Captain Cruise

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Captain Cruise

Een cruise is toch wel één van de mooiste soort reizen die je kunt maken. Je kunt je vermaken aan boord terwijl je schip je naar en langs verschillende prachtige bestemmingen vaart. Eén van de bedrijven waar je een cruise kunt boeken is Captain Cruise. Maar wat zal de kwaliteit van hun cruiseschepen zijn? Wat voor faciliteiten zul je aan boord van het schip aantreffen? Wat voor bestemmingen zullen ze allemaal aandoen? Zal het makkelijk zijn op een cruisereis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice zal dit reisbureau voor cruisereizen verlenen als je toch ergens mee in je maag blijkt te zitten? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door reizigers die al eerder een reis met Captain Cruise hebben gemaakt. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te ontdekken hoe zij hun reis beleefd hebben. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je een goed beeld van dit bedrijf en hun cruiseschepen geven.


Over Captain Cruise

Captain Cruise is een reisorganisatie die cruisereizen aanbiedt. Ze bieden reizen per cruiseship aan in ieder deel van de wereld. De Cariben is waarschijnlijk één van de meest bekende gebieden om te gaan cruisen. Dit geldt ook voor de Middellandse Zee. Maar wist je dat ook IJsland een heel mooi gebied is om een cruisereis te maken? Andere delen van de wereld waar Captain Cruise cruiseschepen laat varen zijn Noord Amerika, Alaska, Dubai, Azië, Midden Amerika, Afrika en Noord Europa. Je stapt op een cruiseschip en Captain Cruise laat je alle mooie plekken zien die er in dat gebied te vinden zijn. Je kunt meevaren met rederijen zoals AIDA cruises, Carnival Cruise Line, Azumara Club Cruises, Crystal Cruises, Disney Cruise Line en nog vele anderen. Vaak zijn de schepen van alle gemakken voorzien. Je hebt je eigen kamer en kunt daarnaast gebruikmaken van de verschillende faciliteiten op het schip. Denk bij faciliteiten aan een zwembad, restaurant, bioscoop, bar en vele andere dingen. En natuurlijk kun je, als het mooi weer is, op het dek van het schip zitten en ontspannen een boek lezen of iets anders doen wat je leuk vindt. Je hoeft je dus tijdens de reis niet te vervelen.
Diensten van Captain Cruise

Je kunt vrij gemakkelijk een cruise boeken via hun website. Je kunt zoeken op vaargebied, maand en rederij. De website filtert dan de aanbiedingen op zo’n manier dat je alleen de aanbiedingen ziet die passen bij jouw voorkeur. Natuurlijk kun je vervolgend ook de reis boeken. Daarnaast heeft Captain Cruise nog een klantenservice op je te helpen als er iets niet helemaal blijkt te kloppen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Captain Cruise

Heb je al eens eerder een cruisereis gemaakt via Captain Cruise? Dan willen wij graag weten hoe het cruiseschip en de rest van de reis zijn bevallen. Hoe mooi en groot was dat cruiseschip nou in het echt? Waren alle beloofde faciliteiten op het schip aanwezig? Was er de mogelijkheid om mooie excursies te maken? Hoe lastig was het om een trip te boeken via de website van Captain Cruise? En heeft de klantenservice van Captain Cruise je kunnen helpen? Schrijf een Captain Cruise review en vertel ons alles over jouw ervaring met deze aanbieder van cruises.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)