Baobab

8

Bestellen

10

Service

6.7

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Baobab

Ontdek wat vele anderen ook over Baobab.nl zeggen! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal in de reiswereld mogelijk is!  

Over Baobab.nl

Dit bedrijf is al veertig jaar actief onder de naam Baobab. Ze bieden al meer dan veertig jaar duurzame reizen aan. Het bedrijf is trouwens in 1972 opgericht. Er is veel veranderd met de komst van het internet en nu ook met Facebook en Twitter. Het is geweldig. Er is een speciale jubileumfilm waar je volop van kunt genieten.  
Het bedrijf is erg goed in groepsreizen, maar biedt ook tal van individuele reizen aan. Het is heerlijk en goed om de mogelijkheden te ontdekken. Bezoek hun website gewoon een keer! 

Diensten van Baobab.nl

Het bedrijf richt zich op tal van vakantiesoorten en ook vakantie bestemmingen. Hieronder hebben we een aantal van hun vakanties opgesomd. Het gaat onder andere om:
•    Groepsreizen
•    Familiereizen
•    Singlereizen
•    Festivalreizen
•    Groepsreizen Azie
•    Groepsreizen Afrika
•    Groepsreizen Noord-Amerika
•    Groepsreizen Noord- en Zuidpool
•    Groepsreizen Midden- en Zuid-Amerika
•    Groepsreizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
•    Groepsreizen Europa
•    Groepsreizen Oceanië

Klachten, tips en complimenten over Baobab.nl

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan het bedrijf. Deel je ongenoegen, opmerkingen of zelfs klacht met ze. Het is op die manier mogelijk om een oplossing te zoeken en om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Heb jij ervaring met Baobab.nl? 

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op onze site NederlandReview 


 


Ontdek wat vele anderen ook over Baobab.nl zeggen! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Lees ze op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Zeer tevreden - goede service voor reis naar Amerika

Uitgebreid en zeer goed verzorgde reis geboekt bij Baobab naar Amerika. Alles echt uitstekend geregeld en bij vragen of problemen zijn ze altijd goed bereikbaar en zeer hulpvaardig gebleken. Het was voor ons een grote reis en daarom wilden wij het allemaal vooral goed geregeld hebben, ook in verband met de veiligheid. Wat dat betreft zijn wij erg tevreden over de service van Baobab.

M

Marie

25-01-2017

0

Op vakantie naar Azië met Baobad

Twee jaar geleden op vakantie geweest naar Azië met Baobab. De vakantie was tot in de puntjes geregeld en op de website kun je zelf aangeven wat je er allemaal bij wilt hebben. Het is zelfs mogelijk om hier een verzekering af te sluiten, reisvaccinatie te regelen, visum aan te vragen, een hotel te regelen op het vliegveld en een parkeerplaats op Schiphol te reserveren. Eigenlijk alles onder één dak dus. De vakantie was overigens ook heel goed geregeld. Wat ik misschien nog wel het meest prettig vond, is dat er Nederlands sprekende reisleiding aanwezig was. Dat vind ik toch nét iets prettiger dan wanneer je alles in het Engels uitgelegd krijgt.

H

Herma Berends

05-12-2016

0

last minute Indonesia

Ik heb een prachtige last minute geboekt naar Indonesia. Het is niet de aller aller goedkoopste reisaanbieder maar ik vind het belangrijk dat mijn ervaring puur en eerlijk is. En Baobab komt echt veel ervarener en beter over dan andere. Die zijn allemaal zo protserig. En ik houd van niet te grote groepen. Bi andere organisaties verdrink je vaak in de mensenmassa's om je heen, hier is dat veel beter. Meer contact met elkaar en meer contact met je ervaringen.

A

Ans

29-07-2016

0