Ervaringen Savedo

Lees nu echte ervaringen van klanten over dit bedrijf! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via Savedo. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Laten we je snel meer vertellen over hun.

Over Savedo

De visie van dit bedrijf is om bestaande barrières voor banken binnen de Europese financiële markten en de consumenten binnen de Europese Unie weg te nemen. Het bedrijf werkt met adviseurs en is opgericht door Christian. Voordat hij met dit bedrijf startte had hij een e-commerce onderneming Casascanda. Deze heeft hij verkocht aan Fab.com. Hij had na de verkoop de leiding over het internationale management team en heeft het bedrijf van 40 medewerkers opgeschaald tot 250 medewerkers in twee jaren. Hij is lange tijd ook verbonden geweest aan een aantal schools en als Angel investor voor meerdere start-ups in de e-commerce, big data en mobiel industrieën. Bij dit bedrijf is hij verantwoordelijk voor de internationalisatie, de marketing en PR en ook de financiën. Hij is het jaar 2016 door Forbes gekozen in de top 30 onder de 30.

De diensten van Savedo

Voor veel Nederlanders is sparen heilig en de manier om hun geld voor hun te laten werken. Sparen biedt een hoge veiligheid en zekerheid en ook vaak een stabiele en redelijk hoge rente. Tegenwoordig zien we echter dat dit laatste niet meer echt het geval is. De banken in een ander EU land betalen vaak een hogere rente.


Een spotje voor Savedo

De spaarrentes zijn op dit moment niet zo hoog. Toch blijft het sparen erg populair, gezien de recordhoogte van spaarreserves in de Nederlandse huishoudens. Voordat je echter bij je eigen bank een spaarrekening gaat openen is het slim om ook naar de deposito aanbiedingen bij andere Europese banken te kijken. Veel banken in een ander EU Land bieden een hogere spaarrente aan, waardoor er een hoger rendement mogelijk is. Ook in de andere lidstaten is je geld trouwens verzekerd tot 100.000 euro per klant per bank. Het kan dus zelfs slim zijn om je geld in het buitenland te stallen als je zeer veel geld hebt.
Tegenwoordig kun je trouwens heel gemakkelijk via het internet een spaarrekening in het buitenland openen. Het is slim om daarom in ieder geval een vergelijking te gaan maken met de rentetarieven over de grens.

Klachten, tips en complimenten over Savedo

Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je per mail of per post je ongenoegen kenbaar maken. Ze zullen zeker gaan zoeken naar een goede oplossing.
Savedo GmbH - Nederland
Christian Tiessen
Weesperstraat 61
1018 VN Amsterdam

Heb jij ervaring met Savedo?

Ben jij bekend met Savedo? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

Lees hier ervaringen van echte klanten van Savedo. Hoe hoog zijn hun spaarrentes? Zijn ze betrouwbaar? Wat zijn de risico’s van hun deposito’s en sparen bij buitenlandse banken?

Savedo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

6,2
47% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,2

Service

6,2

Prijs

6,6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Niet veel soeps, blij dat mijn deposito afgelopen is

In het begin ging het nog wel goed. Ik werd binnen gehaald met een grote (althans beloofde) welkomstbonus icm deposito. Gegeven de omslachtige manier van aanmelden en identificatie (iemand komt aan huis!) was het dat nog net waard.

Naderhand liet men wel steken vallen en heb ik nog hard moeten werken om mijn bonus te krijgen. Daarnaast is de documentatie ontoereikend en is de klantenservice regelmatig vaag of verwijzen ze je naar de voorwaarden... ik ga ervan uit dat ze toch wel weten wat daarin staat?

Jammer is ook dat Savedo al sinds 2017 geen nieuwe bank heeft toegevoegd- in feite dus zeer omslachtige aanmelding voor één bank (CKV had ik mijn deposito). Heb je dus ook weinig aan

Sparen in het buitenland is prima, deed ik al naar tevredenheid bij Bigbank, maar bij savedo kom ik niet meer terug.

JvdB

Door: Jan27-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slechte klantenservice en zonde van tijd

Ik probeerde een deposito aan te vragen. Na identificatie word ik gevraagd om mijn naam aan te passen omdat de achternaam van mijn partner vermeld is op mijn paspoort met "e/v".

Echter mijn achternaam is gewoon mijn meisjesnaam. De achternaam van mijn partner maakt geen onderdeel van mijn eigen naam. Het is alleen een optie om de achternaam van partner op paspoort te melden. Savedo accepteert dit niet en heeft mijn achternaam aangepast in zijn systeem met "e/v + partner achternaam". Ik kan het aangepaste formulier niet tekenen omdat mijn naam gewoon niet juist is. Volgende keer kan ik ook voor kiezen om zonder de achternaam van partner te melden dan is mijn "naam" weer niet goed.

