NederlandReview

  Ervaringen The Bitcoin Code

  Iedereen kent de Bitcoin ondertussen wel. Bij de Bitcoin Code koop je niet direct Bitcoins, maar wordt er gebruik gemaakt van de bitcoinwereld om extra rendement te maken. Lijkt je dat wat? Dan wil je misschien wel toetreden tot The Bitcoin Code. Maar wat is dit precies voor een club? Wat kunnen ze voor je betekenen? Kan je hiermee veel geld verdienen? Hoe zal deze website precies in z’n werk gaan? Zal het makkelijk zijn om hun software te downloaden via hun website? Zal het moeilijk zijn om met die software om te gaan? En zal de klantenservice van The Bitcoin Code je wel echt helpen als je ergens even niet uit lijkt te komen? Dit kunnen alleen mensen die al zijn toegetreden tot The Bitcoin Code je vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat klanten nou echt van The Bitcoin Code vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van wat je nou echt van The Bitcoin Code zult kunnen verwachten.

  Over The Bitcoin Code
  The Bitcoin Code is een bedrijf dat meehelpt in het principe van kans maken om veel geld te verdienen. Het bedrijf is opgericht door Lars Visser. Hij ontwikkelde een applicatie die hij Bitcoin Handelssoftware heeft genoemt, waar je snel veel geld mee kunt verdienen, zonder daadwerkelijk direct Bitcoins te kopen. Hij belooft zelfs dat deze methode je sneller miljonair zal maken dan de mensen die als eerste in Facebook of Airbnb hebben geïnvesteerd. Naar aanleiding van deze handelssoftware is The Bitcoin Code opgericht. De club is bedoeld voor mensen die veel geld willen verdienen. Het is namelijk, volgens de website van The Bitcoin Code, exclusief bedoeld voor deze groep die al eerder zijn ingesprongen op de, in hun woorden, waanzinnige rendementen die de software hen biedt. In het bijzonder richten ze zich op mensen die daar al een fortuin mee hebben verdient. The Bitcoin Code heeft hun leden namelijk de mogelijkheid om maand-in-maand-uit te genieten van de mooiste verblijven over de hele wereld. Op hun laptop verdienen ze dan hun geld door maar een paar minuten per dat wat “werk” te verzetten.


  Een klant reviewt The Bitcoin Code.

  Diensten van The Bitcoin Code
  Het is vrij makkelijk om lid te worden van The Bitcoin Code. Je hoeft om te beginnen alleen maar je e-mailadres in te vullen. Daarna hebben ze nog wat gegevens van je nodig waarna je de software kunt downloaden. Je kunt dan met een klein beetje werk, niet meer dan een paar minuten, aldus de website van The Bitcoin Code. Daarnaast is er een The Bitcoin Code klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The Bitcoin Code
  Ben je zelf al lid van The Bitcoin Code? Dan zijn wij heel benieuwd wat jouw ervaring met deze exclusieve bitcoin club is. Ben je echt zo snel rijk geworden? Kun je werkelijk iedere maand opnieuw op een prachtige plek verblijven met maar een paar minuten werk per dag? Hoe makkelijk was het om te starten met hun software? En kon de klantenservice achter The Bitcoin Code je echt helpen toen je er zelf niet helemaal uit kon komen? Schrijf een The Bitcoin Code review en laat ons weten wat jij van deze club vindt.

  The Bitcoin Code
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,4
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,4

  Service

  6,6

  Prijs

  6,6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bitcoin code traderur

  Ben14-03-2019

  Bitcoin Code-Traderur

  Besloten om €250,- te beleggen bij bitcoin code-traderur. Een automatische beleggingsrobot die voor jou geld genereert klinkt prachtig. De advertentie zegt binnen 1 dag heb je €400,- en binnen twee dagen €700,-, etc. WIE WIL DIT NIET. Beleggen zonder risico’s. Uhm!
  Aanmelden gaat heel simpel, zodra je jouw telefoonnummer hebt ingevoerd wordt je meteen gebeld. Dit gaat in het Engels wat je niet goed kunt verstaan. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, mijn Engels is ook niet geweldig. Men zegt dat ze uit Londen bellen maar het is een telefoonnummer uit Amsterdam. Dit viel me later pas op.
  Daar ik geen Visa, Creditcard, of bitcoins heb, geven ze je een link waardoor je via ideal het geld over kunt maken via Moorwand LTD Paypal.

  Let op! Paypal geeft hierop geen kopersbescherming omdat het bitcoins zijn.
  Zodra het geld is overgemaakt en je ziet dit verschijnen op je portal heb je meteen alle voorwaarden geaccepteerd.
  Je wordt gebeld door een broker welke je uitermate vriendelijk probeert om je een gold €10000+, platinum €50000+ of VIP membership aan te praten. Want...€250,- is self management. Snap ie. Geen robot die voor jou meer geld genereert maar zelf doen. Pff.

