NederlandReview

  Ervaringen Binck Forward | Laten Beleggen

  Interesse in dit programma van BinckBank, maar geen idee of het wel zo mooi is als zij doen lijken op hun website? Gelukkig zijn er consumenten die jou voor gegaan zijn én daar een review over geschreven hebben. Hier op deze pagina kun je over hun ervaringen lezen, maar ook hun mening en beoordeling over verschillende aspecten van het programma. Al naar gelang ze daar over hebben geschreven tenminste. En zelf een review schrijven mag natuurlijk ook!

  Beleggen vanaf thuis

  Hoewel beleggen veel kan opleveren, geven de gedachten en de beelden van de handelaren op de effectenbeurs al stress. Is het die winst dan allemaal wel waard? En wat is eigenlijk het verschil tussen een effect, obligatie en een aandeel? Gelukkig kan het tegenwoordig makkelijker en toegankelijker voor de ‘hobbyist’. Via sommige banken kun je als particulier ook mee doen door middel van online beleggen. Dit werkt via indexfondsen. Afhankelijk van jouw inleg, looptijd en bereidheid tot het nemen van beleggingsrisico’s, is het goed mogelijk dat je er een leuk bedrag aan over houdt.

  Ideale situatie en het uiteindelijke doel

  Aangezien wij geen professionele beurshandelaren zijn, hebben we wat minder keuze. Toch zou het ideaal zijn als het voor particulieren mogelijk zou zijn om wereldwijd te kunnen beleggen tegen de laagste kosten. Niemand begint namelijk ‘zomaar’ aan beleggen, er is vaak een doel waarop het groeipad gericht is. Denk bijvoorbeeld aan die verre reis waar je altijd van droomt, samen met de kinderen. Of hun studie. Of lekker eerder stoppen met werken en met pensioen. Houdt dat beeld ook goed voor ogen bij het bepalen van de strategie, al is het maar voor de motivatie.


  Een ontspannende mantra voor als het beleggen toch stressvol wordt, zodat je er daarna weer helemaal tegenaan kunt

  Binck Forward – Laten Beleggen

  Binck Forward is een initiatief van de onafhankelijke BinckBank, waarbij de particuliere belegger via diens persoonlijke profiel toegang krijgt tot de beurs. Hier geeft de klant aan wat de inleg is, wat de looptijd wordt en kan de klant ook het verwachte rendement inzien. De specialisten van Binck houden het proces in de gaten, laten het de klant weten als de koers afwijkt van de besproken beleggingsstrategie, adviseren, helpen en bewaken de portefeuille. Deze laatste wordt ieder kwartaal bijgesteld indien nodig. De risico’s nemen automatisch evenredig af aan de looptijd van de beleggingen. Het geld staat overigens niet vast, want de klant kan het ieder moment opvragen.

  Reviews van/voor particuliere beleggers

  Door jouw ervaring en mening te delen als particuliere belegger via dit beleggingsprogramma van Binck, help je toekomstige medebeleggers en geïnteresseerden in het maken van hun keuze. Zij willen bijvoorbeeld weten of die beleggingssite echt zo gebruiksvriendelijk is en of je echt niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van een periode. Ben je tevreden over de gang van zaken? Heb je het idee meer uit je geld te halen? Vond je ze kostenefficiënt als vermogensbeheerder? Zou je dit programma aanraden aan anderen? Jouw beoordeling en recensie telt echt!

  Binck Forward | Laten Beleggen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Binck Forward | Laten Beleggen

  Uw beoordeling