NederlandReview

    Ervaringen iFOREX

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden.Wow, wat anderen zeggen over iFOREX! NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming, als iFOREX.

    Over iFOREX

    iFOREX is een onderdeel van iCFD limited. Het is een bedrijf van de iFOREX groep en een bedrijf wat in Cyprus is geregistreerd als een investeringsonderneming. Het wordt ook door het Cyprische recht en de Cyprische commissie voor toezicht op het effecten- en beurswezen gereguleerd. De groep is in het jaar 1996 opgericht door bankiers en Forex handelaren en nu een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde ondernemingen in de branche. Geavanceerde technieken en nieuwe markten! Het is mogelijk om bij dit bedrijf te genieten van alle ervaring en kennis welke deze groep heeft. Het is een bedrijf welke niet alleen toonaangevend is, maar ook nog eens zeer vernieuwend en innovatief. Hiermee is het een bedrijf waar iedereen wel van kan genieten. Door hun grote handelsvolume is het mogelijk voor ze om je scherpe prijzen aan te bieden.

    De iFOREX groep bastaat uit meerdere bedrijven, te weten:
    • iCFD Limited (Cyprus)
    • Formula Investment House Ltd. (niet-EU-bedrijf)
    • FIH Formula Investment House Clearing Ltd. (Cyprus),

    Diensten van iFOREX

    iFOREX biedt uitstekende diensten aan voor online beleggers. Het is ook nog eens zo, dat ze volop trainingen aanbieden.

    Klachten, tips en complimenten over iFOREX

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Ze moeten de regels strikt naleven om hun licenties en vergunningen te houden. Iets, waardoor ze natuurlijk iedere klacht serieus nemen en ook goed willen oplossen.

    Heb jij ervaring met iFOREX?

    Het is goed om ook jouw mening op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

    Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

    iFOREX
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    4,8
    45% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,2

    Service

    4,6

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichters!

    Begin er niet aan! Ze hebben geen eens een Nederlands telefoonnummer, ze sturen je naar cyprus of . Je zal je geld kwijt raken. Op een gegeven moment moet je telkens meer geld op de rekening storten, anders raak je al je aandelen en geld kwijt! En je moet dat ook heel snel doen nadat je er bericht over krijgt, anders ben je te laat. Althans dat is wel mijn ervaringen. En ze heten overigens nu opeens vestle!
    Ik weet mijn wachtwoord niet en krijg het wachtwoord niet via email. Ik heb vaak gebeld met Cyprus en krijg best een klantonvriendelijke behandeling en ik krijg ALTIJD dezelfde te spreken! Lijkt wel alsof er maar 1 iemand is! En hij weet niet wat de openingstijden zijn van de afdeling die hij niet kan bereiken (en hij vindt het onacceptabel dat ik dat RAAR vindt).

    Door: Saskia30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dit klopt niet.

    Zielen werven door t-shirts, bonussen,begin bedragen, en meer te beloven.
    Helaas is alles gelogen bij deze oplichters.
    Slechte app.
    Waardeloze hulp per telefoon.
    Opdringerige mensen.
    En veel dreigen als je niet genoeg inzet.
    Je krijgt niks hier je verdiend niks hier kosten zijn te hoog en te veel verzonnen kosten.
    Jammer dat vakantie veiling hier mee in zee gaat.

    Door: A Brinks09-11-2017
    Wijsneus30-11-2017

    Beste A Brinks, Ik heb een fantastische training gevolgd van IFOREX in Rotterdam. Het lijkt me ook een goede bijverdienste maar ik lees verontrustende berichten op het net, zoals die van u. Ik ben aan het twijfelen om hieraan te beginnen. Ik wordt natuurlijk regelmatig opgebeld en ze proberen dat ik ten minste €100 ga storten. Mijn vraag is aan u, dat: kan ik mijn geld ook verliezen als ik nog niet aan het traden bent? Met vriendelijke groet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snel geld laten verdwijnen.

