Amorgos

4.5

Bestellen

2.5

Service

3.5

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Amorgos

Als je van zeilen houdt ben je misschien op zoek naar een organisatie die je op verschillende punten in deze sport kan ondersteunen. Maar die vinden is nog niet zo makkelijk. Misschien is Amorgos Zeilvakanties wel iets voor jou. Maar wat voor een zeilvakanties zullen ze echt bieden? Zul je wel goed leren zeilen bij hun zeilschool? Hoe zal het zijn om met ze mee te zeilen of juist zelf te zeilen? Zal het makkelijk zijn om een les te plannen of hele zeilvakantie te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice biedt Amorgos aan als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? De enige manier om dit te onderzoeken is door te luisteren naar zeilers die al eens eerder in contact met Amorgos zijn geweest. Lees hun reviews om te kijken hoe hun zeilvakantie is verlopen. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen een beeld van Amorgos te vormen voordat je er een zeilvakantie of zeilles boekt.


Over Amorgos

Amorgos is een bedrijf dat zeilvakanties en zelfs hele zeilervaringen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1997 toen Willem een zeilcursus organiseerde. Deze zeilcursus ging van Athena naar Amorgos, een reis die eigenlijk wat te ver bleek te zijn voor iets wat gewoon een zeilcursus was. Dit mocht echter de pret niet drukken en de ervaring kon niemand meer wegnemen. Inmiddels varen ze in zo’n 15 gebieden. Ze varen in Nederland, Denemarken, Griekenland, Caribbean en Kroatië. Er zijn ongeveer 30 tot 40 verschillende tochten. Je kunt met ze meevaren, maar je kunt er ook voor kiezen een zeiljacht te huren en zelf op pad te gaan. Mocht je nog niet (zo goed) kunnen zeilen, dan kun je nog steeds bij Amorgos terecht voor zeillessen en zeilcursussen. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Een speciale manier van zeilen is flottielje zeilen. Hierbij vaar je in een bepaalde formatie. Ook dit is te leren bij Amorgos. Je kunt dus met Amorgos alle kanten op zolang je maar een passie voor zeilen, zeilschepen en zeiljachten hebt en niet bang bent af en toe een nat pak te halen. Af en toe verkoopt Amorgos wel eens een zeilboot of twee uit hun vloot. Mocht je dus een reis op één van hun zeilboten hebben gemaakt en die echt geweldig vinden kun je altijd blijven kijken of die specifieke boot misschien te koop komt.
Diensten van Amorgos

Je kunt een zeilvakantie of zeilles boeken via de website van Amorgos. Meteen op de homepage zie je al een plek waar je een bestemming kunt aanklikken. Verder is het een kwestie van hun hun instructies volgen. Ook heeft Amorgos een klantenservice om eventuele vragen of problemen aan te pakken.


Klachten, Complimenten en Tips voor Amorgos

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaring met Amorgos. Hoe is jouw zeilvakantie met deze vakantieaanbieder bevallen? Heb je goed leren zeilen bij één van hun lessen of cursussen? En wat voor een klantenservice kan er van Amorgos verwacht worden als er iets niet helemaal goed gaat? Schrijf een review en vertel ons alles over deze vakantieaanbieder en jouw ervaring met hun zeilreizen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Flottielje zeilen in Lefkas gebied

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in flottieljes in dit gebied. Wat een tegenvaller dit jaar : 1. Flottielje leider is er niet als de gasten (7 boten, > 30 mensen) aankomen, we moeten zelf maar eea uitzoeken welk gebouw we in de haven moeten hebben waar de boot gehuurd is. 2. Een kennismaking met groep is de volgende morgen (avond ervoor wel eten met elkaar), waarbij we op een terras zitten waar andere gasten zitten, gepraat door elkaar en koffie komt na de briefing. 3. Op vraag of deze flottielje leider ook contact heeft met andere leiders, komt antwoord NEEN: hetgeen ook een probleem wordt dezelfde avond als we in een haven komen die veels te vol is. Afmeren gebeurt daar zeer slecht, diverse boten lopen schade op. Wij vertrekken naar een andere haven. 4 Het verzoek van flottieljeleider is om 1500 uur binnen te zijn in de haven om een plek te hebben: vele doen dat de dagen erop en zeilen minimaal of zelfs niet, immers vaak begint het pas om 1400 uur te waaien; omdat wij besluiten later binnen te komen krijgen we te horen dat dat onze eigen verantwoordelijkheid is om een plek te krijgen, reserveren voor je groep wordt blijkbaar niet geregeld. 5. Leuke plekjes onderweg wordt niet aangegeven, weet hij niet (?) ; een avondeten met hele groep op strand loopt in honderd door gemis organisatie. We zijn teleurgesteld, melden dit ook bij de thuisorganisatie en krijgen na 6 weken een vreemde reactie op onze teleurstelling: we mogen een klacht indienen..... Wellicht heeft men wel goede flottielje leiders, maar deze was slecht. Volgende keer geen Amorgos meer voor ons.

