NederlandReview

  Ervaringen IG markets

  Wow! Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Ontdek wat anderen over IG markets zeggen. Nederlandreview.nl is een website waar iedereen een beoordeling, review en zijn mening achter kan laten over een bedrijf. De website helpt anderen om sneller een mening en oordeel te kunnen vellen over IG markets en tal van andere organisaties en bedrijven. IG markets is een bedrijf welke u helpt om bij het beleggen van geld de juiste beslissingen te nemen. De eerste beslissing is om belegger bij IG markets te worden schrijven ze mooi op hun website. IG markets is een betrouwbare en ook ervaren partij in de beleggerswereld. Ze zijn al 40 jaar een broker en kunnen zo volop genieten van voldoende ervaring en aanzien. Beleggen, sparen en investeren kan bij IG markets. Hier krijgt u meer voor minder. Er zijn lage spreads, lage margins en u kunt in meer dan 10.000 markten handelen. Het handelsplatform is ook superieur te noemen. Wees slim en begin ook te handelen bij IG markets.

  Over IG markets

  IG markets maakt het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te gaan handelen in meer dan 10.000 verschillende markten. Ze bestaan al sinds 1974 en zijn al vele jaren actief in de financiële wereld. Het is gemakkelijk om een rekening te openen bij ze trouwens.

  Enkele kenmerken over hun zijn:
  - Meer dan 40 jaren ervaring
  - Toegang tot meer dan tienduizend markten
  - Nieuws en ook analyses
  - Prijswinnend online platform, innovatieve en goede technologie
  - Lage margins en ook competitieve tarieven
  - Wij leiden beleggers op met onder ander seminars, tevens webinars en een website met een schat aan informatie voor de actieve belegger
  - Ervaren en betrouwbaar
  - Sinds 1974 actief

  IG markets is onderdeel van de IG Group Holding Plc, wat een onderdeel is van de FTSE 250. De marktwaarde is 4 miljard. Ze zijn actief in 16 landen en hebben 125000 klanten in de hele wereld. De netto inkomsten waren 550 miljoen euro.

  Natuurlijk zijn ze geautoriseerd door de juiste instanties. Zo zijn ze aangesloten bij de FCA en ook bij de AFM in Nederland.

  Diensten van IG markets

  IG markets maakt het mogelijk om te beleggen en ook om te sparen. U kunt gebruik maken van een innovatief handelsplatform en met de scherpste tarieven handelen. Ontdek alle mogelijkheden.

  Klachten, tips en complimenten over en voor IG markets

  Heeft u een klacht of een tip over IG markets? Dan kunt u natuurlijk via de website, schriftelijk en ook telefonisch uw klacht kenbaar maken. Vervolgens mag u verwachten dat de klacht naar behoren afgewikkeld zal worden. Als dit niet het geval is dan kunt zich uiteraard melden bij de AFM in Nederland.

  Uw mening over IG markets

  Bent u een klant van IG markets? Of een klant geweest? Dan zien we graag uw mening terug op Nederlandreview.nl. U kunt dan met uw oordeel laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw beoordeling lezen en zo beslissen om wel of niet in zee te gaan met IG markets. Wel zo fijn en goed toch?!

  Beleggen en sparen via IG markets een goed idee? Laat u leiden door duizenden ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal op NederlandReview.nl!

  IG markets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ripple

  Let op voor deze broker. Naast de hoge spreads en slippage van tot 30-40 punten worden klanten hier ook bewust ingeluisd doordat IG misleidende informatie verstrekt en foute kosten aangeeft. Hier wordt op de handel in cfd's in crypto currencies twee keer zoveel berekend dan wat wordt beschreven op de site en in de voorwaarden van IG. Klanten betalen structureel meer als dat wordt beschreven. Als je wat ervan zegt gaan ze je blokkeren om te handelen en proberen je voor dom te verkopen.

  Door: Kai 28-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Slechte service

  Hallo allemaal,

  Wees voorzichtig met IG als broker te nemen!!

  Vandaag was opeens mijn eigen vermogen van 267 euro plots verminderd naar 6 euro. Ik vroeg mij af hoe dit kwam en besloot IG op te bellen met wat de reden hiervan is. Wat blijkt nou dat ik een positie had geopend??? Waar ik dus totaal niet van op de hoogte was. Ik heb ze nog uitgelegd dat een beginnende trader niet grote orders plaatst op CFD's. Ze wilden mij niet geloven en de vrouw aan de lijn was echt zeer onbeschoft.

  Kort en bondig: heb meer het gevoel dat het geld gewoon van mijn rekening is gehaald!

  PAS OP!!

  Door: Gast 18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Makkelijk instappen met beleggen en veilig gevoel.

  Er zijn behoorlijk wat rare partijen op de markt waar je kunt beleggen, maar die ik niet vertrouw.
  Uiteindelijk terecht gekomen bij IG Markets, contact opgenomen en dit is tenminste een bedrijf waar je zaken mee kunt doen.
  Ik ben zelf zeker geen ervaren belegger, wil het juist nog leren en de kneepjes van het vak aanleren. Dat is me hier nu langzaam aan het lukken.
  Je kunt voorzichtig beginnen, advies vragen en voorzichtig de eerste schreden zetten in een spannende wereld.
  Ik doe het zelf voorzichtig aan, niet met grote bedragen.
  Heb zelfs al kleine winstjes geboekt, erg motiverend.

  Leuk om te oefenen en het langzaam te leren. Ik hoop er goed bedreven in te raken en daarvoor vind ik IG Markets tot nu toe zeer geschikt.

  Makkelijk instappen en veilig gevoel.

  Door: W. Raadskamp 05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Schreeuwerig maar beste systeem online beleggen

  Beetje schreeuwerig allemaal naar mijn smaak, maar voor mij toch een handige website om koersen te volgen en deel te nemen met beleggingen.

  Je moet even wennen aan het systeem en hoe alles werkt, maar het werkt dan simpelweg uitgebreider en beter dan de andere partijen die ik heb bezocht.

  Door: Johannes 05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  IG ziet er bijzonder amateuristisch uit

  Ik sta op het punt om te gaan beleggen en via via kwam ik bij IG terecht. Denk maar niet dat ik hier mijn geld in ga investeren. De site ziet er amateuristisch uit en dat maakt dat ik het allemaal niet vertrouw. Bovendien vind ik de prijzen niet bepaald aantrekkelijk

  Door: Gast 23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  WOOWWW

  Wooww check dat plaatje op die website!!!

  Door: vet 19-10-2015
  Vet dun 20-10-2015

  Haha, dit is toch geen review? Een plaatje vet vinden zegt toch niet zoveel over het bedrijf ofzo? ALhoewel, als ze vette plaatjes maken zullen ze andere dingen ook wel goed doen? Met die redenatie zou het kunnen maar anders... Ben je klant geweest van ze? Of vond je het plaatje alleen maar cool?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over IG markets

  Uw beoordeling