Zo heb ik veel tijd voor het proces verloren maar de aanvraag kan niet verder.

Door: Yan10-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Savedo goede ervaringen

heb een paar keer contact gehad met de klanten service en kreeg snel en naar mijn mening ook waarde volle antwoorden.

Mijn vragen betroffen bijvoorbeeld het verlagen van de buitenlandse bronbelasting.

Voor Belgie heb ik de hele procedure probleemloos doorlopen.
Voor portugal heb ik inmiddels de vooringevulde formulieren ingevuld aangeleverd gekregen, vervolgens moet ik deze naar de belastingdienst Heerlen versturen die ze weer zal retourneren naar Savedo. Savedo verstuurt ze dan naar de portugese bank die op basis van de verklaring van de belastingdienst Heerlen de verlaagde bronbelasting zal inhouden.

Bij de box 3 aangifte kun je vervolgens, als je bij de aangifte aanvinkt dat de betreffende bank in het buitenland is gevestigd, bij het invoerveld bronbelasting de ingehouden buitenlandse bronbelasting invullen.
Daardoor betaal je dan in Nederland niet de 1,2% over het spaarsaldo maar 1,2% minus de reeds betaalde bronbelasting ( dus in totaal blijft dit dan 1,2% voor beide landen tezamen )

Dus ja, het is wat meer werk, en je moet dit ook min of meer leuk vinden om te doen of er minimaal geen bezwaar tegen hebben.

Als je dit teveel werkt vind, dan geld gewoon op de Rabo laten staan tegen 0,05% rente per jaar.

Door: Sieben04-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
9
savedo sparen banco bni

verkeerde info teruggave bronbelasting, slechte klantenservice

Het openen van depositos bij CKV en de J$T Banka verliep soepel, men doet echt z'n best om het geld binnen te halen.

Daarna wordt het moeilijker en de klantenservice laat te wensen over. Mij was eerst verteld dat het vrijstellingsformulier ter vermijding van dubbele betaling bronbelasting in Belgie, mij 4 maanden van te voren zou worden toegestuurd. Bij navraag bleek dat hooguit twee maanden te zijn en dat had ik graag bij het openen van het deposito willen weten. Men bleek niet bereid of in staat om de procedure te versnellen en aan mijn persoonlijke omstandigheden aan te passen, wat op een redelijk onvriendelijke manier werd meegedeeld. Toonzetting; wat zeurt u toch meneeer, ga dan niet zo lang op vakantie.

Echt storend is dat de info op de site over teruggave voor de J$T Banka uit Tsjechie onjuist is, want dat blijkt kan NIET achteraf te kunnen. Op de site stond en staat tot vandaag 24-09-2018 dat terugvragen achteraf geen enkel probleem is. Ook iets dat je graag van te voren wilt weten.

Door: R. Benne24-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Savedo is super waardeloos trap er niet in mensen

Echt een waardeloos bedrijf. Je binnen halen gaat zonder
problemen, eenmaal binnen is de service ver te zoeken. Wil je iets over belastingen weten want daar krijg in Nederland mee te maken dan zijn ze niet thuis en staat alles bij de voorwaarden of moet je maar de belastingdienst bellen 08000543. Zit nu bij Bigbank, iets lagere rente maar wel zeer goede service.

Door: A.P.M. Van den Goorbergh22-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

wachten op bonus

Ik heb een deposito geplaatst en zou binnen 6 weken een bonus krijg. Na meer dan 2 maanden nog niets ontvangen. Klantenservice zegt dat het erg druk was en dat de betaling geagendeerd staat. Duurt langer dan toegezegd, dus contractbreuk. Niet aan beginnen!

Door: DJ R30-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

slechte klantenservice

slechte klantenservice , niet professioneel en onvriendelijk

aanvraag duurt lang en website ontbreekt aan informatie, slechte klantenservice in Nederland, onvriendelijk personeel

ook nog eens dubbele belasting over spaargeld betalen

Door: Kees26-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet alles verloopt vlekkeloos

De aanmelding en telefonische info verloopt goed maar daarna hapert het hier en daar nogal en moet je weer contact opnemen. en soms zelfs twee keer over het zelfde, reeds verstuurde verzoek
Als het op ,,meedenken ,, en zorgplicht aankomt tegenover een klant, verschuilt men zich achter regeltjes die je had moeten weten.!???
Maar als ze geen deel uitmaken van het aanmeldingsproces mogen ze daar niet van uit gaan.!!!
Zorgplicht en meldingsplicht bestaan ook!