W

Wilco

15-11-2023

0

CWO Zeilcursus

Buitengewoon slechte ervaring. Wij hadden voor € 645,- p/p een CWO zeilcursus geboekt op 20/21/22 oktober en de weersomstandigheden waren dermate slecht dat wij het onverantwoord vonden om uit te varen; windkracht 7, voortdurende regen (slecht zicht) en 10* celsius. Zelfs de KNRM waarschuwt onder dergelijke omstandighen niet uit te varen, vanwege de inherente risico's voor zowel het vaartuig als de bemanning. Wij hebben dit kenbaar gemaakt bij de organisatie en vonden geen enkel begrip of medewerking, ondanks onze (constructieve) voorstellen de cursus in te korten, te verplaatsen of te annuleren. Kort gezegd zeggen ze gewoon; bekijk het maar, wij varen uit, en als het in het water valt dan heeft u pech. In de voorwaarden is ook niets opgenomen aangaande weersomstigheden en veiligheid of aansprakelijkhied, en de annuleringsvoorwaarden (zes weken, anders bent u uw geld kwijt) zijn buitengewoon onredelijk. Amorgos toont geen enkel begrip of flexibiliteit en het is ze er blijkbaar alles aangelegen om je geld af te pakken. Alle verantwoordelijkheid wordt afgewezen en verlegd naar de klant. Onze case is daarom uit handen gegeven aan onze advocaat, die een en ander juridisch zal escaleren en indien nodig voor de rechter zal brengen. Dat Amorgos het zover laat komen zegt alles over deze organisatie. Pas dus heel erg op voor je met deze organisate in zee, of de boot in gaat!

G

Gert-Jan de Wit

21-10-2023

0

Geen plezier in Zeilen in 2020

Plezier in Zeilen zegt het logo van Amorgos. Niet als je in Corona tijd hebt geboekt en vraagt om mogelijkheden om iets samen te bekijken. We zouden 20 juni 2020 een week flottielje zeilen. Nu vluchten werden geannuleerd door Transavia, die vlogen niet meer op Zadar enkel nog op Split en het nog niet duidelijk is hoe veilig vliegen nu is en we met 3 vrienden zouden komen (lees drie huishoudens) en dus overal apart moeten zitten als je uit eten gaat. Ga je met drie vrienden een weekje zeilen moet je elke avond aan drie tafels zitten. Daar is niets gezelligs aan. Zeilen wordt op die manier varen. Geen enkel begrip nog enige coulance vanuit Armorgos. snoeiharde emails waarin gewoon bot gesteld wordt, je kunt het land in, dan kom je maar met de auto ( voor ons betekend dit drie auto’s en 2 dagen heen en 2 dagen terug voor 6 dagen varen). Jammer dat Plezier niet meer bestaat, maar ergen nog is de botte en onbeschofte manier hoe Armorgos omgaat met haar klant. Wij boeken hier niet meer.

J

Jaap

15-06-2020

1

flotielje zeilen Kroatie 2019

Ik raad af met deze organisatie te gaan. En waarom? We hadden in 2019 een flotielje vakantie geboekt met Amorgos. De flotielje leider was de slechtste die ik ooit heb meegemaakt, in 20 jaar flotielje zeilen. Wat was dan zo slecht? 1) we liggen aan een stijger. Het was daar zo ondiep dat één van de boten vast is komen te liggen. De flotielje leider nam geen verantwoordelijkheid (vooraf) om even te kijken en helpen. 2) Ja, het waaide behoorlijk, maar om ons dan in een baai te leggen waar je midden in golfslag ligt van 3 tot 4 meter hoog? Dat was geen veilige en al helemaal geen comfortabele plek. Ik verwacht van een flotielje leider dat hij ons op een goede plek probeert te krijgen. 3) Dagje minder weer, de vraag is, kunnen we nog naar een restaurant. De flotieljeleider besluit dat het niet kan. Ik regel zelf een restaurant (als digibeet in 10 min geregeld). Vervolgens vraagt de flotielje leider nog, zonder enige schaamte dat hij dat zelf niet even had gevraagd/geregeld (hij had vooraf aangegeven dat hij voor dat soort zaken was), of ik ook voor de rest van de floot, die wilde, kon reserveren. Dan versta je je vak niet. 4) De flotielje leider had nauwelijks interesse in zijn vloot. Gemaakt vragen hoe de zeildag was en vervolgens niet luisteren, want hij moet nog 5 boten het zelfde doen, voordat zijn vakantie weer door kon gaan.

J

Joris

15-06-2020

0