OAD reizen

7.5

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

7.5

Levering

87.5%

Zou hier weer kopen

OAD reizen

Oad reviews, meningen en beoordelingen! 

Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakket stap voor stap uitgebreid. Waar ze vooral bekend zijn geworden door hun busreizen is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Oad biedt zonvakanties aan, autovakanties, stedentrips, wintersport vakanties, last minute vakanties, hotel aanbiedingen, vliegtickets , dagjes uit en natuurlijk nog steeds de bus vakanties en excursiereizen.

Over Oad

De hoofdvestiging van Oad staat in Goor. Vanuit hier worden met 200 medewerkers dagtochten, rondreizen, trips, cruises, arrangementen en tal van vakanties georganiseerd. Het is mogelijk om een individuele vakantie te boeken en ook om een groepsreis te kiezen bij de Oad. 

De vijf voordelen van Oad zijn:
•    Ze hebben als enige touroperator hun eigen reisleiders en chauffeurs in dienst
•    De reisleiders en chauffeurs hebben een goede opleiding gehad en een sterke kennis over de reis en de bestemming
•    Het wagenpark is het jongste wagenpark van heel Nederland
•    Er is een Oad taxi service welke u ophaalt van huis en ook weer thuisbrengt na afloop van uw vakantie
•    Ze bieden de meest complete reizen aan zonder onaangename verassingen 
Natuurlijk is er nog veel meer. Zo willen ze u graag helpen om een onvergetelijke vakantie te vieren. Ook voor de veeleisende klant is er volop te verwachten van de Oad. Door samen te werken met specialistische partners is het mogelijk om een breed aanbod te realiseren en de meest mooie arrangementen en vakantiereizen.  

De geschiedenis van Oad 

Oad staat voor Overijsselsche Autobus Diensten. Ze zijn in 1924 gestart door een bus te kopen voor het openbare vervoer. Later werd de bus ook ingezet voor groepsreizen. Eerst binnen Nederland en later ook naar het buitenland. In de jaren zestig ging Oad verzorgde busreizen organiseren. In de jaren zeventig werden de eerste reisgidsen van de Oad verstuurd. Door de verschillende innovaties van de slaapbus, de skibus, de lage instapbus en de fietsbus werd er steeds veel publiciteit behaald door de Oad. In de jaren negentig was het bedrijf uiterst succesvol. Helaas zijn ze failliet gegaan en wisten ze door te starten na het faillissement in oktober 2013 door een samenwerking met Nobel Capital Partners.

De diensten van Oad

Oad houdt zich bezig met verschillende soorten vakanties. Het gaat onder andere om de volgende vakanties:
•    Goedkope vakanties
•    zonvakanties
•    autovakanties
•    stedentrips
•    wintersport vakanties
•    last minute vakanties
•    hotel aanbieders
•    vliegticket aanbieders
•    Daguitjes
•    busvakanties

Klachten, tips en complimenten over Oad

Natuurlijk is Oad groot geworden door naar haar klanten te luisteren. Het is belangrijk geweest voor hun om zo hun dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk luisteren ze nog steeds goed naar hun klanten. Alle klachten, tips, opmerkingen en complimenten zijn van harte welkom bij dit mooie bedrijf. 

Uw mening over Oad 

Heeft u een mening over de Oad? Wilt u een beoordeling over Oad achter laten? Dit kan bij NederlandReview. NederlandReview plaatst als onafhankelijke partij de meningen en beoordelingen van Nederlanders over verschillende bedrijven. Ook over de Oad kunt u uw mening op NederlandReview achterlaten. U helpt hier vele mensen mee! Ze zullen uw mening graag lezen om daarna een beslissing te maken waar ze hun vakantie gaanboeken. Al vast bedankt voor uw reactie, beoordeling en review over Oad.