  Dit kan ik niet, begrijp helemaal niets van beleggen en besluit om te stoppen en een withdrawal aan te vragen. Dit kost €30,- fee en gaat heel moeizaam.
  Daar je alle voorwaarden hebt geaccepteerd, ik heb ze niet eens gezien, vragen ze naar een kleurenkopie van je paspoort en een energie rekening waarop je adres is te zien zodat ze zeker weten dat jij dit bent. Op zich is dit begrijpelijk maar er staan geen adresgegevens, telefoonnummers, of namen op de website. Ook een mail is niet ondertekend met een naam maar met traderur team of compliance.
  Hier ben ik het niet mee eens omdat je volgens de wet, nooit een kopie mag geven met je BSN nummer erop. Behalve een bank, Notaris. Dus ik besluit om mijn BSN nummer te arceren in het zwart. Dit wordt niet geaccepteerd. Enig idee wat ze hiermee doen? Ik vertrouw dit niet.
  Het geld staat geparkeerd op hun beleggingsrekening en kan zonder bsn nummer geen terugboeking vorderen vanwege de voorwaarden.
  Naar mijn mening is dit een zeer slimme constructie. Kan ze geen fraudeurs noemen maar……
  Weet iemand of er een cancelation bestaat van 14 dagen bedenktijd in Engeland ALS ze daar gevestigd zijn.


  K19-03-2019

  Ik heb met Visa betaald, er is € 268 afgeschreven ipv €250, er staat dat ze in Lagos zitten

  K19-03-2019

  Ik heb met Visa betaald, er is € 268 afgeschreven ipv €250, er staat dat ze in Lagos zitten

  K19-03-2019

  Ik heb met Visa betaald, er is € 268 afgeschreven ipv €250, er staat dat ze in Lagos zitten

  Ben23-03-2019

  Ondertussen heb ik ze een kopie paspoort toegezonden met alleen de laatste 4 cijfers en de rest gearceerd. Dit zou voldoende moeten zijn om te bewijzen dat ik, ik ben. Krijg gewoon een standaard mail terug. Dit wordt niet geaccepteerd, zie de voorwaarden. Een lange mail geschreven met vragen. Krijg een standaard mail terug. Weer een mail gestuurd of het een robot is die de mails beantwoord. Kreeg een mail terug dat dit geen bot is maar een persoonlijke reactie. Weer geen naam. Ben toen uit mijn slof gesprongen dat de dame die mij gebeld heeft, niet meer heeft gereageerd op mails nadat ze mij €250,- heeft veroverd, dat ik dit niet vertrouw en besluit om alles op een forum te zetten hoe het precies werkt. Er worden wederom geen vragen beantwoord en krijg een standaard mail terug. Ik ben mijn €250,- kwijt want ik geef mijn BSN nummer niet.

  K.27-03-2019

  Ik heb precies hetzelfde, alleen standaard e-mails. En ze blijven maar bellen vanaf een 085 telefoon nummer. Klopt niets van deze club.

  Patrick dsp01-04-2019

  Beste je zegt dat je winst heb gemaakt ,ben je al uitbetaald Mij bellen ze alle dagen voor meer geld ,eerst 4000 euro dag later 2000 euro Nu 2 dagen later 500 euro , ben begonnen op 250 en had na 20 min winst , maar dat overschrijd hun uitbetaling zegt de analist ,het is 100 euro meer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Aangemeld na bericht gelezen te hebben

  Patrick05-03-2019

  Ik heb me aangemeld toen ik het bericht had gelezen dat mensen hier erg veel geld mee hebben verdiend. Ik ben vrij sceptisch, maar ook geinteresseerd in dit soort kansen.
  250 euro kan ik nog wel missen mocht het mislukken, dus voor mij was het een goede test om het zo te doen. Ik heb me daarom aangemeld en 250 euro overgemaakt en de software geinstalleerd. Nu afwachten hoe hoog het bedrag gaat worden, maar tot dusver heb ik er winst mee gehaald.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Prima systeem

  Hendrik02-03-2019

  Ik heb me aangemeld en 250 euro gestort. Ik ben toen gebeld en het systeem is me uitgelegd. Het is een vrij ingewikkeld platform, dus zo'n uitleg is wel fijn. Ik ben er nu mee aan het spelen om te proberen alle instellingen helemaal goed te finetunen. Tot dusver heb ik 50 euro winst, ff kijken wat er gebeurd als ik alle instellingen heb uitgezocht!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over The Bitcoin Code

  Uw beoordeling