Door: C. van den Berg19-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

sparen via savedo

Voor het eerst in buitenland een rekening geopend bij CKV via Savedo het voordeel daarvan is dat je in Nederland een hulp heb Het heeft inderdaad iets langer geduurd voordat de rekening geopend kond worden maar dat is logisch vanwege indentificeren daar je in het buitenland spaart geen enkel probleem dus,. Toen mijn rekening geopend werd gelijk geld gestord deze was binnen een acceptabele tijd behandeld het stod twee dagen op de rekening bij Savedo en een dag later bij CKV dus geen enkel probleem. Later heg ik een test gedaan van mijn bank ABNAMRO een overboeking gedaan ('s avonds naar Savedo deze was keurig de volgende dag binnen gisteren heb ik dit bedrag terug gebeodkt en het stond de volgende morgen al weer op mijn rekening dus uitmundend. Verfder heb iok een keurige begeleing gehad en hulp Hulde daarvoor daarnaast een redelijke rente ik heb voor CKV gekozen daar de rente goed was en geen koersrisico die je bij de tjechische banken natuurlijk wel hebt. Dus ik raad een ieder aan omm dit te proberen de rente gaat voorlopig toch niet omhoog

Door: Rob Kempers24-01-2018
P17-10-2018

Wat een bijzondere spelling

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

leningen vergelijken

Voor een belangrijke lening heb ik veel vergeleken en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Savedo - ze hadden een paar punten lagere rente dan ik elders vond. Het duurde wel vrij lang voor het geld binnen was, vond ik. Had kennelijk te maken met strenge regelgeving, maar ik vond het knap irritant. Advies en klantenservice vond ik wel goed.

Door: Lev P06-09-2017
Rob Kempers24-01-2018

Voor het eerst in buitenland een rekening geopend bij CKV via Savedo het voordeel daarvan is dat je in Nederland een hulp heb Het heeft inderdaad iets langer geduurd voordat de rekening geopend kond worden maar dat is logisch vanwege indentificeren daar je in het buitenland spaart geen enkel probleem dus,. Toen mijn rekening geopend werd gelijk geld gestord deze was binnen een acceptabele tijd behandeld het stod twee dagen op de rekening bij Savedo en een dag later bij CKV dus geen enkel probleem. Later heg ik een test gedaan van mijn bank ABNAMRO een overboeking gedaan ('s avonds naar Savedo deze was keurig de volgende dag binnen gisteren heb ik dit bedrag terug gebeodkt en het stond de volgende morgen al weer op mijn rekening dus uitmundend. Verfder heb iok een keurige begeleing gehad en hulp Hulde daarvoor daarnaast een redelijke rente ik heb voor CKV gekozen daar de rente goed was en geen koersrisico die je bij de tjechische banken natuurlijk wel hebt. Dus ik raad een ieder aan omm dit te proberen de rente gaat voorlopig toch niet omhoog

G.16-12-2018

Waarom 2 keer hetzelfde bericht

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Iets hogere rente

Net iets betere rente bij dan bij mijn eigen bank. Dus (net) waard om te doen.

Door: Boersma19-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

slechte ervaring

ik hoopte op een hele gunstige rente. had al eerst elders geinformeerd en wist dus wat ik zocht en kon verwachten met actuele rentestand, maar het aanbod dat ik kreeg, viel me tegen.

ze waren wel vriendelijk.....

Door: cas09-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Makkelijk overzicht van rentes bij banken

Om minder belasting te moeten betalen over mijn vermogen, beleg ik mijn geld graag in bepaalde zaken. Ik heb daarom onder meer rekeningen geopend bij diverse Europese banken. Dit doe ik via Savedo. Zij halen grote Europese banken naar Nederland, waardoor het mogelijk is om hier te sparen. De rentes van sommige van deze banken zijn vele malen aantrekkelijker dan de rentes die de Nederlandse banken tegenwoordig hanteren. Door te kiezen voor het sparen van mijn geld bij een Europese bank, levert het mij veel meer geld op. Op de website van Savedo heb je direct een duidelijk overzicht van de hoogte van de rentes bij verschillende banken, waardoor het niet moeilijk is een mooi aanbod te vinden.

Door: Gast29-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

deposito levert meer op

Op Savedo een rekening met deposito geopend. Het spaargeld is hier minder en minder en misschien zelfs negatief, dan ga je natuurlijk over de grens kijken.

Een deposito levert gewoon meer op en biedt meer garanties.

Wil het ook nog verdelen over meerdere banken in de toekomst, om veiliger te zitten.

Door: Geo09-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Belasting is diefstal

Het is totaal belachelijk dat je belasting moet betalen over spaargeld. Het is gewoon een boete omdat je je geld er niet doorheen jaagt. Jan en alleman die dat wel doen, worden vroeg of laat altijd via uitkeringen en toestanden gered, maar de hardwerkende Nederlander die zijn geld spaart krijgt een BOETE. Daar doe ik dus niet meer aan mij. Of in ieder geval minder. Belachelijk

Door: Wijnald de Jonge11-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Savedo

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)