 


OAD reizen, met de bus of vliegtuig? Zijn ze betrouwbaar en goed? Lees onafhankelijke ervaringen & beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Disney reis

Lees net een eerdere review over de busreis. Ook bijs ons bij de bus meteen het gevoel noet welkom te zijn. In NL hadden we al een uur vertraging(kwam zeker niet door het verkeer). Onderweg meerdere stops moeten maken, omdat er iets gedaan of gekocht moest worden voor de bus. Bericht was om 13:00 bij het hotel te zijn. Later: oeps foutje ik heb het verkeerde adres ingevuld en we kwamen uiteindelijk om 16:00 uur aan (in de reisbescheiden stond tussen 13:15 en 13:45 uur). De bus was van binnen bij vertrek ook nog gewoon vies. Eenmaal in het hotel (Magic circus) eerst meer dan een uur in de rij gestaan voor inchecken. Verder is ook hier service ver te zoeken. * snikheet op de kamer, maar helaas het is nog winterseizoen dan zetten we de airco nog niet aan * ontbijt ook hier wederom meer dan een half uur wachten en het eten is niet om over naar huis te schrijven, ronduit smerig te noemen. *ontbijtzaal is vies, vloer is smerig en de tafels worden nauwelijks schoon gemaakt bij wisseling * koelkastje op de kamer koelt niet *kluis is kapot op de kamer, melding van gemaakt. Blijkt voor het hotel ook te veel gedoe om te maken. *hotel is aan het verbouwen, geeft overlast en je moet je weg als een soort van doolhof zien te vinden *hotel is bij lange na niet zoals op de foto's. Niks bijzonders voor kinderen te doen Als eerste Oad gebeld, om dit eventueel te kunnen cerhelpen tijdens deze reis. Eerste reactie: stuur maar een mail. Mail gestuurd met deze klachten: het advies van oad: ga eerder ontbijten.... Wij zijn er klaar mee. NOOIT meer met Oad

S

Sandra

03-05-2022

0

Disney

Vanaf het begin voelden wij ons al niet welkom in de bus. Wij gingen zitten en meteen kwam de chauffeur naar ons toe om te zeggen dat wij daar niet mochten zitten. Ik en een vriendin van mij worden wagenziek als we achterin een bus zitten, dus dat gaven wij ook aan bij hem. Hij zuchtte en rolde met zijn ogen en stuurde ons toch naar plekken achterin de bus. Het interesseerde hem niet. Ik en mijn vriendinnen konden dus niet eens bij elkaar zitten. Mensen klaagden hier ook over in de bus want er waren meerdere mensen die niet bij elkaar mochten zitten. Op de plekken waar wij moesten gaan zitten was er ook nog eens een tv schermpje kapot dus de hele weg geen films kunnen kijken. De chauffeur heeft 6 uur lang muziek op staan in de bus en die stond erg hard. Je kon zelf hierdoor niet eens muziek luisteren op je telefoon. Ook was het mega koud in de bus en veel mensen zaten dan ook met hun jas aan in de bus omdat het anders niet te doen was. Tot overmaat van ramp hadden wij op de terugweg weer een tv scherm die het niet deed. Disney zelf en het hotel waren prima. Maar ik reis nooit meer met OAD.

N

N.

25-11-2019

0

Eurodisney

Via Vakantiesitesvergelijken.com bij Oad terecht gekomen om een reis naar euro Disney te boeken. Was zo geregeld voor 6 personen voor een schappelijke prijs

J

Jaap

03-09-2019

0

zomervakantie 2019 geboekt bij OAD (weer)

Wij hebben zojuist onze zomervakantie voor de zomer van 2019 alvast geboekt want dat kon al. Vorige jaren een heerlijke vakantie gehad bij OAD. Gewoon perfecte service en alles netjes geregeld. Mooie bestemmingen. En aanbiedingen! Wij zijn tevreden klanten van OAD, al jaren

M

Marlies

21-12-2018

0

Zomervakantie

Aantal keer een zomervakantie geboekt bij OAD. Goed geregeld, vlucht, vervoer en hotel, alles keurig in orde. Ervaren reisoperator.

A

Aad Lammers

29-12-2016

0

naar de zon met OAD relaxvakantie

Lekker even naar de zon geweest met OAD Heerlijk uitgerust en alles was goed geregeld.

T

Tobias + Mariska

05-09-2016

0

Heerlijke vakantie gehad

Lekker goedkope vakantie gehad bij Oad. Ik heb een heerlijke zonvakantie in Italië gehad met mijn vrouw en kinderen en was zeer tevreden. Animatie was leuk voor de kinderen en mijn vrouw en ik hebben ook heerlijk kunnen genieten. Service was goed, vragen en wensen werden goed beantwoord en kan dus ook geen negatief woord er over kwijt.

D

Dhr. Hollings

13-04-2016

0

Twee weken Spanje

Twee weken Spanje. Hotel: Goed. Reis: Goed. Prijs: Goedkoop. Reisbegeleiding: Voldoende. Tevreden dus!

E

Elsbeth V.

29-09-2015

0