer je de mogelijkheid krijgt, kan ik je zeker adviseren om eens een bezoekje aan de Cariben te brengen!

I

Irma Sandhoven

30-03-2017

0

hele gezellig reisorganisatie voor als je naar de Cariben wilt.

hele gezellig reisorganisatie voor als je naar de Cariben wilt. ze zijn hier heel aardig en denken met je mee en hebben ervaring van de Cariben.

R

Roël J

23-09-2016

0

Reis geboekt via Caribbean.nl

Voor mijn studie ga ik een half jaar studeren op Curaçao. Na een lange zoektocht naar vliegtickets, uiteindelijk geboekt bij caribbean.nl. Ik was er verder niet bekend mee, maar de prijs was aantrekkelijk. Ook door diverse reviews ben ik uiteindelijk over de streep getrokken. Nu alleen maar hopen dat ik niet teleurgesteld wordt...

E

Elsbeth Kleinsma

11-07-2016

0