    Snel geld laten verdwijnen door sluwe truckjes en verzonnen regels.
    Plots kosten op veel dingen.
    Geld afboeken en weg is het.
    Telefonisch slecht te bereiken en als je iemand eraan hebt blijkt het weer zo ern ongeschoolde debiel te zijn.
    Opdringerig
    Brutaal.
    Weg blijven bij dit sluwe volk.

    Door: Abdoel H.09-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service

    Goede service
    Eenvoudig platform
    App wat minder
    Goede educatie
    Lage kosten
    Lage instap

    Door: Jaap de jong05-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede service en betrouwbaar

    Als onervaren belegger heb ik bij iforex mijn rekening geopend.
    Door goede educAtie en eigen inzet is het mij duidelijk geworden en beleg ik nu elke dag met een mooi rendement

    Door: Geurt vink07-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer slechte klantenservice/accountmanager

    Geachte IFOREX gebruikers!!!

    Een klantenservice die mij gaat verwijten dat ik slecht bereikbaar ben nadat ik gisteren weer een verzoek tot contact heb gedaan.

    Ik MAG gelukkig een datum voor volgende week opgooien en dan maar duimen dat de klantenservice wel tijd voor mij heeft.

    Gisteravond was Tesla verkopen een mooie optie geweest maar had 34 euro te weinig op de rekening. Ik snel storten en toen.......

    Moest ik nog 1 euro storten. En wat denk u, Geeft dat ...systeem aan dat je enkel 20 euro kan storten.

    Ik heb dit niet gedaan uit principe kwestie. En ben zeer benieuwd hoe het kan dat de spelregels tijdens wedstrijd veranderd kunnen worden.

    Mvg, Paul

    Door: Paul28-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Boeven zijn het

    Plots geld vd rekening.
    Beloftes niet nakomen.
    Mooie praatjes van Marco maar als het geld op de rekening staat zoek het maar uit.
    Slechte pruts site.
    Lomp volk asn de helpdesk.

    Door: Lenie12-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    De zaak bezeiken dat is hun doel!!

    Niet nakomen beloftes.
    Veel in rekening brengen wat niet de afspraak was.
    Mooi praatjes maar niks waar maken.

    Door: Marco16-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel gemak van beleggingscoach

    Doorgaans ben je bij beleggen altijd op jezelf aangewezen, maar dat is niet het geval bij iFOREX. Hier kun je namelijk een beroep doen op een speciale beleggingscoach. Natuurlijk kost dit wat geld, maar dat valt in het niet bij het geld dat je kunt verliezen wanneer je geen verstand hebt van beleggen. Heb zelf een beleggingscoach ingeschakeld en heb er heel veel baat bij gehad. Deze persoon heeft mij de kneepjes van het vak bijgebracht, waardoor ik nu beter in staat ben om mijn geld te beleggen. Bijkomend voordeel is dat de voorwaarden voor het beleggen afgestemd worden op mijn eigen behoefte.

    Door: Wiebe Stegenga23-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    eenvoudig geld beleggen bij iFOREX

    Het vinden van een betrouwbare organisatie om geld te beleggen op het internet is een lastig karwei, maar ik denk er toch eentje gevonden te hebben. Beleg nu sinds een aantal maanden bij iFOREX en het bevalt met tot op heden zeer goed. Ben niet met al te veel geld begonnen, omdat ik eerst een beetje wilde weten hoe het bedrijf in elkaar zat en of het allemaal betrouwbaar was. Nog nooit problemen gehad en het beleggen gaat ook redelijk makkelijk. Je kunt hier de boel makkelijk in de gaten houden, wat voor het beleggen zeker een toegevoegde waarde is.

    Door: Jurjen Beitel06-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Betrouwbaar en service

    Heb er niet teveel geld in zitten want ik moet nog even kijken of ze echt betrouwbaar zijn,

    maar tot nu toe zijn ze erg servicegericht en ik hoop er goed geld mee te verdienen!

    Door: B. van B.29-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over iFOREX

    Uw beoordeling