NederlandReview

  Ervaringen Today's Groep

  Hoe zouden andere mensen hun ervaringen met beleggen van Today’s Groep zijn? Mensen die een vormogen hebben opgebouwd zoeken naar mogelijkheden om hun kapitaal te beleggen. Dit is voor sommige mensen nodig omdat sparen niet heel veel rente oplevert, terwijl dat er wel belasting over betaalt moet worden. Daarom gaan veel mensen op zoek naar een andere manier om hun geld te besteden en komen uit bij beleggen. Today’s groep is een bedrijf dit beleggen voor particulieren mogelijk maakt.

  Over Today’s Groep


  Today’s Groep is een online broker en vermogensbeheerder die gevestigd is in hartje Amsterdam Het bedrijf is opgericht in 2003. Het bedrijf heeft als doel om niet alleen beleggen in aandelen, opties of obligaties mogelijk te maken, maar wil dat online beleggen ook investeren in jezelf is. Investeren in jezelf kan volgens Today’s Groep door bijvoorbeeld meer te leren over beleggen. Onderwijs over online beleggen is dan ook een belangrijke waarde van Today’s groep.

  Het doel van dit bedrijf is dat een klant niet meer hoeft te kiezen tussen een goedkope of een veilige broker. Het bedrijf wil beiden met elkaar verenigen. Door dit te doen denkt het bedrijf in staat te zijn om een niche op de markt in te vullen.

  Grappig filmpje van today's group in Doncaster (Engeland)

  Diensten Today’s Groep


  Het bedrijf biedt verschillende diensten op het gebied van online beleggen aan. Een dienst die dit bedrijf aanbiedt is zelf online beleggen. Het is met deze dienst mogelijk om tegen lage tarieven zelf online te beleggen.

  Wie liever niet zelf gaat beleggen kan ervoor kiezen om zijn of haar geld voor zich te laten beleggen. Het is mogelijk om bij dit bedrijf automatisch te beleggen. Je kiest dan voor een aanbieder en neemt een soort abonnement. Je legt maandelijks een bedrag in en zo hoop je dat je vermogen groeit. Je hebt nog wel controle en inzicht in de transacties die er gedaan worden. Daarnaast is het via dit bedrijf ook mogelijk om aan fondsbeleggen te doen. De prijs hiervoor is al vanaf 0.44% per jaar.

  Klachten Today’s Groep


  Als je een klacht hebt over dit bedrijf dan zijn er gelukkig verschillende manieren om deze klacht te uiten. Het is mogelijk om per telefoon contact op te nemen met dit bedrijf. Dit kan via een normaal nummer. De telefoon wordt op maandag tot en met donderdag van 8 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds opgenomen. Vrijdag is het mogelijk om te bellen van 08:00 tot 18:00. Natuurlijk is het ook mogelijk om een brief te sturen naar dit bedrijf. Wie liever kiest voor de elektronische versie van een brief: een gewone e-mail sturen kan ook. Een mail wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Als je in persoon bij het bedrijf langs wilt gaan is dit ook mogelijk.

  Heeft u al ervaringen met Today’s Groep? Deelt u deze dan alstublieft op deze pagina. Dit helpt andere mensen om een betere keuze te maken voor een vermogensbeheerder. Door uw ervaringen kunnen zij beter bepalen of ze juist wel, of juist niet voor Today’s Groep moeten kiezen.

  Lees alle ervaringen over beleggen en vermogensbeheer bij Today's group. Succesverhalen of negatieve ervaringen? Veel verdiend of juist verloren? Lees beoordelingen bij NederlandReview

  Today's Groep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8,6
  Service
  rating
  9,6
  Prijs
  rating
  7,6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Online beleggen

  Veel hulp gevraagd en gekregen via Today's omdat ik ben begonnen met beleggen.
  Komt betrouwbaar over en goede service!

  Door: Dominian 27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Voor het eerst beleggen bij de Todays Groep is niet eng

  Nu de spaarrentes zo laag zijn en zelfs negatief worden kijk ik naar andere opties.

  Beleggen werd mij aangeraden al vond ik dat nog een beetje eng.

  Maar hier bij de Todays Groep nemen ze je een beetje bij de hand en dan zijn er geen risico' s meer. Ik vind het nu een stuk minder eng en verdien meer dan door te sparen!

  Door: Pip 23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Today's goed voor beginnende belegger

  Door de lage spaarrente bij de banken, ben ik gaan beleggen bij Today's. Je kunt hier beleggen in fondsen en het levert me meer op dan wanneer ik spaar. Je hoeft er zelf weinig voor te doen en je wordt goed geholpen wanneer je ergens niet uitkomt.

  Door: Ronald K 23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Betrouwbare partij

  Betrouwbare en prettige partij om mee in zee te gaan. Het heeft mij tenminste nog geen windeieren gelegd.

  Door: Ursul 19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Today's Groep

  Uw beoordeling