Baobab

8.5
8

Bestellen

10

Service

6.7

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Baobab

Ontdek wat vele anderen ook over Baobab.nl zeggen! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal in de reiswereld mogelijk is!  

Over Baobab.nl

Dit bedrijf is al veertig jaar actief onder de naam Baobab. Ze bieden al meer dan veertig jaar duurzame reizen aan. Het bedrijf is trouwens in 1972 opgericht. Er is veel veranderd met de komst van het internet en nu ook met Facebook en Twitter. Het is geweldig. Er is een speciale jubileumfilm waar je volop van kunt genieten.  
Het bedrijf is erg goed in groepsreizen, maar biedt ook tal van individuele reizen aan. Het is heerlijk en goed om de mogelijkheden te ontdekken. Bezoek hun website gewoon een keer! 

Diensten van Baobab.nl

Het bedrijf richt zich op tal van vakantiesoorten en ook vakantie bestemmingen. Hieronder hebben we een aantal van hun vakanties opgesomd. Het gaat onder andere om:
•    Groepsreizen
•    Familiereizen
•    Singlereizen
•    Festivalreizen
•    Groepsreizen Azie
•    Groepsreizen Afrika
•    Groepsreizen Noord-Amerika
•    Groepsreizen Noord- en Zuidpool
•    Groepsreizen Midden- en Zuid-Amerika
•    Groepsreizen Midden-Oosten en Noord-Afrika
•    Groepsreizen Europa
•    Groepsreizen Oceanië

Klachten, tips en complimenten over Baobab.nl

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan het bedrijf. Deel je ongenoegen, opmerkingen of zelfs klacht met ze. Het is op die manier mogelijk om een oplossing te zoeken en om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Heb jij ervaring met Baobab.nl? 

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op onze site NederlandReview 

 

Ontdek wat vele anderen ook over Baobab.nl zeggen! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Lees ze op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook